Λοιπον εγω δεν βρισκομαι Ελλαδα λογω σπουδων και οτι γραφω ειναι πληροφοριες που εχω απο τα παιδια κατω και τα γραφω για να υπαρχει μια ενημερωση για τις κινησεις του συνδεσμου...
μιλησα εχθες και μου ειπαν οτι μπορει να ερθει και ο σαντος καθως ο μεταφραστης του ειναι φιλος με μελος του συνδεσμου....θα ειναι επισης κ ο ποικηλιδης ενω κανουν προσπαθειες για τον γεωργιαδη καθως δεν παιζει με αεκακι..
τεσπα ετοιμαζουμε εκπομπη στο ραδιο πολυγυρου 2 ωρες την εβδομαδα..απο γεναρη ξεκιναει...
οσον αφορα αυτα που εγραψες αδερφε @BUDAPEST 4 εγω θα σου πω ενα πραγμα...ναι οι πληροφοριες σου ειναι εγκυρες,το οτι μπαινοβγαινουν οπαδοι αλλων ομαδων,ολοι ομως σεβομενοι τον συνδεσμο και τον Π.Α.Ο.Κ. και σε ρωταω εγω στον συνδεσμο σας στην κρυοπηγη δεν μπηκε αλλοθρησκος??
δηλαδη παιδια που μεγαλωσαμε μαζι,ειμαστε ολη μερα μαζι θα τους πω εγω τον πουλο απο τον συνδεσμο γιατι π.χ. ειναι αεκ?απο την στιγμη που δεν δημιουργουν προβληματα και δεν ειναι βαμενοι απλως δηλωνουν μια ομαδα και ΣΕΒΟΝΤΑΙ τον χωρο που βρισκονται απο μενα δεν τρεχει τιποτα...
στα μικρα μερη ετσι ειναι φιλε μου...ολοι γνωριζουν ολους και οι μαλακες εννοειται πως δεν περναν το κατοφλι του συνδεσμου,σε συγκεκριμενη περιπτωση επεσαν και σφαλαιρες παλαιοτερα....
φανταζομαι οτι θα διαφωνησουν αρκετοι εδω μεσα με την κατασταση αλλα αυτη ειναι...
το ζητημα ειναι οτι δημιουργησαμε εναν ομορφο συνδεσμο,δυναμικο με 140 ΕΝΕΡΓΑ μελη τα οποια περιφλουρουν και διαδιδουν τα ιδανικα της παοκτσηδικης ιδεας στον πολυγυρο...τωρα τι φταιμε εμεις αν ο συνδεσμος εγινε στεκι καθως ολοι εδω ειμαστε Π.Α.Ο.Κ.?αναγκαστικα και ο φιλος σου που ειναι αεκ θα σε ακολουθησει αμα εισαι ολη μερα στον συνδεσμο...
@Lennon_ τις αφισες μαλλον δεν τις ειδες...

αλλα να σου πω ειναι ο χορος της χρονιας ολοι το ξερουν και θα γινει της τανασπου...περιση δεν μας χωρουσε το μαγαζι...