Μάγκες -χωρίς παρεξήγηση- βαριέμαι να ξαναγράφω τα ίδια που αναμασάμε εδώ και 100 σελίδες σε αυτό το τόπικ. Αν ρίξετε μια ματιά πιο πίσω θα διαπιστώσετε πως ποτέ δεν ήμουν αντιδραστικός και υπερβολικός απέναντί του. Τον αντιμετώπισα απλά με ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ από τη μέρα που ήρθε (ελπίζω να το δικαιούμουν από το να τρέξω στο αεροδρόμιο...). Φτάνοντας λοιπόν στο τέλος της χρονιάς μόνο θλίψη προκαλεί η σκέψη με τι προσδοκίες ήρθε και τι προσέφερε. Και δε διαφωνούμε στο επιχείρημα:"μα τι περιμένεις σε μια χρονιά με τόσα στραβά"... Να το δεχτώ. Ως ένα σημείο όμως. Και πιστεύω ότι επειδή είναι έξυπνος, δε θα την πατήσει να συνεχίσει υπό αυτές τις συνθήκες να παίζει.
Φίλε apaoki, πιστεύω ότι ο Θόδωρας δεν είναι ο Μαραντόνα να μην επιδέχεται κριτική. Δε χάρισε στον ΠΑΟΚ ούτε κανά πρωτάθλημα μόνος του ούτε κανά μουντιάλ για να σέρνεται κατόπιν μια ζωή στα γήπεδα και τιμής ένεκεν να τον χειροκροτάω όρθιος. Δεν τα ισοπεδώνω όμως και όλα. Έχει προσφέρει αναμφίβολα. Δεν προσφέρει όμως πλέον. Και δεν αντιλέγω πως είναι κάτι σημαντικό που ανεβάζει το πρεστίζ του ΠΑΟΚ στα ευρωπαϊκά σάιτ. Είναι κάτι σημαντικό αντικειμενικά. Καλά τα σάιτ όμως και οι θεωρίες, αλλά από μπάλα τι γίνεται?? Εγώ περιμένω να ακουστούμε στην Ευρώπη για επιτεύγματα τύπου Άρσεναλ (όπως το γράφεις κι εσύ) και όχι γιατί έχουμε την τύχη (ή ατυχία, όπως το πάρει κανείς) να χαιρόμαστε τον Ζαγοράκη στην Τούμπα. Ξαναλέω: μαγκιά του που τα πήρε, ήμουν όλη τη χρονιά επιφυλακτικός μαζί του, αλλά είδαμε ενα φάντασμα όταν δεν ήταν τραυματισμένος. Τίποτα περισσότερο-τίποτα λιγότερο.