Author Topic: Σύνδεσμος φιλάθλων ΠΑΟΚ Πολυγύρου (νέα - ανακοινώσεις)  (Read 2436 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

BUDAPEST 4

• Guest
kalispera aderfia
oi zulu warriors 8a dwsune to paron sto xoro sas...

alla exume akousei kati pramata gia to s.f. sas k eimaste ligo stenaxwrimenoi...

oti mpainovgenune sto syndesmo erpeta...k opadoi allwn omadwn....

elpizume na mhn einai egkyres oi plirofories mas...
loipon oloi sto xoro tou polygyrou...

Offline poligiros4

• Αποστολή
  • **
Λοιπον εγω δεν βρισκομαι Ελλαδα λογω σπουδων και οτι γραφω ειναι πληροφοριες που εχω απο τα παιδια κατω και τα γραφω για να υπαρχει μια ενημερωση για τις κινησεις του συνδεσμου...

μιλησα εχθες και μου ειπαν οτι μπορει να ερθει και ο σαντος καθως ο μεταφραστης του ειναι φιλος με μελος του συνδεσμου....θα ειναι επισης κ ο ποικηλιδης ενω κανουν προσπαθειες για τον γεωργιαδη καθως δεν παιζει με αεκακι..

τεσπα ετοιμαζουμε εκπομπη στο ραδιο πολυγυρου 2 ωρες την εβδομαδα..απο γεναρη  ξεκιναει...

οσον αφορα αυτα που εγραψες αδερφε @BUDAPEST 4 εγω θα σου πω ενα πραγμα...ναι οι πληροφοριες σου ειναι εγκυρες,το οτι μπαινοβγαινουν οπαδοι αλλων ομαδων,ολοι ομως σεβομενοι τον συνδεσμο και τον Π.Α.Ο.Κ. και σε ρωταω εγω στον συνδεσμο σας στην κρυοπηγη δεν μπηκε αλλοθρησκος??
δηλαδη παιδια που μεγαλωσαμε μαζι,ειμαστε ολη μερα μαζι θα τους πω εγω τον πουλο απο τον συνδεσμο γιατι π.χ. ειναι αεκ?απο την στιγμη που δεν δημιουργουν προβληματα και δεν ειναι βαμενοι απλως δηλωνουν μια ομαδα και ΣΕΒΟΝΤΑΙ τον χωρο που βρισκονται απο μενα δεν τρεχει τιποτα...
στα μικρα μερη ετσι ειναι φιλε μου...ολοι γνωριζουν ολους και οι μαλακες εννοειται πως δεν περναν το κατοφλι του συνδεσμου,σε συγκεκριμενη περιπτωση επεσαν και σφαλαιρες παλαιοτερα....
φανταζομαι οτι θα διαφωνησουν αρκετοι εδω μεσα με την κατασταση αλλα αυτη ειναι...
το ζητημα ειναι οτι δημιουργησαμε εναν ομορφο συνδεσμο,δυναμικο με 140 ΕΝΕΡΓΑ μελη τα οποια περιφλουρουν και διαδιδουν τα ιδανικα της παοκτσηδικης ιδεας στον πολυγυρο...τωρα τι φταιμε εμεις αν ο συνδεσμος εγινε στεκι καθως ολοι εδω ειμαστε Π.Α.Ο.Κ.?αναγκαστικα και ο φιλος σου που ειναι αεκ θα σε ακολουθησει αμα εισαι ολη μερα στον συνδεσμο...

@Lennon_ τις αφισες μαλλον δεν τις ειδες... ;) αλλα να σου πω ειναι ο χορος της χρονιας ολοι το ξερουν και θα γινει της τανασπου...περιση δεν μας χωρουσε το μαγαζι...
Στον τοίχο κι αν με στήνανε με απειλή τη σφαίρα
θα φώναζα πως σ'αγαπώ απ'τη ζωή πιο περα ΠΑΟΚ ΡΕΕΕΕ

BUDAPEST 4

• Guest
enoteite re sy file oti den exei mpei alo8riskos sto syndesmo....
oute prokeite na mpei...
kala re plaka me kanete?kafeneio h syndesmos eimaste???
h monadiki pinakida pu exume grafei...apagorevete eisodos stous alo8riskus...

k filaraki na su pw kati...
egw den afina sto syndesmo na mpei oute o sygxwremenos aderfos mu...
pu pe8ane prin 2 mhnes..k pu itane apo tus gnwstus areianus....
2pano ka8e vdomada exei sto xarilaou gia ton aderfo mu...
egw den afina ton aderfo mu..8a valw tus filus mu??
prepei na ntrepse gia to 8ema ayto pu mpainun k vgenoun alo8riskoi...
metanomaste to syndesmo se kafeneio fila8lwn,...

Offline poligiros4

• Αποστολή
  • **
τα συληπητηρια μου για τον αδερφο σου....
μαλλον δεν καταλαβες τι εγραψα...οπως ειπες ο αδερφος σου ηταν απο τους ποιο γνωστους αρειανους εγω εγραψα οτι οι βαμενοι δεν εμπαιναν μεσα....τωρα θα με πεις βαμενοι ξεβαμενοι το ιδιο ειναι...εν μερη συνφωνω...
εννοειται οτι ειμαστε συνδεσμος του Π.Α.Ο.Κ. και τις ειρωνειες περι καφενειο φιλαθλων αλλου....
και τελος παντων ειναι κατι που συζητηθηκε απο το συμβουλειο και αλλαξε εδω και καιρο γιατι οπως ειπες δεν ειμαστε καφενειο αλλα συνδεσμος...και σιγα σιγα πηραν πουλο οι αλλθρησκοι...
εγω θα σε καλουσα να ερθεις στο χορο και να πιασεις τον μανωλη να του πεις μιλησα στο ιντερνετ με τον χρηστο απο bologna..του ειπα οτι θα ερθετε και θα στα εξηγησει αυτος καλητερα οπως θα το εκανα και εγω αλλωστε αλλα δεν γινεται μεσω ιντερνετ γιατι δεν καταλαβαινομαστε...μπορειται να πατε και απο νωρις,ολοι στον συνδεσμο θα ειναι,θα ερθει και ο σαντος μαλλον με ποικηλιδη και μπορει και κανα παιχτη..
πιστεψε με αμα μπορουσαμε να μιλησουμε κανονικα θα εβλεπες οτι δεν ειναι ετσι τα πραγματα...
τεσπα σας περιμενουμε και για να τα πουμε οσον αφορα και τα συνδεσμικα...
τους αγωνιστικους μου χαιρετισμους...στην ασπρομαυρη κασσανδρα....
και γω απο την βαλτα κραταω,ειναι ο πατερας μου βερος κασσανδρινος....  ;)

Offline Lennon_

• Αποστολή
  • **

@Lennon_ τις αφισες μαλλον δεν τις ειδες... ;) αλλα να σου πω ειναι ο χορος της χρονιας ολοι το ξερουν και θα γινει της τανασπου...περιση δεν μας χωρουσε το μαγαζι...

de se katigorisa k xero oti mou to eipes kaloproereta. kali epitixia apopse alla distixos de tha mporeso na ertho. pantos tha errthoun sigoura kapoioi apo Arnaia pou xero oti exoun kanei k kratisi se trapezi.
kali epitixia na do pou tha parkarei o kosmos toso kentrika pou einai to magazi :):)))  k fetos gematoi tha eiste

edit tsakalaki σου διόρθωσα λίγο την παράθεση
« Last Edit: December 28, 2007, 16:49:04 by tsakalaki »
ΛΑΕ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΞΥΠΝΑ

DIO 4

• Guest
Μετα την επιτυχια της εκδιλωσεις ακολουθησαν και αλλες επιτυχιες που δεν εχουν αναφερθει οπως Η ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΖΗΣΗ ΒΡΥΖΑ ..ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΠΟΡΜΠΟΚΗ ΣΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΚΤΛ

« Last Edit: February 13, 2008, 12:39:44 by tsakalaki »

Offline poligiros4

• Αποστολή
  • **
ε γραψτα εσυ ρε DIO 4 για να ξερουμε τι γινεται..εγω προσπαθω να ενημερωνω για τις κινησεις αλλα ειμαι ιταλια με εκσεταστικη κ δεν πολυεχω επικοινωνια με τον μανωλη...τεσπα καταλαβες μαλλον ποιος ειμαι...
εσυ που εισαι στην πατριδα ενημερωνε εαν θελεις για τις κινησεις....
αντε γιατι μας εχει φαει το γαβανι....χιχιχιχι     ;D  ;D  ;D

Offline Suicidal

• Βασικός
αντε γιατι μας εχει φαει το γαβανι....χιχιχιχι     ;D  ;D  ;D

ala tis.... na xarw egw gabanikou.....  ;D

orkynas here !
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

DIO 4

• Guest

Το τελευταιο νεο που εχω ειναι οτι το Σαββατο εχουμε γαυρο στο συνδεσμο ψητο και τηγανιτο  και μετα στο γήπεδο για το 2-1.

DIO 4

• Guest
θα Κανουμε φιλικο με τους Παλαιμαχους του Παοκ μεσα στον ΑΠΡΙΛΙΟ Αρχες πιστεθω στον Πολυγυρο ειμαι πολυ κοντα για να το κλεισω...Να ειμαστε ολοι εκει...

DIO 4

• Guest
7 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΣΤΙΣ 16¨30 ΤΟ Φ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΣ ΠΑΟΚ

edit tsakalaki

Μη γράφεις με κεφαλαία
« Last Edit: March 28, 2008, 10:21:03 by tsakalaki »

Offline poligiros4

• Αποστολή
  • **
οπως εγραψε και ο DIO 4 την Δευτερα 7 Απριλιου το φιλικο στο γηπεδο του Πολυγυρου αναμεσα στους παλαιμαχους της τοπικης ομαδας,νικη πολυγυρου,και τον ενδοξων βετερανων του Π.Α.Ο.Κ...
ο αγωνας ξεκιναει στις 16:30...
στη συνεχεια ο συνδεσμος θα παραθεσει γευμα στους παλαιμαχους και το απογευμα θα γινει μια μινι γιορτη στον συνδεσμο οπου θα απονεμηθουν και αναμνηστικες πλακετες κ οι φιλαθλοι θα εχουν την ευκαιρια να φωτογραφηθουν
με τα ιερα τερατα που εγραψαν την ιστορια του συλλογου μας....
η παρουσια σας θα μας τιμησει....
τους αγωνιστικους μας χαιρετισμους Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. Πολυγυρου.....

Offline diegito4

• Αλλαγή
psile dose sinxaritiria sto tsakali pou ekane to graffiti stin toumpa.. ;)
kali giorti na exete

Offline poligiros4

• Αποστολή
  • **

εχω κατι φωτο απο τον συνδεσμο αλλα ειμαι λιγο ασχετος πως τις βαζω στο imageshack να φαινονται μεγαλες...τεσπα προσπαθω εδω και μια ωρα και δεν τα καταφερα....το μεγε8ος που καταφερα ειναι αυτο....αν καποιος ξερει ας μας φωτισει και μας τους χακερ της πλακας...χεχεχε

και για οποιον εχει facebook(και θελει να τις δει)ας πατησει τα παρακατω λινκ εχει και αλλες στο αλμπουμ......

http://www.facebook.com/photo.php?pid=59970&id=1219962473&op=1&view=all&subj=16418023415&aid=-1&oid=16418023415
http://www.facebook.com/photo.php?pid=59967&id=1219962473&op=1&view=all&subj=16418023415&aid=-1&oid=16418023415
« Last Edit: June 16, 2008, 04:05:47 by poligiros4 »

Offline poligiros4

• Αποστολή
  • **
O σύνδεσμος φίλων ΠΑΟΚ Πολυγύρου τίμησε τον βετεράνο παίκτη του ΠΑΟΚ Κώστα Λαγονίδη.
Λίγο πριν την έναρξη του παιχνιδίου ΝΙΚΗΣ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ - ΕΑΣ ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟΥ ο Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων Παπαδημητρίου Στράτος με μέλη του συνδέσμου απένειμαν τιμητική πλακέτα για την προσφορά του στην ομάδα του ΠΑΟΚ και του ευχήθηκαν καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.

Offline INXS4

• Αποστολή
  • **
Ο Σ.Φ. ΠΑΟΚ Πολυγύρου και ο Σ.Φ. ΠΑΟΚ Γαλάτιστας διοργανώνουν αποκριατικο χορό στο cafe bar Υδρόγειος, την Παρασκευή 12/2 (απο τις 22:00 και μετα). Τιμή εισόδου: 5ευρω.

Offline Dragon4

• Αποστολή
  • **
Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ | ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ

Ο Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ καλεί τους φίλους και τα μέλη του συνδέσμου στα γραφεία μας, ΠΑΠΑΔΙΑΜΑΝΤΗ 5 ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 09-02-2011 ΚΑΙ ΩΡΑ 20.00 για την κοπή της ετήσιας πίτας του συνδέσμου, με την παρουσία μελών Διοίκησης και βετεράνων ποδοσφαιριστών της ομάδας μας. Ο τυχερός της βασιλόπιτας θα κερδίσει δύο εισιτήρια για το παιχνίδι με την CSKA μόσχας στην θύρα 3.

http://www.1926.gr/sindesmon_news_details.php?keyi=56672
MIA ZWH PAOKARA MESA STHN POYTANA THN ATHINA!!!!

Offline DaronG4

• Αποστολή
  • **
Tο Σάββατο της Αποκριάς, 5 Μαρτίου, Ο Σύνδεσμος Φίλων ΠΑΟΚ Πολυγύρου σας προσκαλεί σε ένα special αποκριάτικο party.Το party θα γίνει στο club Freeze.ΠΑΟΚια της Χαλκιδικής και μη ,να είστε όλοι εκεί!
ΒΑΡΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΟΠΑΔΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΘΗΜΑΤΩΝ