Author Topic: LIBERO 107.4 www.libero.fm(Η αλητεία του Ζαγορα το Μαρτη 2007 κ.αλλα)  (Read 24613 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
kai egw, an einai na akousw kati , nikolaou tha akousw... mono.

BLaCK-WHiTe

• Guest
Εγώ πάντως παρόλα όσα λένα πάω πολύ και τον Κόλκα.

Offline Geo

• Αλλαγή
Καλά τον διονύση τι τον ήθελε και τον έβγαλε ο ζαγόρας? Να μας πει τι?
ΟΤΙ ο ΚΑΤΣΑΡΗΣ δήλωσε παρών για όποια βοήθεια χρειάζεται ο μπασκετικός ΠΑΟΚ!

ΚΛΑΠ ΚΛΑΠ ΚΛΑΠ ΚΛΑΠ! ( :05a:)

Ρε θα μας τρελλάνετε?  :devil:

Offline bozik

• Αλλαγή
για να μας πει οτι δεν παιρνει τις μετοχες....και οποιος ασχοληθει και βαλει λεφτα ειναι κοροιδο και δυσκολα θα υπαρξουν τετοια ατομα...ετσι ειπε.....αλλα αυτος ο παπαρολογος μπορει να ηθελε να πει κατι αλλο και να μπερδευτηκε......σκουρα τα πραγματα...αλλα για μενα παλι το κρατος φταει....οι κλεφτες αφου τους παιρνει κλεβουν.......τα λεμε 25 νοεμβρη και οπου βρισκεστε...λαμογια
« Last Edit: November 15, 2007, 17:25:18 by bozik »
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
Εγώ πάντως παρόλα όσα λένα πάω πολύ και τον Κόλκα.
einai arrwsto paoktsaki o stavros.egw tha epimenw ep autou kai as lene oti theloun.kapou eixa akousei apo ena gnwsto tou oti pitsirikas traviotan kai se skinika gia xari tou PAOK. :D
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline diegito4

• Αλλαγή
Τον ράπερ Ταραξία, που είναι φανατικός οπαδός του ΠΑΟΚ, φιλοξένησε στον Libero 107,4 ο Γιώργος Ζαγόρας, σε μια εκπομπή διαφορετική από τις συνηθισμένες, που βρήκε τεράστια ανταπόκριση από τους ακροατές του σταθμού 
Έτσι, μέσα σε ένα δίωρο ασταμάτητου αυτοσχεδιασμού στίχων, ο γνωστός ράπερ αναφέρθηκε και στην αγάπη του για τον ΠΑΟΚ:
«Για μένα ο ΠΑΟΚ είναι ιδέα. Όταν ήμουν μικρός, έπαιζα μπάσκετ στις ακαδημίες του Πανελλήνιου και έβλεπα με θαυμασμό τη μεγάλη ομάδα που είχαμε, με Πρέλεβιτς, Κόρφα, Μπάρλοου και τους υπόλοιπους. Όταν ο Μπάνε έβαζε τα τρίποντα στον τελικό της Γενεύης και πήραμε το ευρωπαϊκό κύπελλο, έκλαιγα κυριολεκτικά».

Ανέφερε επίσης ότι :
«Οι παππούδες μου, άλλωστε είναι Μικρασιάτες από τη Νικομήδεια. Γι` αυτό, το παιδικό όνειρό μου ήταν να παίξω πλέι μέικερ στον ΠΑΟΚ. Είναι μεγάλη αγάπη για μένα αυτή η ομάδα. Παρότι πηγαίνει από χαστούκι σε χαστούκι, όλοι οι οπαδοί είναι εκεί, στο λούκι. Εύχομαι στο Θόδωρο Ζαγοράκη να βρει τα λεφτά και να πάμε μπροστά. Κι ας έχουμε και χρέη, είμαστε ωραίοι!».

http://www.libero.fm/details.asp?id=2750

eipe oti etoimazei cd single me tragoudi hip-hop gia ton PAOK.

apostolos

• Guest
Paidia ton akousa ton tupo, ontws gamw ta atoma kai trelos PAOKtshs an kai megalwmenos Athina...

Offline Mentalita4

• Αποστολή
  • **
o lagogianis arhise ekpompes kai prepei na ton stiriksoume-idi ta erpeta arhisan tin propaganda kai tou epitithonai-idika ekei pou skoulikofernei kai o stathmos
opoudipote iparhei foni tou paok prepei na ipostireixthei!!!!!!!!!
Niente incontri....Solo scontri

Offline lakis4

• Αποστολή
  • **
pioies wres kanei ekpompi ?

Offline Mentalita4

• Αποστολή
  • **
pioies wres kanei ekpompi ?
paraskevi 12-2.00
savato    11-2.00
kiriaki      10-2.00
Niente incontri....Solo scontri

Offline lakis4

• Αποστολή
  • **

Offline Geo

• Αλλαγή
Ναι χθες ειδικά αρχισαν να παίρνουν τα γνωστά σκουλίκια και του ζάλησαν τα @@ του Λαγογιάννη.
Και αυτός ο χριστιανός στο σκουλικοσταθμό βρήκε να κάνει εκπομπή!!!
ΔΕΝ ΜΑΣΑΕΙ πάντως..... είναι διαβασμένος και μπαρουτοκαπνισμένος ΠΑΟΚΤΣΗΣ.....

Offline diegito4

• Αλλαγή
ΣΤΟΝ ΝΙΚΟΛΑΟΥ τωρα ειναι ο BLACK και ο ΤΑΣΟΣ απο τους ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ.
μετα εχει και συνεχεια με λαγογιαννη..ολονυχτια ΠΑΝΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ!

JamaicaN

• Guest
Μιλάμε για μεγάλο  ΘΕΜΑ......

Ρε Παόκια...πρώην αφεντικά και νύν τηλεορασάκηδες του ΟυεφΑΡΗ....τι γίνεται ; σας πήρε από....

κάτω η πρόκριση της φωτοβολίδας ;..με τον δικό σας Ντούσκο ;..και πού είστε ακόμα...τα καλύτερα...

τα περιμένουμε όλοι !.

Ά ρε Θοδωρή..τι σε περιμένει με αυτούς που έμπλεξες και να δω πως...θα ξεμπλέξεις....

με αυτούς που σε υποστηρίζουν.....αν !!!...το θέμα είναι ότι πρέπει να προχωρήσεις σε εντυπωσιακές κινήσεις...

όπως μου έχεις υποσχεθεί άλλωστε...για να μην ξεχνιόμαστε...ο κόσμος θέλει ρήξεις με το

κατεστημένο...βλ. Άρη...

και όχι άτοπα μισόλογα....το ζητούμενο του οικονομικού το είχαμε διευθετήσει γι αυτό και στα γράφω σαν καμπανάκι...

πρέπει να Αναγέννησεις την ιδέα από την στάχτη....με τις ευλογίες του Άκη και του Μπένι...αν σε αφήνουν

βέβαια...οι παροικούντες των Αθηνών...Για τους φιλάθλους μόλις ολοκληρώσω τους γαλλικούς μου θα την

ακούσουν....!

http://www.libero.fm/details.asp?t=v&id=804

Offline Akis 1926

• Αποστολή
  • **
Ìåôá áðï ðéåóç áêñïáôùí(ÐÁÏÊÔÓÇÄÙÍ öõóéêá) êáé ôïõ ñáäéïöùíéêïõ ðáñáãùãïõ Ëáãïãéáííç óôçí åêðïìðç ôïõ "êåêëéóìåíùí ôùí èõñùí", ï êïò æáãïñáò áðïäå÷ôçêå ôåëéêá ( êáôá 99,9% ïðùò åéðå) íá "áíôéìåôùðéóåé" ôéò êáôçãïñéåò ðïõ åêôïîåõïõìå (100% äéêáéïëïãéìåíá, êáé ìå áðïäåéîåéò) åíáíôéïí ôïõ, óôçí óçìåñéíç åêðïìðç ôá ìåóáíõ÷ôá)éóùò êáé ëéãï ðéï ðñéí. Óå åñùôçóç ôïõ ãéáôé äåí åðéêïéíùíåé  ï êïóìïò óôçí äéêç ôïõ åêðïìðç, áðáíôçèçêå áðï êáðïéïí áêñïáôç ïôé åêåé(óôçí äéêéá ôïõ åêðïìðç) ðåöôåé ðïëõ ‘‘ìáãåéñåìá‘‘. Êáé ìáëéóôá óõíçèùò áêïëïõèïõí ôçëåöùíçìáôá ðïõ ‘‘áõèïñìçôá‘‘,õðåñáóðéæïíôáé ôá ïóá ëååé ÁÕÔÏÓ.
Êáíù áõôçí ôçí ¨áíáöïñá‘‘, áëëá äåí îåñù áí ôåëéêá ìáò óõìöåñåé íá ôïõ ôá ðïõìå face to face óå ìéá(áñêåôá),ÐÁÏÊôóéäéêç åêðïìðç äåé÷íïíôáò ôïõ ïôé äåí ôñùìå êïõôï÷ïñôï(ëåãïíôáò ôïõ åðéóçò êáé ïëåò ôéò åíåñãåéåò ôïõ ðïõ ôïõ  êáôáìáñôõñïõíôáé åíáíôéïí ôïõ ÐÁÏÊ) áëëá áðï ôçí áëëç äåí îåñù áí êáíåé êáëï íá ôïõ äùóïõìå áêñïáìáôçêïôçôá.
Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΛΟ FC CLUB...

fricoulas22

• Guest
wraios magka gia tin enimerwsi pou kaneis.to xserw edw kai kairo oti tha ginei ayth h ekpomph,alla den ixsera akrivws mera.

Photis

• Guest
Einai apopse me to Lagogianni.....11-2 einai i ekpompi alla mporei na travixei....

Offline Akis 1926

• Αποστολή
  • **
Και μονο που υπαρχουν τοσα και τοσα που εχουν δημοσιευθει στο PAOKWORLD.COM, νομιζω οτι μια επαναληψη τους, στην εκπομπη (τμηματικα), φτανουν για ενα "κραξιμο" μεχρι το ξημερωμα. Εννοειται ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ.
Και ελπιζω να μην "συμβει κατι απροοπτο",(δηλαδη το 0,01% που εδωσε σαν πιθανοτητες)για να μην ερθει.
Και να μην ξεχναμε τα στημενα τηλεφωνα που πιθανον να υπαρξουν.
Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΛΟ FC CLUB...

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
Επειδή δεν ακούω συγκεκριμένες εκπομπές, δεν έχω ακούσει ποτέ εκπομπή του Ζαγόρα.
Από όσα έχω διαβάσει εδώ μέσα, υπάρχουν καλεσμένοι στο ραδιόφωνο του οι Γεωργίου και Καρπετόπουλος.
Χωράει μια ερωτηση για αυτούς τους δυο, αν με τα όσα δήλωσαν και δηλώνουν κατά καιρό τα λένε για καλό του ΠΑΟΚ ή για το καλό αντιπάλων ομάδων και τον λόγο που τους δίνει βήμα ο Ζαγόρας και το ράδιο του.
gdaou
"γάβροι=κότες"

Photis

• Guest
O georgiou de vgainei adelfe pleon..mono aftos o karpetopoullos stin ekpompi tou kolka....
O Lagogiannis einai orews tipos...kanei kali ekpompi....