Author Topic: LIBERO 107.4 www.libero.fm(Η αλητεία του Ζαγορα το Μαρτη 2007 κ.αλλα)  (Read 24541 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Μην ασχολειστε με τον καραγκιοζη.. σερβιρε καφεδες στην Ζαγορα καποτε και τωρα την εχει δει δημοσιογραφαρα.. θα μας πει κιολας αν ηταν μαγκια τα 400 ατομα στο τηγανι το 89.. μεχρι να παει να σπουδασει ιταλια δεν ηξερε τι χρωμα εχει η μπαλα ο παλιο τσαρλατανος..

giannis80

• Guest
σουζα καθετε ο κολκας στον καρπετοπουλο σε σταθμο της πολης μας.

κοτα μου φαινετε κιαυτος

μονο ειρωνια στο σκουλκι διπλα του ξερει να πουλαει.

να προσθεσω οτι ουσιαστικα ο καρπετοπουλος ζητησε 3,000 συληηψεις 2-3 σγωνιστικες τιμωρια και το ματς να μην γινοταν καθολου εις βαρος μας.

Great expectations! Λογικό να ζητάει τέτοια,κολλητός της προέδρου του ηρακλη είναι,μπορεί να κάνανε και καμιά αλλαξοκωλιά μαζί.Αν ήταν έτσι και η ουέφα έπρεπε να αποβάλλει δια παντώς τον γαύρο από την ευρώπη για τις μανούρες με την ανόρθωση.Κοντοπούτανε,τουλάχιστον εμεις 400 την κάναμε την μαγκιά,άρα είμαστε μάγκες.Κόλκα,άντε ρε αγόρι μου που κάθεσαι και τον ακούς,αν έλεγες εσύ τέτοια σε ράδιο της αθήνας,δεν θα σε ξαναβγάζανε.

Offline arwstos

• Αλλαγή

Αν ήταν έτσι και η ουέφα έπρεπε να αποβάλλει δια παντώς τον γαύρο από την ευρώπη για τις μανούρες με την ανόρθωση.

Kαι επιπλεον θα επρεπε να του παρουν το μικροφωνο και τη πενα ως ηθικο αυτουργο
των επεισοδιων. Ολοι θυμομαστε το περιβοητο αρθρο του οτι οι γαυροι επρεπε
να κανουν το καραισκακη ζουγκλα με οποιοδηποτε κοστος για να περασει ο γαυρος...
Στο σπιτι του κρεμασμενου δε μιλανε για σκοινι.
ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

MetroStar

• Guest
Σόρι που θα βγω εκτος θεματος αλλα σε ποια σελιδα γραφει για την αλητεια του ζαγορα το μαρτη του 2007 και περι τινος προκειται?  ???

και να ηταν και καπου στην μεση να ελεγε καποιος αντε ψαχνε τωρα,
(αν και υπαρχει πλεον η δυνατοτητα να κανεις κλικ σε οπεια σελιδα θελεις)
αλλα ρε χριστιανε τα ποστ του Μαρτιου του 2007 ειναι αρκετα αρχικα, ανοιξε τα ματακια σου
και θα βρεις ευκολα τι εγινε εκεινο τον Μαρτη.....
« Last Edit: November 04, 2008, 10:04:48 by BillYpoglwssioS »

bagos1

• Guest
κάτω στην σελίδα του λίμπερο έχει μια δημοσκοπηση και λεει ποια ειναι η ομάδα που έχει ευνοηθεί πιο πολλη απο την διαιτησία και πρώτο έχουνε τον ΠΑΟΚ με 50% για αναλαβετε λιγο δραση

Offline cure

• Αλλαγή
Η αλητεία συνεχίζεται με τα παραμύθια της χαλιμάς να πολλαπλασιάζονται και η αβάντα σε μπατίρηδες δανειολήπτες να κρατά καλά.
Συνεταιρισμό άνοιξε η αννούλα και λιγουρεύεται και αυτό το ζαβό να κονομήσει από το γήπεδο. Α χου μωρέ!
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Gandalf

• Guest
Λοιπόν θα γράψω και γω την άποψή μου για τον εν λόγω ραδιοφωνικό σταθμό.
Πρωινή ζώνη
Ραγκάτσης-Με βάλαν εδώ μπας και κάνας λιγούρης ακούσει
Ο ραγκάτσης δεν ξέρει ελληνικά,είναι δημοσιοσχετίστας με όλους,δεν διαβάζει μηνύματα που ειναι καυστικά εναντίον του αρη(προσέξτε καυστικά,όχι υβριστικά η μυνήσημα).Οι εννιά στις δέκα κουβέντες του είναι άρρωστο αρειανάκι,Παοκτσάκι,ηρακλάκι.
Κόλκας-το παίζω έξυπνος και μορφωμένος.Ο μεν Κόλκας είναι καυστικός αλλά ακόμα να καταλάβω τι κάνει σε έναν σταθμό που δίνουν στον Π.Α.Ο.Κ. τον ίδιο χρόνο με τους ανύπαρκτους.Ο δε ευτραφής συμπαρουσιαστής του μιλάει ως άλλος Χαρδαβέλλας προσπαθώντας να ανακαλύψει ποιός αστερισμός αδίκησε την ομαδάρα του κάθε φορά που χάνει.Για τον Καρπετόπουλο θα γράψω την άποψή μου στο τόπικ που τον αφορά.
Τσορμπατζόγλου-Δημόσιος υπάλληλος
Καλός είναι ο Δημήτρης αν και πιστεύω σε ύφος και στυλ είναι κλώνος του Βασιλόπουλου.20 χρόνια μετά.Κάτι σαν σειρά απαλλαγής στο στρατό.Ο δε δημόσιος υπάλληλος αναφέρει τα ονοματεπώνυμα όλων όσων έχουν να κάνουν με την ομαδάρα του λες και έτσι θα γίνουν πιο μεγάλοι σε μέγεθος(παρεπιμπτόντως το κάνουν όλοι όσοι κάνουν ρεπορτάζ της συγκεκριμένης ομάδας) θα νομίζει κανείς ,που δεν ασχολείται με τα αθλητικά, ότι μιλάει για τίποτα εξέχουσες ιστορικές προσωπικότητες.Οσο για τα ελληνικά του μοιάζουν με μαθητή που έχει αποστηθίσει το μάθημα.Οι ίδιες κλισέ ,δήθεν,politically correct εκφράσεις του τύπου "δες μπαμπά τι ωραία ελληνικά μιλάω".
Μετά έχουμε έναν κλώνο του προηγούμενου, με έμφαση στο μπάσκετ,ο οποίος γελοιοποιείται διαρκώς λειτουργώντας ως άλλος ηγεσίας,ζάχος,φευγάτος(διαλέγετε και παίρνετε)και ο οποίος όταν ήταν σε άλλο ραδιόφωνο το έπαιζε "απολιτίκ" η συγκαταβατικός.
Ζαγόρας
Μια από τα ίδια με ραγκάτση.Χείριστα ελληνικά,δήθεν αντικειμενική "δημοσιογραφία"(θα τρίζουν τα κόκκαλα των παλαιότερων που έφυγαν από τη ζωή)καλός η κακός ανάλογα με το τι δίνει ακροαματικότητα,και με το μανδύα του ψαγμένου μουσικά όταν δεν ξέρει αγγλικά( γιατί ως γνωστόν αν δεν καταλαβαίνεις το στίχο είναι σα να βλέπεις ταινία χωρίς υπότιτλους όταν δε γνωρίζεις τη γλώσσα).

Για τους μετά τώρα
Πάω στη βραδυνή ζώνη
Λαγογιάννης
Υπέρ του δέοντος συγκαταβατικός,αν εξαιρέσουμε την προηγούμενη εβδομάδα που το θέμα Γκαρσία πουλούσε,και υπερβολικά επαγγελματίας.Εγώ άλλον Λαγογιάννη ήξερα.
Ο Νικολάου ασχολίαστος γιατί δεν φτάνει να είσαι ΠΑ.Ο.Κ. για να κάνεις ραδιόφωνο.Οι εκπομπές του μου θυμίζουν παρακμιακό καφενείο με τους θαμώνες να συζητάνε για το στοίχημα.Λάιτ,σοφτ,με εκρήξεις όποτε βολεύει όπως ο Λαγογιάννης.

Και μια ερώτηση για το τέλος
Για ποιό λόγο υπάρχει συνεργασία με αθηναίους δημοσιογράφους?
Γιατί πιο αντικειμενικοί δεν είναι.Φαίνεται εξάλλου και από τις εφημερίδες στις οποίες γράφουν.Απλά πουλάνε άλλο παπά σε άλλους φιλάθλους στην αθήνα.
Ποιός ο λόγος λοιπόν να συνεργάζεται το εν λόγω ροαδιόφωνο μαζί τους?
Κάποτε διάβασα το εξής.
Συμβουλές δε δέχομαι από κανέναν, ΜΑΛΑΚΙΕΣ μπορώ να κάνω και μόνος μου.

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
πω πω ούτε ο πετρολάκης τόσο θάψιμο!!!!
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

giannis80

• Guest
Ο Ζαγόρας είναι ο πιο άσχετος δημοσιογράφος πέρι ποδοσφαιρικών γνώσεων,ειλικρινά δεν ξέρει από μπάλα.Το μόνο που ξέρει να κάνει καλά είναι να βάζει φυτίλια του στυλ : μη χάσετε την βραδινή εκπομπή,έχω βόμβα.Ποια μάντσεστερ σίτι ρε σεις.

Bayern4

• Guest
το προβλημα ειναι αυτοι που λενε τις βλακειες ή αυτοι που ακουνε τις βλακειες;;

κ εξηγω. ακουω/διαβαζω απο πολλους οτι ο κολκας ειναι ο καλυτερος ρεπορτερ (κ ακουνε την εκπομπη/διαβαζουν την εφημεριδα που κανει ρεπορταζ).
κ ρωταω εγω: βγηκες ποτε ρε μπαγλαμα να πεις τον κολκα, γιατι βγαζει τον καρπετοπουλο;;

δευτερον: δε καταλαβαινω γιατι πορώνεστε με τον παπατζη. ειναι σαν τον σαραντη.
οσο ασχολειστΕ μαζι του, τοση μεγαλυτερη αξια του δινετΕ.

Gandalf

• Guest
tasoylis30 έχω ράμματα και για τη γούνα του Πετρουλάκη και του κάθε δημοσιογραφίσκου που ζει από τον Π.Α.Ο.Κ. .Σε άλλο τόπικ που τον αφορά όμως.

mpougatsas

• Guest
Έστειλα σήμερα το πρωί μήνυμα στην εκπομπή των Κόλκα-Πλιάκου ζητώντας απ΄τους συντελεστές της εκπομπής να σταματήσουν να βρωμίζουν τον αέρα της πόλης με καρπετ...
Η απάντηση ήρθε απ΄τον Κόλκα: ''φίλε τάδε, ξέρουμε και μεις ποιο είναι το συμφέρον των ομάδων που υποστηρίζουμε και ξέρουμε καλύτερα το τι πρέπει να ακούγετε στον αέρα της πόλης και τι όχι''. τα συμπεράσματα δικά σας...

makptol

• Guest
ΑΣΕ ΡΕ ΚΟΛΚΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΚΟΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΒΛΑΜΜΕΝΟ ουτε καν την αποψη του ΠΑΟΚ δεν λες την ωρα που λεει
ενα σωρο μαλακιες ο βλακας που γλυφει τα σκουληκια και βγαζει ολη την εμπαθεια του  στον ΠΑΟΚ
κολκα αν διαβαζεις σε συμπαθουσα αλλα βλεπω οτι γλυφεις και εσυ τον μαλακα μαλλον για να εχεις προσβαση στον αθηναικο τυπο και να παιρνεις δουλιες εκει .....

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
Έστειλα σήμερα το πρωί μήνυμα στην εκπομπή των Κόλκα-Πλιάκου ζητώντας απ΄τους συντελεστές της εκπομπής να σταματήσουν να βρωμίζουν τον αέρα της πόλης με καρπετ...
Η απάντηση ήρθε απ΄τον Κόλκα: ''φίλε τάδε, ξέρουμε και μεις ποιο είναι το συμφέρον των ομάδων που υποστηρίζουμε και ξέρουμε καλύτερα το τι πρέπει να ακούγετε στον αέρα της πόλης και τι όχι''. τα συμπεράσματα δικά σας...

Απίστευτο.
Δηλαδή παραδέχεται δημόσια ότι όχι μόνο φιλτράρουν τί βγαίνει στον αέρα αλλά το κάνουν γιατί "ξέρουν καλύτερα".
Απίστευτο.
Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικός μας θα 'ναι

Offline ved

• Αλλαγή
καλα ρε αυτα δεν λεμε τοσο καιρο? τι νομιζετε με επιστολες θα στεναχωρηθουν?

με γελακια ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ανετος ο καρπετοπουλος καθε πρωι να περναει την γραμμη του στον αερα της πολης.

ο κολκας απλα ειναι ενας ακομα δουλος δημοσιογραφος...τιποτε περισσοτερο.

DimNaoussa

• Guest
στο facebook εχω επικοινωνια με τον κολκα..  τοτε που ειχε πει ο καρπετ στην εκπομπη του οτι εμεις σαν λαος  κανουμε ντου στις γριες και οχι στο σαπιο μηλο η στο καραισκακι αλλα μονο εκει που μας περνει και ο κολκας αντεδρασε απλα λεγοντας τον ηρθαμε το 89..μετα απο μια μερα εστειλα μνμ στο facebook οτι δεν το ανεχομαστε και το παιζει ιστορια κτλπ κλτπ..η απαντηση του ηταν αυτη ακριβως την εκανα copy paste..
"Εγώ είμαι της άποψης πως πρέπει να ξέρουμε πως σκέφτεται ο Καρπετόπουλος και πως αυτό είναι ωφέλιμο για τον ΠΑΟΚ. Όπως όλοι όσοι ζούνε εκτός των τοιχών. Άσε να ξέρω εγώ καλύτερα από εσένα τι πρέπει να κάνω. Αν έχεις πρόβλημα προσωπικά με εμένα το συζητάω. Για κάτι που πχ να έκανα και στοίχισε στον ΠΑΟΚ. Να απολογούμαι όμως για τον Καρπετόπουλο, το βρίσκω μαλακία. Ο συγκεκριμένος έχει μέιλ, στείλε ότι γουστάρεις και εμένα άσε με να κάνω αυτό που νομίζω σωστό. Για παράδειγμα, το ότι ενοχλεί, εγώ θεωρώ πως μας συσπειρώνει, κάτι που είμαι σίγουρος πως δεν το σκέφτηκες εσύ...."

Offline epic

• Αποστολή
  • **
O "πρωτευουσιανος" αρχιδη-μοσιογραφος βγαινει στο ραδιοφωνο του "χωριου" για να διαφωτισει με την αυθεντια του (:emetos:) τους καημενους τους επαρχιωτες που δε ξερουν τι τους γινεται.
Αλλο ενα δειγμα ραγιαδοσυνης και οσφυοκαμψιας στην αγαπημενη μας πολη, αυτη τη φορα με την ευγενικη χορηγια του Libero 107,4.
Ειμαστε μια ωραια ατμοσφαιρα!

Offline ved

• Αλλαγή
κολκα αλλο να βγαινει και αλλο να μην μπορεις να μιλησεις μασωντας τα καθε φορα.
εδω εσυ δεν μπορεις να τα βγαλεις περα με το σκουλικι διπλα σου.

ασε που και μονο που κανεις εκπομπη 50-50 με σκουλικι εξωμειονοντας τις 2 ομαδες φτανει για να καταλαβει καποιος ποσο λιγος εισαι.

τωρα για καρετοπουλο...ο μεγαλος παρασιδης αν ζουσε θα σκεφτοταν οτι ο καρπετοπουλος ειναι ο μεγαλυτερος μαγκας. ειναι ο μεγαλυτερος αντιΠΑΟΚτσης,,μας κραζει καθημερινα,,ειναι κομπλεξικος μαζι μας,,μας ειπε καραγκιοζηδες καταμουτρα,,γελαει με τις επιστολες μας αφου ειναι η σταση του ειρωνα και του γελοιου που τον χαρακτηριζει,,εμεις απτην μερια μας σαβουαρ βοβρ και επιχειρηματα λες και μιλαμε στην πριγκιπεσσα ιζαμπω,,και τελικα παλι ο καρπετοπουλος βγαινει καθε πρωι τσεπωνει τον παχυλο μισθο του απο ραδιο της πολης μας και στο τελος οι μαλακες ειμαστε εμεις,

αν θελετε τοσο πολυ επιστολες καντε μια στην κεντρικη και απαιτηστε απο τον ζαγορα την απολυση του καρπετοπουλου αλλιως ξεκιναμε εμπαργο στο ραδιο του.

αλλιως συννενοουμαστε και στελνουμε μαζικα στον ζαγορα στην δικη του εκπομπη απαιτωντας την απομακρυνση καρπετοπουλου.

αν δεν μπορουμε να διωξουμε την φωνη της μυξας απο την πολη ας το κλεισουμε το μαγαζι.

υγ...κολκα εισαι πολυ λιγος, κοτα , γλειφτη.

Offline toy

• Αλλαγή
ÂáóéêÜ ï êüëêáò üðùò êáé ï êÜèå êüëêáò ôçñ€ß ôçí ãíùóôÞ óôÜóç üëùí áõôþí ðïõ áãáðïýí ðñáãìáôéêÜ €€€, êáé ìå ïëßãï áðü öèçíü ÐÁÏÊôóçäéëßêé ãéá íá ðéÜóïõì€ ôïõò óôü÷ïõò
Íïìßæù üôé êáêüò áó÷ïëçèÞêáìå ìå ôïí êýñéï êáñð€ôüðïõëï ãéáôß ìÜëëïí äéáöÞìéóç ôïõ êÜíïõìå.
Êáëýôåñá íá âÜëïõìå Ýíá áêüìá ÷ êáé óå áýôüí ôïí ñáäéïöùíéêü èßáóï.
Ãõñßóôå ôï óôç ìïõóéêÞ...
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

BIANCONERO

• Guest
Συμφωνω απολυτως οσο αφορα καρπετοπουλο-Ζαγορα....αν και ακομα κ αν γινει αυτο θα σκυλιασει ακομα περισσοτερο που εχασε τον χαβαλετζιδικο μισθο του κ δεν μπορει να κανει κ την τζαμπα προπαγανδα του!

(Τωρα εφαγα φλας...θυμαμαι αρκετες φορες τον Πανουτσο να λεει στην εκπομπη του προς τον Καρπε, "Εσυ εχεις και μια συμπαθεια στον ΠΑΟΚ" για να απανταει ο αλλος "Ναι αυτο ισχυει"
...πλεον ειμαι σιγουρος οτι το ελεγε εντελως ειρωνικα και ο Καραφλος ηξερε το κομπλεξ του κοντου μεγαλοκεφαλου κ το λεγε ετσι σαν ειρωνια, κατι σαν αστειο των 2 τους...)