Author Topic: LIBERO 107.4 www.libero.fm(Η αλητεία του Ζαγορα το Μαρτη 2007 κ.αλλα)  (Read 24719 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

giannis80

• Guest
καλο ταξιδι χρηστο αρβανιτακη ο γνωστος κυρ χρηστος αγνος ΠΑΟΚΤΣΗΣ που τον ακουγα συχνα στον νικολαου
ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΑ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ........ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ........... :'(

Σώπα ρε αδερφέ.Τώρα το μαθαίνω.Τον κυρ-Χρήστο τον άκουγα από το 95 που έβγαινε (τότε στους ζοζέ-γιαννόπουλο).Κρίμα.Γεια σου ρε κυρ-Χρήστο...

Offline Geo

• Αλλαγή
Χθες και προχθές στις βραδυνές εκπομπές του χοντρούλη μουσάτου και του κακοποιητή της ελληνικής γλώσσας καμορο-αγράμματου ακούστηκαν πολλά υβριστικά. Η γνωστή "ραπτοπούλεια" συνταγή...
Βάλτους να πλακώνονται στο ραδιόφωνο και ανέβασε την ακροαματικότητά σου.
Πούλα σκουπίδια και βγάλε χρήματα.

Offline petran4

• Αλλαγή
Χθες και προχθές στις βραδυνές εκπομπές του χοντρούλη μουσάτου και του κακοποιητή της ελληνικής γλώσσας καμορο-αγράμματου ακούστηκαν πολλά υβριστικά. Η γνωστή "ραπτοπούλεια" συνταγή...
Βάλτους να πλακώνονται στο ραδιόφωνο και ανέβασε την ακροαματικότητά σου.
Πούλα σκουπίδια και βγάλε χρήματα.

Eτσι εινα αδερφε συμφονω απολυτα για αυτο και λεω στις κοπριες οτι Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΓΛΥΦΤΕΣ ΑΒΑΝΤΑΔΟΡΟΥΣ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΥΣ.ΕΧΕΙ ΤΟ ΛΑΟ ΤΟΥ!!!!
ΠΑΟΚ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ
ΠΑΟΚ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥΜΠΑ Ο ΝΑΟΣ
ΝΑΙ ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΦΑΙΝΟΜΑΣΤΕ!!

Offline Geo

• Αλλαγή

http://www.ultraspaok.gr/Nea_det.asp?news_id=992

---------------------------------------------------
Αλήθεια κ. Πασχάλη Καμόρα συντελεστή του Libero 107,4 θα μας απαντήσετε στην σημερινή σας εκπομπή στις 31/07/2008 από τις 22.45 ως και τις 23.00 ο κύριος που κατηγορούσε τον Π.Α.Ο.Κ. και τον Θ. Ζαγοράκη και το έπαιζε ΠΑΟΚΤΣΗΣ και αυτός όπως και κάποιοι άλλοι ακροατές τι ομάδα είναι και με τι επάγγελμα ασχολείται ???... οι καταγγελίες οι πολλές που δεχτήκαμε λένε ότι είναι ο νομικός και πρώην αντιπρόεδρος της Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ και νομικός Μιχάλης Κουκοβίνος.
Και αυτός και κάποιοι άλλοι φίλοι που το παίζουν ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ στους ραδιοσταθμούς της πόλης και βγάζουν χολή εναντίον του Π.Α.Ο.Κ. κάνοντας τους ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ.
Εμείς καταγγέλουμε κύριοι του LIBERO 107,4 ότι είναι ο εν λόγω νομικός και πρώην αντιπρόεδρος της Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ εσείς εκεί στο LIBERO 107,4 κύριε Καμόρα τι λέτε ?
Αν είστε καθαροί και σας προκαλούμε...βγάλτε το cd της εκπομπής στις 31/07/08 μεταξύ 22.45-23.00 αρκετά γιατί μ αυτόν τον πόλεμο τον ύπουλο και τον δόλιο εις βάρος Π.Α.Ο.Κ. και του Ζαγοράκη αρκετά.
Ο καθένας θα πρέπει να ασχολείται με την ομάδα του.
Ο Π.Α.Ο.Κ. ΓΥΡΙΣΕ ΣΕΛΙΔΑ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ...

---------------------------------------------------

levu

• Guest
 παιδια κ εγω μολις τον ακουσα καταλαβα οτι ειναι ο mr καραντανια.....πρεπει οντως να ζητησουμε το cd ειναι συλλεκτικο....μιλαμε για πολυ γελιο, οποιος δεν τον ακουσε να το παιζει αγανακτησμενος ΠΑΟΚΤΣΗΣ εχασε....πρεπει επειγοντος να κυκλοφορησει

Offline sabbath

• Αλλαγή
ρε σκουλικια τοσο ρομπες???μα τοσο ρομπες????? :tikitaka: :tikitaka: :b191: :b191: :b191:
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

rounos

• Guest
Ρομπες δεν ειναι.Αδερφαρες ειναι.Κλασικα σκηνικα πισωγλεντηδων.Οταν ομως τους κραζω εδω μεσα και λεω οτι 99% των τηλεφωνων και μηνυματων ειναι στημενα,μου τι λενε γιατι ειμαι λεει ζαγοροσκυλο και δεν δεχομαι διαφορετικες αποψεις.Μπραβο στους Ουλτρας,τωρα υπαρχουν και στοιχεια πλεον για τους ρουφιανους των ερτζιανων.

Offline bozik

• Αλλαγή
καλά μιλάμε ότι ....τρέμουν το όνομα σου και στο πέρασμα τρέμει όλη η γη....
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline azazel

• Αποστολή
  • **
Ρομπες δεν ειναι.Αδερφαρες ειναι.Κλασικα σκηνικα πισωγλεντηδων.Οταν ομως τους κραζω εδω μεσα και λεω οτι 99% των τηλεφωνων και μηνυματων ειναι στημενα,μου τι λενε γιατι ειμαι λεει ζαγοροσκυλο και δεν δεχομαι διαφορετικες αποψεις.Μπραβο στους Ουλτρας,τωρα υπαρχουν και στοιχεια πλεον για τους ρουφιανους των ερτζιανων.

Aytous pou krazeis edo, einai idioi me autous pou me stoixeia katigoroun oi ultras? Giati an 8imamai teleutaia ekrazes to paokg4.org. Ektos kai an exeis stoixeia oti o koykobinos grafei sto paokg4 opote paso.
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

giannis80

• Guest
Ναι ρε,κι εγώ τον άκουσα,είχα βγει για ποτάκι και τον άκουγα ένα τέταρτο μες στο αυτοκίνητο χωρίς να ξεκινήσω.Μιλάμε οτι έκανε μπαμ οτι δεν ήταν ΠΑΟΚΤΣΗΣ.Κι ο άλλος να κάθεται να μην τον λέει τίποτα.

rounos

• Guest
Καταλαβες τι εγραψα.Εχουμε κανει συζητηση παλιοτερα για τα περιβοητα τηλεφωνα στους σταθμους.Και για το σαιτ που εκραξα,ενα ποστ εκανα,βλεπεις δε πολυασχολουμαι αν κατι δε μου αρεσει.

Offline azazel

• Αποστολή
  • **
roune esi pairneis tin kataggelia ton ultras pou einai me stoixeia gia sigkekrimeno areiano kai tin epekteineis se olous osous esi pisteueis oti einai areianoi epeidi kanoun kritiki. Den einai dinaton oloi na simfonoume, oute otan kapoios exei diaforetiki gnomi apo emas na ton bgazoume skouliki   

giannis80

• Guest
Φυσικά και όποιος διαφωνεί δεν είναι απαραίτητα σκουλήκι.Όμως αδεφέ azazel (δεν ξέρω αν τον άκουσες ή όχι) ακουγόταν ή σκουλήκι ή θιασώτης του γούμενου.

Offline azazel

• Αποστολή
  • **
O koukobinos exei xaraktiristiki foni, opote gia lene oi ultras oi itan autos eimai sigouros oti exoun dikaio. Den amfiballo oti polloi mpoufoi opos o koukobinos einai ikanoi na bgainoun kai na krazoun sta radiofona. Ston rouno apantisa me aformi auto to minima toy

Pou isxirizetai oti epeidi oi ultras katalaban ton koukobino to 99% oson krazoun einai areianoi

rounos

• Guest
Αζαζελ δικιο εχεις,και φυσικα δεν εγραψα οτι οσοι διαφωνουν ειναι σκουληκια.Αλλωστε δεν νομιζω να το ειπα ποτε αυτο σε κανεναν εδω μεσα απο αυτους που διαφωνουν με κατι.Γνωμη τους ειναι,οτι θελουν πιστευουν.Το μηνυμα πηγαινε για μια παλιοτερη συζητηση που θυμαμαι,οταν πρωτοανελαβε ο Ζαγορ,που απο την πρωτη εβδομαδα βγαιναν στα ραδια,και ενω ολοι μας ειμασταν χαρουμενοι  και ψαχνομασταν να ενισχυσουμε την ομαδα,βγαινανε διαφοροι και κραζανε.Τοτε ελεγα "δεν ειναι δυνατον,στημενα ειναι".Τωρα αποδεικνυεται οτι οντως ειναι ετσι.Δεν ειμαι κανενας μπουφος αζαζελ,τον καταλαβαινεις τον αλλο με τον τροπο που τα λεει.Οταν καποιος αγαπαει κατι,και κανει καλοπιστη κριτικη νομιζω φαινετε.Απαξιωση,ειρωνεια και βρισιμο δεν ειναι κριτικη,ειναι προσβολη.Αν ακουσεις ορισμενες εκπομπες αυτο γινετε.Αν θελεις κιολας και εγω κατακρινω τη διοικηση σε ορισμενα θεματα.Αλλα με τον τροπο που δουλευουν πιστευω -γνωμη μου- οτι ακομα και αυτα θα τα διορθωσουν με τον καιρο.Αν οχι,εδω ειμαστε και θα τα συζηταμε.Καταλαβα οτι σε πειραξε αυτο που εγραψα,αλλα μη κολλας σε ενα ποσοστο η' μια λεξη.Αν γουσταρεις το αλλαζω κιολας  ;)

Offline XIOS 4

• Αποστολή
  • **
Kala i vradini ekpompi tou zagora sto libero exei ginei rantebou olon ton komplexikon.Oloi brizoun to Santos kai ekeinos sigontarei,symfonei me olous kai petaei kai ena kalo logo gia to Santos gia xekarfoma.Re paidia oute ena tilefonima iremias.Oloi theloun na fygei

Re gidia pou den patate sto gipedo kai kanete oloi kritiki ek tou asfalous.Kai esy zagora ti na po sou axizei na se akouei mono i thliveri miopsifia.kai na peftoun re ta noumera sou synexeia
Aδιαφορώ για οτι κι αν λένε γιατί δεν ξέρουνε τι νιώθουμε για σένα

Callahan

• Guest
Μην ασχολείστε με τους μαλάκες. Κάθεται ο μπασκετικός φλώρος, ο κολλητός των σουπεράδων να μιλήσει για μπάλα. Πάρτε το χαμπάρι, το μόνο που τους νοιάζει αυτούς τους τύπους είναι να γεμίζουν τις τσέπες τους στην πλάτη του ΠΑΟΚ..

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
Αζαζελ δικιο εχεις,και φυσικα δεν εγραψα οτι οσοι διαφωνουν ειναι σκουληκια.Αλλωστε δεν νομιζω να το ειπα ποτε αυτο σε κανεναν εδω μεσα απο αυτους που διαφωνουν με κατι.Γνωμη τους ειναι,οτι θελουν πιστευουν.Το μηνυμα πηγαινε για μια παλιοτερη συζητηση που θυμαμαι,οταν πρωτοανελαβε ο Ζαγορ,που απο την πρωτη εβδομαδα βγαιναν στα ραδια,και ενω ολοι μας ειμασταν χαρουμενοι  και ψαχνομασταν να ενισχυσουμε την ομαδα,βγαινανε διαφοροι και κραζανε.Τοτε ελεγα "δεν ειναι δυνατον,στημενα ειναι".Τωρα αποδεικνυεται οτι οντως ειναι ετσι.Δεν ειμαι κανενας μπουφος αζαζελ,τον καταλαβαινεις τον αλλο με τον τροπο που τα λεει.Οταν καποιος αγαπαει κατι,και κανει καλοπιστη κριτικη νομιζω φαινετε.Απαξιωση,ειρωνεια και βρισιμο δεν ειναι κριτικη,ειναι προσβολη.Αν ακουσεις ορισμενες εκπομπες αυτο γινετε.Αν θελεις κιολας και εγω κατακρινω τη διοικηση σε ορισμενα θεματα.Αλλα με τον τροπο που δουλευουν πιστευω -γνωμη μου- οτι ακομα και αυτα θα τα διορθωσουν με τον καιρο.Αν οχι,εδω ειμαστε και θα τα συζηταμε.Καταλαβα οτι σε πειραξε αυτο που εγραψα,αλλα μη κολλας σε ενα ποσοστο η' μια λεξη.Αν γουσταρεις το αλλαζω κιολας  ;)

Φιλε δυστυχως ο βλακας ειναι ανικητος. Ποιο σκουληκι θα βγει μετα απο την τσοντα στο ηρακλειο να κραξει τον Σαντος υποδυωμενος ΠΑΟΚση? Εδω, μεσα στο φορουμ και γραφουνε αρκετοι οτι ο Σαντος ετσι και ο |Σαντος αλλιως. Εδω, που απλα γραφεις => σου παιρνει ωρα να σκεφτει και να πληκτρολογησει καποιος. Σκεψου στον αερα πως θα μιλησει...Δεν θελει και πολυ αμα αυτος με τον οποιον μιλας ειναι λαμογιο και ξερει να κατευθυνει την συζητηση...Ειδικα αμα δεν εχεις λεγειν..
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

katafraktoi

• Guest
ΤΟΥ ΜΕΣΟΥ ΠΑΟΚΤΣΗ (ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΑΥΤΟΙ)  ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΟΥΤΕ ΧΑΡΕΣ!!!!!!!!

ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΜΙΖΕΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΖΕΙ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ...ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΓΟΥΜΕΝΟΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΡΩΕΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΤΟΥ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΕΚΕΙ...ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΖΑΓΟΡΑΣ ΓΙΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ - ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΚΑΝΟΝΑ ΑΠΑΤΕΩΝΙΣΚΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΣΠΟΥΔΑΙΟΥΣ!!

ΦΑΤΕ ΤΩΡΑ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΦΤΙΣΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ.

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
Φίλε διαφωνώ μαζί σου. Ο μέσος ΠΑΟΚτσής δεν είναι ηλίθιος. Μη δίνεις σημασία στα 20-30 παπαγαλάκια που έχουν πάρει τα ράδια παραμάζωμα και παπαγαλίζουν γνώμες αλλονών για το παίξουν και καλά αντιδραστικοί.

Ο μέσος ΠΑΟΚτσής βλέπει το καλό της ομάδας του και συμμετέχει στην αναγέννηση του ΠΑΟΚ.
Αυτό μαρτυρούν τα σχεδόν 20.000 διαρκείας, τα απανωτά sold out και η κάλυψη του Μ.Κ. που έρχεται
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...