Author Topic: Παντελής "Σβούρας" Κωνσταντινίδης  (Read 8554 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline cure

• Αλλαγή
Απ: Παντελής "Σβούρας" Κωνσταντινίδης
« Reply #220 on: June 25, 2008, 10:03:50 »
Εγώ χαλάστηκα με αυτή την εξέλιξη, με το σκεπτικό πως αφού πάμε σε ρόστερ 23 παιχτών, ο σβούρας δεν κολλάει. Αλλά ποιος τη γαμάει τη γνώμη μου. Αυτοί ξέρουν καλύτερα. Απλά με χάλασε και το είπα
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline kofalalos4

• Αποστολή
  • **
« Reply #221 on: June 25, 2008, 10:35:27 »
Έτσι είναι. Και διαφωνώ με τους προλαλήσαντες. Δεν μπορείς να θέλεις να γίνεις ανταγωνιστικότερος με Παντελή, έστω και για αλλαγή. Το ρόστερ πρέπει να γίνει ανταγωνιστικότερο, εντεκαδάτοι και αλλαγές πρέπει να ξεκινάνε από την ίδια βάση. Και αν τον ξεκινάει βασικό, έχει καλώς για εμένα. Θα συνεχίσει να έχει επαφή με τις απαιτήσεις ενός βασικού (αν και πλέον πνέει τα λοίσθια). Αν τον προορίζει για μόνιμη αλλαγή, τότε έχει 100% καεί, δε νομίζω να προσφέρει κάτι εξαιρετικό ο Παντελής, να μπει αλλαγή και να βοηθήσει καταλυτικά.
Ο Παντελάκος δεν αποτέλεσε ποτέ τον μπροστάρη, τη σημαία της ομάδας, για να παίζει κάποιο άλλο παράπλευρο ρόλο, όπως π.χ. ο Ζαγόρ. Ένας καλός στρατιώτης ήταν. Τι όνειρο είδε πάλι η αλεπού ο Σάντος δεν ξέρω. Όπως συμφωνήσαμε όμως σε κάτι βασικό: εμείς τη μούγκα, διαρκείας, μετοχές και παλαμάκια.
Πού στον π... φτάσαμε για πάρτη σου ΠΑΟΚ...

ive4

• Guest
« Reply #222 on: June 25, 2008, 11:50:36 »
χρειάζεται όμως και ένας ποδοσφαιριστής που είναι ΠΑΟΚτσής από μικρός, που είναι χρόνια στην ομάδα, που έχει τεράστια εμπειρία, που ποτέ δε δημιούργησε πρόβλημα και που για μένα, είναι πολύ καλύτερος από πολλούς έλληνες αριστερούς μπάκ - χαφ, ακόμα και στα 33 του. Έστω και για παγκίτης.

kostas4

• Guest
« Reply #223 on: June 25, 2008, 11:55:01 »
Και εγω ειμαι της αποψης οτι ο παντελης δεν επρεπε να συνεχισει να παιζει φετος.ειδικα τελευταια φορα στο φιλικο με την psv δεν μπορουσε να αλλαξει μια πασα.καλυτερα για αλλαγη να βαζουμε τον γεωργιου που στην τελικη ιδια και λιγοτερα λαθη θα κανει με τον κωνσταντινιδη

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #224 on: June 25, 2008, 11:57:03 »
εγω περιμενω να το δω και επισημα..την γνωμη μου την εχω πει εδω και καιρο οτι αυτος ο παικτης δεν εχει θεση σε ομαδα που θελει να πρωταγωνιστησει εστω και σαν αλλαγη. Ο παικτης εχει αποσυρθει και δεν του το ειπαν ακομα..

LoGotHeTiS

• Guest
« Reply #225 on: June 25, 2008, 12:08:26 »
Ή θα μείνει μέχρι τον Δεκέμβριο όπως τον Ζήση

bagos1

• Guest
« Reply #226 on: June 25, 2008, 12:31:37 »
katarxas o svouras apekteise fetos sovaro provlima travmatismou pou se kamia periptosi den ton epistrepei na bgalei oute ta misa paixnidia tou prota8limatos kai ta 90 lepta enow alla o vrizas eixe pei oti elipsh aksiopiston luseon stin aristeri pleura 8a meinei esto kai san allagi na pezei kana 30 lepto ana 2-3 matsakia

Offline Valantis

• Αποστολή
  • **
« Reply #227 on: July 01, 2008, 16:28:03 »
http://www.paokfc.gr/shownews.jsp?newsCode=20080701162658559

Συμφωνία με Παντελή Κωνσταντινίδη

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι συμφώνησε με τον Παντελή Κωνσταντινίδη για συνεργασία 2 ετών.
Oh great God, If you really exist
For many years, I am asking you why
Why are the innoc

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #228 on: July 01, 2008, 16:31:15 »
2 xronia telika kai oxi 1. Kalh epituxia, kalh sunexeia sthn omadara mas. Elpizw na ksanagennh8eis.

Offline dave

• Αλλαγή
« Reply #229 on: July 01, 2008, 16:34:39 »
2 χρονια?? αν δε κανω λαθος και του βρυζα τοσο ελεγε οταν γυρισε περυσι?

ελπιζω και σ αυτη τη περιπτωση να ναι μεχρι το δεκεμβρη κ να του βρουνε κατι αλλο να κανει

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #230 on: July 01, 2008, 16:35:46 »
Η χρονική διάρκεια δεν νομίζω να παίζει και σπουδαίο ρόλο. Αν φανεί ότι δεν μπορεί
να ανταποκριθεί απλά θα αποσυρ8εί. Έυχομαι και γω να δείξει τον καλύτερο του εαυτό
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline PAOK_Piraeus

• Αποστολή
  • **
« Reply #231 on: July 02, 2008, 10:56:33 »
Χαλαστηκα οταν διαβασα οτι θα ειναι 2 χρονια. Ηθελα 1 κι αυτο τιμης ενεκεν, αλλα τι ξερω εγω.. Για να εκαναν 2 κατι ξερουν παραπανω. Μπορει να ισχυσει κι αυτο που ειπε ο Capri
"Κάποια πράγματα στην ζωή δεν εξαγοράζονται με τα χρήματα. Αυτό που ζω στον ΠΑΟΚ δεν έχει τιμή."

Offline Suicidal

• Βασικός
« Reply #232 on: July 02, 2008, 10:58:59 »
ki egw kapws etsi to kobw, mallon opws to'grapse o dave ena poio panw ap'ton Capri.
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline makis

• Αποστολή
  • **
« Reply #233 on: July 02, 2008, 11:35:02 »
bravo stin pae
tous paiktes den prepei na tous ksezoumiazoume kai meta na tous petame
an ta lefta einai logika bravo sto zagoraki pou kanei mono filous
oso gia tin athlitiki kala einai na svistei kai na diagraftei teleios  apo to forum na min asxolite kanenas

Offline kofalalos4

• Αποστολή
  • **
« Reply #234 on: July 02, 2008, 11:38:53 »
Πάντως, δυσκολεύομαι πολύ ρε καρντάσια να βρω λογική στο 2ετές συμβόλαιο του Παντελάκου. Και αν υπάρχει μία έστω λογική κατ' εμέ για να κάνεις τον Παντελάκο 2ετές συμβόλαιο στην κατάσταση που βρίσκεται, είναι για να νιώσει ότι έχει ακόμα δρόμο ποδοσφαιρικά μποροστά του και να έχει κίνητρο να παλέψει. Αλλά και αυτό τραβηγμένο από τα μαλλιά μου φαίνεται. Χίλιοι δυο επαγγελματίες κάνουν μονοετή συμβόλαια. Δεν ξέρω, εννοείται παλαμάκι και μούγγα όλοι μας, απλά καταλήγουμε να ελπίζουμε ότι εφόσον ο Παντελάκος πρέπει να αποχωρήσει πριν το τέλος της 2ετίας δε θα αποδειχθεί κωλόπαιδο να στρογγυλοκαθίσει πάνω στο συμβόλαιό του και μετά πάλι να τρέχουμε...
Υ.Γ: Πάντως η αθλητική αντέγραψε στο εξώφυλλο σαρκασμό που γράφτηκε εδώ μέσα, δε θυμάμαι από ποιόν πούστη...
Πού στον π... φτάσαμε για πάρτη σου ΠΑΟΚ...

legones

• Guest
« Reply #235 on: July 02, 2008, 11:43:10 »
Ηρεμα ρε μαγκες. Το πιο πιθανο ειναι κατα Δεκεμβρη ή τελος σεζόν να αλλάξει ποστο ο ανθρωπος. ετσι δεν εγινε και με Βρυζα ? Και στην τελικη δε μπορεις να πετας στο δρομο ετσι καποιους ανθρωπους που παντα παλευαν για την ομαδα.
Σβουρα ξερεις εσυ με γαυρο..........  ;D

Offline Suicidal

• Βασικός
« Reply #236 on: July 02, 2008, 12:42:46 »
Υ.Γ: Πάντως η αθλητική αντέγραψε στο εξώφυλλο σαρκασμό που γράφτηκε εδώ μέσα, δε θυμάμαι από ποιόν πούστη...

kai black humor ?  ;D
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
« Reply #237 on: July 02, 2008, 12:56:00 »
o pantelos pisteuo exei teliosei pextika apo ton PAOK oti eixe na prosferei to prosfere, xoria pou exei k sovaro provlima k amfivalo an mporei na apodosei simfona me tis dinatotites tou, tora gia kapious pou lene kala egine k emeine gia na mathei stous neous pextes ti esti PAOK simfono mazi tous giati pleon einai o monos pou exei zisei PAOK k xerei ti esti PAOK mias k stamatise k o gouxou, alla k pali to vlepo ligo ipervoliko to dietes pou tou ekanan, telos panton as ta dosei ola k as kleisei tin kariera tou opos tou armozei

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
« Reply #238 on: July 02, 2008, 13:00:29 »
Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται παίκτες αριστερά, προφανώς δε μπορεί να πάρει όσους χρειάζεται άμεσα και κρατάει και τον Σβούρα ο οποίος είναι τουλάχιστον γνώστης της πραγματικότητας και μπορεί και να πει και 2 λόγια παραπάνω στα αποδυτήρια...
Τα δύο χρόνια συμβόλαιο είναι ουσιαστικά εγγύηση ότι ο Παντελής θα συνεχίσει από άλλο πόστο στον ΠΑΟΚ.
Κάπως έτσι το βλέπω το όλο θέμα.
Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικός μας θα 'ναι

bagos1

• Guest
« Reply #239 on: July 02, 2008, 13:02:31 »
entaksh paidia ananeose me sumvoliko poso apo oti lene opote malon 8a tin kanei fetos ase pou den antexei kai logo tis mesis tou