Author Topic: Θοδωρής Ζαγοράκης (www.zagorakis.gr)  (Read 23033 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

aetopoulo

• Guest
Απ: Θοδωρής Ζαγοράκης (www.zagorakis.gr)
« Reply #960 on: July 06, 2006, 22:55:22 »
Η θέση μας είναι εδώ να διοικούμε και των οπαδών στην κερκίδα.
                                                          Θ.Κατσαρής
gia pion kai se pion to eipe auto o katsaris ?

giati ama analogistoume to pos dioikise kai dioiki autoooos .......  klafta charalampe
ama piasoume kai tous opadououous .... mono stin kerkida den einai ta teleutea xronia.

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #961 on: July 06, 2006, 23:01:24 »
δηλ.για να γινεις παραγοντας του ΠΑΟΚ πρεπει να παντρευτεις την κορη του κυρ.Θαναση η να γεννηθεις παραγοντας  αυτοι ξερουν εκει για να σε κρινουν.....
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
« Reply #962 on: July 06, 2006, 23:16:42 »

gia pion kai se pion to eipe auto o katsaris ?

giati ama analogistoume to pos dioikise kai dioiki autoooos .......  klafta charalampe
ama piasoume kai tous opadououous .... mono stin kerkida den einai ta teleutea xronia.

Δηλαδή να το κλείσουμε το μαγαζί ρε αετέ. Κανένας δεν γεννήθηκε παράγοντας, όλοι περάσανε απο την κερκίδα είτε αυτή λέγεται Θύρα 4 είτε Θύρα 1. Που είναι η θέση του καθένα είναι δικό του θέμα, κανένας δεν γεννιέται παράγοντας και ο καθένας εφόσον μπορεί βέβαια έχει το δικαίωμα να εμπλακεί με τα διοικητικά.
ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ

aetopoulo

• Guest
« Reply #963 on: July 06, 2006, 23:24:08 »
min to perneis prosopika re tsakale
gia ton malaka ton katsari tin exosa .

to magazi to dikomas file mou einai edo kai arketa xronia kleisto.
ego prosopika perimeno kapia mera, euxome protou na pethano NA TO ANOIKSOYME

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #964 on: July 06, 2006, 23:36:34 »
Η πλακα ειναι οταν εχουν καμια αντιπαραθεση με τη Θυρα 4 αυτες οι κατσαριδες λενε οτι εμεις ειμαστε παλια μελοι της Θυρας 4.....οτι ναναι δηλ.και οπως τους βολευει
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

northeagle_4

• Guest
« Reply #965 on: July 08, 2006, 15:30:58 »
http://www.sportime.gr/football_inside.asp?article_id=23449
   Íùñßò – íùñßò óÞìåñá ôï ìåóçìÝñé ç ÐÁÅ ÐÁÏÊ ÐÁÏÊ åíçìÝñùóå ãéá ôï ãåãïíüò ðïõ üëïé ðåñßìåíáí. Ìßá áíáìïíÞ ðïëëþí åâäïìÜäùí ðáßñíåé ôÝëïò ãéá ôïõò ößëïõò ôïõ ÐÁÏÊ ôï ìåóçìÝñé ôçò ÄåõôÝñáò. Ï Èüäùñïò ÆáãïñÜêçò áðïöÜóéóå íá áíïßîåé ôá ÷áñôéÜ ôïõ, íá áíáêïéíþóåé ðñïöáíþò ôéò áðïöÜóåéò ôïõ êáé áðü åêåß êáé ðÝñá íá áðåõèýíåé êÜëåóìá óôïí êüóìï ôïõ ÄéêåöÜëïõ. Áðü åêåß êáé ðÝñá üëá ôá õðüëïéðá èÝìáôá ãéá ôïí ÐÁÏÊ öáßíåôáé üôé ìðáßíïõí óå ìßá åõèåßá.

«Ç ÐÁÅ ÐÁÏÊ áíáêïéíþíåé üôé ôçí ÄåõôÝñá ï áñ÷çãüò ôçò ïìÜäáò Èüäùñïò ÆáãïñÜêçò èá äþóåé óõíÝíôåõîç Ôýðïõ óôçí áßèïõóá óõíåíôåýîåùí ôïõ ãçðÝäïõ ôçò Ôïýìðáò». Ç óçìåñéíÞ áíáêïßíùóç âÜæåé ôÝëïò óôçí áíáìïíÞ ôùí öéëÜèëùí áëëÜ êáé ôùí ðáñáãüíôùí ðïõ ðåñßìåíáí åäþ êáé êáéñü ôéò ôïðïèåôÞóåéò ôïõ öõóéêïý çãÝôç ôçò ïìÜäáò êáé ôïõ áíèñþðïõ ðïõ åìðéóôåýåôáé ï êüóìïò, ìéá êáé åßíáé áëÞèåéá üôé óôï óýíïëü ôïõò, ïé ðáñÜãïíôåò ôïõ ÐÁÏÊ Ý÷ïõí áðáîéùèåß.

¼ëá äåß÷íïõí üôé ï ÆáãïñÜêçò èá áíáöåñèåß ðñþôá áð’ üëá óôçí âïÞèåéá ôïõ êüóìïõ ðïõ ìÝ÷ñé óôéãìÞò Þôáí óùôÞñéá ãéá ôçí ÐÁÅ ÐÁÏÊ. Áðü ôçí ðëåõñÜ ôïõ Ý÷åé äéáðéóôþóåé üôé ôï ôåëåõôáßï äéÜóôçìá õðÜñ÷åé ìßá êÜìøç óå üëç áõôÞ ôçí ðñïóðÜèåéá êáé èá ìéëÞóåé åíèáññõíôéêÜ þóôå üëï áõôü ôï óêçíéêü íá óõíå÷éóôåß êáé íá öÝñåé áêüìç ðåñéóóüôåñá ÷ñÞìáôá óôçí ÐÁÅ. Ãéá ôçí óõíÝ÷éóç ôçò êáñéÝñáò ôïõ ï ÆáãïñÜêçò äåí áíáìÝíåôáé íá äåóìåõôåß, áí êáé üëá äåß÷íïõí üôé èá óõíå÷ßóåé ôçí ðñïåôïéìáóßá ãéá íá ðáßîåé ðïäüóöáéñï óôïí ÐÁÏÊ. ÁõôÞ åßíáé ç ìåãÜëç ôïõ åðéèõìßá, áðü åêåß êáé ðÝñá üìùò áí óôï ðñïóå÷Ýò ÷ñïíéêü äéÜóôçìá åìöáíéóôïýí Üëëá óïâáñÜ ðñïâëÞìáôá óôçí ÐÁÅ ôüôå èá åßíáé Ýôïéìïò íá âïçèÞóåé.

¼óïí áöïñÜ ôï éäéïêôçóéáêü ôçò ÐÁÅ åßíáé öáíåñü üôé üëá Ý÷ïõí ìðåé óå Ýíá äñüìï ìå ôï ó÷Ýäéï áõîïìåßùóçò ôïõ ìåôï÷éêïý êåöáëáßïõ. ¸íá ó÷Ýäéï ðïõ èá áöáíßóåé óôáäéáêÜ ôï ðïóïóôü ôïõ ÃéÜííç Ãïýìåíïõ êáé èá åõíïÞóåé Ýíá ó÷Þìá ðïëõìåôï÷éêüôçôáò óôï ïðïßï èá ìðïñïýí íá óõììåôÝ÷ïõí áñêåôïß ðáñÜãïíôåò ôïõ ÐÁÏÊ ðïõ èá Ý÷ïõí ôçí äõíáôüôçôá íá ðÜñïõí êÜðïéåò ìåôï÷Ýò.

¼óïí áöïñÜ ôïí ÃéÜííç ÊáìðÜíç ðïõ ãßíåôáé ìåãÜëç ðñïóðÜèåéá íá êñáôçèåß óôçí åðéêáéñüôçôá ðÜíôá ìÝóá áðü äçëþóåéò êáé ÷ùñßò íá Ý÷åé êÜíåé êáìßá ðñÜîç ðïõ íá öáíåñþíåé ôï åíäéáöÝñïí ôïõ ãéá ôïí ÐÁÏÊ, ïé åðéôåëåßò ôïõ ÁÓ áöÞíïõí áíïéêôü ôï èÝìá þóôå íá óõæçôçèåß áðü åâäïìÜäá. Êáé üëá äåß÷íïõí üôé áí õðÜñîåé êÜðïéá åðáöÞ ìå ôïí ÊáìðÜíç ôüôå èá åìöáíéóôåß îáöíéêÜ êáé ï ÉâÜí Óáââßäçò.

i teleftea paragrafos leei polla ........
  efchome o archigos na pi ta pramata me to onoma tous,etsi i sispirosi tha chtipisi kokkino

aetopoulo

• Guest
« Reply #966 on: July 10, 2006, 13:06:59 »
Malista arxige
5 aples suntomes kai me vathu noima kouventes

O PAOK XREIAZETE ENAN MEGALO EPENDYTH GIA NA FTASI EKEI PSILA POY TON THELOYME

:prosk: :prosk: :prosk: :prosk: :prosk: :prosk:

PROTHYMOS NA SYMETASXI SE PITHANES SUZITISIS ME ENDEXOMENO EPENDYTH
H OMADA EINAI SE KALO DROMO, EXEI POLY KALO YLIKO
STHRIKSTE KAI VOITHISTE THN OMADA
HRTHA PISO GIA NA PEKSO PODOSFERO,MAKARI NA EIXA THN DYNATOTHTA NA THN ANALAVO.

ayta apo ton arxigo
tora kapioi as sunexisoun edo mesa na pisteuoun ston ependuti LAO tou PAOK

Offline alexisv

• Αλλαγή
« Reply #967 on: July 10, 2006, 14:32:20 »
O Ζαγοράκης, δήλωσε:
"Το όνομά μου είναι συνέχεια στις εφημερίδες. Σε ότι κι αν γίνεται, αναφέρονται σε μένα, χωρίς να ξέρω εγώ κάτι. Εκτιμώ το ότι ο κόσμος με αγαπάει και είναι αμοιβαίο. Θέλω να πω ό,τι σκέφτομαι. Πριν 3 μήνες έγινε κάτι και μιλήσαμε και είπαμε ότι ο ΠΑΟΚ θα διαλυθεί, έπρεπε να κάνουμε κάτι για να παραμένει μεγάλη ομάδα. Θα παραμείνει επειδή έχει τη στήριξη του κόσμου...Τώρα τι χρειάζεται περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Οι παίκτες αφήσανε το προσωπικό και κοιτάξανε το ομαδικό συμφέρον και αξίζουν συγχαρητήρια. Αυτή τη στιγμή ο κόσμος χρειάζεται να είναι κοντά στην ομάδα, αυτά τα παιδιά αξίζουν της στήριξης. Ο ΠΑΟΚ είναι ομάδα του λαού, όποτε χρειάστηκε να βοηθηθεί, βοηθήθηκε από τον κόσμο. Εγώ θα βοηθήσω περισσότερο σαν ποδοσφαιριστής, θα συνεχίσω να παίζω γιατί όταν ήρθα πέρυσι, ήρθα για να παίξω για δύο χρόνια. Δεν είχα αρχηγικές τάσεις, ούτε ήθελε να διοικήσω. Αγαπάω τον ΠΑΟΚ και το ποδόσφαιρο. Μου ζητήθηκε κάποιες φορές να σταματήσω χωρίς συγκεκριμένες προτάσεις και δεν ήμουν σίγουρος τι θα κάνω. Τώρα είμαι σίγουρος και αυτό είναι το σωστό. Θα συνεχίσω όσο κρίνω ότι μπορώ να βοηθήσω. Δε θα γίνω βάρος ποτέ σε αυτήν την ομάδα. Όποτε χρειαστεί, θα είμαι εδώ για να βοηθήσω. Αν μου ζητηθεί οτιδήποτε, θα το κάνω. Υπάρχουν 4-5 άτομα που προσπαθούν να κάνουν ότι μπορούν για το καλό της ομάδας. Ας τους δείξουμε εμπιστοσύνη. Ξέρουμε όλοι ότι ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να λειτουργήσει έτσι για πολύ, η λύση είναι ένας μεγάλος επενδυτής. Αν δε βρεθεί, θα υπάρχει μεγάλο πρόβλημα στην ομάδα. Επαφές υπήρχαν πολλές, αλλά δεν αξίζει τον κόπο να μπούμε σε ονόματα, από τη στιγμή που δεν έγινε τίποτα. Το ότι μείναμε παίκτες πρωτοκλασάτοι λέει πολλά. Πιστεύω μάλιστα ότι θα έρθουν και άλλα μεγάλα ονόματα, γιατί θα έρθουν στον ΠΑΟΚ. Για την Ευρώπη υπάρχουν ακόμα ελπίδες, αλλά είναι άδικο να μην παίξουμε. Ο ΠΑΟΚ το αξίζει να παίξει στην Ευρώπη. Πέρσι που ήρθα, ήξερα που ερχόμουν, και ήξερα ότι η ομάδα δεν ήταν έτοιμη για το μεγάλο βήμα. Κάποιοι ονειροβατούσαν. Ήταν εύκολο να πω ότι φεύγω. Δε νομίζω ότι είναι αντρικό να τα παρατήσεις. Ίσως αν ο ΠΑΟΚ βρεθεί σε έναν καλύτερο δρόμο, αλλά τώρα νομίζω ότι δεν είναι σωστό. Τα περισσότερα παιδιά έχουν κάνει, αυτό που έκανα κι εγώ. Τώρα είμαι ποδοσφαιριστής, το τι θα προκύψει μέσα στην περίοδο, δεν μπορώ να το ξέρω. Το να δίνουμε υποσχέσεις είναι εύκολο πράγμα. Εγώ είμαι όμοιος με όλα τα παιδιά, απλά λόγω ηλικίας, λόγω κάποιων πραγμάτων, βρίσκομαι σε αυτή τη θέση. Το ότι τα παιδιά μείνανε όλα εκεί, μπορεί να σε πωρώσει περισσότερο. Το ρόστερ είναι πολύ καλό, αν το δει ένας που ξέρει από ποδόσφαιρο, θα καταλάβει. Και δε μιλώ ούτε για πρωταθλήματα, ούτε για Τσάμπιονς Λιγκ. Νομίζω ότι θα είναι ό,τι χειρότερο για τον ΠΑΟΚ, να παρακαλέσει κάποιον να ασχοληθεί. Η εικόνα της ομάδας είναι τέλεια. Το κλίμα είναι πολύ καλό, υπάρχει διάθεση, δίψα για κάτι καλύτερο και αυτό τα καλύπτει όλα. Το ότι είναι παίκτες 6-8-10 μήνες απλήρωτοι και προπονούνται και δείχνουν διάθεση για διακανονισμό των πληρωμών, τους τιμάει. Αυτή είναι η αλήθεια, δεν το λέμε για να το λέμε. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάτι άλλο, μόνο ο κόσμος που βοηθάει και πρέπει να συνεχίσει να βοηθάει. Έχω συμβόλαιο άλλο ένα χρόνο με τον ΠΑΟΚ. Για τον κ. Καμπάνη, προφανώς κάποιος τον πληροφόρησε λάθος. Αλλά την προσωπική μου ζωή, που είναι δική μου, δεν επιτρέπω σε κανέναν να ασχολείται μαζί της. Ο κ. Ντουμιτρέσκου μέχρι πριν λίγο καιρό δεν ήξερε ότι όντως υπάρχει μεγάλο πρόβλημα στην ομάδα. Είναι νεαρός και μπαίνει εύκολα στην ψυχολογία του παίκτη. Βοήθησε αρκετά, προτρέποντας να μείνουμε ενωμένοι".

Σχολιάζοντας τον τελικό του Μουντιάλ και την αποβολή του Ζιντάν, ο Ζαγοράκης ανέφερε: "Στενοχωρήθηκα με την ενέργεια του Ζιντάν, γιατί είναι ένας από τους μεγαλύτερους ποδοσφαιριστές του κόσμου. Αλλά όταν είσαι στο δεύτερο μέρος της παράτασης, οι σφυγμοί ανεβαίνουν, σου λέει και κάτι ο αντίπαλος, διότι ο Ματεράτσι ίσως κάτι να του είπε, αντιδράς. Όμως, δεν έπρεπε να τελειώσει έτσι αυτός ο ποδοσφαιριστής. Δε νομίζω ότι είναι δίκαιο για αυτόν τον άνθρωπο να γράφεται για τη μαύρη μέρα του Ζιντάν. Για τον τελικό, εντάξει είναι ένας αγώνας ανοιχτός, όπου από ένα σημείο και μετά μένει η τύχη".
Τέλος, για το θέμα με τη FIFA και τον προσωρινό αποκλεισμό της ΕΠΟ, σχολίασε: "Νομίζω ότι πρέπει να καταλάβει η Πολιτεία ότι το ποδόσφαιρο ανήκει κάπου. Αδικα ξεφτιλιζόμαστε συνέχεια. Δεν είναι πρέπον αυτό το πράγμα. Η εθνική μας είχε θέση σε αυτό το Μουντιάλ".

http://www.metropolisradio.gr/index.php?categoryid=1&p2_articleid=5622
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

Offline tsag

• Αλλαγή
« Reply #968 on: July 10, 2006, 15:28:03 »

Εγώ εξακολουθώ να πιστεύω στον ΕΠΕΝΔΥΤΗ ΛΑΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ. Για να γίνει πραγματικότητα όμως πρέπει να το πιστέψουν όλοι. η πρόταση του zorro με βρίσκει σύμφωνω 100%. για μένα οι "Μεσσίες" τελείωσαν. Εσείς αν θέλετε περιμένετε τον άγιο Βασίλη. Πλησιάζουν τα χριστούγεννα άλλωστε...
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

trelammenos

• Guest
« Reply #969 on: July 10, 2006, 16:21:52 »
ti na pw re aderfia kai gw thelw megalo ependyth alla den blepw na erxetai h estw kapoious ependytes PAOKtsides na boithisoun
aliws as ginei mia laiki bash (me pithanothta na erthei kai ependyths me orous kai ypoxrewseis) kai kathe arxh telos kai mesh tou prwtathlimatos na bgainoun ta esoda ta eksoda ktl
dld diarkeias tosa eishtiria kathe agwna tosa me akrathto tosa me gay tosa sthn 5 tosa sthn 4 tosa sth3 ktl tosa melh toses xwrigies tosa thleoptika toses mplouzes kaskol kapelakia kai exoume
tosa o zagorakis tosa o salpi tosa o moumin ktl ktl
tosa katharistries tosa oi timwries kai oi poines kai synexizoume
oso den empisteyomai aggelopoulo kampani kai ton kathe ependyth allo toso den empisteyomai zourari,kanaraki,katsari ktl...
proswpikh mou apopsh kai gnwmh gia ayta ta proswpa xwris pareksigish

aetopoulo

• Guest
« Reply #970 on: July 10, 2006, 21:30:34 »

Εγώ εξακολουθώ να πιστεύω στον ΕΠΕΝΔΥΤΗ ΛΑΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ. Για να γίνει πραγματικότητα όμως πρέπει να το πιστέψουν όλοι. η πρόταση του zorro με βρίσκει σύμφωνω 100%. για μένα οι "Μεσσίες" τελείωσαν. Εσείς αν θέλετε περιμένετε τον άγιο Βασίλη. Πλησιάζουν τα χριστούγεννα άλλωστε...

file mou tsag o laos einai 2000 simera oi idioi kai oi idioi kai oi idioi. ante na ftasoun kai tous 10 sto leo etsi xontrika. pisteueis pos auta ta ta atoma ftanoun kai mporoun na ginoun oi ependutes tou PAOK ? i kata tin gnomi sou posos kosmos xreiazete gia na ginei efikto auto ?

Offline tsag

• Αλλαγή
« Reply #971 on: July 11, 2006, 08:53:29 »
ας μπει εκει μέσα ένας εισαγγελέας να καθαρίσει το "στάβλο" και θα δεις πόσες δεκάδες χιλιάδες απλοί - επώνυμοι παοκτσήδες θα επενδύσουν στην ομάδα... προς τα εκεί πρέπει να πιέσουμε.

μέχρι τότε άλλα λόγια να αγαπιόμαστε. άδικα ξοδέυουμε φαιά ουσία. όλοι μας.
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

northeagle_4

• Guest
« Reply #972 on: July 11, 2006, 11:19:14 »
  simera icha tin efkeria na protodiavaso tin sinentefxi archigou kathos chtes douleva ke den xero an mou xefige kati alla i protes entyposis mou ine kales an ke perimena pio polles alithies,katalavenoume omos oli oti oso parameni pektis i thesi tou ine ligo dyskoli !!!
  loipon to kalesma pou ekane o zagorakis kata tin apopsi mou ine ena ke monadiko: GEMISTE TO GIPEDO  ke  epidi i omada tora chriazete ena gero sproksimo mallon me tin agora diarkias ke tin parousia mas se kathe mats tha prepi to kalesma afto na vri antapokrisi .
  oli osi minane ke kanane toses ipochorisis aksizoun na pezoun brosta se kosmo ke ochi se adeies kerkides.... O PAOK axizi na pezi se gemati toumba etsi ke allios pera apo ta prosopa.
akoma theori tin elefsi MEGALOU ependyti ke xanatonizo to  MEGALOU  aparetiti !!!thema ependyti pros to paron apo osa diavasa den iparchi opote emis ,o proponitis ke i pektes miname ston PAOK an to ena apokopi apo ta alla dio imaste poly "diskola"
  den xero giati alla me gemise me mia esiodoksia o archigos,tha doume........

artemios

• Guest

fatal_invasion

• Guest
« Reply #974 on: July 20, 2006, 16:50:11 »
Εγώ πιστεύω πως άμα κάνει καμιά καλή πρόταση καμιά 500 στο ντούκου και τα υπόλοιπα σε δώσεις πρέπει να τον δώσουμε.Πιστεύω ότι θα μας βοηθήσει πολύ αγωνιστικά.Δεν μπορώ να ξαναδώ το παιχνίδι με τις ψηλιές μπαλιές φέτος.Ας πάρουν και άλλοι σειρά.

Offline poligiros4

• Αποστολή
  • **
« Reply #975 on: July 20, 2006, 19:20:31 »
egw pisteuw oti o idios den prokeitai na xekounhthei na paei italia ksana...
me tipota...
ase pou twra exei gamous kai paidi...
Στον τοίχο κι αν με στήνανε με απειλή τη σφαίρα
θα φώναζα πως σ'αγαπώ απ'τη ζωή πιο περα ΠΑΟΚ ΡΕΕΕΕ

manos4

• Guest
« Reply #976 on: July 24, 2006, 01:47:08 »
Θοδωρε τωρα τελευταια ειπες οτι ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΑΞΙΖΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ........
ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ  ΘΟΔΩΡΕ ΕΚΑΝΕΣ ΛΑΘΟΣ ΓΙΑΤΙ ΜΟΛΙΣ ΤΟΥΣ ΗΡΘΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΞΕΧΑΣΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ
ΚΑΙ ΜΕ ΖΗΜΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ........
ο Καρυπιδης παρεξηγηθηκε γιατι δεν τον πουλησαμε 150.000 στην χαρτς ....ο λαζαρακος τους γραφει ολους στα αρχηδια του παιδι
19 χρονων και παει αγγλια .............Ο ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΦΩΤΕΙΝΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ
ΕΔΩ ΚΑΙ 2-3 ΜΗΝΕΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ........ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ(ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΟΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ....)

IronEagle

• Guest
« Reply #977 on: September 24, 2006, 23:38:58 »
ARXHGE , ....MONO ESY !!!!!

Mprabo sou paixtara mou !!!!!!   Mono esy !!!!!!   

Den edose oute to xeri ston iosifidi, otan egine i allagi tou !!!!!

Me kaneis yperifano !!!!!!  Mono esy, aksios arxigos stin e8niki kai ston ....PAOK !!!!!!!!

Offline polman

• Αποστολή
  • **
« Reply #978 on: September 24, 2006, 23:42:27 »
τι έγινε ρε συ iron ακριβώς??

δεν το έπιασα!
oooooooo PAOKara exo trela...

goudas4

• Guest
« Reply #979 on: September 25, 2006, 00:03:10 »
ARXHGE , ....MONO ESY !!!!!

Mprabo sou paixtara mou !!!!!!   Mono esy !!!!!!  

Den edose oute to xeri ston iosifidi, otan egine i allagi tou !!!!!

Me kaneis yperifano !!!!!!  Mono esy, aksios arxigos stin e8niki kai ston ....PAOK !!!!!!!!

Ti thelei na pei o poihths? Ti akrivos ennoeis re iron?