Author Topic: Παντελής "Σβούρας" Κωνσταντινίδης  (Read 8394 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline alkaholik

• Αποστολή
  • **
    • ÅÈÍÉÊÇ ÕÐÇÑÅÓÉÁ ÐËÇÑÏÖÏÑÉÙÍ - ÅË.ÁÓ. Ç/ÊÁÉ ÔÅÖÑÁ
Απ: Παντελής "Σβούρας" Κωνσταντινίδης
« Reply #160 on: June 02, 2007, 21:25:03 »
opws katalavainoume otan i dioikisi leei gia tous paiktes pou einai plirwmenoi enoei autous pou fovatai oti tha figoun. mieciel, xristodoulopoulos, iliadis, arabatzis klp. Zagor, Pantelis k toxouroglou nomizw oti stirizontai panw sto oti tin ponane tin omada k tous afinoun aplirwtous. Opws k tous torghelle giasemakis k tous ipoloipous axristous pou dn tous plirwnoun giati exoume pou xoume liga lefta, dn tha ksexrewnoume kai tous alites. opws k na xei o kwnstantinidis itan isws o pio statheros paiktis apo olous sti diarkeia tis sezon. oute dilwseis oute tpt. k edine to 100%. ena mbravo tou aksizei, pou dn tou eipame sixna sti sezon.

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
« Reply #161 on: June 12, 2007, 12:40:07 »
oute dilwseis oute tpt.

O kosmos tou ari pos sou fanike?

Entaxei den einai kai TOUMPA...

Offline GiorGakiS-4-

• Αποστολή
  • **
« Reply #162 on: November 18, 2007, 17:12:45 »
Κωνσταντινίδης: "Αντεπίθεση τώρα"

Την άποψη ότι ο ΠΑΟΚ οφείλει να εκμεταλλευτεί το πρόγραμμα στη συνέχεια του πρωταθλήματος εξέφρασε μιλώντας στο "Μ" ο Παντελής Κωνσταντινίδης. Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου θεωρεί ότι δεν υπάρχουν εύκολα και δύσκολα παιχνίδια ξεκαθαρίζοντας παράλληλα ότι είναι υποχρέωση δική του και των συμπαικτών του να μη χάσουν το πλεονέκτημα που τους δίνεται με τους εντός έδρας αγώνας που ακολουθούν για την ομάδα... " Είναι γεγονός ότι βλέποντας το πρόγραμμα δημιουργείτε η εικόνα ότι ο ΠΑΟΚ έχει την ευκαιρία της αντεπίθεσης. Αυτό δε σημαίνει ότι οι φανέλες μπορούν να κερδίσουν τα παιχνίδια. Βλέπετε τα αποτελέσματα στα φετινά παιχνίδια πρωταθλήματος. Δεν υπάρχει πλέον η διαφορά που υπήρχε. Σίγουρα κάποιες ομάδες ξεχωρίζουν αλλά τα αποτελέσματα προδίδουν ότι δεν κερδίζουν μόνο οι φανέλες ".

- Αυτό ισχύει και για τον ΠΑΟΚ ;

- " Κυρίως για τον ΠΑΟΚ. Πρέπει να καταλάβουμε όλοι ότι δεν αρκούν οι φανέλες για να κερδίζουμε τους αγώνες. Είδατε όλοι τι έγινε στο παιχνίδι με το Θρασύβουλο που θέλουμε να ξεχάσουμε και δε μπορούμε. Ολοι έχουν αντιληφθεί ότι δεν υπάρχουν εύκολοι και δύσκολοι αντίπαλοι. Αυτά είναι θεωρητικά. Αν μέσα στο γήπεδο δεν είσαι αυτός που πρέπει μπορεί να χάσεις από οποιαδήποτε ομάδα. Οφείλουμε να τα δώσουμε όλα για να καταφέρουμε να κάνουμε την αντεπίθεση μας ".

- Έχει την ευκαιρία της αντεπίθεσης ο ΠΑΟΚ ;

- " Ναι, αν αναλογιστούμε ότι ακολουθούν πολλά παιχνίδια μέσα στην Τούμπα και γενικά μέσα στη Θεσσαλονίκη και τη Βόρεια Ελλάδα. Ουσιαστικά θα δώσουμε μια σειρά από αγώνες με τον κόσμο στο πλευρό μας. Αυτό θα είναι το όπλο μας. Δε σημαίνει όμως ότι θα κερδίσουμε γιατί θα παίζουμε εντός έδρας ακόμα και στα εκτός έδρας παιχνίδια. Για να κατακτήσουμε τους βαθμούς οφείλουμε να ιδρώσουμε μέσα στο γήπεδο. Να αποκτήσουμε τη νοοτροπία του νικητή από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό του κάθε αγώνα ".

- Είναι σε άνοδο ο ΠΑΟΚ ;

- " Μπορώ να πω πως είναι. Κάθε μέρα αφομοιώνουμε κάθε μέρα και περισσότερο αυτά που ζητά ο προπονητής. Ομοίως και ο προπονητής καταλαβαίνει κάθε μέρα και περισσότερο τι μπορεί να προσφέρει ο κάθε παίκτης. Σίγουρα δεν έχουμε φθάσει στο υψηλότερο σημείο απόδοσης. Για μένα προσωπικά ο ΠΑΟΚ πρέπει να παίζει σε κάθε παιχνίδι όπως έπαιξε στο Καραισκάκη και να κερδίζει τα παιχνίδια. Να μη μένει ικανοποιημένος από την εμφάνιση και να χάνει το παιχνίδι. Θεωρώ ότι στα επόμενα παιχνίδια θα δείξουμε ένα ακόμα καλύτερο πρόσωπο. Οι συνεχείς αγώνες θα μας δώσουν ρυθμό και θα πετύχουμε πολλά πράγματα. Θεωρητικά έχουμε τη δυνατότητα να καλύψουμε το έδαφος που χάσαμε και να διορθώσουμε τη θέση μας στο βαθμολογικό πίνακα ".

- Που μπορεί να φθάσει ο ΠΑΟΚ φέτος ;

- " Δε θέλω να απαντήσω σε μια τέτοια ερώτηση. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να αποκτήσουμε σταθερότητα στο παιχνίδι μας. Όχι τη μια Κυριακή να κερδίζουμε το χειροκρότημα και την επόμενη να ψάχνουμε να βρούμε τι γίνεται. Όταν αποκτήσουμε σταθερότητα και βρούμε το ρυθμό μας θα σας πω τι μπορούμε να πετύχουμε ".

- Βρίσκεις εύκολα το γκολ στη φετινή περίοδο...

- " Με ευνοεί η θέση στην οποία αγωνίζομαι και το σύστημα που έχει επιλέξει ο Σάντος. Πιστεύω ότι μια ομάδα δε πρέπει να περιμένει το γκολ μόνο από τον επιθετικό ή τους θεωρητικά επιθετικούς. Είναι σημαντικό να σκοράρουν οι παίκτες από τη μεσαία γραμμή. Αυτό μας έλειψε στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη. Ένα εύκολο γκολ που θα έδιωχνε το άγχος και θα μας απελευθέρωνε. Το γκολ άργησε να έρθει και η ομάδα αγχώθηκε. Ωστόσο πιστέψαμε μέχρι το τέλος στη νίκη και την κατακτήσαμε γιατί δε χάσαμε την αυτοπεποίθηση μας και την αυτοσυγκέντρωση μας ".

- Πόσο βοηθά ο Σάντος σ΄ αυτή την προσπάθεια ;

- " ότι κι αν πω για τον Σάντος θα είναι λίγο. Τα είπα άλλωστε όταν ανέλαβε την τεχνική ηγεσία. Πρόκειται για ένα πολύ καλό προπονητή που θα δημιουργήσει αργά ή γρήγορα μια ομάδα που θα παίζει πάντα για τη νίκη. Τι άλλο να πω ; Τα υπόλοιπα θα έχετε τη δυνατότητα να τα δείτε μέσα στα γήπεδα ".

http://www.metrosport.gr/more.php?id=5902_0_1_0_M
ΠΑΟΚ ΕΜΠΡΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΛΟΓΟ ΜΗΝ ΤΡΩΣ !!!

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #163 on: December 30, 2007, 22:25:05 »
του κωνσταντινιδη λεει του βρηκαν δισκοκοιλη στην σπονδυλικη στηλη.παιδια επειδη εχω παρομοιο προβλημα
ενα εχω να σας πω.παει αυτος,ξεχαστε τον.εκτος κι αν τα καταφερει κανας τσακαλος γιατρος.κι αν τα καταφερει
ο γιατρος να τον γνωρισω κι εγω.αναφερω κατι που μου ειπε ενας γιατρος στην αθηνα.ο βανδης ο κοντοπουτανος
γι'αυτο το λογο σταματησε την μπαλα.επειδη ειχε δισκοκοιλη και οτι εγχειρησεις κι αν εκανε απετυχαν.ειναι
απο τα λιγα πραγματα στην ιατρικη που δεν υπαρχει τροπος αντιμετωπισης 100% να σε κανει καλα

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #164 on: December 31, 2007, 02:06:28 »
Aderfe eyxomai na exeis la8os plhroforhsh. Giati 8a einai POLY KRIMA.
O Svoyras anti8eta apo oti pisteyoun polloi einai 32 xronwn.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline MaRiOs-Kypros

• Αλλαγή
    • PAOKWORLD
« Reply #165 on: December 31, 2007, 03:35:20 »
an ine opos ta lei o gianniwths4 tote xani 3 xronia parousias tou me tin fanella tou PAOK mas......

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
« Reply #166 on: December 31, 2007, 13:09:55 »
του κωνσταντινιδη λεει του βρηκαν δισκοκοιλη στην σπονδυλικη στηλη.παιδια επειδη εχω παρομοιο προβλημα
ενα εχω να σας πω.παει αυτος,ξεχαστε τον.εκτος κι αν τα καταφερει κανας τσακαλος γιατρος.κι αν τα καταφερει
ο γιατρος να τον γνωρισω κι εγω.αναφερω κατι που μου ειπε ενας γιατρος στην αθηνα.ο βανδης ο κοντοπουτανος
γι'αυτο το λογο σταματησε την μπαλα.επειδη ειχε δισκοκοιλη και οτι εγχειρησεις κι αν εκανε απετυχαν.ειναι
απο τα λιγα πραγματα στην ιατρικη που δεν υπαρχει τροπος αντιμετωπισης 100% να σε κανει καλα
kala kaneis kai to anafereis alla as perimenoume na milisei o idios o giatros tis omadas.
as mi vgazoume monoi mas sumperasmata.
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

aetopoulo

• Guest
« Reply #167 on: January 03, 2008, 11:33:17 »
Αν είναι αλήθεια κρίμα για τον σβούρα.
Παντέλα έχεις ακόμη πολλά να προσφέρεις και άς
είναι και από άλλο πόστο  :wiggle2:

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #168 on: February 14, 2008, 18:27:55 »
"Δεν με ρώτησε κανείς"    Εγώ ξέρω ότι ο ΠΣΑΠ ιδρύθηκε για να προασπίζει τα συμφέροντα των ποδοσφαιριστών και να τους υποστηρίζει. Δεν ιδρύθηκε για να βγάζει τα μάτια των ποδοσφαιριστών. Ενοχλήθηκα από την ανακοίνωση που εξέδωσε. Αγωνίζομαι πολλά χρόνια κι έχω δει πολλά μαρκαρίσματα. Πρώτη φορά είδα τον ΠΣΑΠ να εκδίδει ανακοίνωση κατά ποδοσφαιριστών και πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω τους λόγους" ."Ο λόγος της παραίτησής μου όμως δεν έχει να κάνει με αυτή καθαυτή την ανακοίνωση, αλλά γιατί δεν ενημερώθηκα. Ο κ. Αντωνιάδης δεν ζήτησε την άποψή μου για τη συγκεκριμένη ανακοίνωση. Αρα θεωρούμε περιττός. Επειδή λοιπόν σέβομαι τον εαυτό μου, δεν μπορούσα παρά να παραιτηθώ από έναν χώρο στον οποίο με θεωρούν περιττό"."Δεν έπρεπε να ενημερωθώ; Δεν ενημερώθηκα. Αρα ο κ. Αντωνιάδης λειτούργησε από μόνος του. Αρα ο ΠΣΑΠ είναι μόνον ο κ. Αντωνιάδης και οι υπόλοιποι υπάρχουμε για να χαιρόμαστε"."Δεν ξέρω αν είναι στον ΠΣΑΠ(O Γ.X), φαντάζομαι όμως ότι και ο Γιώργος θα παραιτηθεί, εφόσον επαναλαμβάνω είναι στον ΠΣΑΠ".     http://www.sport.gr/default.asp?pid=4&aid=5768
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Athinaios--4

• Guest
« Reply #169 on: February 14, 2008, 21:09:15 »
Eisai magkas Pantela!! Kala ekanes. De xero poioi alloi paiktes mas anikoun ston psap .Pantos oloi prepei na paraitithoun .

IronEagle

• Guest
« Reply #170 on: February 14, 2008, 22:30:40 »
Edit:
Poli kollima to forum magges, exo steilei dipla minimata, eno mou egrafe oti ypirxe sfalma !!!
Sbeino to paron minima giati einai diplo sto akribos apo kato !!!!

Sorry stous mod's !!!!
« Last Edit: February 14, 2008, 22:53:30 by IronEagle »

IronEagle

• Guest
« Reply #171 on: February 14, 2008, 22:41:24 »
SINXARITIRIA
........RE PANTELO
!!!!!!!

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #172 on: February 14, 2008, 23:50:16 »
Ένα μεγάλο μπράβο και από μένα για την αντρίκια στάση σου.

mitsos_g4

• Guest
« Reply #173 on: February 15, 2008, 00:01:53 »
poli dunati anakoinwsi...den meiwnei tin aksia tis i proxwrimeni ilikia tou(dld den exei mellon mprosta tou wste na fovithei mipws deiksei asximi eikona pros ta eksw)...
sugxaritiria...

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #174 on: April 01, 2008, 12:16:10 »
http://www.sport-fm.gr/article.jsp?id=125618

Êùíóôáíôéíßäçò: «Íá êñåìÜóù ôá ðáðïýôóéá ìïõ óôïí ÐÁÏÊ»

01/04/2008, 10:42

Ôçí áðüöáóç íá êëåßóåé ôçí êáñéÝñá ôïõ óôïí ÐÁÏÊ áíáêïßíùóå ï ÐáíôåëÞò Êùíóôáíôéíßäçò ìÝóù ôçò «SportDay». «Ôé èá êÜíåé ï ÃåùñãéÜäçò åßíáé äéêÞ ôïõ õðüèåóç. Åãþ åßìáé 33 åôþí êáé íéþèù ðïëý êáëÜ ãéá íá óõíå÷ßóù óôïí ÐÁÏÊ», ëÝåé ï Ýìðåéñïò ìðáê ÷áö êáé ðñïóèÝôåé: «ÖÝôïò óôïí ÐÁÏÊ Ýöôáéîáí ðïëëÝò ìéêñÝò ëåðôïìÝñåéåò. Äåí Ý÷ïõìå êáêü ñüóôåñ. Áðëþò üëïé óôçí ïìÜäá äåí êáôáöÝñáìå íá öôÜóïõìå óôï åðßðåäï ðïõ ìðïñïýìå».

ÁíáëõôéêÜ ç óõíÝíôåõîç ôïõ Êùíóôáíôéíßäç:

ÐáíôåëÞ, öôÜíåé ðñïò ôï ôÝëïò êáé áõôÞ ç ÷ñïíéÜ. ÓõììåôÝ÷ïíôáò óôçí ïìÜäá ôïõ ÐÁÏÊ, ôé ãåýóç óïý áöÞíåé ç áãùíéóôéêÞ ðåñßïäïò;

«Ôç ÷åéñüôåñç. Íá öýãåé êáé íá ìçí îáíÜñèåé ôÝôïéá ÷ñïíéÜ ãéá ôïí ÐÁÏÊ. Êáíåßò ìáò äåí ìðïñåß íá åßíáé éêáíïðïéçìÝíïò. Ðïëý ðåñéóóüôåñï åìåßò ïé ðïäïóöáéñéóôÝò. Äåí êáôáöÝñáìå ó÷åäüí ôßðïôá. Ãé' áõôü ëÝù üôé èÝëù íá ôçí îå÷Üóù üóï ôï äõíáôüí óõíôïìüôåñá…».

Ïé ðåñéóóüôåñïé óõìöùíïýí ìáæß óïõ. Åêåß ðïõ äéáöùíïýí åßíáé óôéò áéôßåò ðïõ ïäÞãçóáí ôïí ÐÁÏÊ óå ôÝôïéá ðïñåßá. Åóý Ý÷åéò êáôáëÞîåé óôï ôé öôáßåé;

«Å÷åéò ðïëý ÷þñï; Ãéáôß óå ìéá ôÝôïéá óõæÞôçóç èÝëïõìå ðÜñá ðïëëÞ þñá ãéá íá áíáëýóïõìå ôé Ýöôáéîå. Íá îÝñåéò üôé åßíáé ðïëëÝò ìéêñÝò ëåðôïìÝñåéåò ðïõ Ýâëáøáí ôïí ÐÁÏÊ. Êáé ãéá ü,ôé Ýãéíå öÝôïò öôáßìå üëïé. Åãéíáí ðïëëÜ ëÜèç. Áð' üëïõò ìáò…».

Íá óôáèþ óôï èÝìá ðïõ óõæçôéÝôáé Ýíôïíá. Ï ÐÁÏÊ Ýêáíå ôüóï êáêÞ ðïñåßá ãéáôß Ý÷åé êáêü ñüóôåñ;

«Ï÷é, óå êáìßá ðåñßðôùóç. Äåí ôï ðéóôåýù. Äåí óõìöùíþ ìå üóïõò óôçñßæïõí ìéá ôÝôïéá Üðïøç. Áðëþò èåùñþ üôé üëïé ïé ðáßêôåò äåí âñåèÞêáìå óôçí êáôÜóôáóç ðïõ Ýðñåðå. ÈÝëù íá ðù, äçëáäÞ, üôé ï êáèÝíáò îå÷ùñéóôÜ ìÝóá óôçí ïìÜäá äåí êáôÜöåñå íá öôÜóåé óôï êáëýôåñï åðßðåäï ðïõ ìðïñïýóå. Ïëïé åß÷áí íá äþóïõí ðïëëÜ ðáñáðÜíù, êÜôé ðïõ äåí êáôÜöåñáí. Ãé' áõôü êáé ï ÐÁÏÊ äåí êáôÜöåñå íá ðéÜóåé óðïõäáßá åðßðåäá áðüäïóçò, ãé' áõôü äåí Þñèáí êáé ôá áðïôåëÝóìáôá».

ÐáíôåëÞ, ôï êáëïêáßñé ôåëåéþíåé Üëëï Ýíá óõìâüëáéü óïõ ìå ôïí ÐÁÏÊ. Å÷åéò óêåöôåß ôé èá êÜíåéò; Ôé èÝëåéò íá êÜíåéò, äçëáäÞ...

«ÈÝëù íá óõíå÷ßóù íá ðáßæù ðïäüóöáéñï. Ôé íá èÝëù;».

Áñêåôïß óõíäõÜæïõí ôç äéêÞ óïõ ðåñßðôùóç ì' áõôÞ ôïõ ÃåùñãéÜäç, ãé' áõôü êáé èÝôïõí èÝìá óõíÝ÷éóçò ôçò êáñéÝñáò óïõ.

«Ôï ôé èÝëåé êáé èá êÜíåé ï Ãéþñãïò åßíáé äéêÞ ôïõ õðüèåóç. Ïëïé îÝñïõìå ðïéïò åßíáé ï ÃåùñãéÜäçò êáé ôé Ý÷åé ðñïóöÝñåé. Åãþ åßìáé 33 åôþí. Óôï êÜôù êÜôù, äåí Ý÷åé óçìáóßá ðüóï åßóáé, áëëÜ ðþò íéþèåéò. Áðü ôçí ðëåõñÜ ìïõ ôþñá ðëÝïí íéþèù ðïëý êáëÜ, äåí õðÜñ÷åé êáíÝíá èÝìá íá óôáìáôÞóù ôï ðïäüóöáéñï êáé ìåãÜëç åðéèõìßá ìïõ åßíáé íá óõíå÷ßóù óôïí ÐÁÏÊ. ÄéêÞ ìïõ áðüöáóç åßíáé íá óõíå÷ßóù êáé íá êëåßóù ôçí êáñéÝñá ìïõ óôïí ÐÁÏÊ. Áðü åêåß êáé ðÝñá èá ìéëÞóïõìå ìå ôïõò äéïéêïýíôåò êáé èá äïýìå…».

Ëåò üôé áéóèÜíåóáé ðëÝïí ðïëý êáëÜ. Ðñïöáíþò åííïåßò üôé îåðÝñáóåò ðëÞñùò ôïí ôñáõìáôéóìü óïõ óôç ìÝóç…

«ÖõóéêÜ. Çôáí óïâáñü ôï ðñüâëçìá. Êáëýôåñá íá ðÜèåéò ìéá èëÜóç êáé íá îÝñåéò ôé ãßíåôáé, ðáñÜ áõôü ôï ðñüâëçìá óôç ìÝóç. Å÷áóá Ýíá ìÞíá, âãÞêá åêôüò öüñìáò, ìåôÜ äåí Ýðáéæá, ðáñÜ ìüíï óå áëëáãÝò. Ïëá áõôÜ ìå åðçñÝáóáí».

Åßíáé ôüóï Üó÷çìá ôá ðñÜãìáôá öÝôïò óôïí ÐÁÏÊ, ðïõ èåùñåßò üôé äåí ðñïêýðôåé ïðïéïäÞðïôå èåôéêü óôïé÷åßï, ôï ïðïßï ðñÝðåé íá êñáôÞóåé ç ïìÜäá;

«ÁõôÞ ç êáêÞ ÷ñïíéÜ ìðïñåß íá ÷ñçóéìïðïéçèåß ìå ôïí êáëýôåñï ôñüðï. Êïßôáîå, óôïí ÐÁÏÊ Ýãéíáí ðïëëÜ ëÜèç. Áðü ôï êáëïêáßñé, âÝâáéá. Ï÷é ìüíï êáôÜ ôç äéÜñêåéá ôçò ðåñéüäïõ. ÁõôÜ ôá ëÜèç ðñÝðåé íá ôá êñáôÞóïõí ïé õðåýèõíïé ôçò ïìÜäáò êáé íá ìçí ôá åðáíáëÜâïõí. ÌÝóá áðü êÜèå ôé êáêü, ðñïêýðôåé êÜôé êáëü. Áñêåß íá ìçí åðáíáëáìâÜíïíôáé ôá ßäéá ëÜèç. Êáé åãþ åßìáé ó÷åäüí âÝâáéïò üôé áõôïß ïé Üíèñùðïé, ðïõ Ý÷ïõí ôþñá ôéò ôý÷åò ôçò ïìÜäáò, îÝñïõí ôé ðñÝðåé íá êÜíïõí êáé ôé ü÷é».

Ôé åííïåßò; ÌéëÜò êõñßùò ãéá ôïõò áíèñþðïõò ôçò äéïßêçóçò êáé ôïí ÆÞóç Âñýæá;

«ÖõóéêÜ. Åßíáé Üíèñùðïé ðïõ îÝñïõí ðÜñá ðïëý êáëÜ ôïí ÷þñï. Åßíáé åéäéêïß óôï ðïäüóöáéñï. ÌÝóá áðü ôç ãíþóç ôïõò èá äïõí êáé ôá öåôéíÜ ëÜèç. Åßìáé óßãïõñïò üôé ôïõ ÷ñüíïõ üëá èá åßíáé ðïëý êáëýôåñá».
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #175 on: April 01, 2008, 14:37:40 »
... Åãþ åßìáé 33 åôþí. Óôï êÜôù êÜôù, äåí Ý÷åé óçìáóßá ðüóï åßóáé, áëëÜ ðþò íéþèåéò. Áðü ôçí ðëåõñÜ ìïõ ôþñá ðëÝïí íéþèù ðïëý êáëÜ, äåí õðÜñ÷åé êáíÝíá èÝìá íá óôáìáôÞóù ôï ðïäüóöáéñï êáé ìåãÜëç åðéèõìßá ìïõ åßíáé íá óõíå÷ßóù óôïí ÐÁÏÊ. ÄéêÞ ìïõ áðüöáóç åßíáé íá óõíå÷ßóù êáé íá êëåßóù ôçí êáñéÝñá ìïõ óôïí ÐÁÏÊ. Áðü åêåß êáé ðÝñá èá ìéëÞóïõìå ìå ôïõò äéïéêïýíôåò êáé èá äïýìå…
áóå ñå Ðáíôåëá ðïõ èåëåéò êáé íá ìåéíåéò..ðåèáíåò êáé äåí óôï åéðáíå êáé ìáò ëåò ïôé íéùèåéò êáé êáëá
Ïðùò åóõ öåñèçêåò êáðïôå åðáããåëìáôéêá óôïí ÐÁÏÊ åôóé ðñåðåé íá óïõ öåñèïõíå êáé åóåíá öåôïò..åõ÷áñéóôïõìå áëëá óôï êáëï íá ðáò öéëå óâïõñá

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #176 on: April 01, 2008, 14:44:16 »
εμένα με 40000 αν μείνει μου κανει μια χαρα για αλλαγή

Offline ved

• Αλλαγή
« Reply #177 on: April 01, 2008, 14:58:47 »
... Åãþ åßìáé 33 åôþí. Óôï êÜôù êÜôù, äåí Ý÷åé óçìáóßá ðüóï åßóáé, áëëÜ ðþò íéþèåéò. Áðü ôçí ðëåõñÜ ìïõ ôþñá ðëÝïí íéþèù ðïëý êáëÜ, äåí õðÜñ÷åé êáíÝíá èÝìá íá óôáìáôÞóù ôï ðïäüóöáéñï êáé ìåãÜëç åðéèõìßá ìïõ åßíáé íá óõíå÷ßóù óôïí ÐÁÏÊ. ÄéêÞ ìïõ áðüöáóç åßíáé íá óõíå÷ßóù êáé íá êëåßóù ôçí êáñéÝñá ìïõ óôïí ÐÁÏÊ. Áðü åêåß êáé ðÝñá èá ìéëÞóïõìå ìå ôïõò äéïéêïýíôåò êáé èá äïýìå…
áóå ñå Ðáíôåëá ðïõ èåëåéò êáé íá ìåéíåéò..ðåèáíåò êáé äåí óôï åéðáíå êáé ìáò ëåò ïôé íéùèåéò êáé êáëá
Ïðùò åóõ öåñèçêåò êáðïôå åðáããåëìáôéêá óôïí ÐÁÏÊ åôóé ðñåðåé íá óïõ öåñèïõíå êáé åóåíá öåôïò..åõ÷áñéóôïõìå áëëá óôï êáëï íá ðáò öéëå óâïõñá

óùóôïò.êáëï ðáéäé ðñïóöåñå áëëá êáðïôå ëåéôïõñãçóå êáé áõôïò åðáããåëìáôéêá(êáé êáëá åêáíå áöïõ ðïôå äåí ôï ðáéæå õðåñðáïêôóçò). êáé íáé ãéá 40,000 êáëïò åéíáé ãéá áëëáãç áëëá óôá ðëáéóéá ôçò áãùíéóôéêçò åîõãéáíóçò ðñåðåé íá öõãåé.

Photis

• Guest
« Reply #178 on: April 01, 2008, 16:11:13 »
Παντελή σ'αγαπάμε αλλά είσαι ΠΡΩΗΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ.Εγω στον ΠΑΟΚ θέλω παίχτες πρωταθλητές,όχι κορεσμένους που θέλουν να παίρνουν μια καλή σύνταξη.
Αντε καλός ήσουνα αλλά,το μπουλλο.!!!(Χωρίς  κακία)

Offline tsag

• Αλλαγή
« Reply #179 on: April 01, 2008, 17:50:42 »
δεν νοείται ΠΑΟΚ με Κωνσταντινίδη στο ρόστερ. Είπαμε να κάνουμε ξεσκαρτάρισμα. Αφού το παιδί δεν μπορεί άλλο και φαίνεται...

Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του αλλά νομίζω ότι μέχρι εδώ ήταν. Δεν πιστεύω να τον κρατήσουν ειδικά μια και λήγει και το συμβόλαιο...
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ