Author Topic: Θοδωρής Ζαγοράκης (www.zagorakis.gr)  (Read 23144 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

chris

• Guest
Απ: Θοδωρής Ζαγοράκης (www.zagorakis.gr)
« Reply #900 on: February 06, 2006, 13:45:47 »
Είναι η τελευταία φορά που γραφω σε αυτό το forum μια και ο chris ή οπως αλλιως τον λένε σβήνει τα μηνύματά μου μια και είμαι κατά της λαικής βάσης και είναι κάτι που προφανώς δεν θέλει τέτοια να γράφονται σε συνδεσμιακό site.

edit by chris = gia gelia kai gia klamata ta grafomena su afou DEN exoun sbhstei POTE mhnymata su ALLA EXEIS FAEI BAN gia ena post su edo
->
http://www.paokworld.com/paokworldboard/index.php/topic,4174.msg61499.html#msg61499
afta apo ton chris h opos allios ton lene

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #901 on: February 12, 2006, 19:48:26 »
ειναι αυτο που λεμε
ΘΕΛΩ αλλα δεν ΜΠΟΡΩ

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #902 on: February 12, 2006, 19:50:40 »
kai o ronaldinio na htane apo pleuras hlikias kai dia8eshs, me th lilh pou exei mpleksei... Einai o monos pou exei thn h8ikh sumparastash mou :P

pavlosk

• Guest
« Reply #903 on: February 17, 2006, 15:06:44 »
http://www.sport-fm.gr/news.jsp?newsID=39037

Den ta leei kai asxhma gia ton zagorakh o kontos.

pavlosk

bL-4-cK_religion

• Guest
« Reply #904 on: February 18, 2006, 21:09:21 »
egw katarxas pisteuw oti kai emeis kaname lathos pou ta sthriksame apo fetos sthna rxh ola ston zagorakh re seis...
entaksei exei kapoia ilikia to atomo...nai to sebomai...alla den sebomai re sy thodwre thn baremara pou bgazeis mesa sto ghpedo se kapoia mats...san arxhgos estw trekse kai palepse na dwseis to enausma stous allous....
estw auto trexe apla..kai pieze ....
kai ektos apo auto lathos tou kwstikou i amporei kai.....fobos... pou ton bazei apo thn arxh sto mats kai den ton bgazei...
i balton kai bgalton meta...i balton sto deutero hmixrono re gamwtoo...
o kwstikos kanei ta lathi...kai oi paktes ftaine...kai autos o mlks o maladenhs epitelous...
alla kai o kwstikos krataei to megalytero meridio gia thn eikona entos ghpedou...

Offline papakon

• Αποστολή
  • **
« Reply #905 on: February 18, 2006, 21:13:30 »
To mono pou tou eleipe shmera htan to kompoloi gia na einai kai epishma o arxhgos tou kafeneiou.
πιο το νοημα να ζεις αν δεν εισαι παοκτσης

Offline spinos_4

• Αλλαγή
« Reply #906 on: February 19, 2006, 02:16:57 »
ton zagoraki ton goustaro den exo kanena provlima mazi tou...
an ginei kati to kalokairi dioikitika thelo na einai protos aytos sto timoni, alla re paidia an eimoun stin thesi tou tha evgena monos mou alagi xoris na mou to pei o kostikos...
dld mono emeis to vlepoume re gmt
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline polman

• Αποστολή
  • **
« Reply #907 on: February 19, 2006, 02:21:40 »
μια ενέργεια πήγε να κάνει σε όλο το παιχνίδι και φάγαμε γκολ...
αφού μέχρι το 35 δεν ήξερα ότι έπαιζε.

τέλος πάντων, όλοι τα ίδια είναι. Πλεον δεν κατηγορώ κανένα παίκτη. Μόνο ο γούμενος με νοιάζει....
oooooooo PAOKara exo trela...

bL-4-cK_religion

• Guest
« Reply #908 on: February 19, 2006, 11:27:47 »
ton zagoraki ton goustaro den exo kanena provlima mazi tou...
an ginei kati to kalokairi dioikitika thelo na einai protos aytos sto timoni, alla re paidia an eimoun stin thesi tou tha evgena monos mou alagi xoris na mou to pei o kostikos...
dld mono emeis to vlepoume re gmt

kai egw auto pisteuw...kateme swsth i apopsh sou...o zagorakhs pleon den paei allo sto xortari....emplekse kai me thn lilly to paidi mporei na boithisei ton paok apo allou pleon....sthn dioikhsh...authn pou tha orisoume emeis...
OLOI STON ERASITEXNH EGGRAFES RE

Photis

• Guest
« Reply #909 on: February 19, 2006, 14:55:34 »
X8es O Iliadis itane kaliteros apo to zagoraki alla eprepe na paizei o zagorakis kata ton Kostiko!!!!

sizar

• Guest
« Reply #910 on: February 19, 2006, 19:18:32 »
Πιστεύω ότι και για το Ζαγοράκη ισχύει ότι και για σχεδόν όλους τους παίκτες. Παίζει σε λάθος ρόλους. Προσπαθεί να δημιουργήσει παιχνίδι ενώ ο κατεξοχήν ρόλος του είναι ανασταλτικός. Δυστυχώς και με τη Λάρισα έκανε χοντρά λάθη. Αλλά δεν υπάρχει αλληλοκάλυψη στην ομάδα για να καλύπτονται τα λάθη. Ο ίδιος πολλές φορές έχει καλύψει λάθη αλλονών. Τα δικά του λάθη κανένας δεν τα καλύπτει. Φυσικά και θα γίνονται λάθη στα παιχνίδια, προσοχή πρέπει να δοθεί από τον προπονητή (και εκμάθηση) πώς θα διορθώνονται αυτά τα λάθη ή πώς δεν θα στοιχίζουν στην ομάδα. Η ομάδα είναι χάλια, κι ο Ζαγοράκης ο αρχηγός της.

DIMITRITCI

• Guest
« Reply #911 on: March 14, 2006, 13:45:52 »
http://www.metrosport.gr/modules.php?name=FirstPageNews&func=viewcurrent&varid=54450

THE BIG BOSS
Πρόεδρος ο Ζαγοράκης!

Ο Παύλος Ψωμιάδης έχει μεγάλα σχέδια για τον ΠΑΟΚ και δεν διστάζει να το λέει αυτό στους στενούς συνεργάτες του από την πρώτη ημέρα που αποφάσισε να επενδύσει στο "δικέφαλο". Με τις χθεσινές ραδιοφωνικές δηλώσεις του σε 4 σταθμούς (δυο της Θεσσαλονίκης και δυο της Αθήνας), επιβεβαίωσε πλήρως το ρεπορτάζ του "Μetrosport" όλων των προηγούμενων ημερών και έδωσε δυο καινούργια στοιχεία στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ. Ότι θα επενδύσει έως 20 εκατομμύρια ευρώ στον ΠΑΟΚ (απίστευτο νούμερο για τα δεδομένα της σημερινής κατάστασης) και ότι θα περιμένει έως την Παρασκευή την απάντηση του Γιάννη Γούμενου και του Βασίλη Παγώνη.

Το "Μ" αποκαλύπτει σήμερα μια ακόμη απόφαση του Παύλου Ψωμιάδη, σε περίπτωση που θα πάρει τον ΠΑΟΚ. Θέλει πρόεδρο τον Θόδωρο Ζαγοράκη!

Ο αρχηγός του "Δικεφάλου" έχει επενδύσει όλα τα λεφτά του σε ομόλογα της ASPIS BANK, της τράπεζας δηλαδή του Παύλου Ψωμιάδη και με δεδομένη τη δική του αδυναμία να διοικήσει λόγω έλλειψης γνώσεων πάνω στο ποδόσφαιρο, πιστεύει ότι Ο ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΛΥΣΗ για το "τιμόνι" της ομάδας. Ο Ψωμιάδης, αλλά και οι δυο πιο στενοί συνεργάτες του, διευθυντές πωλήσεων Βόρειας Ελλάδας, Μάκης Μιχαηλούδης και Γιώργος Τσεκερίδης εκτιμούν αφάνταστα τον Ζαγοράκη, την προσωπικότητα και τις ικανότητές του, γι αυτό και αποτελεί μια μεγάλη, όσο και ευχάριστη έκπληξη, η απόφαση και η επιθυμία του Ψωμιάδη να αναλάβει τα ηνία της ομάδας ο κάπτεν του "Δικεφάλου" και της εθνικής.

Ο πρόεδρος του ομίλου "Ασπίς", διευκρίνισε βέβαια ότι θα κάνει πρόταση στο Ζαγοράκη να σταματήσει το καλοκαίρι το ποδόσφαιρο και να αναλάβει την προεδρία, έχοντας κοντά του άτομα της απολύτου εμπιστοσύνης του και να οργανωθεί τόσο το ποδοσφαιρικό τμήμα , όσο και η ΠΑΕ πάνω σε ευρωπαϊκά πρότυπα.

Ο Ζαγοράκης μάλιστα θα είναι αυτός, εφόσον δεχθεί την πρόταση Ψωμιάδη, που θα αποφασίζει για τα πάντα. Από το σημείο όπου θα χτιστεί το αθλητικό κέντρο της ομάδας (τα βοηθητικά γήπεδα) έως και το ποιοι παίκτες ή ποιοι προπονητές θα συνεργάζονται με τον ΠΑΟΚ. Θέλει να του δώσει δηλαδή το ρόλο του προέδρου-μάνατζερ, όπως γίνεται σε όλα τα μεγάλα ευρωπαϊκά σωματεία και είναι βέβαιο ότι ο Θοδωρής μπορεί να τα καταφέρει με τις εμπειρίες που αποκόμισε τόσα χρόνια στο εξωτερικό και στην εθνική ομάδα.

Ο ίδιος ο Ζαγοράκης δεν γνωρίζει τίποτα για το θέμα αυτό που αποκαλύπτει σήμερα το "Μ" και είναι σίγουρο ότι θα αρχίσουν να τον πιέζουν διάφοροι που κινούνται γύρω από τον ΠΑΟΚ, προκειμένου να μπει μπροστά, αφού του έχει πλήρη εμπιστοσύνη ο κόσμος του "Δικεφάλου" για τις μεγάλες αποφάσεις και τη δημιουργία ενός αξιόπιστου συνόλου.

Τα υπόλοιπα, εάν και εφόσον ο κ. Γούμενος και ο κ. Παγώνης αποφασίσουν να επιτρέψουν στον κ. Ψωμιάδη και τους συνεργάτες του τον έλεγχο της ΠΑΕ. Πότε όμως; Οι μέρες περνάνε και το τελεσίγραφο λήγει την Παρασκευή...

Καλύβας: «Μεγάλος επιχειρηματίας ο Ψωμιάδης»

Στο Αθλητικό Metropolis τοποθετήθηκε ο Γιώργος Καλύβας για το θέμα Ψωμιάδη και το ενδιαφέρον του επιχειρηματία για την αγορά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. «Είναι γνωστό σε όλον τον κόσμο ότι πρόκειται για έναν πολύ μεγάλο επιχειρηματία. Δεν έχω επιφυλάξεις για το άτομό του. Το θέμα είναι να βρεθεί λύση» είπε μεταξύ άλλων ο «ασπρόμαυρο» παράγοντας.

Αναλυτικά, ο κ. Καλύβας, δήλωσε: «Δε γνωρίζω λεπτομέρειες, μόνο αυτά που έχω διαβάσει και ακούσει. Δεν έχω εικόνα πως διαμορφώνεται η κατάσταση. Είναι θετικό ότι κάποιος μεγάλος επιχειρηματίας, όπως ο κ. Ψωμιάδης, ενδιαφέρεται για τον ΠΑΟΚ. Όμως, οι κουβέντες που θα επακολουθήσουν, αν επακολουθήσουν, καλό είναι να έχουν κάποιο αποτέλεσμα. Διότι και παλαιότερα όταν δεν πήγαινε καλά η ομάδα, υπήρχαν πάντα σενάρια. Είναι γνωστό σε όλον τον κόσμο ότι πρόκειται για έναν πολύ μεγάλο επιχειρηματία. Δεν έχω επιφυλάξεις για το άτομό του, απλά μόνο αρχικά για τον τρόπο εκδήλωσης και δε μιλώ για την εφημερίδα στην οποία απεκάλυψε το ενδιαφέρον του, αλλά για όλα τα άλλα. Για παράδειγμα το να μπουν ορκωτοί λογιστές στα οικονομικά της ΠΑΕ. Τους βάζεις όταν συμφωνήσεις. Από τη στιγμή που πωλείται και συμφωνείς στο οικονομικό, μετά ελέγχεις. Γιατί να ελέγξεις πιο πριν; Αυτό σε μένα δημιουργεί απλά κάποιες σκέψεις, λόγω νοοτροπίας. Ωστόσο, από τη στιγμή που ο κ. Ψωμιάδης δηλώνει ότι βάζει 20 εκατομμύρια ευρώ, τότε ο έλεγχος δικαιολογείται. Για μας τους ΠΑΟΚτσήδες το θέμα είναι να βρεθεί λύση. Από δω και πέρα, όλες οι φυλές του Ισραήλ θα κάνουν προτάσεις, αυτό προβλέπω. Με τον κ. Μπατατούδη ενδιαφέρθηκαν Αυστραλοί, Καναδοί, Ιταλοί και άλλοι. Τώρα στη μόδα είναι οι Ρώσοι, όπως ο Αμπράμοβιτς στην Τσέλσι. Να ξέρετε ότι το σενάριο για δήθεν ενδιαφερόμενους από τη Ρωσία κυκλοφορεί και στην Κύπρο. Ο Θόδωρος Ζαγοράκης είναι φίλος μου και πολύ καλό παιδί. Είναι θετικό και χρήσιμο να ασχολείται με την ομάδα, όμως θα πρέπει να προσέχει για να μην απαξιώνουν τις σκέψεις του».14/03/2006 10:20:36
Metrosport

« Last Edit: March 14, 2006, 13:49:19 by DIMITRITCI »

SALPARADISE

• Guest
« Reply #912 on: March 14, 2006, 19:51:21 »

Για μας τους ΠΑΟΚτσήδες το θέμα είναι να βρεθεί λύση. Από δω και πέρα, όλες οι φυλές του Ισραήλ θα κάνουν προτάσεις, αυτό προβλέπω. Με τον κ. Μπατατούδη ενδιαφέρθηκαν Αυστραλοί, Καναδοί, Ιταλοί και άλλοι. Τώρα στη μόδα είναι οι Ρώσοι, όπως ο Αμπράμοβιτς στην Τσέλσι. Να ξέρετε ότι το σενάριο για δήθεν ενδιαφερόμενους από τη Ρωσία κυκλοφορεί και στην Κύπρο. Ο Θόδωρος Ζαγοράκης είναι φίλος μου και πολύ καλό παιδί. Είναι θετικό και χρήσιμο να ασχολείται με την ομάδα, όμως θα πρέπει να προσέχει για να μην απαξιώνουν τις σκέψεις του».14/03/2006 10:20:36
Metrosport

Όπου ακούγονται Ρώσοι, ο κόκκαλης είναι απο πίσω.

Ο ίδιος έχει πρόσφατα πουλήσει μέρος της Ιντρακομ στη ρώσικη SIstema.

Για να μη πούμε και τισ δουλειές που άνοιξε με το ρώσικο λόττο. Ή τις φήμες που τον φέρουν ως πρώην πράκτορα της Αν. Γερμανίας (ως κρόκους).

ΠΗΓΕ ΤΟ ΤΣΙΡΑΚΙ ΣΤΟ ΘΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ!

Ε πως θα μαζέψει ντε το καλοκαίρι, τους παίκτες που θα κάνουν προσφυγή (όπως και ο οκκας, καφές, γεωργιάδης, βενετίδης και σια)??

Εχουμε και έτοιμους παίκτες, αλλά και καλές ελπίδες για το μέλλον. Πως θα στελεχωθεί άραγε ο θρήνος?

ΠΟΥΣΤΗ ΓΟΥΜΕΝΕ

ck

• Guest
« Reply #913 on: March 14, 2006, 22:43:56 »
Η επισήμανση του συντρόφου από το Δημητρίτσι - εγώ αδερφέ είμαι από το Πετρίτσι - που παραθέτει το θέμα από το metrosport νομίζω ότι είναι πολύ σωστή. Τώρα το σχέδιο νομίζω πως αρχίζει να παίρνει σάρκα και οστά. τώρα αποκαλύπτεται για ποιόν λόγο ενδιαφέρεται ο Ψωμιάδης. Αλλωστε΄ήταν γνωστοί οι ψίθυροι ότι ο Αρχηγός έρχεται για να αναλάβει την ομάδα. εμένα δεν με χαλάει καθόλου - με δεδομένη τη στήριξη μεγάλου επιχειρηματία. Απλώς δεν το περίμενα τόσο γρήγορα.

Υ.Γ.: Θα μου επιτρέψετε να υποψιαστώ - απλώς - ότι οι εμφανίσεις της ομάδας και η κατρακύλα μπορεί να έχουν κάποια σχέση.

Offline arwstos

• Αλλαγή
« Reply #914 on: March 15, 2006, 15:16:41 »
http://www.goalday.gr/article.asp?catid=5434

Tου έχουν σπάσει τη χολή  (Περικλή Στέλλα)
15/3/2006
Bάλτε στην άκρη την ημέρα της αποθεωτικής υποδοχής που γνώρισε όταν ήρθε στη Θεσσαλονίκη για τον ΠAOK. Aπό την επομένη μέρα μέχρι σήμερα, η ζωή του στην Eλλάδα, τη Θεσσαλονίκη και τον ΠAOK είναι ένα μαρτύριο.

Δικηγόρος του δεν είμαι. Aλλά χωρίς καμία αμφιβολία είναι το υπ αριθμόν ένα πρόσωπο της ελληνικής ποδοσφαιρικής επικαιρότητας. O Eλληνας ποδοσφαιριστής που αγαπιέται και εκτιμάται περισσότερο από οιονδήποτε άλλον στην Eλλάδα τα τελευταία τρία χρόνια.

Eίναι ο αρχηγός της εθνικής ομάδας, είναι ο αρχηγός του ΠAOK, είναι ο πρώτος σε συμμετοχές στην εθνική ομάδα, είναι ο ποδοσφαιριστής με τεράστια προσφορά και λαμπρή πορεία στο χώρο. E, για καθίστε, αλλά τέτοια συμπεριφορά και αντιμετώπιση δεν του αρμόζει.

Στην αρχή τα σενάρια ότι δεν γυμνάζεται και κάνει χαβαλέ και ήρθε για να κάνει την τελευταία αρπαχτή στον ΠAOK, μετά ότι ενώ ο ΠAOK χάνει εκείνος γυρίζει με ένα ποτήρι ουίσκι στο χέρι.

Λίγο αργότερα τον πήραν και τον διέσυραν επί δυόμισι μήνες τα πρωινάδικα και οι μεσημεριάτικες τηλεοπτικές επειδή είχε δεσμό με την Iωάννα Λίλη. Λες και αυτές και αυτοί δεν αγάπησαν ποτέ τους και δεν είχαν δεσμό ποτέ τους.

Mόλις πέρασε και αυτό τον μετέτρεψαν σε υπερασπιστή του Γούμενου. Mετά κάτι άλλο, μετά κάτι άλλο και μόλις χθες θεώρησε σκόπιμο να τον χρησιμοποιήσει και ο νέος υποψήφιος αγοραστής του ΠAOK που τον θέλει πρόεδρο. Eν αγνοία του Θοδωρή Zαγοράκη βεβαίως, βεβαίως.

Tου έχουν σπάσει τη χολή και τα νεύρα και προσπαθούν να τον τσαλακώσουν με κάθε τρόπο. E, δεν του αξίζει τέτοια συμπεριφορά. Eίναι ντροπή και αλητεία. Aπλά δείτε την απόδοσή του στην εθνική ομάδα και εκείνη με τον ΠAOK. Για να καταλάβετε πώς αισθάνεται.

YΓ.1: Φαντάζομαι ότι τώρα θα με δικαιώνει για εκείνα που του είχα πει στη συνάντησή μας το καλοκαίρι σε ένα ρεπό του Confedarations cup στη Φρανκφούρτη.

YΓ.2: O νέος υποψήφιος αγοραστής κύριος Παύλος Ψωμιάδης εμπλέκεται στο θέμα του Xρηματιστηρίου; Eχει φάκελο για εκείνον και τις επιχειρήσεις του η Kωνσταντίνα Mπουρμπούλια; Nαι ή όχι, κύριε Ψωμιάδη;

YΓ.3: Eχετε πρόβλημα ρευστότητας, κύριε Ψωμιάδη, ναι ή όχι; Mπορείτε να μας πείτε;

YΓ.4: Παρακαλάτε τον Pώσο επιχειρηματία για γενναία χορηγία, ναι ή όχι, κύριε πρόεδρε του ΠAOK;
--------------------------------------------

http://www.goalday.gr/article.asp?catid=5106&subid=2&pubid=317149

«Aφήστε με να παίξω»
15/3/2006

- «Kαλώς τον πρόεδρο...».

- «Kαλησπέρα, πρόεδρε...».

Kάπως έτσι υποδέχθηκαν στη χθεσινή προπόνηση τον Θοδωρή Zαγοράκη οι συμπαίκτες του και ο Kώστας Iωσηφίδης και αυτός το μόνο που έκανε ήταν να χαμογελά για να αποφύγει τα πειράγματα.

O αρχηγός του ΠAOK δεν ήθελε να σχολιάσει χθεσινά δημοσιεύματα που έλεγαν ότι ο Παύλος Ψωμιάδης θα του αναθέσει την προεδρία της ΠAE, αν και εφόσον φυσικά αποκτήσει τις μετοχές.

H απάντησή του είναι μία και μοναδική και μοιάζει περισσότερο με ξέσπασμα: «Eγώ ήρθα στον ΠAOK να παίξω μπάλα και αυτό θέλω να κάνω. Hρθα να παίξω ποδόσφαιρο... Προπάντων να ευχαριστηθώ που είμαι στον ΠAOK και με όλα αυτά που γίνονται δεν το έχω καταφέρει».

Για τις σχέσεις του αρχηγού με τον Παύλο Ψωμιάδη ακούγονται τις τελευταίες ημέρες πολλά. O αρχηγός του «δικέφαλου» παραδέχεται ότι επενδύει τα όποια χρήματά του στην τράπεζα του επίδοξου αγοραστή της ΠAE ΠAOK, ότι τον έχει γνωρίσει προσωπικά, αλλά δεν έχει κάποια μεγαλύτερη σχέση μαζί του.

Mε τον Παύλο Ψωμιάδη έχει συναντηθεί τρεις τέσσερις φορές και σε καμία από αυτές δεν συζήτησε για τον ΠAOK ή το δικό του μέλλον στο «δικέφαλο».

Eτσι κι αλλιώς τουλάχιστον για την ώρα δεν τον απασχολεί τι θα γίνει το καλοκαίρι. Aλλωστε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα είναι τεράστια και αυτά τον ενδιαφέρουν.

Πώς δηλαδή ο ΠAOK θα συνέλθει αγωνιστικά. «Tο θέμα είναι ότι η ομάδα πρέπει να μείνει έξω από όλα αυτά που συμβαίνουν. Tα πράγματα είναι δύσκολα και θα πρέπει όλοι μας να προσπαθήσουμε πολύ περισσότερο» τονίζει.

Tο θέμα με τον Zαγοράκη, πάντως, είναι ότι από τη στιγμή που ήρθε στον ΠAOK τού αποδίδονται ευθύνες.

Eίτε για θέματα που δεν είχε ευθύνη -πιο πρόσφατο παράδειγμα, που άλλωστε τον είχε κάνει έξαλλο, είναι το ότι του φόρτωσαν την επιλογή του Nτουμιτρέσκου για τον πάγκο της ομάδας- είτε δημιουργώντας προσδοκίες σε όσους πιστεύουν ότι ο ρόλος του Zαγοράκη θα πρέπει να είναι ηγετικός όχι μόνο στα αποδυτήρια αλλά γενικότερα στον ΠAOK.

Tην ώρα πάντως που ο Zαγοράκης έχει ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο και ο ίδιος δεν έχει πάρει τις αποφάσεις του για το τι σκοπεύει να κάνει το ερχόμενο καλοκαίρι.

Aπό την άλλη πλευρά, η δημοσιοποίηση της πρόθεσης του Ψωμιάδη να κάνει πρόεδρο τον Zαγοράκη μόνο ως μιας μορφής πίεσης στον Γιάννη Γούμενο μπορεί να αξιολογηθεί.

« Last Edit: March 15, 2006, 15:21:39 by arwstos »
ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

IronEagle

• Guest
« Reply #915 on: March 21, 2006, 04:26:10 »
Deytero diplo fetos, deyteri fora pou eleipe o arxigos....! Re si arxige....., ti egine....?? Mipos eisai o gantemis tis ypo8esis...?? Kai fysika den rixno to baros gia tin agonistiki ayti mizeria ston Thodoro, pou ton ektimame poli! Apla gia tin istoria, fetos exei o PAOK molis 2 dipla! To ena sto kara'i'skaki kontra ton gay kai to deytero stin n.smyrni me ton "nionio"!!!
Kai tis dyo fores eleipe o arxigos , pou akoma perimenei na geytei tin xara tis ektos edras nikis me ton PAOK!!!!

Offline arwstos

• Αλλαγή
« Reply #916 on: March 31, 2006, 15:19:53 »
http://www.goalday.gr/article.asp?catid=5106&subid=2&pubid=321661

O ΠAOK...όλη μου η ζωή
31/3/2006

Γράφει ο ΘOΔΩPHΣ ZAΓOPAKHΣ

Για μένα ο ΠAOK δεν είναι απλά μια ομάδα... Για μένα ο ΠAOK είναι όλη μου η ζωή. Mεγάλωσα με τα ακούσματα για το μεγάλο ΠAOK. Tον ΠAOK του Kούδα, του Σαράφη, του Aποστολίδη, του Παρίδη, του Iωσηφίδη και των άλλων μεγάλων παικτών...

Oταν το 1992 οι άνθρωποι του ΠAOK ήρθαν στην Kαβάλα και μου έκαναν την πρόταση να συνεχίσω την καριέρα μου στην Tούμπα, δεν μπορούσα να πιστέψω ότι ένα παιδικό μου όνειρο θα γίνονταν πραγματικότητα. Θυμάμαι καλά όλους τους παίκτες από τη μεγάλη ομάδα του ΠAOK, αν και δυστυχώς δεν είχα ποτέ τη δυνατότητα να τους δω από κοντά να αγωνίζονται. Aν πάντως θα έπρεπε να ξεχωρίσω κάποιους από αυτούς, αυτοί σίγουρα θα ήταν ο Kούδας και ο Σαράφης.

H σχέση μου με τον ΠAOK και τον κόσμο του είναι μοναδική και αναπτύχθηκε μέσα από το πέρασμα του χρόνου. Hρθα στην ομάδα σε σχετικά μικρή ηλικία, μόλις 21 χρονών και βίωσα καλά μέσα στο πετσί μου τι σημαίνει να είσαι ΠAOK. Aγωνίζομαι στην ομάδα που αγάπησα από μικρό παιδί και, αν και η αλήθεια είναι ότι στα χρόνια αυτά ένιωσα λίγες χαρές και πολλές περισσότερες λύπες, πιστεύω ότι αυτό που σε πληγώνει σε κάνει περισσότερο δυνατό.

H επιστροφή μου στον ΠAOK ήταν μια υπόσχεση που είχα δώσει περισσότερο στον ίδιο μου τον εαυτό. H αλήθεια είναι ότι δεν ένιωσα ποτέ ότι έφυγα. Oλα αυτά τα χρόνια που έλειψα, για μένα ήταν σαν μην έφυγα ούτε μια ημέρα από τον ΠAOK. Tο καλοκαίρι άκουσα την καρδιά μου και πήρα την απόφαση να επιστρέψω στην ομάδα που αγάπησα.

Για μένα ο ΠAOK είναι πολύ πιο πάνω από αυτό που δείχνει σήμερα. Δεν ξέρω αν ποτέ η ιστορία μπορεί να επαναληφθεί και να δημιουργηθεί μια ομάδα εφάμιλλη της μεγάλης ομάδας στη δεκαετία του 1970. O στόχος όμως θα πρέπει να είναι ένας ΠAOK που επιτέλους θα πρωταγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα. Δεν μπορεί να υπάρχει δυνατό πρωτάθλημα χωρίς τον ΠAOK πρωταγωνιστή. Για να φτάσει όμως σε αυτό το σημείο χρειάζεται υπομονή, δουλειά και στήριξη από όλους. Πιστεύω ότι έχουν μπει οι βάσεις για μια νέα ομάδα, αλλά χωρίς αυτά τα τρία συστατικά δεν μπορείς να προσδοκάς ένα καλύτερο μέλλον.

Θέλω να απολαμβάνω αυτό που ζω... Θέλω να απολαμβάνω που είμαι παίκτης αυτής της ομάδας, της ομάδας της καρδιάς μου.

ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #917 on: March 31, 2006, 15:53:01 »
ετσι μπραβο...να τα βλεπουμε αυτα.
παντως για να γινω κακος θα λειψει και την κυριακη αρα παμε για νικη. :'(

artemios

• Guest
« Reply #918 on: April 01, 2006, 16:47:34 »
tapeina bravo sto arxigo
http://www.sport24.gr/html/ent/043/ent.111043.asp
Ζαγοράκης: "Όσο με πληγώνει τόσο με πορώνει"

"Για μένα ο ΠΑΟΚ δεν είναι απλά μία ομάδα...
 Για μένα ο ΠΑΟΚ είναι όλη μου η ζωή.

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
« Reply #919 on: April 10, 2006, 11:31:24 »
Νοκ άουτ ο αρχηγός

Εκτός δράσης για τουλάχιστον 15 μέρες θα παραμείνει ο Θοδωρής Ζαγοράκης, ο οποίος δεν αποκλείεται να χάσει ακόμη και τις υπολοιπες αγωνιστικές του πρωταθλήματος.
Ο αρχηγός του "δικεφάλου" υπέστη θλάση στον δικέφαλο και αντικαταστάθηκε από τον Μπαλάφα. Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για αποχή από την ενεργό δράση για 15 ημέρες, οπότε ο "Ζαγόρ" χάνει την αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό στην Τούμπα.

Ο Ζαγοράκης αναμένεται να υποβληθεί σήμερα σε σειρά ιατρικών εξετάσεων από τον γιατρό της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Γιώργο Οικονομίδη, προκειμένου να διαπιστωθεί η σοβαρότητα της κατάστασης.

Δεν πρέπει να αποκλειστεί η περίπτωση ο διεθνής ποδοσφαιριστής να χάσει το υπόλοιπο της σεζόν, ενδεχόμενο που ούτε να σκέφτεται ο προπονητής της ομάδας Ίλιε Ντουμιτρέσκου.

http://www.spor24.gr/html/ent/503/ent.112503.asp
ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ