Δωστου πανυγυρια απο τους "εθνικα" υπερηφανους νεοελληνες,δωστου καραγκιοζιλικια.Παντως ο τιτλος ειναι ευστοχος.Number One.Πρωτα νουμερα ειμαστε ολοι μας!
Αλλα οι δηλωσεις ηταν το κατι αλλο!Τι "πηρε η Αθηνα την πρωτια",τι "φεραμε τον διαγωνισμο στην Αθηνα" και αλλα τετοια ομορφα ακουσαμε δεν λεγεται.Κατι παρομοια με τα οσα ειχαμε ακουσει το καλοκαιρι για το Euro.Kαι τοτε μια απιστευτα κωλοφαρδη ομαδα παιζωντας αντιποδοσφαιρο ειχε φερει το κυπελλο στην Αθηνα(!!!!)συμφωνα με δηλωσεις παραγοντων.
Δεν ξερω γιατι θα πρεπει να χαρω με ολες αυτες τις "Αθηναικες" νικες.
Δεν ξερω γιατι θα πρεπει να χαρω που μια Καρδιτσιωτισα με Σουηδικη υπηκοοτητα πηρε την πρωτη θεση σε ενα βλακωδεστατο διαγωνισμο,τραγουδωντας ενα παν-ηλιθιο τραγουδι στα αγγλικα,πανηγυριζωντας με την σημαια ανα χειρας σαν να ειχε καταλαβει την Πολη.
Δεν ξερω γιατι πρεπει να χαιρομαι με τις εθνικες επιτυχιες μια πολης-κρατους,και να συνπανηγυριζω με αυτους που αποκαλουν την Βορεια Ελλαδα,"αλλη ελλαδα","αυτοι εκει πανω","Βουλγαροι,τουρκοι" κτλ.
Δεν ξερω γιατι θα πρεπει να πανυγυριζω για τις εθνικες επιτυχιες μια κοινωνιας της οποιας πολιτικοι,πολιτειακοι παραγοντες,δημοσιογραφοι,καλλιτεχνες εντος και εκτος εισαγωγικων,πνευματικοι ανθρωποι κτλ,εχουν προσβαλει βαναυσα το εθνικο μου συναισθημα και την ιδιαιτερη πατριδα και πολη μου αναπαραγωντας κλισε και φρασεολογια χουλιγκανων του λεκανοπεδιου.
Οταν ενα ντερμπυ Γαυρου-Βαλεζου αντιμετωπιζεται σαν μεγα εθνικο γεγονος και οταν ενας τελικος κυπελλου της Ελλαδας αντιμετωπιζεται σαν ενα τοπικο ντερμπυ Γ!κατηγοριας(Παοκ-σκουληκια πριν 3 χρονια)στο οποιο μαλιστα δεν καταδεχθηκε να ερθει ο προεδρος της Δημοκρατιας,τοτε αφηνω τους υποκοους της πολης κρατους και των τριγυρω επαρχιων της να πανυγυριζουν,θα πανυγυρισω οταν ερθει καποια επιτυχια απο ομαδα-συνολο κτλ του τοπου μου,της "αλλης Ελλαδας',αυτης "εκει πανω"
Ο Δημαρχος μας ζητησε να διεξαχθει ο διαγωνισμος της Γιουροβιζιον 2006 στην Θεσσαλονικη!!!!!Καταπληκτικη ιδεα!!!!Να μην μεινουμε πισω σε γκλαμουρια και καραγκιοζιλικι.
Ασε ρε δημαρχε,σοβαρα μιλας τωρα;Πλακα μας κανεις;Καταρχην ηταν νικη της "Αθηνας" και αλλωστε η Αθηνα εχει τις υποδομες για να διοργανωνει μεγαλα "γεγονοτα".Εμεις το πολλυ κανα τελικο κυπελλου αν φτασουν σε αυτον ομαδες απο "εκει πανω".Και αντε το πολλυ πολλυ να κανει την καρδια του πετρα κανας μεσαιου βεληνεκους πολιτειακος εκπροσωπος να τον παρακολουθησει εκπροσωπωντας το κρατος.Αλλωστε η Θεσσαλονικη ειναι ομορφη πολη για κανα 3ημερο,ειναι και "ερωτικη"(θα ξερασω) και ολοι βαζουν 2-3 κιλα οποτε ερχονται εδω(θα ξερασω δις).
Τελος να αφιερωσω την μεγαλη αυτη νικη της "Αθηνας" σε ολους τους Βορειο Ελλαδιτες πολιτικους,ηθοποιους,αθλητες,τραγουδιστες,τηλεορασανθρωπους,δημοσιογραφους,"μοντελλα" που μολις πιασουν την καλη ξεχνανε τον τοπο τους,'λατρευουν" την αθηνα και ερχονται "εδω πανω" για καμμια αρπαχτη.
Δεν ειμαι αρνητικος,συγχαρητηρια στην εκ Σουηδιας ξεκωλοβλαχοπουλα,τον γκιοζη συνθετη κ.Δαντη και την μεγαλοαστη κοτα κ.Γερμανου για την επιτυχια τους.Απλως με αφορα οσο με αφορουσε περισυ η νικη της Ουκρανιας.