φιλε σπαρτιατη να σου θυμισω οτι το καλοκαιρι του 2002 δεν ανανεωσε στον ΠΑΟΚ και προτιμησε να παει στο βαζελο με 600.000 τον χρονο. Να εμενε σε εμας με την προταση των 350.000 να τον παραδεχομουν μια ζωη..
τζαμπα ΠΑΟΚτσηδηλικι δεν θελουμε απο κανεναν παικτη..
το φωναζω (και η μιση ελλαδα επισης) οτι εχει τελειωσει απο περυσι αλλα δυστυχως φετος ανανεωσε με το προσχημα του αρχηγου στα αποδυτηρια..λαθος κινηση για μενα απο Βρυζα, να μην λεμε μονο τα θετικα.
1. μη μπερδεύουμε τις περιόδους 2002 και 2006
2. τσάμπα ΠΑΟΚτσηδηλικι ουδέποτε πούλησε ο Παντελής, άλλοι ναι. Που αν δε το πούλαγαν δε θα μ ενοχλούσε η όποια μετακίνησή τους.
3. κατ΄εμέ ένας άριστος επαγγελματίας που τίμησε όσο μπορούσε τη φανέλα του ΠΑΟΚ
4. Φέτος πριν ανανέωσει πες μου τις δυο επιλογές που είχες αριστερά, ώστε να μην γίνει αυτό. Δεν ήταν τελειωμένος απο πέρυσι, θα διαφωνήσω. Μια χρονιά, φέτος δηλαδή, σαν αλλαγή χρειάζεται. Για 90λεπτα δεν είναι.
5. συμφωνώ πως με παίκτες της κλάσης Κωνσταντινίδη, δε κάνει πρωταθλητισμό. Μακάρι πάντως το κριτήριο για να κάνεις πρωταθλητισμό να ήταν μόνο οι παίκτες. Έχουμε δρόμο ακόμα για αυτό.
- - - -
Αυτό που αναφέρεις φίλε σερίφη δε το γνώριζα. Δε το έχω όμως καθόλου απίθανο.
Τέλος εγώ απλά μίλησα περισσότερο για τον άνθρωπο, επαγγελματία ποδοσφαιριστή Κωνσταντινίδη που έχω μια άποψη γι΄αυτόν και εκτιμώ, ίσως υπερβολικά, αυτό που έχει προσφέρει.