Να απαντήσω στον φίλο πιο πάνω. Όταν είπα για την όγδοη νίκη του Απόλλωνα, εννοούσα αγωνιστικά. Η Καλλιθέα ήταν ανύπαρκτη και ίσως η απειρία των δικών μας, στοίχισαν τη νίκη. Έγινε το 1-1 από τερατώδες λάθος και μετά, η απειρία έβγαλε τους 10 παίκτες μας στην περιοχή τους μήπως μπορέσουμε να ξανακάνουμε 2-1 εμείς στο 93 και 94. Με την απόκρουση όμως, βρέθηκαν πάλι μόνοι τους στην περιοχή μας και έκαναν το 1-2. Συμφωνώ ότι αν τελικά πέσουμε, θα οφείλεται σε εκείνο το παιχνίδι. Αλλά αγωνιστικά αξίζαμε τη νίκη.
Για τον Άρη, να συμπληρώσω κάτι. Όταν λέω ότι του αναγνωρίζω αυτές τις δύο νίκες μόνο να πω ότι με τον Πανιώνιο κέρδισε στο 92, με την Ξάνθη κέρδισε 2-1 με δύο πλαστά πέναλτυ και με εμάς το πώς κέρδισε στον πρώτο γύρο, ούτε στον παπά να μην το πουν... Εκτός αυτών των τριών, του μένουν δύο καθαρές νίκες που τις άξιζαν φέτος.
Η Καλαμαριά με νίκη επί του ΠΑΟΚ και ισοπαλία του Άρη με Ηρακλή, εξασφαλίζει την παραμονή της. Θα είναι στο +4.
Τώρα, αυτά για ανταλλαγή με κανένα παικτάκι δεν είναι δικό μου θέμα. Θέλω να καταλάβετε τη θέση μου. Δεν θέλω να λέει κανένας μεθαύριο ότι "μας έσωσε ο ΠΑΟΚ". Και το λέω αυτό επειδή πιστεύω ακράδαντα ότι ο Απόλλων αξίζει πραγματικά τη σωτηρία. Και αυτό το απέδειξε μέσα στο γήπεδο.
Όσο για τον Πανιώνιο, και εγώ το έπιασα το χι στο στοίχημα. Δεν είχα ακούσει κάτι απλά διαπίστωσα ότι συνέφερε και τους δύο. Μόνο που υπολόγισαν χωρίς εμάς! Πήραμε πανάξια το διπλό και τώρα τρέχουν να παρακαλάνε τον Ηρακλή και την Καλλιθέα...