parte k klapste
Μια διαφορετική διάσταση στην υπόθεση έδωσε ο εκπρόσωπος του Θοδωρή Ζαγοράκη, Κίμωνας Κοκορόγιαννης με δηλώσεις του στην "ΕΡΑ Σπορ".
"Δεν έχω λόγο να είμαι στην Ιταλία όπως γράφει ο Τύπος γιατί ο Ζαγοράκης έχει διετές συμβόλαιο με την Μπολόνια και δεν με έχει ενημερώσει κανείς απο τον ιταλικό σύλλογο οτι θέλουν να λύσουμε την συνεργασία".
Ο εκπρόσωπος του αρχηγού της Εθνικής ξεκαθάρισε οτι δεν μπορεί να ζητήσει ο ποδοσφαιριστής την λύση της συνεργασίας γιατί τότε είναι πολύ πιθανό ο ιταλικός σύλλογος να ζητήσει χρήματα.
"Αν πάω στην Ιταλία να προκαλέσω την Μπολόνια να λυθεί η συνεργασία είναι πολύ πιθανό να μου ζητήσουν χρήματα. Μίλησα με την διοίκηση του συλλόγου στην αρχή της εβδομάδας και με ενημέρωσαν οτι τώρα ξεκίνησε ο προγραμματισμός για την επόμενη περίοδο, οπότε θα μιλήσουμε την επόμενη εβδομάδα".
Ο Κίμωνας Κοκορόγιαννης ξεκαθάρισε οτι αυτή την στιγμή είναι δύσκολο να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ ο Ζαγοράκης, άφησε όμως ανοικτό το ενδεχόμενο αν κατά την διάρκεια του καλοκαιριού λυθεί η συνεργασία του με την Μπολόνια.
"Έτσι όπως είναι τα πράγματα τώρα δεν μπορεί να γυρίσει στον ΠΑΟΚ. Αν λυθεί η συνεργασία, ξέρω οτι είναι επιθυμία του να επιστρέψει στην Ελλάδα και θεωρώ οτι σε αυτή την περίπτωση η ιδανική λύση είναι ο ΠΑΟΚ, μόνο όμως αν λυθεί η συνεργασία με την Μπολόνια".