Λοιπόν θα γράψω και γω την άποψή μου για τον εν λόγω ραδιοφωνικό σταθμό.
Πρωινή ζώνη
Ραγκάτσης-Με βάλαν εδώ μπας και κάνας λιγούρης ακούσει
Ο ραγκάτσης δεν ξέρει ελληνικά,είναι δημοσιοσχετίστας με όλους,δεν διαβάζει μηνύματα που ειναι καυστικά εναντίον του αρη(προσέξτε καυστικά,όχι υβριστικά η μυνήσημα).Οι εννιά στις δέκα κουβέντες του είναι άρρωστο αρειανάκι,Παοκτσάκι,ηρακλάκι.
Κόλκας-το παίζω έξυπνος και μορφωμένος.Ο μεν Κόλκας είναι καυστικός αλλά ακόμα να καταλάβω τι κάνει σε έναν σταθμό που δίνουν στον Π.Α.Ο.Κ. τον ίδιο χρόνο με τους ανύπαρκτους.Ο δε ευτραφής συμπαρουσιαστής του μιλάει ως άλλος Χαρδαβέλλας προσπαθώντας να ανακαλύψει ποιός αστερισμός αδίκησε την ομαδάρα του κάθε φορά που χάνει.Για τον Καρπετόπουλο θα γράψω την άποψή μου στο τόπικ που τον αφορά.
Τσορμπατζόγλου-Δημόσιος υπάλληλος
Καλός είναι ο Δημήτρης αν και πιστεύω σε ύφος και στυλ είναι κλώνος του Βασιλόπουλου.20 χρόνια μετά.Κάτι σαν σειρά απαλλαγής στο στρατό.Ο δε δημόσιος υπάλληλος αναφέρει τα ονοματεπώνυμα όλων όσων έχουν να κάνουν με την ομαδάρα του λες και έτσι θα γίνουν πιο μεγάλοι σε μέγεθος(παρεπιμπτόντως το κάνουν όλοι όσοι κάνουν ρεπορτάζ της συγκεκριμένης ομάδας) θα νομίζει κανείς ,που δεν ασχολείται με τα αθλητικά, ότι μιλάει για τίποτα εξέχουσες ιστορικές προσωπικότητες.Οσο για τα ελληνικά του μοιάζουν με μαθητή που έχει αποστηθίσει το μάθημα.Οι ίδιες κλισέ ,δήθεν,politically correct εκφράσεις του τύπου "δες μπαμπά τι ωραία ελληνικά μιλάω".
Μετά έχουμε έναν κλώνο του προηγούμενου, με έμφαση στο μπάσκετ,ο οποίος γελοιοποιείται διαρκώς λειτουργώντας ως άλλος ηγεσίας,ζάχος,φευγάτος(διαλέγετε και παίρνετε)και ο οποίος όταν ήταν σε άλλο ραδιόφωνο το έπαιζε "απολιτίκ" η συγκαταβατικός.
Ζαγόρας
Μια από τα ίδια με ραγκάτση.Χείριστα ελληνικά,δήθεν αντικειμενική "δημοσιογραφία"(θα τρίζουν τα κόκκαλα των παλαιότερων που έφυγαν από τη ζωή)καλός η κακός ανάλογα με το τι δίνει ακροαματικότητα,και με το μανδύα του ψαγμένου μουσικά όταν δεν ξέρει αγγλικά( γιατί ως γνωστόν αν δεν καταλαβαίνεις το στίχο είναι σα να βλέπεις ταινία χωρίς υπότιτλους όταν δε γνωρίζεις τη γλώσσα).
Για τους μετά τώρα
Πάω στη βραδυνή ζώνη
Λαγογιάννης
Υπέρ του δέοντος συγκαταβατικός,αν εξαιρέσουμε την προηγούμενη εβδομάδα που το θέμα Γκαρσία πουλούσε,και υπερβολικά επαγγελματίας.Εγώ άλλον Λαγογιάννη ήξερα.
Ο Νικολάου ασχολίαστος γιατί δεν φτάνει να είσαι ΠΑ.Ο.Κ. για να κάνεις ραδιόφωνο.Οι εκπομπές του μου θυμίζουν παρακμιακό καφενείο με τους θαμώνες να συζητάνε για το στοίχημα.Λάιτ,σοφτ,με εκρήξεις όποτε βολεύει όπως ο Λαγογιάννης.
Και μια ερώτηση για το τέλος
Για ποιό λόγο υπάρχει συνεργασία με αθηναίους δημοσιογράφους?
Γιατί πιο αντικειμενικοί δεν είναι.Φαίνεται εξάλλου και από τις εφημερίδες στις οποίες γράφουν.Απλά πουλάνε άλλο παπά σε άλλους φιλάθλους στην αθήνα.
Ποιός ο λόγος λοιπόν να συνεργάζεται το εν λόγω ροαδιόφωνο μαζί τους?
Κάποτε διάβασα το εξής.
Συμβουλές δε δέχομαι από κανέναν, ΜΑΛΑΚΙΕΣ μπορώ να κάνω και μόνος μου.