Author Topic: Καλαμαριά-ΠΑΟΚ 2-1 και το σκουλικι στην ΄β  (Read 3614 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

imago

• Guest
Και εμένα δεν μου αρέσει η ιδέα να χάνει ο ΠΑΟΚ (επειδή δεν θέλω να χάσει, φυσικά δεν με απασχολεί καθόλου τί θα πουν κρυφοβάζελοι, κωλόγαυροι ή σκουλίκια) και ακόμη λιγότερο να χάνει εσκεμμένα.
Πάντως η ιδέα να μήν πέσει η Καλαμαριά (με ότι αυτό συνεπάγεται για την ομάδα που θα πέσει στην θέση της... :saint:) αρχίζει και μου αρέσει ειδικά τώρα που είμαστε και αδιάφοροι.
Να το πώ αλλιώς:

Εάν χάσουμε με την Καλαμαριά και δεν πέσει, τότε δεν θα στενοχωρηθώ ιδιαίτερα... :cwm23:

Manios21

• Guest
niki kai mono niki sto matz tis kirgiakis
emsi den tha kerdisoume tipota an pesi o aris i kapia alli omada tin parti mas tha koitame

Offline Matador

• Αλλαγή
Εμενα το μισος μου για αυτη την ομαδα ειναι τοσο μεγαλο, ισως και μεγαλυτερο και απο τον γαυρο και για αυτο δεν μπορω να σκεφτω λογικα. Οχι οτι συμπαθω την Καλαμαρια, αλλα ΜΙΣΩ-ΜΙΣΩ-ΜΙΣΩ τα σκουληκια.
Δεν τα αντεχω ρε παιδια πως να το κανουμε;

Να βαλλουν την δευτερη ομαδα. ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ.

ΒΡΩΜΟΣΚΟΥΛΗΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΣΕΤΕ, ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΑΣ ΡΙΞΟΥΜΕ!!!!!

ΕΚΕΙ-ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ Β ΕΘΝΙΚΗ

Υ.Γ.
...Και κατι που ξεχασα, ΜΕ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΩ ΝΑ ΚΛΑΙΝΕ :lol: :lol: :lol: :lol:
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

alessandro4

• Guest
ego pisteyo pos prepei na to doyne antikeimenika!

den kynigas tipota
kai exeis poloys paiktes poy den exoyn dokimastei epi karageorgioy

THA ITHELA LOIPON NA BALEI STA 2 ENAPOMEINANTA PAIDIA POY DEN EXOYN PAREI EYKAIRIES STA TELEYTAIA PAIXNIDIA STYL

ZISOPOYLOY, LOYKA KLP

KAI AMA PESOYNE siga MIN KLAPSO KIOLAS oi anyparktoi poy den mporoyn na stayrosoyn niki O PAOK TOYS EFTEGE...

maik.paok

• Guest
file andrea mou les na sas paiksoume sta isia an to kanoume xameni apo xeri
ego simpatho tin kalamaria to dinoume to paixnidi esis sonosaste ke mas dinete ke ena paixtaki protou to paroun i alli apo kato
kai oli imaste efharistimeni

northeagle_4

• Guest
  vazis ta deftera ke pezis gia tin niki,an boresi ke pari to mats o appolon kalos ke aksios.to thema ine o paok prepi na pezi panda gia niki !!!stin teliki poses gitonies tis athinas echun sothi tosa chronia me tin voithia ton vazelon ke gay ke kovan meta vathmous apo emas !!!  i kalamaria axizi na mini stin katigoria ke tin simbatho poli alla tha diafoniso sto na pesi o roulis(me pious tha spane plaka tou chronou ???) ke protimo na pesoun i tsatsi tou ofi !!!

Offline AK4

• Αποστολή
  • **
Πιστεύω ότι στα ίσια έχω περισσότερες πιθανότητες να πάρω βαθμούς εγώ από σας, παρά ο Άρης από τον Ηρακλή. Αν γίνουν στα ίσια και τα δύο. Ο Άρης φέτος είναι παράλυτος.

Αντίθετα, εγώ έκανα 8 καθαρές νίκες. Επτά που μέτρησαν, και αυτή με την Καλλιθέα, που το έχασα στο 94. Για μένα, άξιζα τη νίκη και εκεί.

File Andrea, se genikes grames,simfono me osa grafis.
Gia paradigma,simfono apolita me to proto meros tou quote pou ekana.

DIAFONO katheta me ti logiki tis ipotithemenis 8is nikis pou les oti axizes me tin Kalithea. Gia mena, afti ke mono afti i ita-aftoktonia axizi na se rixi sti B Ethniki....

Aniko se aftous pou, malon ligotero apo misos pros ta erpeta ke perisotero - logo katagogis - simpathias pros ton Apolona, den tha ta vapsoun mavra an hasoume. Aloste, i pio palioi thimomaste Xanthes ke Ethnikous ke anatrihiazoume akoma. Rixame ton AOK gia na sosoume sti thesi tou tous maounierides... Ke prin kapios vgi ke sigrini tin Kavala me ales omades tou Vorra ke ti lisa tous enantion mas, as rixi prota mia matia sti metaxi mas proistoria !!!

Pantos, afto pou me ti dini pragmatika, ine oti opio apotelesma ke na erthi kapios tha ehi na lei ... Stin teliki, as pane na gmt oli (ki afto fisika den to apefthino pros esena,etsi ..)

kostas4

• Guest
pantws i kalamaria akoma kai an nikisei ton PAOK kai pali den exei swthei sigoura ektos an xasei o aris.se kathe periptwsi isovathmias i kalamaria peftei,enw an o ofi xasei ston iwniko tote opws kai na exei peftei o ofh.
tespa tipota den tha teleiwsei prin tin teleutaia agwnistiki.a re gmt fantasteite posoi tha ploutisoun pali tetoies epoxes kai oxi mono apo tin a' ethniki

andreas_apollon

• Guest
Να απαντήσω στον φίλο πιο πάνω. Όταν είπα για την όγδοη νίκη του Απόλλωνα, εννοούσα αγωνιστικά. Η Καλλιθέα ήταν ανύπαρκτη και ίσως η απειρία των δικών μας, στοίχισαν τη νίκη. Έγινε το 1-1 από τερατώδες λάθος και μετά, η απειρία έβγαλε τους 10 παίκτες μας στην περιοχή τους μήπως μπορέσουμε να ξανακάνουμε 2-1 εμείς στο 93 και 94. Με την απόκρουση όμως, βρέθηκαν πάλι μόνοι τους στην περιοχή μας και έκαναν το 1-2. Συμφωνώ ότι αν τελικά πέσουμε, θα οφείλεται σε εκείνο το παιχνίδι. Αλλά αγωνιστικά αξίζαμε τη νίκη.

Για τον Άρη, να συμπληρώσω κάτι. Όταν λέω ότι του αναγνωρίζω αυτές τις δύο νίκες μόνο να πω ότι με τον Πανιώνιο κέρδισε στο 92, με την Ξάνθη κέρδισε 2-1 με δύο πλαστά πέναλτυ και με εμάς το πώς κέρδισε στον πρώτο γύρο, ούτε στον παπά να μην το πουν... Εκτός αυτών των τριών, του μένουν δύο καθαρές νίκες που τις άξιζαν φέτος.

Η Καλαμαριά με νίκη επί του ΠΑΟΚ και ισοπαλία του Άρη με Ηρακλή, εξασφαλίζει την παραμονή της. Θα είναι στο +4.

Τώρα, αυτά για ανταλλαγή με κανένα παικτάκι δεν είναι δικό μου θέμα. Θέλω να καταλάβετε τη θέση μου. Δεν θέλω να λέει κανένας μεθαύριο ότι "μας έσωσε ο ΠΑΟΚ". Και το λέω αυτό επειδή πιστεύω ακράδαντα ότι ο Απόλλων αξίζει πραγματικά τη σωτηρία. Και αυτό το απέδειξε μέσα στο γήπεδο.

Όσο για τον Πανιώνιο, και εγώ το έπιασα το χι στο στοίχημα. Δεν είχα ακούσει κάτι απλά διαπίστωσα ότι συνέφερε και τους δύο. Μόνο που υπολόγισαν χωρίς εμάς! Πήραμε πανάξια το διπλό και τώρα τρέχουν να παρακαλάνε τον Ηρακλή και την Καλλιθέα...

petrovgr

• Guest
Να απαντήσω στον φίλο πιο πάνω. Όταν είπα για την όγδοη νίκη του Απόλλωνα, εννοούσα αγωνιστικά. Η Καλλιθέα ήταν ανύπαρκτη και ίσως η απειρία των δικών μας, στοίχισαν τη νίκη. Έγινε το 1-1 από τερατώδες λάθος και μετά, η απειρία έβγαλε τους 10 παίκτες μας στην περιοχή τους μήπως μπορέσουμε να ξανακάνουμε 2-1 εμείς στο 93 και 94. Με την απόκρουση όμως, βρέθηκαν πάλι μόνοι τους στην περιοχή μας και έκαναν το 1-2. Συμφωνώ ότι αν τελικά πέσουμε, θα οφείλεται σε εκείνο το παιχνίδι. Αλλά αγωνιστικά αξίζαμε τη νίκη.

Για τον Άρη, να συμπληρώσω κάτι. Όταν λέω ότι του αναγνωρίζω αυτές τις δύο νίκες μόνο να πω ότι με τον Πανιώνιο κέρδισε στο 92, με την Ξάνθη κέρδισε 2-1 με δύο πλαστά πέναλτυ και με εμάς το πώς κέρδισε στον πρώτο γύρο, ούτε στον παπά να μην το πουν... Εκτός αυτών των τριών, του μένουν δύο καθαρές νίκες που τις άξιζαν φέτος.

Η Καλαμαριά με νίκη επί του ΠΑΟΚ και ισοπαλία του Άρη με Ηρακλή, εξασφαλίζει την παραμονή της. Θα είναι στο +4.

Τώρα, αυτά για ανταλλαγή με κανένα παικτάκι δεν είναι δικό μου θέμα. Θέλω να καταλάβετε τη θέση μου. Δεν θέλω να λέει κανένας μεθαύριο ότι "μας έσωσε ο ΠΑΟΚ". Και το λέω αυτό επειδή πιστεύω ακράδαντα ότι ο Απόλλων αξίζει πραγματικά τη σωτηρία. Και αυτό το απέδειξε μέσα στο γήπεδο.

Όσο για τον Πανιώνιο, και εγώ το έπιασα το χι στο στοίχημα. Δεν είχα ακούσει κάτι απλά διαπίστωσα ότι συνέφερε και τους δύο. Μόνο που υπολόγισαν χωρίς εμάς! Πήραμε πανάξια το διπλό και τώρα τρέχουν να παρακαλάνε τον Ηρακλή και την Καλλιθέα...

Κύριε Σταλίδη,

Δεν ξέρω από εδώ μέσα γνωρίζουν τι έχετε προσφέρει στην σύγχρονη ελληνική σκέψη. Πάντως προσωπικά θα ήθελα την άποψή σας σε ένα παοκτσήδικο Φόρουμ, από τη στιγμή μάλιστα που το συγκεκριμένο είναι "ανοιχτό" και σε άτομα διαφορετικών συλλογικών προτιμήσεων, από τη στιγμή που δεν έχουν προκλητική ή υβριστική στάση.

Ελπίζω να είναι όλα οκ με το φανταρικό και να επιστρέψει και το Αντίβαρο σε φουλ ρυθμούς  8)

Όσον αφορά στο μεταξύ μας παιχνίδι, συμφωνώ ότι ο Π.Α.Ο.Κ. θα πρέπει να παίξει για την αξιοπρέπειά του και την τιμή του όπως σε κάθε παιχνίδι. Από τη στιγμή όμως που θα είμαστε βαθμολογικά αδιάφοροι, δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί ο προπονητής μας να χρησιμοποιήσει κάποια παιδιά που δεν έχουν αρκετό χρόνο συμμετοχής, ώστε να τα αξιολογήσει ο ίδιος και ο κόσμος της ομάδας για να δούμε εν πάσει περιπτώσει αν μπορούν να προσφέρουν.

Να δούμε τον Βαγγελή αν μπορεί να βγάλει και μια φορά το ενενηντάλεπτο, να δούμε τον Ζησόπουλο που χρειάζεται παιχνίδια στα πόδια του, να δούμε τον Φερνάντεζ που θέλει την εμπειρία που είναι αναγκαία για την αυτοπεποίθηση του τερματοφύλακα.

Αν χάσουμε δεν θα είναι το τέλος του κόσμου, ούτε θα σας έχουμε "σώσει" η τίποτε τέτοιο. Όπως και αν κερδίσουμε δεν θα μπορεί να πει κανείς ότι παίξαμε για τον Άρη, ότι σας "ρίξαμε" κτλ κτλ. Μπάλα είναι και πρέπει να παίζεται επί ίσοις όροις, όπως αγωνιστήκαμε και εμείς για την αξιοπρέπειά μας απέναντι στον Παναθηναικό.

« Last Edit: May 10, 2005, 16:28:17 by petrovgr »

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
oloi simpathoume leme tin kalamaria alla otan tha ksepoulisei OLOUS tous paiktes tis k ta talenta tis stis omades tou POK tote kala tha einai? Xilies fores na pesei i kalamaria para o aris. Ego ton ari ton lipame, eimai xariliotis k tous vlepo sta kafeneia k stis kafeteries na klaine k tous lipame. einai istoriki omada o aris re paidia poios apollon tora. as mpoume opos panta gia tin niki k oti gine...
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

zografos

• Guest
Ma kai o PAOK opoion kalo exei sto POK ton dinei...
Na klaine ta skoulikia den prepei na tous lypomaste, isa isa na goustaroume me ta moutra tous kai tin gnwsti klapsa...

TOTTI

• Guest
nai re paidia,dld ana katebasoume mia endekada me fernantez-koutsopoulo,karypidh,xasioth,egkomith-andrala,baggelh,zhsopoulo,spasits-skarmoutso,giasemh tha paei na pei oti katebasoyme thn omada gia na stithei na xasei???thelei na dosei eukairies se kapoious paixtes k na dei an tous ypologizei gia thn nea sezon.mazi me 3-4 basikous tha apoteloun mia poly aksiomaxh endekada

autos o papas re paidia ti paixths einai,tha einai aparadekto na katebei sto gay.de nomizo oti yparxei paixths sto elliniko protathlima me thn epitaxynsh tou pappa.tou xronou an h omada exei sth thesh tou deksi ekstrem armanto-pappa,nomizo oti tha einai fotia

drous

• Guest
An kai ta arxaia Ellhnika mou einai xalia pisteuw oti uparxei h ekfrash: Dounai kai labein!
Dwse to matchaki, pare to paiktaki.

pavlosk

• Guest
As pw kai egw thn gnwmh mou gia to paixnidi Apollwn - PAOK.

Den 8umamai pou, edw se auto to board, sto irc h se kapoio allo board, eixe pei enas oti protimotero na swsoume ton ari para thn kalamaria ean bebaia mporoume giati upoleipontai 2 paixnidia kai oxi ena! Arkei na steiloume ena aeroplanaki pano apo to xarilaou pou na grafei :

EMEIS SAS SWSAME KOYFALES!!! PAOK

Kata ta alla apo ton ari h thn kalamaria protimw na paisei o OFH! ;)

pavlosk

bL-4-cK_religion

• Guest
loool
emeis sas swsame koufales kai gamw tis idees!!!pantws to mats egw to kobw gia x kai na xasei o arhs apo tn gria.....autes oi gries den xarizontai me tipota ston arh

drous

• Guest
Arkei na steiloume ena aeroplanaki pano apo to xarilaou pou na grafei :

EMEIS SAS SWSAME KOYFALES!!! PAOK

Kata ta alla apo ton ari h thn kalamaria protimw na paisei o OFH! ;)

:lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:
KORYFAIO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  :05a:

Diplo sthn Kalamaria tote!!!!  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:
Kai na bre8ei pilotos gia to aeroplanaki!

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
pantws elpizw ta aderfia pou tha pane gipedo na min plakwthoune metaksy tous...
Kai prosoxi stous panigyrismous twn goal :aktion031:

pol9

• Guest
ΟΕΟ ΟΕΟ ΘΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΟΝΤΙΟ ΘΑ ΡΙΞΩ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ.ΟΕΟ ΟΕΟ ΘΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΟΝΤΙΟ ΘΑ ΡΙΞΩ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ. :aspromayro: :aspromayro: :aspromayro: :aspromayro: :aspromayro: :aspromayro: :aspromayro: :aspromayro: :aspromayro: :aspromayro: :aspromayro: :aspromayro: :aspromayro: :aspromayro: :aspromayro: :aspromayro: :aspromayro: :aspromayro: :aspromayro: :aspromayro: :aspromayro:Π.Α.Ο.Κ. Σ'ΑΓΑΠΩ ΚΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ ΘΕΛΩ ΤΟΝ ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΜΟΥ ΕΠΑΝΩ.

zografos

• Guest
Etsi kai kanei i gria kanena 0-1 kai meta valei gol i Kalamaria tha exei poly xavale.
Klama ta erpetaaa :smiley4: