"Το χρονικό σημείο στο οποίο βρισκόμαστε δεν μου επιτρέπει να προχωρήσω σε βαθυστόχαστες αναλύσεις για το μέλλον της ομάδας. Το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων θα μου δώσει την ευκαιρία να αναφερθώ εκτενέστερα σε όσα έχουν σχέση με την ομάδα και τις δικές μου σκέψεις για το μέλλον."

Καλοκαιράκι, βράδινό μπανάκι, εφήμεριδα,τα σχέδια του αρχηγού,πως χτείζεται ο νέος ΠΑΟΚ,όλες οι λεπτομέριες,αποκλειστική συνέντευξη του μετροσπορτουβορρααθλητικηβορειουελλάδος,υπομονή,κάτι μεγάλο ετοιμάζεται,ενότητα,πρωτάθλημα,ομάδα της επόμενης δεκαετείας,ο νέος ντέμης,ολοί μαζί,μεταγραφές ουσίας όχι εντυπώσεων,μ.ο.ηληκίας 19,3826792,ο νέος ΠΑΟΚ,συνάντηση με συνδέσμους,πώς θα διώξουμε το γούμενο,το περιθώριο των διαπραγματεύσεων για το πακέτο των μετοχών,συλλαλητήριο,υπομονή,ερχεται ο βραζηλιάνος κατσεκαλίνιο,ο ρουμάνος το ματσάκιπάρεφ, γιουγκοσλάβος 100κιλαμπάλεβιτς,κωστίκος τεχνικός διευθυντής,κρισμάρεβιτς προπονητής,σκάουτερ ιωσηφίδης,νέα διοίκηση,νέα πρόσωπα,που΄ναι ο κασιμάτης οεο,δεν δίνει της μετοχές ο γούμενος οεο!
[/b]