Author Topic: ! Προπονητής Καραγεωργίου και όλα τα σχετικά με αυτόν !  (Read 7846 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline PARVAS4

• Κερκίδα
  • *
"Τα όσα αναφέρει ο δημοσιογράφος Περικλής Στέλλας στο άρθρο του στην εφημερίδα GOAL (20-3-2005), περί δήθεν απόλυσης του προπονητή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κ. Νικολάου Καραγεωργίου και αντικατάστασής του από τον κ. Stepanovic είναι ψευδή, ανυπόστατα και δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

O κ. Στέλλας παρουσιάζοντας επανειλλημένως ψευδή γεγονότα ως αληθή, εξυπηρετεί αλλότρια συμφέροντα και προσπαθεί να διασπάσει την ενότητα του ΠΑΟΚ. Εναντίον του συγκεκριμένου κυρίου η ΠΑΕ ΠΑΟΚ επιφυλάσσεται να ασκήσει κάθε νόμιμο δικαίωμά της. "

www.paokfc.gr
ΒΑΣΙΚΑ, ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ.

bL-4-cK_religion

• Guest
eleos pia me tis mlks twn athinaiwn!!!!hmarton!!!!ti allo na peis makari na parei metra i pae kia na mhn bgei kota pali i dioikhsh(pou einai)

pavlosk

• Guest
Egw lew oti ola exoun mia skopimothta, apla emeis den thn vlepoume akoma.

Den mporei mia efhmerida pou den mas exei sunh8hsei se eidhseis radio-arvyla na kanei ksafnika tetoies geles.

pavlosk

eagle

• Guest
egw eimai antithetos se ayto.o periklis stellas gia mena einai apo tous kalyterous athlitikografous stin ellada kai o kaluteros sti thessaloniki.mi ksexnate oti o anastasiadis se ayton edwse ti sunenteyksi.ayton empisteytike.

jmjyiannis

• Guest
an auto to elege o opoiosdipote dimosiografos athinaios, tha tsatizomoun poli. alla epeidi to eipe o stelas me problimatizei. O stelas de leei malakeies.

eagle

• Guest
sumfwnw file.oti exei pei mexri twra einai alitheia.den peftei eksw.telika an ton dwksoun mono kai mono gia ayto tha einai oi megalyteroi malakes.den tha afisoun pote iremi tin omada.

maik.paok

• Guest
alakse nootropia ferni ton kosmo siga siga ton kosmo sto plebro tou

schumi

• Guest
pantos ego ton thelo kai tou xronou stin omada

Offline toy

• Αλλαγή
"Ήμασταν επηρεασμένοι από τις άδειες κερκίδες. Θέλω να κάνω μια παράκληση στους φιλάθλους μας. Θέλω να μην μας ξαναφήσουν μόνους. Ξέρουν τι πρέπει να κάνουν και τι δε πρέπει. Μακάρι να μην χρειαστεί να το ξαναζήσουμε μετά το παιχνίδι με τη Ξάνθη. Αυτή η ομάδα χρειάζεται πάντα τον κόσμο της."
μέρος των δηλώσεων του προπονητή μας εμένα προσωπικά μου άρεσαν πάρα πολύ γιατί καταλαβαίνω ότι έχω να κάνω με κάποιον που γνωρίζει ποιά είναι η δύναμη του συλλόγου που βρίσκεται αυτή τη στιγμή γεγονός που με χαροποιεί ιδιαίτερα.  :laugh:
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

Zorro4

• Guest
Posted by: toy 
Insert Quote
"Ήμασταν επηρεασμένοι από τις άδειες κερκίδες. Θέλω να κάνω μια παράκληση στους φιλάθλους μας. Θέλω να μην μας ξαναφήσουν μόνους. Ξέρουν τι πρέπει να κάνουν και τι δε πρέπει. Μακάρι να μην χρειαστεί να το ξαναζήσουμε μετά το παιχνίδι με τη Ξάνθη. Αυτή η ομάδα χρειάζεται πάντα τον κόσμο της."
μέρος των δηλώσεων του προπονητή μας εμένα προσωπικά μου άρεσαν πάρα πολύ γιατί καταλαβαίνω ότι έχω να κάνω με κάποιον που γνωρίζει ποιά είναι η δύναμη του συλλόγου που βρίσκεται αυτή τη στιγμή γεγονός που με χαροποιεί ιδιαίτερα.   

MAZI SOU, kai emena mou arese poly. KAI KATA THN DIARKEIA TOU AGWNA, EPRAKSE SWSTA. (OPOIOS DEN PAIZEI EKSW)
KAI ... H ALLAGH 8EODORIDH TOY VGHKE ... KAI TO SHMANTIKO? ... AHTTHTOS. me 4 nikes kai mia klemmenh isopalia apo gay.

Gia mena 8a htan la8os megalo na mhn tou empisteytoun thn tyxh ths omadas tou xronou (KAI AS GOYSTARW SAN TRELOS TON AGGELO)

schumi

• Guest
paidia o karageorgiou an sinexisei etsi den feugei me tipota.den mporoun na ton dioksoun giati tha kseroun ti tha akolouthisei.o laos akoma kai autoi pou ton ebrizan otan hrthe exoun parei to meros tou pisteuo.

Offline Ouzounis

• Αποστολή
  • **
Den ton diognoune....alla tha ton anagkasoun na figei otan to kalokairi arxisoun ta persina me to na mhn boroun na kanoun metagrafes ktl...
PAOK KAI KSERO PSOMI

bL-4-cK_religion

• Guest
re seis kapou as hremhsoume kai emeis kai as ton afhsoume na kanei thn douleia tou...eri stigmhs pernei apotelesmata...apo ekei kai pera opws exei ksaneipwthei...mono paok kai den me noiazoun ioi erxontai kai pioi feugoun...ama arxhsei tis geles tote na mas gialisei to mataki;)

chris

• Guest
ektos apo afto pu egrapse PROXTES sto goal o stellas san apanthsh...EIDATE ti APANTHSE xtes?oti ......"kai egw epigylasomai gia ka8e monimo diakiwma mu eidika meta APO APEILES GIA MPRABOUS ktl..."

kai EGW ton pistevw ton stella kai thn goal...giati MPRABOUS TU GUMENU exw dei...ME TA MATIA MU..

Offline kofalalos4

• Αποστολή
  • **
Υπάρχουν δημοσιογράφοι ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ-ΓΛΕΙΦΤΕΣ-ΑΡΠΑΧΤΡΕΣ (βλ. Κουβεντίδης, Μπούζος, Βασιλόπουλος κ.ά.) και υπάρχουν και ελάχιστοι διασωθέντες που ακόμα και να εξυπηρετούν ορισμένα συμφέροντα, τουλάχιστον δεν μας προκαλούν, δεν μας εμπαίζουν, δε μας παιρνάνε γενικά για τόσο μαλάκες. Δε με γαμάει ο Στέλλας και τα γράφω αυτά από έρωτα, αλλά δε νομίζω ότι αυτός έχει δώσει ποτέ δικαιώματα, τουλάχιστον στο βαθμό που έχουν προκαλέσει το δημόσιο αίσθημα τα άλλα κωλόπαιδα... Εξάλλου, προτιμώ να δώσω μεγαλύτερη βάση στα γραφόμενα του Στέλλα, παρά στις ψευδοανακοινώσεις μιας υπόλογης διοίκησης...
Πού στον π... φτάσαμε για πάρτη σου ΠΑΟΚ...

schumi

• Guest
nai ok kalos einai o stellas kai egkyres plhrofories grafei stin sili''PANORAMIX''kathe kyriakh alla poly kontra me diaforous ston PAOK.entaxi tin dioikhsh as thn gamhsei alla kai gia ton kostiko exei grapsei para polla kai den ksero giati

maik.paok

• Guest
stin arxi trelathika pou erxete tora to blepo me alo mati arki na mas pai eki pou to aksisoume

Passenger-4

• Guest
ΠΑΟΚ: Ραντεβού με Καραγεωργίου
Η αγωνιστική βελτίωση που παρουσίασε ο ΠΑΟΚ από τη στιγμή που ο Νίκος Καραγεωργίου ανέλαβε τα ηνία της ομάδας δεν πέρασε απαρατήρητη από τη διοίκηση. Μολονότι, ο έμπειρος τεχνικός αποφάσισε το Φεβρουάριο να πάρει το ρίσκο να βρεθεί στο τιμόνι του ποδοσφαιρικού τμήματος με την προοπτική να κριθεί βάσει των αποτελεσμάτων τον προσεχή Ιούνιο, οι ιθύνοντες του Δικέφαλου εκτιμώντας τα όσα μέχρι στιγμής έχει καταφέρει (τρεις νίκες, μια ισοπαλία) φέρονται διατεθειμένοι

Αυστραλία - Ιράκ 
1.45 - 3.75 - 6.50 

να ανανεώσουν πρόωρα τη συνεργασία μαζί του.
Αυτός είναι άλλωστε ο λόγος που τις πρώτες ημέρες της νέας εβδομάδας (Δευτέρα ή Τρίτη) ο Καραγεωργίου θα κληθεί να περάσει από τα γραφεία της ΠΑΕ, όπου θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας 1,5 έτους. Οι πρώτες πάντως συζητήσεις έχουν γίνει εδώ και αρκετές ημέρες, με το προσεχές ραντεβού απλώς να οριστικοποιεί τη συμφωνία των δύο πλευρών.

apo contra.gr

Ante giati kati diavasa sta athinaika mesa oti to kalokairi etoimazontousan na ton soutaroun

alessandro4

• Guest

Αυστραλία - Ιράκ
1.45 - 3.75 - 6.50
[/size]

???

Offline Suicidal

• Βασικός

:lol:
Mallon to peire ki ayto h mpora sto copy-paste....
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo