Author Topic: Παντελής "Σβούρας" Κωνσταντινίδης  (Read 8299 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

shaman4

• Guest
Απ: Παντελής "Σβούρας" Κωνσταντινίδης
« Reply #240 on: July 02, 2008, 13:08:16 »
Paidia mexri stigmis h metaggrafes einai polu kales.
Tora oson afora ton kostandinidi, den simfono me thn metaggrafh, alla oso na einai, persi oi "papoudes" travousan to koupi.
Epeita exei thn empeiria, kai tha "perasei" to paoktsiliki stous neous kai ksenous (elpizoume).

O paok den einai filanthropiko idrima alla oute kai aplh etairia.Opote den me xalaei toso auth h metaggrafi.
Etsi kai allios tha krithei sto ghpedo o pantelakos opos kai oi alloi.

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
« Reply #241 on: July 02, 2008, 14:59:55 »
gia tin akriveia poso xronwn einai;
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

legones

• Guest
« Reply #242 on: July 02, 2008, 15:03:05 »
32 στα 33......

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
« Reply #243 on: July 02, 2008, 15:04:38 »
aneta exei 1 xrono kalis mpalas akoma.o allos tha nai tupikos gia tou etoimastei kapoio posto.

zagorakis7

• Guest
« Reply #244 on: July 02, 2008, 15:12:52 »
apo eki pu itan na pari kautos to mpulo tu ananeo8ike to simboleo....ante mpori na tokanan gia prosfora ::)stin omada i epidi ine filaraki me tus alus ala oxi kdietes eleos.autos sto deutero giro itan tulaxiston aparadektos kan mu pite oti itan apton traumatismo tu as elege ston proponiti oti den mpori na pe3i alo.exo ena filo podosferisti o opoios mu ipe pos ine aptus sobaroterus traumatismus stus podosferistes kdiskola epanerxonte..

fatal_invasion

• Guest
« Reply #245 on: July 02, 2008, 15:24:07 »
Διάβασα στην sportday ότι υπέγραψε με μια μικρή μείωση αποδοχών.Να πω και γω ότι δεν θεωρώ τον σβούρα τίποτα το ιδιαίτερο.Παρόλα αυτά τον εκτιμώ, και τον προτιμώ μπακ αντί για χαφ.
Τυπικός σταθερός και λίγος για τον ΠΑΟΚ που θέλουμε.Δεν ξέρω κατά πόσο χωράει στον φετινό ΠΑΟΚ,αλλά δεν με νοιάζει και πολύ ,όλοι στην προπονηση.

mayrosaris

• Guest
« Reply #246 on: July 02, 2008, 15:36:57 »
O pantelhs den einai back kai den mporei na paixei ekei giati ektithetai,
nomizw oti erxomenos apo ton pagko h paizontas vasikos se merika
paixnidia an yparxoun kartes ktl tha einai polytimos.

Offline NAI PE

• Αποστολή
  • **
« Reply #247 on: July 15, 2008, 16:55:29 »
http://www.balla.gr/default.asp?pid=102&la=1&clubid=643

15/7/2008 Aνάλυση Ευθύμης Παπανικολάου

Κωνσταντινίδης:Όλα έχουν αλλάξει
Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ μίλησε για τη νέα σεζόν και την ομάδα του

Αισιόδοξος για την φετινή χρονιά του ΠΑΟΚ εμφανίστηκε με δηλώσεις του στους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορταζ  της ομάδας στην Ολλανδία, όπου βρίσκονται οι «ασπρόμαυροι» για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους. Ο αρχηγός της ομάδας τόνισε ότι φέτος την ομάδα βλέπει να την διακρίνει ένα κλίμα ανταγωνισμού, με την προσθήκη έμπειρων ποδοσφαιριστών, με αποτέλεσμα να διακρίνει διαφορά στον περσινό με τον φετινό «δικέφαλο».

Αναλυτικά η συνέντευξη του Κωνσταντινίδη:

Αρχικά ο Ελληνας άσσος μίλησε για την διαιτησία στον φιλικό αγώνα της Δευτέρας με αντίπαλο την Τοπ Ος: «Να μην προσωποποιούμε τα πράγματα. Όντως ήταν λίγο τρελό αυτό που συνέβη με τον συγκεκριμένο διαιτητή, αλλά είναι καλύτερο να διαθέσουμε σε άλλα πράγματα τον χρόνο μας, τις σκέψεις μας και την δραστηριότητα μας. Ο άνθρωπος έδωσε δύο κόκκινες κάρτες σε φιλικό χωρίς να καταλάβει κανείς γιατί. Τι άλλο να πούμε…».

Στην συνέχεια απάντησε σε ερώτηση αν διακρίνει πνεύμα νικητή την φετινή ομάδα, λέγοντας: «Η ομάδα έστω και σε αυτά τα ματς που έχει δώσει, με δύο ομάδες χαμηλής δυναμικότητας και μία χθες που δεν ήταν και η καλύτερη ομάδα του κόσμου, αλλά ήταν ένα συγκρότημα που μας έδωσε ένα αξιόλογο τεστ, παρουσιάζει έναν χαρακτήρα και μία δυναμική που δεν είχε πέρσι. Αν αναλογιστούμε ότι την ίδια περίοδο πέρσι δεν πέτυχε τίποτα καλό στα φιλικά, νομίζω ότι τα πράγματα κυλάνε θετικά. Βλέπω ότι μέσα από τον ανταγωνισμό που υπάρχει φέτος, με τους παίκτες που έχουμε και οι οποίοι είναι αξιόλογοι και μεγάλης δυναμικότητας, θα βγει κάτι καλό. Όλα αυτά επαναλαμβάνω, σημαίνουν ότι θα υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός τόσο για τις θέσεις της ενδεκάδας, όσο και για τις θέσεις στην αποστολή της ομάδας. Είναι ευοίωνα τα πράγματα, είναι πολύ θετικά και ελπίζω να συνεχίσει έτσι για να παρουσιαστούμε πολύ δυνατοί στο πρωτάθλημα».

Για τις φετινές προσθήκες της ομάδας, όπου οι περισσότεροι είναι έμπειροι ποδοσφαιριστές, τόνισε: «Είναι επιβεβλημένη η τακτική που ακολουθείται, γιατί περιέχει έναν συνδυασμό έμπειρων με νεαρούς παίκτες. Μόνο με αυτόν τον τρόπο δένονται όλοι οι παίκτες και έρχεται η κατάλληλη χημεία, για να παρουσιάσεις μία αξιόλογη ομάδα φέτος και να βλέπεις παράλληλα αισιόδοξα το μέλλον».

Όταν ρωτήθηκε αν ξεχωρίζει κάποιον από τους παίκτες που ήρθαν, είπε ότι όλοι οι παίκτες είναι έμπειροι και έχουν παίξει σε ομάδες που είναι γνωστές: «Όλα τα παιδιά που ήρθαν στην ομάδα, είναι έμπειροι παίκτες και έχουν παίξει σε ομάδες που είναι γνωστές. Δεν χρειάζεται λοιπόν να λέμε για τον καθένα και τις ομάδες που αγωνίστηκαν. Τα νέα παιδιά πέρα από την δική τους προπόνηση πρέπει να παρακολουθούν και να βλέπουν τον τρόπο που προπονούνται αυτοί οι παίκτες και το πως κινούνται μέσα στο γήπεδο».

Για την θέση του αρχηγού που θα έχει φέτος, τόνισε: «Η αλήθεια είναι ότι αισθάνομαι μία πίεση παραπάνω όσον αφορά αυτό το κομμάτι. Η θέση που βρίσκομαι είναι πάρα πολύ ευχάριστη και ο καθένας μπορεί να την ονειρεύεται για χρόνια. Αισθάνομαι πίεση και με ευχαριστεί, γιατί προσπαθώ πέρα από το αγωνιστικό κομμάτι, να προσφέρω όσο μπορώ περισσότερο και εξωαγωνιστικά. Να φέρω σε πέρας το ρόλο του αρχηγού μέσα στα αποδυτήρια, γιατί το κλίμα οφείλουμε να είναι αυτό που πρέπει, για να έχει διαφορετικά αποτελέσματα η ομάδα την φετινή σεζόν».

Ο Κωνσταντινίδης μίλησε και για την αλλαγή του Φερνάντο Σάντος: «Όντως είναι διαφορετικά τα πράγματα από τον Φερνάντο Σάντος. Είναι ένας άνθρωπος που πάντα ζητάει το κάτι παραπάνω από αυτό που μπορείς να δώσεις. Και το κάνει αυτό για να βελτιώνεσαι. Γιατί δεν έχει νόημα αυτό που κάνεις, αν δεν παρουσιάζεις βελτίωση. Τα πράγματα είναι πιο ήρεμα και νομίζω ότι οδηγούν μόνα τους την ομάδα. Σε τέτοιο βαθμό που δεν χρειάζεται να πιέζουμε τις καταστάσεις. Τα πράγματα έρχονται όπως θα θέλαμε, τουλάχιστον μέχρι τώρα».

Για την κούραση που αυξάνεται μέρα με την μέρα, ο αρχηγός του «δικέφαλου», τόνισε:
«Όσο περνάνε οι μέρες η κούραση είναι μεγαλύτερη και αυτό είναι φυσιολογικό. Είναι επιδίωξη του προπονητικού τιμ κάτι τέτοιο. Σε αυτήν την φάση που βρισκόμαστε, αν δεν έρθει κάποια κόπωση, δεν θα έχουμε και διάρκεια στο πρωτάθλημα. Ο τρόπος δουλειάς είναι διαφορετικός από αυτό που είχαμε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια. Στις ασκήσεις με την μπάλα και την τακτική μας βοηθάει και στο πώς να σκεφτόμαστε μέσα στο γήπεδο. Είναι πιο έντονο αυτό και θα μας βοηθήσει μέσα στους αγώνες, γιατί δεν ξεφεύγεις ποτέ από αυτό που πρέπει να κάνεις, αν το έχεις δουλέψει».

Για τις νίκες στα τρία πρώτα φιλικά της ομάδας, τόνισε: «Το λιγότερο για μας είναι τα σκορ που κερδίσαμε, το 9-0 ή το 7-0. Το θέμα είναι ότι κάποια πράγματα που δουλεύονται στην προπόνηση βγαίνουν μέσα στο γήπεδο. Αν ερχόταν μία νίκη με μικρότερο σκορ, με 4-0 για παράδειγμα, πάλι θα είμαστε ικανοποιημένοι αν κάνουμε αυτά που πρέπει. Όσα περιμέναμε πάντως στη παρούσα φάση μας βγαίνουν».

Για τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν οι παίκτες στην φετινή προετοιμασία, ο Κωνσταντινίδης δήλωσε: «Είναι λίγο πιο δύσκολη για να είμαι ειλικρινής από αυτές που έχω κάνει, γιατί έχει πολύ δυνατό ρυθμό. Και άλλα χρόνια κάναμε προετοιμασία, ενδεχομένως να είχε τρέξιμο γύρω – γύρω προφανώς για την βελτίωση της φυσικής κατάστασης. Τώρα αυτό είναι και μέσα στο γήπεδο, σε πολύ πιο έντονους ρυθμούς που βοηθάει την ομάδα να αντεπεξέλθει στις δυσκολίες». Όσο για το αν ήταν διαφορετική η προετοιμασία που είχε κάνει με τον Σάντος στον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι του 2002, τόνισε: «Είναι διαφορετικό το είδος προετοιμασίας. Τότε δεν ήταν το ίδιο…».

Ο παίκτης του ΠΑΟΚ μίλησε και για την νέα διοίκηση της ομάδας και την εμπιστοσύνη που τους εμπνέει:«Όχι δεν υπάρχει ανησυχία, γιατί υπάρχει τεράστια εμπιστοσύνη στην διοίκηση και πρέπει να το τονίσουμε κι αυτό. Είναι από τις λίγες φορές που έχεις τυφλή εμπιστοσύνη στους ανθρώπους που οδηγούν την ομάδα. Είναι δυσάρεστο να το λέω για έναν σύλλογο με το μέγεθος του ΠΑΟΚ, αλλά είναι η πρώτη φορά που δεν μου χρωστάει λεφτά η ομάδα! Μπορεί να φαίνεται αστείο για την δυναμικότητα του ΠΑΟΚ, αλλά τα τρία τελευταία χρόνια τώρα και άλλα τέσσερα που βρισκόμουν στην ομάδα παλαιότερα επί διοίκησης Μπατατούδη, πάντα μου όφειλαν χρήματα. Τώρα δεν μου χρωστάει χρήματα, όχι μόνο σε εμένα, αλλά και στους υπόλοιπους παίκτες».

Ο Κωνσταντινίδης τελείωσε μιλώντας για τους στόχους του ΠΑΟΚ: «Ξεκάθαρα η συμμετοχή στο κύπελλο ΟΥΕΦΑ, αλλά για να το καταφέρεις αυτό όπως πρέπει, οι μεγάλοι στόχοι πρέπει να είναι υψηλότεροι. Να κυνηγάς τους πρώτους για να σου φαίνεται το ΟΥΕΦΑ ένας στόχος που σίγουρα θα επιτύχεις. Να είναι δεδομένη η τέταρτη θέση και αν καταφέρουμε κάτι παραπάνω. Παλιά λέγαμε εντάξει βγήκαμε άλλη μία φορά στο ΟΥΕΦΑ, αλλά τώρα τα πράγματα είναι διαφορετικά». 

ΠΑΟΚ ΑΡΡΩΣΤΙΑ

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #248 on: July 15, 2008, 18:05:03 »
http://www.balla.gr/default.asp?pid=102&la=1&clubid=643

Ο παίκτης του ΠΑΟΚ μίλησε και για την νέα διοίκηση της ομάδας και την εμπιστοσύνη που τους εμπνέει:«Όχι δεν υπάρχει ανησυχία, γιατί υπάρχει τεράστια εμπιστοσύνη στην διοίκηση και πρέπει να το τονίσουμε κι αυτό. Είναι από τις λίγες φορές που έχεις τυφλή εμπιστοσύνη στους ανθρώπους που οδηγούν την ομάδα. Είναι δυσάρεστο να το λέω για έναν σύλλογο με το μέγεθος του ΠΑΟΚ, αλλά είναι η πρώτη φορά που δεν μου χρωστάει λεφτά η ομάδα! Μπορεί να φαίνεται αστείο για την δυναμικότητα του ΠΑΟΚ, αλλά τα τρία τελευταία χρόνια τώρα και άλλα τέσσερα που βρισκόμουν στην ομάδα παλαιότερα επί διοίκησης Μπατατούδη, πάντα μου όφειλαν χρήματα. Τώρα δεν μου χρωστάει χρήματα, όχι μόνο σε εμένα, αλλά και στους υπόλοιπους παίκτες».

AYTO.

legones

• Guest
« Reply #249 on: July 15, 2008, 20:15:22 »
Ειναι κατι που δυστυχως περναει στα ψιλα γραμματα........ αν ομως συνεβαινε το αντιθετο, τοτε πολλοι ραδιοεφημερτζιδες θα βγαιναν και θα κραζαν τη Διοικηση.........

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
« Reply #250 on: October 06, 2008, 20:28:08 »
για μενα ο παντελης ως τωρα σε αντιθεση με τη συντριπτικη πλειοψηφια δεν εχει κανει κακες εμφανισεις.με τα σκουληκια μπηκε με πολυ τσαμπουκα εχασε κλασσικη ευκαιρια για γκολ και με τον τελη εκανε οτι μπορουσε και επισης εχει κλασσικη ευκαιρια για γκολ με πολυ ωραια επελαση μαλιστα.
παντελο γερα.
παραδεχομαι εννοειται οτι ο βιερινια ειναι ανιντακαταστητος!

eptalofitis

• Guest
« Reply #251 on: November 03, 2008, 13:55:19 »
Πρέπει να σταματήσει τη μπάλα.. σήμερα όπως πολλοί θεωρούν τον Ρέμο ηθικό αυτουργό των επεισοδίων εγώ θεωρώ τον Κωνσταντινίδη ηθικό αυτουργό που ο Μουσλίμοβιτς έχασε το γκολ στο 91' και αυτό γιατί για τουλάχιστον 10 λεπτά πριν βγει ο Παντελής τον έβλεπα να τρέχει να καλύψει το κενό του στο αριστερό μέρος του γηπέδου. Λογικό είναι μετά από τέτοια κούραση να μη βλέπει στα 2 μέτρα δίπλα του...

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #252 on: November 03, 2008, 14:12:15 »
ρε παιδιά τον γλύκο να βάλει αριστερό εξτρέμ καλύτερα θα πάει , καμία πλαγιοκόπηση , καμία σωστή πάσα προς την επίθεση όποτε έπαιρνε την μπάλα την έχανε, τραγικός , μόλις βγήκε ανέβηκε η ομάδα , όποτε παίρνει την μπάλα γυρίζει τον κώλο στην αντίπαλη εστία και την δίνει πίσω και πολλές φορές λάθος .Για μένα ότι πρόσφερε πρόσφερε , καλύτερα με δέκα να παίζουμε παρά με αυτόν μέσα στην ομάδα
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline corrupt

• Αλλαγή
« Reply #253 on: November 03, 2008, 15:33:07 »
Ακριβώς ό,τι συζητείται στο τόπικ του μπάσκετ...! Ορισμένοι σπουδαίοι (στα νιάτα τους) αθλητές απλά δεν ξέρουν πότε να σταματήσουν και ξεφτιλίζονται με το να παραμένουν στην ενεργό δράση, ενώ απλά αδυνατούν να ανταπεξέλθουν. Εγώ το θυμάμαι το σβούρα στις πρώτες του χρονιές ως ταλέντο, καθώς εκείνες τις εποχές τέλη 90's άρχισα να παρακολουθώ την ΠΑΟΚάρα, που δικαιολογούσε απόλυτα το παρατσούκλι του! Τώρα...

Άντε από του χρόνου τον βλέπω scouter της ΠΑΕ σε κάνα νομό Φλώρινας... ;)

Offline Vorious

• Αλλαγή
« Reply #254 on: December 12, 2008, 16:50:01 »
Στο μεταξύ, όπως προέκυψε από τις εργομετρικές εξετάσεις, στο καλύτερο επίπεδο φυσικής κατάστασης βρίσκονται οι Αραμπατζής, Κονσεϊσάο και Κωσταντινίδης.

http://www.goalday.gr/article.asp?catid=10665&subid=2&tag=7738&pubid=1575274
(κατω κατω)

πως ειπατε?
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

biggeorge

• Guest
« Reply #255 on: December 12, 2008, 16:53:41 »
ο αιωνιος σβουρας...(δυσκολο να το πιστεψω και εγω....το ιδιο και για κονσεισαο

MetroStar

• Guest
« Reply #256 on: December 16, 2008, 00:59:27 »
Παράτα τα Παντέλο...

Callahan

• Guest
« Reply #257 on: December 16, 2008, 01:30:57 »
Δεν μου φαίνεται καθόλου παράξενο. Χρόνια επαγγελματίες και οι δύο, σε πολύ υψηλό επίπεδο, είναι λογικό να έχουν την σωματική υποδομή, που δεν έχουν οι 20άρηδες (που δεν έχουν παίξει πολύ (ποσοτικά) ποδόσφαιρο). Σκεφτείται ότι Παντελής και Sergio έκαναν χρονιές με 50-60 (κυρίως ο δεύτερος) ίσως και περισσότερα ματς. Ο μεγάλος εχθρός των "μεγάλων" σε ηλικία είναι οι τραυματισμοί, αλλά σωματικά είναι πιο γυμνασμένοι σίγουρα. Και δεν λέω ότι μου κατέβει. Κάποια στιγμή είχα αυτή τη συζήτηση με γνωστό γυμναστή ομάδων ποδοσφαίρου, και μου το επιβέβαιωσε.

northeagle_4

• Guest
« Reply #258 on: December 17, 2008, 20:32:08 »
ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΟ ΠΑΝΤΕΛΑ !!!

GENTLESOS

• Guest
« Reply #259 on: December 18, 2008, 00:06:34 »
Να σου ζήσει Παντελή