Τον ράπερ Ταραξία, που είναι φανατικός οπαδός του ΠΑΟΚ, φιλοξένησε στον Libero 107,4 ο Γιώργος Ζαγόρας, σε μια εκπομπή διαφορετική από τις συνηθισμένες, που βρήκε τεράστια ανταπόκριση από τους ακροατές του σταθμού
Έτσι, μέσα σε ένα δίωρο ασταμάτητου αυτοσχεδιασμού στίχων, ο γνωστός ράπερ αναφέρθηκε και στην αγάπη του για τον ΠΑΟΚ:
«Για μένα ο ΠΑΟΚ είναι ιδέα. Όταν ήμουν μικρός, έπαιζα μπάσκετ στις ακαδημίες του Πανελλήνιου και έβλεπα με θαυμασμό τη μεγάλη ομάδα που είχαμε, με Πρέλεβιτς, Κόρφα, Μπάρλοου και τους υπόλοιπους. Όταν ο Μπάνε έβαζε τα τρίποντα στον τελικό της Γενεύης και πήραμε το ευρωπαϊκό κύπελλο, έκλαιγα κυριολεκτικά».
Ανέφερε επίσης ότι :
«Οι παππούδες μου, άλλωστε είναι Μικρασιάτες από τη Νικομήδεια. Γι` αυτό, το παιδικό όνειρό μου ήταν να παίξω πλέι μέικερ στον ΠΑΟΚ. Είναι μεγάλη αγάπη για μένα αυτή η ομάδα. Παρότι πηγαίνει από χαστούκι σε χαστούκι, όλοι οι οπαδοί είναι εκεί, στο λούκι. Εύχομαι στο Θόδωρο Ζαγοράκη να βρει τα λεφτά και να πάμε μπροστά. Κι ας έχουμε και χρέη, είμαστε ωραίοι!».
http://www.libero.fm/details.asp?id=2750eipe oti etoimazei cd single me tragoudi hip-hop gia ton PAOK.