Author Topic: ! Προπονητής Καραγεωργίου και όλα τα σχετικά με αυτόν !  (Read 7957 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline toy

• Αλλαγή
και τί έκανε όταν έφευγε από εμάς για το βάζελο να θυμηθούμε  :cwm23:
Άλλα προτιμώ να μην αρχίσουμε έτσι άς τον αφήσουμε και αυτόν να δούμε τι θα κάνει και βλέπουμε.
Έτσι και αλλιώς η σχολή πρακτικής εξάσκησης προπονητών θα λειτουργήσει και γι΄αυτόν για το επόμενο τετράμηνο χωρίς άγχος μιας και η αξιότιμη διοίκηση μας φρόντισε επιμελώς να μην διεκδικεί τίποτα αυτή η ομάδα.  
Έφαγα φλάς: λοιπόν είστε να ανοιξουμε ένα Τοpic όπου θα κάνουμε πρόβλεψη τα πρωτοσέλιδα εφημερίδων για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.
ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ
ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΙΞΤΕ ΜΕ ΠΑΘΟΣ
ΨΑΧΝΕΙ  ΝΑ  ΒΡΕΙ ΤΗ ΧΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ
ΜΑΡΤΙΟΣ
ΜΟΝΤΕΛΟ SCODA ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ
ΘΕΛΕΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ Η ΟΜΑΔΑ
ΑΠΡΙΛΙΟΣ
ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΝΙΚΕΣ
ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΝΙΣΧΥΣΗ
ΜΑΪΟΣ
ΜΕ ΤΙΣ ΣΩΣΤΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ
ΥΠΟΜΟΝΗ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΧΑΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ

ΚΑΛΗ ΝΥΧΤΑ ΜΑΣ
« Last Edit: February 17, 2005, 15:27:46 by toy »
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

Offline toy

• Αλλαγή
 Νίκος Καραγεωργίου έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής του Δικεφάλου.
"Το όνομα του ΠΑΟΚ είναι τέτοιο που ο καθένας θα ήθελε να έρθει στην ομάδα, έστω και τη δεδομένη χρονική περίοδο. Είναι τιμή μου...", είπε μεταξύ άλλων και συμπλήρωσε: "Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό, για να γίνει καλύτερος ο ΠΑΟΚ και να διεκδικεί πάντα τη νίκη. Ο ΠΑΟΚ πρέπει πάντα να πρωταγωνιστεί. Ο ΠΑΟΚ είναι φωτιά, αλλά βγαίνει μόνο ο καπνός, πρέπει να βάλουμε τη φλόγα που λείπει από όλους".
17/02/2005 11:41:26
Metrosport
Άρχίσανε τα ΠΑΟΚτσηδηλίκια !!!
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

apaoki13

• Guest
Iounios: Me mia valitsa sto xeri o Kwstikos psaxnei tous paiktes tou neou PAOK.

Ioulios: Ktizei amyna mpeton arme o Karagewrgiou sthn Zyrixh

Aygoustos: Problhmata stis sxeseis proponhth-dioikhshs gia tis metagrafes pou DEN eginan.

Septembrios: Erxetai o Soum gia PAOK.  :lol:

jmjyiannis

• Guest

:10: :10: Soum? hm....... Den einai kako. katholou kako. hm......

Offline poligiros4

• Αποστολή
  • **
AHDIA........paizoun me ta neyra mas oloi shn dioikhsh.....
re mages katalavaite to oti ola ayta ta kanoun gia na mas poulhsoun foumo
kai gia na mhn asxoloumaste mazi tous...
se leei o hgoumenos petaxe tous enan neo proponhth gia na asxolountai
kai etsi ksexname ton xontro....AHDIA....TIPOTA ALLO....
are PAOK pou se katanthsane...apo fernantez kai anelka ston karagewrgiou
kai ton zwgraphakh.....

ps1:"kalh" tyxh ston neo mas proponhth,kai mhn ksexname oti se ena mhna konta
exoume parelash...thn vgazei den thn vgazei...
ps2:para poly swsta ayta pou eipwthikan gia to mats me thn adiaforh ksanthh
perysh kai ton karagewrgiou pou  fwnaze san na htan telikos kyppelou..
etsi mhn ksexniomaste...kai mhn me peite peri epagelmatismou den stekei..
O THEOS SYGXWREI O LAOS TOU PAOK POTE.....
ANTE GAMHSOU GOUMENE...

PS3:o syrios ti egine re paidia??pethanan kai alloi apo to so tou??
ARE FOUMO KAI KOUTOXORTO POU TRWME..
Στον τοίχο κι αν με στήνανε με απειλή τη σφαίρα
θα φώναζα πως σ'αγαπώ απ'τη ζωή πιο περα ΠΑΟΚ ΡΕΕΕΕ

trelammenos

• Guest

:10: :10: Soum? hm....... Den einai kako. katholou kako. hm......
koita an einai na paroume prwtathlima kai kypelo giati oxi...??
alla den ton kobw ton soum na kanei gia ton PAOK
h mallon gia ton PAOK pou iksera prin xronia giati fetos mono h fanela leei oti ayth h omada einai o PAOK pou mathame , gnwrisame , agaphsame, ponesame
twra mono to teleytaio ginete

apaoki13

• Guest
Ayta einai ta noumera tou Karagewrgiou sthn Xanthi.

Anelabe thn Sezon 2000-2001 apo thn 17h agwnistikh kai meta

N   I  H            Termathse sthn 8h 8esh
4  2  8

2001-2002

N     I   H          Termathse sthn 5h 8esh kai bghke UEFA
12 - 6-  8

2002-2003

N   I    H             Termathse sthn 9h 8esh
8   11  11

2003- 2004

N   I    H
8   6   16             Termathse sth 10h   8esh

Ayta einai ta statistika se 3,5 xronia parousias sthn Xanthi. Egw ayto pou 8ymamai einai thn omada na paizei perissotero antipodosfairo, isws bebaia na einai mia entypwsh pou mou dhmiourgh8hke mono apo ta meta3y mas paixnidia. 8a dei3ei h nekropsia. Allwste opws leei kai o filtatos Toy. PERASTE KOSME EDW TA KALA SEMINARIA PROPONHTIKHS...

shaman4

• Guest
Paixnidia tou xontrou...

GOUMENE TON POULO....!!!!!!!!!

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
afiste ton na doulepsei!xeirotera den prokeitai na pame!stiriksi se omada!an kai to kovo na kovoume vathmous apo to gayro kai na exoume pali diplo tou vazelou san perisi!

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
και τί έκανε όταν έφευγε από εμάς για το βάζελο να θυμηθούμε  :cwm23:
Άλλα προτιμώ να μην αρχίσουμε έτσι άς τον αφήσουμε και αυτόν να δούμε τι θα κάνει και βλέπουμε.
Έτσι και αλλιώς η σχολή πρακτικής εξάσκησης προπονητών θα λειτουργήσει και γι΄αυτόν για το επόμενο τετράμηνο χωρίς άγχος μιας και η αξιότιμη διοίκηση μας φρόντισε επιμελώς να μην διεκδικεί τίποτα αυτή η ομάδα. 
Έφαγα φλάς: λοιπόν είστε να ανοιξουμε ένα Τοpic όπου θα κάνουμε πρόβλεψη τα πρωτοσέλιδα εφημερίδων για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.
ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ
ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΙΞΤΕ ΜΕ ΠΑΘΟΣ
ΨΑΧΝΕΙ  ΝΑ  ΒΡΕΙ ΤΗ ΧΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ
ΜΑΡΤΙΟΣ
ΜΟΝΤΕΛΟ SCODA ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ
ΘΕΛΕΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ Η ΟΜΑΔΑ
ΑΠΡΙΛΙΟΣ
ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΝΙΚΕΣ
ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΝΙΣΧΥΣΗ
ΜΑΪΟΣ
ΜΕ ΤΙΣ ΣΩΣΤΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ
ΥΠΟΜΟΝΗ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΧΑΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ

ΚΑΛΗ ΝΥΧΤΑ ΜΑΣ

Κάπου στο ενδιάμεσο χωράει και το: ΚΑΜΜΕΝΟΙ Ή ΑΓΥΜΝΑΣΤΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ.

Συνήθως εφαρμόζεται στην αρχή της χρονιάς βέβαια

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
Είδα το ποστ του spartian στο άρθρο της πρώτης σελίδας. Δεν το είχα προσέξει όταν το έγραψε στο τόπικ.

Εγώ έχω να πω ότι αυτοί οι παίκτες (και ενδεχομένως χειρότεοι καθώς δεν είχαμε Μίετσελ, Μέγκαχεντ, Ζωγραφάκη) σε έβγαλαν τρίτο στο πρωτάθλημα.
Οπότε δεν είναι ακριβές να λες ότι δεν μπορεί να πάει παραπάνω η ομάδα με αυτούς.

Επίσης, συμφωνώ να μην προσλάβουμε ποτέ προπονητή με ΚΡΙΤΗΡΙΟ ότι είναι ΠΑΟΚτσης.
Αν είναι καλός κι έχει αποδείξει την αξία του, δε νομίζω να ενοχλεί κάποιον να είναι ΠΑΟΚτσής.

giannis80

• Guest
Oi monadikoi proponites pou mporoun na mas kanoun protathlites stin ellada einai 2,oi opoioi exoun perasei apo ton pagko.Apla,gia na parousiasoun ergo autoi prepei na iparxei stivari dioikisi pou tha kanei oti leei o proponitis,se agonistiko epipedo fisika.To arnitiko einai oti kai oi 2 autoi den doulepsan se kales sinthikes.Opote, tha ithela kapia stigmi na do eite aggelo eite bajevic na asxolounte mono me agonistika themata kai oxi an exei nero sto spiti tou o Nagbe H' an den exei na faei o amponsa.

kostas4

• Guest
kala re liako afou pirame ton zwgrafaki kai ton megadeath egw lew tin kyriaki na fwnazoume "natoi natoi oi prwtathlites".i omada kai perisi itan aparadekti kai gia mena apo sponda vgike 3i.min xexnate tis tragikes emfaniseis pou ekane se paraa polla paixnidia.genika meta ton agwna me ton irakli exw xenerwsei apisteuta me ta osa symvainoun stin omada.kai kyriws me ta dioikitika.tespa i allagi proponiti itan kali auti tin epoxi afou o frigker mallon koimontan.alla auto to karnavali o kwstikos pote tha fygei?mono pou vlepw tis fatses tou goumenou kai tou kwstikou ahdiazw gia to pou katantise i PAOKara mas.prwto mellhma olwn mas einai na fygei  o goumenos kai oxi na meiwsei to pososto tou opws leei.oi proponites kai oi paixtes mia zwh karnavalia tha einai me autous tous kyrious stin dioikisi

imago

• Guest
Oi monadikoi proponites pou mporoun na mas kanoun protathlites stin ellada einai 2,oi opoioi exoun perasei apo ton pagko.Apla,gia na parousiasoun ergo autoi prepei na iparxei stivari dioikisi pou tha kanei oti leei o proponitis,se agonistiko epipedo fisika.To arnitiko einai oti kai oi 2 autoi den doulepsan se kales sinthikes.Opote, tha ithela kapia stigmi na do eite aggelo eite bajevic na asxolounte mono me agonistika themata kai oxi an exei nero sto spiti tou o Nagbe H' an den exei na faei o amponsa.

Οσο για τον κ. Μπαγιεβιτς συμφωνω μαζι σου. Θα επρεπε να εχει μια διοικηση αυξημενων δυνατοτητων στο πλευρο του!!!

Offline toy

• Αλλαγή
Νίκος Καραγεωργίου: "Όταν είσαι στον ΠΑΟΚ, δε φοβάσαι..."

ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΟΥΝ"
Ξεκινώντας τις τοποθετήσεις του, ο Καραγεωργίου, δήλωσε: "Θα πω σε όλους και περισσότερο στον κόσμο, ότι θα κάνω πολύ μεγάλη προσπάθεια να βοηθήσω τους παίκτες του ΠΑΟΚ, έτσι ώστε αυτοί με τη σειρά τους μέσα στο γήπεδο να κάνουν τους φιλάθλους σιγά-σιγά να χαμογελάσουν. Ούτε μαγικό ραβδί υπάρχει, ούτε μάγοι είμαστε. Μέσα από τη διαδικασία της δουλειάς και μέσα από την προσπάθεια, θα επιδιώξουμε να δείξουμε κάποια σημάδια. Ο χρόνος δεν μας επιτρέπει πολλά, αρχής γενομένης από το κυριακάτικο ματς. Όλα τα υπόλοιπα εσείς και ο κόσμος θα τα κρίνεται βλέποντας τη δουλειά και το πώς θα εμφανίζεται η ομάδα στα παιχνίδια. Είμαι αισιόδοξος ότι τα πράγματα θα πάνε καλύτερα. Θέλω να πω εδώ ότι ένας φυσικός αρχηγός του ΠΑΟΚ, ο Κώστας Γραμματόπουλος, που με βοήθησε πάρα πολύ όταν έπαιζα στο Δικέφαλο, έφυγε από τη ζωή. Θέλω να συλλυπηθώ την οικογένειά του. Είναι άσχημο που φεύγει ένας άνθρωπος, που έδωσε πολλά στην ομάδα".

"ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ"

Στη συνέχεια, ανέφερε: "Συνεργάτης μου θα είναι ο Μπάμπης Μιχαηλίδης, παλιός γνώριμος, ενώ θα πάρουμε ένα ακόμη παιδί και βέβαια υπάρχουν ο Γιώργος Κωστίκος και ο Νίκος Μιχόπουλος. Είμαι πολύ χαρούμενος, είναι μια πολύ μεγάλη στιγμή για μένα. Ο ΠΑΟΚ είναι ένα μεγάλο σωματείο. Γνωρίζω τις απαιτήσεις που έχει ο κόσμος. Δημιουργεί μια μεγαλύτερη ευθύνη, θέλω να την κρατήσω μακριά για να έχω καθαρό το μυαλό μου. Όταν είσαι στον ΠΑΟΚ δε φοβάσαι τίποτα. Δηλαδή τι να μου πει ένας παίκτης, ότι φοβάται τον αντίπαλο; Αφού είσαι στον ΠΑΟΚ, με όλον τον κόσμο δίπλα σου, όλοι οι άλλοι είναι υποδεέστεροι. Η πρώτη γνωριμία με τους ποδοσφαιριστές είναι καθιερωμένη. Κάθε μέρα θα προσθέτουμε κάτι, από αυτά που έχω στο μυαλό μου. Είναι δύσκολο για τους αθλητές να αλλάζουν 3 προπονητές σε μια χρονιά. Ο καθένας προσπαθεί να τους πείσει για τις σκέψεις και τη φιλοσοφία του. Από εκεί και πέρα, υπάρχουν, αν θυμάμαι καλά μετά τον αποκλεισμό από το Τσάμπιονς Λιγκ, προβλήματα, που καλώς ή κακώς μεταφέρονται το ποδοσφαιρικό τμήμα. Αυτό είναι ένα γεγονός που πρέπει να το αποβάλλουμε όσο είναι δυνατό. Θα αλλάξουν κάποια πράγματα μέσα στο γήπεδο, έτσι όπως εγώ τα παρακολούθησα από την τηλεόραση. Από τα λίγα που έχω διαπιστώσει, από το ανθρώπινο δυναμικό υπάρχει η δυνατότητα να λειτουργήσει πολύ καλά η ομάδα. Από τις εγκαταστάσεις το πρόβλημα είναι γνωστό. Αυτά είναι αλληλένδετα, δεμένα, θα πρέπει να υπάρχουν όλα μαζί. Μια κατάσταση που έγινε με τον Γιώργο Κωστίκο, που μπήκε σαν τεχνικός διευθυντής, και άλλα παιδιά που μπήκαν στα τμήματα υποδομής, έτσι λειτουργούν οι ομάδες. Στην Ξάνθη δεν υπάρχει τόσο μεγάλη πίεση, όσο εδώ. Ο κόσμος χρειάζεται να δείξει κατανόηση. Όλοι σας έχετε άποψη, για το τι είναι ο φετινός ΠΑΟΚ. Δεν έχει δείξει καλά σημάδια, απλά κάποιες αναλαμπές, με κάποια καλά αποτελέσματα που έφερε. Δεν υπήρχε σταθερότητα, αυτό είναι το πρώτο ζητούμενο, είτε μέσα στο γήπεδο, είτε έξω. Και η ψυχολογία που παίζει το σημαντικότερο ρόλο. Αν ένας παίκτης βγάζει το 7, αν δεν είναι καλά δεν μπορεί να το βγάλει".

"ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ ΑΠΑΙΤΕΙ ΝΙΚΗ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ"

Ο Νίκος Καραγεωργίου είπε ακόμα: "Προβληματίζομαι περισσότερο για το ματς με την Καλλιθέα, παρά με Ολυμπιακό και Αρη. Χρειάζονται περισσότερο το κίνητρο στα ματς με τις μικρότερες θεωρητικά ομάδες. Στο ντέρμπι προετοιμάζονται από μόνοι τους οι ποδοσφαιριστές. Αυτή η ομάδα με την ασπρόμαυρη φανέλα, δεν έχει περιθώρια να λέμε μετά από δύο χρόνια, ή θα πάρουμε το πρωτάθλημα, ή θα βγούμε στο Τσάμπιονς Λιγκ. Έχει απαίτηση κάθε Κυριακή να κερδίζει τα παιχνίδια. Αρα λοιπόν το διάγραμμα είναι να κερδίσουμε το παιχνίδι την Κυριακή και να πάμε στο επόμενο. Στη συζήτηση με τον κ. Γούμενο είπαμε για ενάμισι χρόνο, αλλά μικρή σημασία έχει, αφού τα αποτελέσματα είναι αυτά που κρίνουν μια κατάσταση. Αρα θα πρέπει σιγά-σιγά να κερδίζουμε παιχνίδια και να οργανωνόμαστε για το μέλλον. Αφού καταλάβει ο κόσμος ότι γίνεται μια καλή προσπάθεια, θα μας δίνει τη δυνατότητα για περισσότερα. Είναι ευνόητο ότι είναι πρόκληση ο ΠΑΟΚ για μένα".

ΤΟ ΠΕΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΦΑΝΕΛΑΣ

Ερωτηθείς για την τελευταία του εμφάνιση με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, την οποία έβγαλε και πέταξε στον κόσμο, ο Καραγεωργίου, υποστήριξε: "Ήταν το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς με το Λεβαδειακό στην Τούμπα. Είχαμε συνεννοηθεί στα αποδυτήρια να πετάξουμε τις φανέλες στους φιλάθλους. Εγώ ήμουν άτυχος, γιατί ήμουν ο πρώτος που την πέταξα, ενώ οι άλλοι βρισκόταν στο κέντρου του γηπέδου. Και επειδή χάσαμε το ματς, έβριζε ο κόσμος, και φυσικά οι υπόλοιποι δεν τις έβγαλαν. Αυτό ήταν όλο".

18/02/2005 13:49:17
Χάρης Γανωτίδης
metrosport
Από λόγια καλά πάμε από έργα να δούμε τι θα γίνει ,όσο για τη φανέλα σιγά μη φύσηξε αέρας και την πέταξε ,αλλά προς το παρόν ξεχνάμε τα πάντα και στηρίζουμε τον προπονητή του ΠΑΟΚ .
Δυστηχώς η λέξη πίστωση χρόνου αν και πλέον μου προκαλεί ναυτία αναγκαστικά θα πρέπει να την ξαναχρησιμοποιήσω!!
ΚΟΥΡΑΓΙΟ και ας του ευχηθούμε καλή τύχη... :cwm12:

ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

imago

• Guest
απο τις δηλωσεις του νεου προπονητη θα κρατησω μονο αυτα:

Αυτή η ομάδα με την ασπρόμαυρη φανέλα, δεν έχει περιθώρια να λέμε μετά από δύο χρόνια, ή θα πάρουμε το πρωτάθλημα, ή θα βγούμε στο Τσάμπιονς Λιγκ. Έχει απαίτηση κάθε Κυριακή να κερδίζει τα παιχνίδια. Αρα λοιπόν το διάγραμμα είναι να κερδίσουμε το παιχνίδι την Κυριακή και να πάμε στο επόμενο. Στη συζήτηση με τον κ. Γούμενο είπαμε για ενάμισι χρόνο, αλλά μικρή σημασία έχει, αφού τα αποτελέσματα είναι αυτά που κρίνουν μια κατάσταση. Αρα θα πρέπει σιγά-σιγά να κερδίζουμε παιχνίδια και να οργανωνόμαστε για το μέλλον. Αφού καταλάβει ο κόσμος ότι γίνεται μια καλή προσπάθεια, θα μας δίνει τη δυνατότητα για περισσότερα. Είναι ευνόητο ότι είναι πρόκληση ο ΠΑΟΚ για μένα".

σοφα τα λογια του, ας ελπισουμε οτι δεν τα ειπε μονο για να...εντυπωσιασει.

apaoki13

• Guest
ΤΟ ΠΕΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΦΑΝΕΛΑΣ

Ερωτηθείς για την τελευταία του εμφάνιση με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, την οποία έβγαλε και πέταξε στον κόσμο, ο Καραγεωργίου, υποστήριξε: "Ήταν το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς με το Λεβαδειακό στην Τούμπα. Είχαμε συνεννοηθεί στα αποδυτήρια να πετάξουμε τις φανέλες στους φιλάθλους. Εγώ ήμουν άτυχος, γιατί ήμουν ο πρώτος που την πέταξα, ενώ οι άλλοι βρισκόταν στο κέντρου του γηπέδου. Και επειδή χάσαμε το ματς, έβριζε ο κόσμος, και φυσικά οι υπόλοιποι δεν τις έβγαλαν. Αυτό ήταν όλο".

Epeidh to anaferate kai pio panw, mporei kapoios na mou 8ymisei ti akribws synebh sto sygkekrimeno paixnidi;

chris

• Guest
liga logia kai kala apo mena:den mporw para na symfwnhsw me to ar8ro tu @dikefalou sthn kentrikh selida.
alla logia na agapiomaste gia ton karageorgiou ,den dinw dekara gia afton ,den asxoloumai me ton neo proponhth,DEN EINAI AFTO TO PROBLHMA MOY,DEN TRWW "PAPA" APO EFHMERIDES KAI LOIPA M.M.E. NA ASXOLH8W ME TO 8EMA AFTO.

o POUTANAS gios o gumenos einai to PROBLHMA.

Offline spartian

• Αποστολή
  • **
Είδα το ποστ του spartian στο άρθρο της πρώτης σελίδας. Δεν το είχα προσέξει όταν το έγραψε στο τόπικ.

Εγώ έχω να πω ότι αυτοί οι παίκτες (και ενδεχομένως χειρότεοι καθώς δεν είχαμε Μίετσελ, Μέγκαχεντ, Ζωγραφάκη) σε έβγαλαν τρίτο στο πρωτάθλημα.
Οπότε δεν είναι ακριβές να λες ότι δεν μπορεί να πάει παραπάνω η ομάδα με αυτούς.

Επίσης, συμφωνώ να μην προσλάβουμε ποτέ προπονητή με ΚΡΙΤΗΡΙΟ ότι είναι ΠΑΟΚτσης.
Αν είναι καλός κι έχει αποδείξει την αξία του, δε νομίζω να ενοχλεί κάποιον να είναι ΠΑΟΚτσής.

Έχεις δίκιο liako πως αυτοί μας έβγαλαν πέρσι τρίτους, αλλά:
Έχουν φύγει βασικοί παίκτες από τότε.
Πολλοί είναι μεγάλης ηλικίας και ο ένας παραπάνω χρόνος στην πλάτη τους κάνει διαφορά.
Θεωρώ πως έδωσαν (στο σύνολο της χρονιάς έτσι; Δεν μιλάω για μεμονωμένους αγώνες) το 100%. Έφτασαν στο «ταβάνι».
Βγήκαμε 3οι ελλείψει 3ου...Δεν μου αρέσει που το λέω αλλά είναι η αλήθεια. Όταν βγαίνεις μονίμως 4ος, και την μοναδική φορά που ο συνήθης 3ος είναι ψόφιος, ε, θα πάρεις τη θέση του, απλό είναι.
Και φέτος που ο 3ος δεν είναι ψόφιος (ΑΕΚ) πας μια θέση παρακάτω. Που διαφωνούμε;

Υ.Γ Ρώτα τον εαυτό σου αντικειμενικά: Αν μια άλλη ομάδα, οποιαδήποτε, είχε αυτό το υλικό που έχουμε, ακόμα και αν δεν είχε κανένα διοικητικό πρόβλημα, σε τι θέση θα την τοποθετούσες; Εγώ λέω ακόμα πιο κάτω από την 4η...(6η-7η  ίσως...τις 2 θέσεις τις κερδίζει η φανέλα...)

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
@spartian,
δεν νομίζω ότι έχουν φύγει κάποιοι καλοί βασικοί παίκτες. Τον Βόκολο, τον Μάρκο και τον Κούτση τους βρίζαμε και τους κοροϊδεύαμε αν δεν κάνω λάθος.
Και πλέον δεν έχουμε και τόσο μεγάλους σε ηλικία παίκτες.
Φέτος πόσους βαθμούς νομίζεις ότι θα έχει ο τρίτος; Νομίζεις ότι με την περσινή συγκομιδή θα ήμασταν μακριά ακόμα κι από τη δεύτερη θέση; Εκτός αν λες ότι ανέβηκε το επίπεδο και των 16 ομάδων.

Τέλος πάντων, το νόημα δεν ήταν να υπερασπιστώ τους παίκτες, τους οποίους τους θεωρώ κι εγώ λίγους για τον ΠΑΟΚ.

Είναι ότι συμφωνώ με το άρθρο του Δικέφαλου. Αλλά το Σεπτέμβριο δεν έγραψε αντίστοιχο άρθρο. Αντιθέτως έσπευσε να υιοθετήσει τις γνωστές φήμες που ακολουθούν τις αλλαγές προπονητών και που στο παρόν άρθρο του σωστά ειρωνεύεται.