Author Topic: eurovision  (Read 669 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

tiore3

• Guest
eurovision
« on: May 22, 2005, 03:30:08 »
epeidh to forum auto to niwthw kapws filoxeno gia tin anarhoaytonomh kefala mou, kai epeidh eimai fouskwmenos mexri ta aytia apo ayta pou eida kai akousa prepei na poume kapoia pragmata , giati tha xazepsoume entelws

prwth h ellada sth eurovision.
panigiria kai kornes akouw apo to spiti mou stin agiou dimitriou , panigiria stis platies  ,vroxh ta  ektata deltia, eythws kampanes den akoustikan akoma :05:

parolo pou den ta polygoustarw ayta, ta vlepw, opws fantazomai kai oi perisoteroi pou den ta "polygoustaroun "

persi oxi oti den efaga kiolas, alla goustara na kerdisei  o rouvas giati mou emeine h aisthish oti oi mas adikousan , kai den goustarw na mas adikoun san ellada oyte kai sti eurovision...
fetos, eida mia ilithia agramath me iq radikiou, na anakoinwnei ta dwdekaria 4-5 deytera prin anoixei to stoma tou o ekprosopos tis xwras pou anagelei tin vathmologia... mia fora malista enw anakoinwnan  to 10ri, h pashalidou kakarize gia to eperhomeno dwdekari san kamia xanamenh efhvh... kai fisika den einai ayto pou leme kathisterisi... den oyte sto krono den ftanei o hxos me kathisterish 5 deyteroleptwn

sto telos xefyge entelws, kolise kai to myalo ths , xehase kai ta mathimatika 12+12+12 = 80, gama ta

kai twra pame sta sovara

tv anoigw spania,ektos apo liga athlitika kai dvd, apo ta pc anoigw kamia fora tin karta tv  na dw tipota eidhseis
apo ta xristougena vlepw na paizei to thema eurovision, apo to martio sxedon kathe fora pou anogw ti gamokarta olo kai kati tha akousw gia dantides kai paparizou... den ehw xanadei tetoio prama re seis, ti einai ayto...
pigane leei se oles tis xwres ena team apo 50 atoma... mono ta eisitiria tous kai ta xenodoxia tous na valeis einai dis... den milame gia to ti fraga dinoune gia na parousiastoun misawra kai dekapentalepta sta diafora show, anypologista xrhmata... (vghke kapios apo tin kivenrish kai eipe tha ta elxoume giati xefyge o proypologismos... hahaha .. siga mi pathete tipota, tha elexoun tous euatous tous..)

ola ayta se mia epohi pou o xontros kai oi politikantides sistinoun sto kosmaki ypomonh gia ta anadromika, gia tis domates kai ta radikia pou anevainoun, gia tous neous forous, eimaste se fash litothtas wspou na paroume ta panw mas... kai fisika min xehname oti gia ola ftaine oi prohgoumenoi...

mallon ta panw mas tha rthoune me tin prwtia tis paparizou, alliws den exghtai...

ayta pou kananane me to sigekrimeno diagwnismo fetos stin ellada den ginotane oyte sti rwsia epi lenin gia na xehniete o kosmos( pou ginotane "ta orgia"), oyte epi hountas stin ellada, pios panathinaikos re kai gouemplei, PAPARIZOU kai DANTHS

drepomai gia ti xwra pou zw otan akouw kornes epeidh kerdise h paparizou, ola exoun ena opio, ta exoume dialysei ola pia?
drepomai giati to 60% twn ellinwn mathitwn sta sxoleia den gnwrizei pion polemousane oi papoudes mas to 40... gia to 21 afhste to kalitera, einai poly palia, pou na thimountai
drepomai epishs giati exoume to hamilotero pososto anagnwshs logotehnikwn kai epistimonikwn vivliwn se oli tin eurwph, exoume tis ligoterous aktkivistes, genika eimaste patos se oti den exei sxesh me to egw mas kai tin parth mas...
drepomai gia polla akomh , alla to kovw edw , me pianei mizeria kai stenahwria... egrapsa kai sto post gia ti genoktonia twn pontiwn, to mono pou mas menei pleon  einai na mperdepsoume tin hmera mnimhs tou 1919 me to number one tou 2005...

mia oi olimpiakoi, mia to euro (ayto vevaiws htan doro), twra h eurovision, tou xronou pali h eurovision, entaxei fagame 3 xronia , to 1 euro exei ginei gia ton ellina miso alla den trexei tipota , afou eimaste stis platies kai panigirizoume kathe toso...

h plaka einai pou vgainoun kai ypostirizoun oti ola ayta voithane ton tourismo , o opoios shmeiwtewn mexri stigmhs mono anodo den eixe logw olimpiadas ( kai pws na exei alwste , den ftanei mono na exeis kraxth exw apo to taverna, ama den exeis tipota mesa ti skata tha fane? me ton tarifa na vrwmaei tsipourila kai na kanei kamaki stis touristries tha anasthsthei o tourismos,  pou tha eprepe na einai makran h no1 phgh esodwn sti xwra kai ek twn korifaiwn sto kosmo. to 80 h ispania kai h ellada eihane 20 ekatomyria touristes, twra aytoi ehoune 80 kai emeis 10...
den ftanei h paparizou gia ayta...

ta kataferane pantws, to kalo einai oti deihnoun kati pou den pisteua oti to exei h ellada, organwsh , ama theloun mia xara organonoun, ladwnoun kai petyhainoun ayta pou theloun... einai megalh ypothesh pou tha ginei h eurovision stin ellada, tha mas kapsoun ta myala re, den glitwnei kaneis... pies akriveies kai misthoi tou kolou twra, panigiri kai xara gia emas..lezanta kai ligoura gia aytous kai ola wraia... ola anthira

na trwme , na hezoume  kai na xazogelame... aytoi eimaste.

shmeiwtewn  , oyte koumounistis eimai, oyte misthwtos...
giati ta pairnw toso poly tha peite?

dioti mages mou plirwnw 40% tou moxthou mou sto kolokratos, gia kati pou kanw me dikh mou magia , to kratos oyte me morfwse gia ayto pou kanw oyte me stirikse, mono pairnei, kai panta to ehw empodio mprosta mou... kai meros aytwn pou pairnei , to xrhsimopoiei giia na plirwsei ti eurovision kai tou olimpiakous , ypnotizontas  aytous pou pairnoun 500 euro kai diamartirontai...

protimw na me fwnazoun mizero kai griniari para me thewroun ilithio , thima kai ermeo twn prothesewn tous

ps. ptote den fantastika oti tha anoiga thema "eurovision"  sto forum, re pou ftasame :cwm23:

Offline Maestro

• Αποστολή
  • **
Re: eurovision
« Reply #1 on: May 22, 2005, 05:11:29 »
O R A I O T A T O S!!!!!!!!!

Mia mikrh diaforopoihsh. Eimai kai tha eimai panta yper ton Olympiakon Agonon. As min vazoume tous Olympiakous me thn Paparizou ston idio mylo...alla simfono apolyta me OOOOOla ta alla.

PAOK_VOLOS

• Guest
« Reply #2 on: May 22, 2005, 11:19:33 »
Pio number one re paidia?Auta ta tragoudia exoun hmeromhnia likshs(to poli 3 mhnes). Stay heavy  :headbang:

nikaiwths3

• Guest
« Reply #3 on: May 22, 2005, 11:35:26 »
Η μουσική του κώλου, όλα μέσα! Ηλεκτρικές,ποντιακά, τα πάντα! Ελπίζω μη γίνει στη πόλη μου του χρόνου γιατί τα σκουπίδια δεν έρχονται καν να τα μαζέψουν από τα χρέη που έχει ο δήμος Νίκαιας!!! Κάτι άλλο όμως....Για να πάρουμε 12 από Τουρκία και Αλβανία,Βουλγαρία βγάζω το συμπέρασμα ότι η ομογένεια ζει και βασιλεύει η οι συμμαχίες ζουν για να τα παίρνουν η και τα δυο!

krhtikos-4-

• Guest
« Reply #4 on: May 22, 2005, 11:36:40 »
HAHA ETSI STAY HEAVY! ANYWAY TO 8EMA EINAI OTI PHRAME TO EYRWPAIKO TO KALOKAIRI STHN PORTOGALIA, PHRAME TH EUROVISION TWRA, MAS MENEI TO PAGOSMIO KIPELO KAI ENAS POLEMOS ENANTION THS AMERIKIS NA DESEI H DOULEIA.

northeagle_4

• Guest
« Reply #5 on: May 22, 2005, 13:05:24 »
  ego simfono oti iparchi mia terastia ipervoli apo ta mme ke ton "poly" kosmo !!!!akoma tha po oti to mono elliniko sto tragoudi afto ine to refren me tin pontiaki lyra ,oti ine enas thesmos pou den mou lei tipota ,oti kalos i italoi ton snobaroun ktl ktl alla magges na sas po kati goustaro na vlepo esto ke eki tin ellada proti,goustaro oti tus dichnoume oti ke emis boroume na kanoume ti kobines mas gia na kerdisoume ke den pame aparetita panda san provata stin sfagi !!!goustaro pou tosa chronia pou i alles chores kerdizan afton ton geloio diagonismo me diimosies shesis chtes piran ton boulo apo tin ellada ke kirios gia afto :)
   katalavate chtes oti mono tris chores aneferen tin FYROM os makedonia ??? akoma ke i tourki FYROM tin ipane ....
 na simfoniso  me ton nikaiwth3 ke gia tin omogenia :)  ego to pistevo pragmatika afto !!!! :headbang:

tiore3

• Guest
« Reply #6 on: May 22, 2005, 16:22:41 »
Η μουσική του κώλου, όλα μέσα! Ηλεκτρικές,ποντιακά, τα πάντα! Ελπίζω μη γίνει στη πόλη μου του χρόνου γιατί τα σκουπίδια δεν έρχονται καν να τα μαζέψουν από τα χρέη που έχει ο δήμος Νίκαιας!!! Κάτι άλλο όμως....Για να πάρουμε 12 από Τουρκία και Αλβανία,Βουλγαρία βγάζω το συμπέρασμα ότι η ομογένεια ζει και βασιλεύει η οι συμμαχίες ζουν για να τα παίρνουν η και τα δυο!

stin polh sou tha ginei :headbang:

maik.paok

• Guest
« Reply #7 on: May 22, 2005, 18:57:19 »
endaksi kalo itan ke ithela na to pari para pou lene i elena ine gay

alessandro4

• Guest
« Reply #8 on: May 22, 2005, 22:41:15 »
endaksi kalo itan ke ithela na to pari para pou lene i elena ine gay

oraios  :05a:

glykeria4

• Guest
« Reply #9 on: May 23, 2005, 00:45:16 »
ws ena shmeio kala ta les re su tiore3 ! alla opws niwsame estw ligo perhfanoi pou
phrame to euro kai kapoios asxolithike kai me emas.. etsi kai me th eurovision egw proswpika to xarhka!
Gia prwth fora sta xronika apolausa toso tragoudi kai me trelene to shmeio pou eixe thn pontiakh lura!
To idio kai to xoreutiko pou se megalo bathmo thymize tis figoures pou eixa mathei sto
xoreutiko sto xoro tromaxton! Kathara pontiakos xoros!
Symfwnw oti adikws se polla themata mporei na eginan spatales kai den antilegw giati den exw
leptomereis plhrofories ep autou eukaires alla den mporeis na arnitheis pws den xarhkes estw kai ligo
pou eides ekeino ton katalogo xwrwn sto telos kai h shmaia ths elladas htan panw panw ! Panw apo olous...........
Estw kai sth eurovision phrame mia prwtia... kai proswpika to xarhka.. sughnithika kuriws gia ta dwdekaria pou irthan apo xwres
opou droun oi foithtes kai o ellhnismos edrase dunamika..
Giati h Ellada einai pantou!!!!!!!!!!! Tha me xarakthrisei kaneis ethnikistria? Den me endiaferei! Ithela mia prwteia , thn phra
kai to kataxarhka!
Twra gia ta upoloipa pou les peri oikonomikwn na mhn rixnoume to ftaiksimo apokleistika sthn eurovision..
As laboume upopsin mas ta alogista eksoda pou exoun ginei se plhthwra allwn tomewn kai pou sthn telikh den htan kai anagaia..!
H ftwxeia thelei kaloperash lene...
Se kammia periptwsh den epikrotw ta eksoda ta opoia anafereis... alla as mhn rixnoume to ftaiksimo ekei..
Giati h eurovision kai h proetoimasia ths einai apo ta teleutaia pou ftaine gia thn oikonomikh katastash ths xwras!
Oso gia thn genoktonia twn progonwn mou ... opws kathe xrono .. etsi kai fetos politikologies akousame ! Kai den perimena tpt kalutero!
Se kamia periprwsh den euthinetai to number one gia auto...alla polu apla h oligwria olwn ekeinwn pou den eniwsan h den mporoun na
sullaboun ola auta pou biwse o pontiakos ellhnismos toso sthn tourkia oso kai meta thn eleush tou sthn ellada.

alessandro4

• Guest
« Reply #10 on: May 23, 2005, 00:56:21 »
toy xronoy stin athina na xanasteiloyme rakintzi me to idio tragoydi poy eixe paei.

TRELA SAS POYLAME TIN EUROVISION SAS GAMAME  :lol:

chris

• Guest
« Reply #11 on: May 23, 2005, 01:39:01 »
@tiore1-2-3

me ANATRIXIASES palikare :headbang:

y.g. agiou dhmhtriou?re egw menw neapolh.ksereis ti ginotan edw? 8ymidia...

Offline arwstos

• Αλλαγή
« Reply #12 on: May 23, 2005, 02:15:44 »
ena megalo bravo ston @tiore3 gia to sxolio tou sxetika me ti
katastasi pou epikratei sti zibaboue to 2005.

telika, eimaste gia ta panigiria! 
ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

tiore3

• Guest
« Reply #13 on: May 23, 2005, 02:16:39 »
@tiore1-2-3

me ANATRIXIASES palikare :headbang:

y.g. agiou dhmhtriou?re egw menw neapolh.ksereis ti ginotan edw? 8ymidia...

telos agiou dimitriou, ekei pou itan to mihanourgio, fatsa ehw to kaytagoglio me ta matrix tou mple fwtakia...

to wraio einai oti kathe fora pou paw toumpa pernaw mporsta apo to sindesmo tis grias, tous skliropirinikous tou papafi club .... hehehe.....

tiore3

• Guest
« Reply #14 on: May 23, 2005, 02:58:25 »
ws ena shmeio kala ta les re su tiore3 ! alla opws niwsame estw ligo perhfanoi pou
phrame to euro kai kapoios asxolithike kai me emas.. etsi kai me th eurovision egw proswpika to xarhka!
Gia prwth fora sta xronika apolausa toso tragoudi kai me trelene to shmeio pou eixe thn pontiakh lura!
To idio kai to xoreutiko pou se megalo bathmo thymize tis figoures pou eixa mathei sto
xoreutiko sto xoro tromaxton! Kathara pontiakos xoros!
Symfwnw oti adikws se polla themata mporei na eginan spatales kai den antilegw giati den exw
leptomereis plhrofories ep autou eukaires alla den mporeis na arnitheis pws den xarhkes estw kai ligo
pou eides ekeino ton katalogo xwrwn sto telos kai h shmaia ths elladas htan panw panw ! Panw apo olous...........
Estw kai sth eurovision phrame mia prwtia... kai proswpika to xarhka.. sughnithika kuriws gia ta dwdekaria pou irthan apo xwres
opou droun oi foithtes kai o ellhnismos edrase dunamika..
Giati h Ellada einai pantou!!!!!!!!!!! Tha me xarakthrisei kaneis ethnikistria? Den me endiaferei! Ithela mia prwteia , thn phra
kai to kataxarhka!
Twra gia ta upoloipa pou les peri oikonomikwn na mhn rixnoume to ftaiksimo apokleistika sthn eurovision..
As laboume upopsin mas ta alogista eksoda pou exoun ginei se plhthwra allwn tomewn kai pou sthn telikh den htan kai anagaia..!
H ftwxeia thelei kaloperash lene...
Se kammia periptwsh den epikrotw ta eksoda ta opoia anafereis... alla as mhn rixnoume to ftaiksimo ekei..
Giati h eurovision kai h proetoimasia ths einai apo ta teleutaia pou ftaine gia thn oikonomikh katastash ths xwras!
Oso gia thn genoktonia twn progonwn mou ... opws kathe xrono .. etsi kai fetos politikologies akousame ! Kai den perimena tpt kalutero!
Se kamia periprwsh den euthinetai to number one gia auto...alla polu apla h oligwria olwn ekeinwn pou den eniwsan h den mporoun na
sullaboun ola auta pou biwse o pontiakos ellhnismos toso sthn tourkia oso kai meta thn eleush tou sthn ellada.

glukia mou glykeria, nomizw oti kapou mperdeueis ta pragmata,
kai emena mou aresoun ta panigiria alla ta original panigiria,ayta pou ginotan palia  sta xwria,  oxi ta polyteleias styl eurovision.... ayto einai pou leme to kits....
kai DEN harika pou vghke prwth h paparizou, giati eimai anthelin kai komplexikos. Kai milaw sovara, simfwna me ta kritiria pou exoun pleon prosdioristei gia to pios einai ellhnas kai prodeutikos sth shmerinh ellada, egw den eimai....

to h ftwxia thelei kaloperash asto kalitera, ama dinane ta anadromika otan ta yposxethikan sta gerontakia mallon kalitera tha pernousane tis giortes tous ap oti emeis me tin paparizou , ti les?
to kolokratos se ayto akrivws to rhto pataei kai mas gamaei.

o avramokolos vghke kai dhlwse shmera oti tha anevei o tourismos mas me ti eurovision, apo twra arxisane ta organa oi paliompinedes
pios tourismos re avramokole???????????????? aytos pou anevhke me tous olympiakous?aei sixtir re vrykolakes

egw glikeria milaw gia tin politikh katastash ths xwras , me syhwreis alla sta @@ mou to number one( kai mousika mia pou to anaferoume megalwsa akjoygontas cure, joy division, stranglers,  pink floyd ktl opote kalitera mi pw ti apopsh ehw gia to number one kai to danth)

en pash periptwsh den mporw na panigirisw me tetoia, kai poly perisotero na niwsw yperifanos... yperifanos gia tin fara mou tha niwsw otan dw ellines na diaprepoun stis epistimes, kai na vazoun ena litharaki sto sihrono politismo... me sihwreis,  kai pali ,  alla h paparizou einai mia triha apo ta arhidia tou teleytaiou "pousth" papa pou trexei stin arfikh gia na taizei mayrakia stis ierapostoles...

erwthsh twra... pio poloi ellines gia aytous exoun aisthanthei yperifanoi h gia tin paparizou? AYTO  einai to thema mas kata ena meros ....

kai to ypoloipo einai poltitiko opws eipame...

dikaioma sou kai gousto sou ,  na sou arese pou akouses pontiakh lura, pou vghkame prwtoi ktl alla mi ta mperdeueis... den milisa gia ayta

kai oson afora ti genoktonia, na sou pw apla oti den ginete na ta exeis ola se ayth th zwh... h asxoleisai me sovara themata h me panigirtzidika, kai ta dio mazi den ginete.... ti perimenes diladh vre glykeria, na paizoun ta kanalia ti mish mera dokimader gia ti genoktonia kai meta na sindethoun me to kievo gia na apolausoume tin paparizou? fetos htan h eurovision , tou xronou pali h eurovision mias kai tha ginei ellada kai tha krathsei pio poly, tou paraxronou an den einai pali h eurovision, tha einai tipota allo... ayta den teliwnoun pote...

« Last Edit: May 23, 2005, 03:19:18 by tiore3 »

drous

• Guest
« Reply #15 on: May 23, 2005, 04:22:20 »
( kai mousika mia pou to anaferoume megalwsa akjoygontas cure, joy division, stranglers,  pink floyd ktl opote kalitera mi pw ti apopsh ehw gia to number one kai to danth)

Tiore3, liga gia ton Danth ok?  :headbang:
Milame gia ton tragoudopoio pou ermhneuse mazi me thn Pwlina to "push-ups" (pws paei na deis... "na kanoume push-ups, na kanoume push-ups na deis ti 8a pei gumnastikh, push-ups")  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

Emena mou fanhke megalh 3eftila to pontiako me th goba stileto kai to mini....

Na upo8esw file tiore oti prepei na eisai peripou sta 30....
Idiws sth 8es/nikh thn dekaetia tou 80 to new wave eixe polu megalo ari8mo opadwn.
Perasmena megaleia kai dihgontas ta na klais!

Pou einai to klassiko rock, punk, new wave, heavy metal, grunge, indie?
Pou einai oi Aphrodite's Child, oi Socrates, o Sidhropoulos, oi Trypes, ta Mwra sth Fwtia?

Music is Dead.

The lunatic is in my head
You raise the blade, you make the change
You re-arrange me 'til I'm sane.
You lock the door
And throw away the key
There's someone in my head but it's not me.

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #16 on: May 23, 2005, 11:33:17 »
Ένα μεγάλο μπράβο στον Tiore3 για όσα γράφει. Κι επειδή μας έπιασε η λυρική διάθεση, εμένα μου ήρθε στο μυαλό ένας στίχος για το πως έχουμε καταντήσει:
"club america salutes you" says the girl on the door
"we accept all major lies, we love any kind of fraud
so go on in and enjoy..."

Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline Conan4

• Αποστολή
  • **
« Reply #17 on: May 23, 2005, 12:03:31 »
Ejo to kataxarhka pou kerdise h Paparizou...jiati?

Kserete ti 8a pei, na jiortazei olh h Ellada, kai thn idia  WPA TA SKOULIKIA NA TRAVANE TIS KOLOTRIXES TOUS :smiley4: :smiley4:

Aperanti HDONH PEEEEEEEEEEEE!!!

filika

Conan

PS: Entaksy twra..mi varate  :happy:

nikaiwths3

• Guest
« Reply #18 on: May 23, 2005, 13:19:54 »
Όλοι το χαρήκαμε ρε παιδιά που η κοπελιά βγήκε πρώτη και είναι και πολύ συμπαθής! Αλλά ως Έλληνας δεν περιμένω τη Γιουροβίζιον για να νιώσω υπερηφάνεια και να βγάζουν τα βυζιά τους έξω μερικές(ήταν και κρεμαστάρια) :smiley4:

Υ.Γ:chris και γω Νεάπολη μένω....αλλά στης Νίκαιας.

schumi

• Guest
« Reply #19 on: May 23, 2005, 13:33:24 »
tiore3 eisai polu oraios re megale.symfonw mazi sou re palikare.gia auth th koloeurovision ksodeytikan apisteuta lefta.plh thn europh gyrise h paparizou.telos pantwn gia na eimai eilikrinhs den mporw na pw oti den xarhka.alla oxi kai na bgain stous dromous kai na panhghrisw san na ksanaphrame to euro :headbang: .ligo krath re paidia.tespa allhtheia tou xronou h eurovision pou tha ginei?se poio ghpedo?