«Σοβαροί σε κάθε αγώνα»
Ο Κύπριος άσος του ΠΑΟΚ, Ηλίας Χαραλάμπους φιλοξενήθηκε σήμερα στην εκπομπή «Γεγονότα» στον Libero 107,4 και μίλησε για τον 1ο γύρο του πρωταθλήματος, την αποχώρηση του Ζήση Βρύζα και την στήριξη από τον κόσμο της ομάδας ενώ τόνισε (καθώς ολοκληρώνεται το συμβόλαιο του) ότι επιθυμεί να παραμείνει στην ομάδα
Ο Ηλίας Χαραλάμπους είναι και φέτος από τους καλύτερους και σταθερότερους παίκτες του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα και έχει μονιμοποιηθεί στο αριστερό άκρο της άμυνας. Σήμερα ο Κύπριος άσος μίλησε στον Libero 107,4 και στην εκπομπή «Γεγονότα» και αρχικά αναφέρθηκε στην εικόνα που παρουσίασε ο ΠΑΟΚ στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος :
«Είμαστε ικανοποιημένοι μόνο από τους βαθμούς που κερδίσαμε στην Τούμπα, εκτός έδρας πήραμε μόλις ένα βαθμό και αν παίζαμε καλύτερα θα είμασταν πιο ψηλά στην βαθμολογία. Τώρα πρέπει να συνεχίσουμε να δείχνουμε την καλή μας εικόνα και αποτελεσματικότητα στην Τούμπα και να κερδίσουμε περισσότερους βαθμούς εκτός έδρας».
Σχολιάζοντας περαιτέρω, τόνισε ότι ο ΠΑΟΚ παρουσίασε βελτίωση στην διάρκεια του 1ου γύρου σε αρκετούς τομείς :
«Η ομάδα σίγουρα στην διάρκεια του 1ου γύρου έχει εξελιχθεί, έδειξε αρκετά σημάδια βελτίωσης. Αποκτήσαμε επίσης καλύτερη νοοτροπία και παίζουμε καλύτερα από αγώνα σε αγώνα, επίσης η ομάδα όποτε χρειάστηκε έδειξε χαρακτήρα στο γήπεδο ενώ μπορέσαμε να βελτιώσουμε σε πολύ μεγάλο βαθμό την αμυντική μας λειτουργία»
Όσο για αυτά που πρέπει η ομάδα να βλετιώσει στην συνέχεια είπε :
«Πρέπει όμως οπωσδήποτε να βελτιώσουμε την εικόνα μας στα εκτός έδρας παιχνίδια και να δείξουμε και εκεί την προσωπικότητα της ομάδας μας αλλά και την αξία της, που είναι πολύ μεγαλύτερη από αυτό που δείχνουμε συνήθως»
Φυσικά στάθηκε ιδιαίτερα στην βοήθεια του κόσμου του ΠΑΟΚ αλλά της διοίκησης του Θοδωρή Ζαγοράκη :
«Σίγουρα, η συμβολή του κόσμου είναι πολύ σημαντική και μας στηρίζουν πάρα πολύ, ειδικά φέτος ο κόσμος του ΠΑΟΚ είναι πολύ συσπειρωμένος και αυτό είναι έργο του προέδρου μας, του Θοδωρή Ζαγοράκη. Είναι αλήθεια ότι μόνος αυτός θα μπορούσε να καταφέρει αυτό που βλέπουμε να συμβαίνει φέτος»
Αναφερόμενος στην αποχώρηση του Ζήση Βρύζα δήλωσε τα εξής :
«Ήταν τιμή μου που έπαιξα, έστω και για ένα εξάμηνο, μαζί του. Είναι φοβερός επαγγελματίας και μια μεγάλη προσωπικότητα, είμαι ευτυχής που είχα την ευκαιρία να τον γνωρίσω και του εύχομαι καλή επιτυχία στο νέο του πόστο».
Στην παρατήρηση ότι ο ΠΑΟΚ έχει μάλλον ευνοϊκό πρόγραμμα στον 2ο γύρο, ο Ηλίας Χαραλάμπους ανέφερε :
«Το πρόγραμμα δεν παίζει κανένα ρόλο, όλες οι ομάδες είναι δύσκολες και μπορεί να χάσεις βαθμούς σε οποιοδήποτε παιχνίδι. Δεν μου λέει τίποτε ότι παίζουμε εντός με τους «μεγάλους» και εκτός με τους «μικρούς», πρέπει να προσπαθούμε κάθε φορά για το καλύτερο και να είμαστε σοβαροί σε κάθε αγώνα».
Τέλος, αναφορικά με το μέλλον του στην ομάδα δήλωσε :
«Το συμβόλαιο μου τελειώνει το καλοκαίρι και σίγουρα ο ΠΑΟΚ θα έχει τον πρώτο λόγο. Εγώ θέλω να συνεχίσω στην ομάδα, γίνουν οι συζητήσεις θα γίνουν λίγο αργότερα και θα δούμε τι θα συμβεί τελικά»
http://www.liberofm.gr/details.asp?id=3206