Author Topic: Παντελής "Σβούρας" Κωνσταντινίδης  (Read 8292 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline epic

• Αποστολή
  • **
Απ: Παντελής "Σβούρας" Κωνσταντινίδης
« Reply #280 on: January 12, 2009, 03:42:09 »
Αυτο το δεξι ποδι... ουτε ξυλινο να ηταν ρε γμτ...
Ειμαστε μια ωραια ατμοσφαιρα!

bagos1

• Guest
« Reply #281 on: January 12, 2009, 10:39:37 »
το πνεύμα μπορεί να θέλει το σώμα όμως αδυνατεί

Offline spartiatis

• Αλλαγή
« Reply #282 on: January 12, 2009, 11:35:35 »
παντελή είσαι ένας απο τους παίχτες που έχω αγαπήσει περισσότερο στο ΠΑΟΚ.
κάποτε που τα ποντίκια φεύγανε το ένα μετα το άλλο εσύ ΕΜΕΙΝΕΣ. Όχι οτι δε μπορούσες και συ να φυγεις και να βρεις ενα πολύ καλό συμβόλαιο... Είσαι πάιχτης που μ' εχεις κανει να κλάψω και απο μενα δε θα ακουσεις ποτε κουβεντα. Θαυμάζω το ήθος  σου, είσαι πραγματι φιλότιμος και έχεις δείξει πόσο σε ενοχλεί που δε μπορείς να προσφέρεις όσα θέλεις.

Αυτό εδώ γίνεται ρε Παντέλο να το ξανακάνεις και να αφήσω τα μυαλά στο οακα? ? ? ?

Diego-4

• Guest
« Reply #283 on: January 12, 2009, 11:45:00 »
ΨΥΧΑΡΑ ΠΑΝΤΕΛΑΡΑ

http://www.youtube.com/watch?v=K6_cQorQvvE (Embedding disabled, limit reached)

Offline spartiatis

• Αλλαγή
« Reply #284 on: January 12, 2009, 11:50:42 »
ρε Diego.....
τι ζημια μου εκανες τωρα...
δε το χα δει αυτο το κλιπ  :)

Offline papakon

• Αποστολή
  • **
« Reply #285 on: January 12, 2009, 14:24:33 »
οπως έλεγε και εκείνη η διαφήμιση: ah, this ? last year...
πιο το νοημα να ζεις αν δεν εισαι παοκτσης

MetroStar

• Guest
« Reply #286 on: January 12, 2009, 14:33:14 »
Γαμάτο βίντεο. Τώρα συνειδητοποίησα ότι είναι Πόντιος ο παντέλας. Από που είναι?

makptol

• Guest
« Reply #287 on: January 12, 2009, 14:42:31 »
ποντιος απο κατω κλεινες φλωρινας......ειναι....
και οι ποντιοι ειναι ενα πολυ δυναμικο κομματι του λαου του ΠΑΟΚ .... ειναι η μονη ομαδα ο ΠΑΟΚ που εχει πανω απο 30 ποντιακα
τραγουδια αφιερωμενα σ αυτην......

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
« Reply #288 on: January 12, 2009, 16:35:46 »
Πέρα από την εκτίμηση που τρέφω για το συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή, δε θέλω να τον ξαναδώ στο γήπεδο, ούτε σαν αλλαγή. Το φιλότιμο δεν αρκεί. Δε μπορεί ... Ευχαριστούμε, γεια σου.
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

kp-83

• Guest
« Reply #289 on: January 12, 2009, 17:15:55 »
Ευχαριστούμε τον Παντελή για την προσφορά του στην ομάδα και φυσικά για το κύπελλο με το γαύρο στη Φιλαδέλφεια.Αλλά νομίζω ότι είναι καιρός να σταματήσει την καριέρα του.Όπως έκανε τόσο ο μεγάλος παιχταράς  ΓΧ όσο ο Τέο και ο Βρύζας.
Δυστυχώς παντελή το μυαλό θέλει να προσφέρει αλλά το σώμα δεν μπορεί....
Σ΄ευχαριστούμε για όλα.....νομίζω ότι το καλοκαίρι θα σταματήσει...

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #290 on: January 12, 2009, 17:27:00 »
κάποτε που τα ποντίκια φεύγανε το ένα μετα το άλλο εσύ ΕΜΕΙΝΕΣ. Όχι οτι δε μπορούσες και συ να φυγεις και να βρεις ενα πολύ καλό συμβόλαιο..
φιλε σπαρτιατη να σου θυμισω οτι το καλοκαιρι του 2002 δεν ανανεωσε στον ΠΑΟΚ και προτιμησε να παει στο βαζελο με 600.000 τον χρονο. Να εμενε σε εμας με την προταση των 350.000 να τον παραδεχομουν μια ζωη..

τζαμπα ΠΑΟΚτσηδηλικι δεν θελουμε απο κανεναν παικτη..

το φωναζω (και η μιση ελλαδα επισης) οτι εχει τελειωσει απο περυσι αλλα δυστυχως φετος ανανεωσε με το προσχημα του αρχηγου στα αποδυτηρια..λαθος κινηση για μενα απο Βρυζα, να μην λεμε μονο τα θετικα.

Προσωπικη μου αποψη οτι για την ανανεωση επαιξε ρολο η προσωπικη σχεση του σβουρα με Ζηση-Θοδωρο, κατι ασχημο για μενα. Ελπιζω το καλοκαιρι να σταματησει ή επιτελους να τον σταματησουν γιατι πρωταθλητισμος με τετοιους παικτες δεν γινεται..

rokas

• Guest
« Reply #291 on: January 12, 2009, 18:38:17 »
..........ααααρε παντελη γιατι;;; :tsigaro:

DimNaoussa

• Guest
« Reply #292 on: January 12, 2009, 18:49:20 »
κάποτε που τα ποντίκια φεύγανε το ένα μετα το άλλο εσύ ΕΜΕΙΝΕΣ. Όχι οτι δε μπορούσες και συ να φυγεις και να βρεις ενα πολύ καλό συμβόλαιο..
φιλε σπαρτιατη να σου θυμισω οτι το καλοκαιρι του 2002 δεν ανανεωσε στον ΠΑΟΚ και προτιμησε να παει στο βαζελο με 600.000 τον χρονο. Να εμενε σε εμας με την προταση των 350.000 να τον παραδεχομουν μια ζωη..

το φωναζω (και η μιση ελλαδα επισης) οτι εχει τελειωσει απο περυσι αλλα δυστυχως φετος ανανεωσε με το προσχημα του αρχηγου στα αποδυτηρια..λαθος κινηση για μενα απο Βρυζα, να μην λεμε μονο τα θετικα.

Προσωπικη μου αποψη οτι για την ανανεωση επαιξε ρολο η προσωπικη σχεση του σβουρα με Ζηση-Θοδωρο, κατι ασχημο για μενα. Ελπιζω το καλοκαιρι να σταματησει ή επιτελους να τον σταματησουν γιατι πρωταθλητισμος με τετοιους παικτες δεν γινεται..

τα μισα λεφτα ο σβουρας απο  αυτην την μεταγραφη τα εδωσε στα παιδια απο τον σφ της Βεροιας που ειχαν δικαστηρια με τους ρουφιανους της σουπας 3 της αλεξανδριας..για την ιστορια το αναφερω  χωρις να θελω αποδειξω κατι..

Offline spartiatis

• Αλλαγή
« Reply #293 on: January 12, 2009, 18:50:27 »

1. μη μπερδεύουμε τις περιόδους 2002 και 2006
2. τσάμπα ΠΑΟΚτσηδηλικι ουδέποτε πούλησε ο Παντελής, άλλοι ναι. Που αν δε το πούλαγαν δε θα μ ενοχλούσε η όποια μετακίνησή τους.  
3. κατ΄εμέ ένας άριστος επαγγελματίας που τίμησε όσο μπορούσε τη φανέλα του ΠΑΟΚ
4. Φέτος πριν ανανέωσει πες μου τις δυο επιλογές που είχες αριστερά, ώστε να μην γίνει αυτό. Δεν ήταν τελειωμένος απο πέρυσι, θα διαφωνήσω. Μια χρονιά, φέτος δηλαδή, σαν αλλαγή χρειάζεται. Για 90λεπτα δεν είναι.
5. συμφωνώ πως με παίκτες της κλάσης Κωνσταντινίδη, δε κάνει πρωταθλητισμό. Μακάρι πάντως το κριτήριο για να κάνεις πρωταθλητισμό να ήταν μόνο οι παίκτες. Έχουμε δρόμο ακόμα για αυτό.
- - - -
Αυτό που αναφέρεις φίλε σερίφη δε το γνώριζα. Δε το έχω όμως καθόλου απίθανο.
Τέλος εγώ απλά μίλησα περισσότερο για τον άνθρωπο, επαγγελματία ποδοσφαιριστή Κωνσταντινίδη που έχω μια άποψη γι΄αυτόν και εκτιμώ, ίσως υπερβολικά, αυτό που έχει προσφέρει.
« Last Edit: January 12, 2009, 18:58:54 by spartiatis »

Diego-4

• Guest
« Reply #294 on: January 12, 2009, 19:47:00 »
Ο Παντελάκος δεν σε πούλησε ποτε με την έννοια της προδοσίας , δεν τον βάζεις σε black list , άλλωστε σε αυτήν στρογκυλοκάθονται μόνο ΔΥΟ.Μην τα ισοπεδώνουμε όλα.Πείρε καλύτερα χρήματα απο τον βάζελο και έφυγε .Έφυγε στην περίοδο της ξεπούλας..Το ίδιο είχε κάνει και ο Πρέλεβιτς για την Κνόρ , ο Γεωργιάδης για τον γαύρο..Μην στεκόμαστε εκεί..
Συμφωνώ με αυτά που λέει ο Σπαρτιάτης..

moutsouris2

• Guest
« Reply #295 on: January 12, 2009, 20:22:34 »
Ο Παντελής πιστεύω πως φέρθηκε τίμια απέναντι στον κόσμο του ΠΑΟΚ. Δεν θυμάμαι να έχει δημιουργήσει προβλήματα στην ομάδα. Να απαιτούμαι από έναν επαγγελματία ποδοσφαιριστή να μένει στην ομάδα μας προυποθέτει πως και η ΠΑΕ μπορεί να τον καλύψει. Και εκείνη την εποχή (2002) όλοι γνωρίζουμε τι γινόταν στην ομάδα. Γνωρίζω κάποιες κινήσεις του Παντελή που έκανε για τον κόσμο του ΠΑΟΚ αλλά αφού δεν τα έκανε ο ίδιος γνωστά καλύτερα να μείνουν έτσι. Όσο για το αν αξίζει να παίζει τώρα στην ομάδα αυτό είναι δουλειά του προπονητή και της διοίκησης. Εμείς οφείλουμε να στηρίζουμε όλους τους παίκτες που φορούν και τιμούν τον Δικέφαλο στο στήθος. Και ο Παντελής τίμησε και τιμάει τα τέσσερα Ιερά για εμάς γράμματα. Τέλος, ας αφήσουμε στον ίδιο την απόφαση για το τι θα κάνει στη ζωή του.

dimos8enis

• Guest
« Reply #296 on: January 12, 2009, 23:38:35 »
Πέρα από την εκτίμηση που τρέφω για το συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή, δε θέλω να τον ξαναδώ στο γήπεδο, ούτε σαν αλλαγή. Το φιλότιμο δεν αρκεί. Δε μπορεί ... Ευχαριστούμε, γεια σου.
δυστυχως συμφωνω. καλος χρυσος αλλα δεν εχει να προσφερει αλλο εκτος αν παει τιποτα σκαουτερ και τετοια. το δεξι ποδι το εχει πλεον για να ανεβαινει το λεωφορειο

Offline Maestro

• Αποστολή
  • **
« Reply #297 on: January 13, 2009, 00:36:50 »
xaxaxaxxaaaxaxaxa τρομερη ατακα

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #298 on: January 13, 2009, 12:47:58 »

τα μισα λεφτα ο σβουρας απο  αυτην την μεταγραφη τα εδωσε στα παιδια απο τον σφ της Βεροιας που ειχαν δικαστηρια με τους ρουφιανους της σουπας 3 της αλεξανδριας..για την ιστορια το αναφερω  χωρις να θελω αποδειξω κατι..
το ακουσαμε και αυτο  :o

GENTLESOS

• Guest
« Reply #299 on: July 17, 2009, 10:24:34 »
Τι έγινε τελικά με τον σβούρα ξέρει κανείς;