Εγώ είχα πει από πέρσι, ότι μόλις ξεπεράσει τον τραυματισμό του και ανέβει λίγο, θα βοηθήσει πολύ. Μάλλον δικαιώνομαι, γιατί φέτος έχει δώσει αρκετές καλές σέντρες από τα αριστερά και γενικότερα είναι σκύλος. Τρέχει ασταμάτητα και κάτι πολύ σημαντικό για παίχτη, όταν χάνει την μπάλα, τρέχει λυσσασμένα να την ξανακερδίσει. Θα μου μείνει η χθεσινή φάση, στην οποία κάνει την επέλαση από τα αριστερά και βρίσκεται κάτω από το κέντρο, χάνει την μπάλα, βάζει το κεφάλι κάτω, τρέχει σαν παλαβός και την ξανακερδίζει από τον παίχτη που του την πήρε, λίγο πιο έξω από το ημικύκλιο της περιοχής μας. Όσο για κάποιον που είπε ότι "Εαν υπήρχε ο Αραμπατζής και ο Σνάουτσερ η ακόμη και ο Ουντέζε
τα πράγματα θα ήταν πολυ δύσκολα για αυτόν", έχω να πω 2 πράγματα. Πρώτον ότι ο Αραμπατζής παίζει μόνο δεξιά και δεύτερον ότι ο Ουντέζε δεν κάνει για αριστερό μπακ, διότι απλά δεν γουστάρει να παίζει εκεί. Μην ξεχνάτε ότι όσες φορές ο Νιγηριανός αγωνίστηκε έστω και κατά ανάγκη σε αυτή τη θέση, έξυνε τα @@ του, με αποτέλεσμα αριστερά οι αντίπαλοί μας να κάνουν πάρτυ από την αριστερή πλευρά.