Αζαζελ δικιο εχεις,και φυσικα δεν εγραψα οτι οσοι διαφωνουν ειναι σκουληκια.Αλλωστε δεν νομιζω να το ειπα ποτε αυτο σε κανεναν εδω μεσα απο αυτους που διαφωνουν με κατι.Γνωμη τους ειναι,οτι θελουν πιστευουν.Το μηνυμα πηγαινε για μια παλιοτερη συζητηση που θυμαμαι,οταν πρωτοανελαβε ο Ζαγορ,που απο την πρωτη εβδομαδα βγαιναν στα ραδια,και ενω ολοι μας ειμασταν χαρουμενοι και ψαχνομασταν να ενισχυσουμε την ομαδα,βγαινανε διαφοροι και κραζανε.Τοτε ελεγα "δεν ειναι δυνατον,στημενα ειναι".Τωρα αποδεικνυεται οτι οντως ειναι ετσι.Δεν ειμαι κανενας μπουφος αζαζελ,τον καταλαβαινεις τον αλλο με τον τροπο που τα λεει.Οταν καποιος αγαπαει κατι,και κανει καλοπιστη κριτικη νομιζω φαινετε.Απαξιωση,ειρωνεια και βρισιμο δεν ειναι κριτικη,ειναι προσβολη.Αν ακουσεις ορισμενες εκπομπες αυτο γινετε.Αν θελεις κιολας και εγω κατακρινω τη διοικηση σε ορισμενα θεματα.Αλλα με τον τροπο που δουλευουν πιστευω -γνωμη μου- οτι ακομα και αυτα θα τα διορθωσουν με τον καιρο.Αν οχι,εδω ειμαστε και θα τα συζηταμε.Καταλαβα οτι σε πειραξε αυτο που εγραψα,αλλα μη κολλας σε ενα ποσοστο η' μια λεξη.Αν γουσταρεις το αλλαζω κιολας