Author Topic: Ο Cliff Levingston προπονητής!  (Read 1728 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
Απ: Ο Cliff Levingston προπονητής!
« Reply #40 on: December 18, 2008, 19:23:37 »
Μεγας παιχταρας, ισως η ποιο συγκινητική συνεντευξη που έχω διαβάσει, Cliff δεν ξεχνιεσαι..

giannis80

• Guest
« Reply #41 on: December 18, 2008, 21:38:47 »
Η ομάδα φόβητρο εκείνης της χρονιάς που δεν πήρε κανέναν τίτλο λόγω του σημερινού δημάρχου Πειραιά...

JamaicaN

• Guest
« Reply #42 on: December 19, 2008, 03:59:30 »
Μια μερα θα το γραψει η ιστορια...

ive4

• Guest
« Reply #43 on: July 15, 2009, 22:10:49 »
Ο Κλιφ Λέβινγκστον σε αποκριάτικο πάρτι τη χρονιά που έπαιζε στον ΠΑΟΚ  ;D

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #44 on: March 15, 2011, 15:44:33 »

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #45 on: March 15, 2011, 15:51:37 »
O Λέβινγκστον τότε και τώρα

Στο Σικάγο δεν ξεχνούν τον Κλιφ Λέβινγκστον. Ο Αμερικανός που αγαπήθηκε από τον κόσμο του ΠΑΟΚ την περίοδο 1992-93 βοηθώντας την ομάδα μπάσκετ να φτάσει στο φάιναλ φορ του Κυπέλλου Πρωταθλητριών τιμήθηκε από τους Σικάγο Μπουλς.

Ο Λέβινγκστον βραβεύτηκε με τους υπόλοιπους αστέρες της ομάδας που κατέκτησε το πρωτάθλημα του 1991 και αποθεώθηκε δίπλα στους Τζόρνταν, Πίπεν και τους υπόλοιπους συμπαίκτες του, στη γιορτή που διοργάνωσαν οι Μπουλς. Δεκαοχτώ χρόνια μετά το πέρασμά του από την Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ, φαίνεται ότι ο χρόνος έχει αφήσει σημάδια πάνω στον πενηντάχρονο πλέον Λέβινγκστον, που είναι αρκετά κιλά βαρύτερος και έχει αφήσει μουστάκι. 

http://www2.paok24.com/newsitem.asp?s=13&id=6726&t=1

Offline nickzark

• Αποστολή
  • **
« Reply #46 on: March 15, 2011, 15:54:53 »
Παχος που εχει ο Κλιφ!!!!   :o :o :o

Offline Català

• Αλλαγή
« Reply #47 on: March 15, 2011, 18:46:18 »

3:45

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #48 on: March 15, 2011, 18:51:09 »
Πωπω πως πάχυνε! Σαν δαμάλι έγινε!

Offline Timpanistis

• Αποστολή
  • **
« Reply #49 on: March 15, 2011, 18:51:55 »
Σιγα ρε παιδια, μια χαρα ειναι! Θα τα παρει τα κιλακια του!
για περηφάνια μην μιλάτε πλέον
ήρθαν ξανά προδότες στον βορρά

zagorakis

• Guest
« Reply #50 on: December 07, 2011, 14:32:09 »
"Έχω υπέροχες αναμνήσεις από τον ΠΑΟΚ..."

Ο Κλιφ Λέβινγκστον ανοίγει την καρδιά του στο Sport24.gr και μιλάει για τον αγαπημένο του ΠΑΟΚ. Πως σχολιάζει το ότι ανέλαβε την προεδρία της ομάδας ο Μπάνε Πρέλεβιτς, πως έχει συνδυαστεί η καλύτερη του στιγμή στον "Δικέφαλο" με τον κόσμο της ομάδας και τι λέει γι' αυτόν. Ακόμη αναφέρεται και στο ταξίδι του στην Ελλάδα το οποίο τελικά αναβλήθηκε (VIDEOS)

Το όνομα του έχει μείνει ανεξίτηλα χαραγμένο στην μνήμη των φίλων του ΠΑΟΚ. Πρόκειται άλλωστε για έναν από τους μεγαλύτερους παίκτες που έχουν αγωνιστεί ποτέ στην Ελλάδα και τον "Δικέφαλο". Για τον Κλιφ Λέβινγκστον ο λόγος, του οποίου το εντυπωσιακό παιχνίδι δεν μπορεί ακόμη να ξεχαστεί, ούτε φυσικά τα απίστευτα καρφώματα που έκανε (όπως αυτό στα... μούτρα του Μουρεσάν το οποίο μπορείτε να δείτε παρακάτω).

Ο... αξέχαστος Αμερικανός τελικά δεν θα έρθει στις 8 Δεκεμβρίου μαζί με τον Κένεθ Μπάρλοου στην Θεσσαλονίκη μιας και αναβλήθηκε το ταξίδι καθώς είχε προγραμματιστεί. Οι δύο πρώην παίκτες του ΠΑΟΚ ήταν προγραμματισμένο να έρθουν στην Ελλάδα με τον Ντομινίκ Γουίλκινς (για λογαριασμού του Παναθηναϊκού αυτός φυσικά), όμως, επειδή ο τελευταίος δεν μπορούσε αυτή την χρονική περίοδο να κάνει αυτό το ταξίδι στην χώρα, όλοι τους αναμένονται στην χώρα μας τους επόμενους μήνες. 

Ο Λέβινγκστον μίλησε τόσο γι' αυτό στο Sport24.gr εκφράζοντας την λύπη του γι' αυτή την εξέλιξη, όσο για άλλα ζητήματα που αφορούν τον Μπάνε Πρέλεβιτς και τον κόσμο της ομάδας.

"Θα περιμένω κι άλλους λίγους μήνες για να έρθω"

"Είναι πολύ λυπηρό το ότι το ταξίδι αναβλήθηκε. Περίμενα με ανυπομονησία να δω τους οπαδούς του ΠΑΟΚ που με επεφημούσαν όταν έπαιζα, αλλά και τους φίλους της ομάδας που έχω στον προσωπικό μου λογαριασμό στο facebook.

Αλλά ξέρω πως έχουν περάσει 17 χρόνια, μπορώ να περιμένω και άλλους λίγους μήνες", είπε αρχικά ο Λέβινγκστον για το γεγονός πως τελικά δεν θα έρθει στην Θεσσαλονίκη και όταν κλήθηκε να σχολιάσει το αν γνωρίζει πως ο Μπάνε Πρέλεβιτς είναι πλέον πρόεδρος του ΠΑΟΚ και πως το σχολιάζει αυτό ο ίδιος, απάντησε: 

"Ο Πρέλεβιτς μπορεί οδηγήσει τον ΠΑΟΚ στην κορυφή"

"Ο Κεν Μπάρλοου μου το είπε μετά την επιστροφή του από καλοκαιρινό καμπ στο οποίο βρέθηκε εκεί (σ.σ. Θεσσαλονίκη). Νομίζω πως είναι υπέροχο για έναν πρώτη παίκτη να επανέρχεται σε μια ομάδα που έχει παίξει και έχει αφιερώσει την καριέρα του και να ασχοληθεί μαζί της με οποιοδήποτε τρόπο.

Ειδικότερα από την θέση του προέδρου γιατί αυτός (σ.σ. Πρέλεβιτς) γνωρίζει και τους δύο πλευρές του συλλόγου και μόνο καλύτερο μπορεί να κάνει τον ΠΑΟΚ και να τον οδηγήσει ξανά στην κορυφή".

Δείτε το αξέχαστο κάρφωμα του Λέβινγκστον στα... μούτρα του πανύψηλου (2.31) Μουρεσάν

http://www.dailymotion.com/video/xms4kq_clif-levingston_sport?start=1#from=embed (Embedding disabled, limit reached)

"Νούμερο ένα στην καρδιά μου ο ΠΑΟΚ!"

Για το αν έχει μιλήσει με τον Πρέλεβιτς τα τελευταία χρόνια, τόνισε πως "δεν έχω μιλήσει με τον Μπάνε εδώ και χρόνια και ανυπομονώ να γίνει αυτό. Έχουμε τόσα πολλά να πούμε", ενώ όσον αφορά την αγάπη που κόσμου του ΠΑΟΚ για το πρόσωπό του και το ότι δεν το έχουν ξεχάσει, είπε:

"Νιώθω εξαιρετική τιμή γι΄αυτό. Έπαιξα γι' αυτούς μόνο μια σεζόν και εκείνοι ακόμη με θυμούνται. Είμαι πολύ χαρούμενος για το ότι δεν με έχουν ξεχάσει. Εγώ από την πλευρά μου δεν έχω ξεχάσει τις υπέροχες αναμνήσεις που έχω από την Ελλάδα, την Θεσσαλονίκη και πάνω από όλα τον ΠΑΟΚ". Όσο για το μήνυμα που θέλει να στείλει στον κόσμο της ομάδας; "Κάντε προσπάθεια για το καλύτερο και ο ΠΑΟΚ θα είναι κορυφαία ομάδα στην Ελλάδα, νούμερο ένα στην καρδιά μου!".

http://www.dailymotion.com/video/xms4ve_karfoma_sport?start=1#from=embed (Embedding disabled, limit reached)

"Αξέχαστη η υποδοχή..."

Ο ίδιος ερωτηθείς για το αν έχει δει κάποιο αγώνα της ομάδας ή γενικώς για το αν έχει παρακολουθήσει την πορεία της, έδειξε γνώστης για τα όσα κατάφερε η ομάδα την σεζόν που προηγήθηκε: "Δεν έχω δει παιχνίδια του, αλλά έχω ακούσει πως τα πήγε αρκετά καλά την περασμένη χρονιά", είπε ο Λέβινγκστον που φαίνεται να του έχει μείνει αξέχαστη η υποδοχή των φίλων της ομάδας όταν ήρθε στην Θεσσαλονίκη, χαρακτηρίζοντας την ως την καλύτερη του στιγμή στο διάστημα που βρισκόταν στον ΠΑΟΚ.

"Η καλύτερη στιγμή μου ήταν όταν πρώτη φορά προσγειώθηκα και είδα όλους τους οπαδούς στο αεροδρόμιο, αλλά και τους φιλάθλους της ομάδας κατά την διάρκεια της πρώτης μου προπόνησης". Όσο για την χειρότερη;

"Η χειρότερη μου ήταν το πως χάσαμε από την Μπενετόν στο final 4 του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος", είπε ο άλλοτε παίκτης των Σικάγο Μπουλς, ο οποίος να σημειωθεί πως θέλησε να στείλει τις ευχές του για τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του ΠΑΟΚ.

http://olapaok.gr/basket/exw_yperoxes_anamnhseis_apo_ton_paok.1524567.html

Offline @stron@ut

• Αποστολή
  • **
« Reply #51 on: September 08, 2016, 02:13:09 »
Δεν ήταν μόνο η πτήση πάνω από τον Μουρεσάν, δεν ήταν μόνο τα τρομερά καρφώματα, δεν ήταν μόνο εκείνο το αφοπλιστικό χαμόγελο.
Ίσως και το ότι και αυτός ήταν μέλος της άδικης μοίρας του μεγάλου ΠΑΟΚ εκείνης της εποχής, αυτής που του στέρησε τίτλους.
Ο Κλιφ όμως είναι ένας. Και η κουλτούρα του μοναδική. Η Αrena Press τον εντόπισε στον Σικάγο λίγες ώρες πριν πετάξει για την Θεσσαλονίκη. Με αλλαγμένο ελαφρώς το πρόγραμμα, αφού θα φτάσει εδώ στις 20.30 τη Πέμπτη , μαζί με τον Κεν Μπάρλου τον οποίο θα βρει στην Κωνσταντινούπολη. Οι δύο τους... κατευθείαν «Μακεδονία Παλλάς» για την δεξίωση. «Με το φιλαράκι μου τον Κεν. Αρκεί να μην τρομάξουν από τα δύο ψηλά γερόντια στο αεροπλάνο...» αστειεύτηκε ο Κλιφ που είπε ακόμα.

«Νοιώθω τρομερή ευτυχία που με θέλουν για την γιορτή στην Θεσσαλονίκη» σχολίασε γεμάτος ευγνωμοσύνη ο Λέβιγκστον, προσθέτοντας: «Χαίρομαι πολύ που θα δω την πόλη, τον ΠΑΟΚ, πέρασα τρομερά πριν μερικά χρόνια. Είναι απίστευτο που η ομάδα έχει 90 χρόνια συνεχούς ιστορίας. Μη σας κάνει εντύπωση. Στις ΗΠΑ δεν υπάρχουν ομάδες 90 χρόνων. Ήταν ακόμα τρομερό που έπαιξε ένα χρόνο και ο ΠΑΟΚ με συμπεριέλαβε στα τιμώμενα πρόσωπα.
Νοιώθω τέτοια αγάπη για τον ΠΑΟΚ που ήταν σαν να έπαιξα εκεί όλη μου την καριέρα. Θυμάμαι εκείνο το χρόνο και εκτιμώ την ιστορία, την αφοσίωση του συλλόγου στο μπάσκετ. Μπορεί να άλλαξαν πολλά από τότε που ήμουν εγώ, αλλά νομίζω ότι με την οικονομική βελτίωση στην Ελλάδα θα επιστρέψει και ο ΠΑΟΚ στα πολύ ψηλά» σημείωσε ο Κλιφ που φέροντας στο μυαλό του στιγμές από τη σεζόν στην Θεσσαλονίκη, είπε... «Θυμάμαι μερικά τρομερά ματς με τον Ολυμπιακό, ένα με την Μπενετόν, μου άρεσε πάντα να παίζω με τον Άρη...
Στο πρώτο από αυτά βγήκαμε για προθέρμανση και η ατμόσφαιρα ήταν τρομερή με τις φωνές αλλά και με τον καπνό, δεν έβλεπα καν την μπάλα. Σε ένα άλλο ματς στην Αθήνα με τον Παναθηναϊκό, οπαδοί του μας επιτέθηκαν στο λεωφορείο με πέτρες. Και σε ένα άλλο στο Ισραήλ δεν ήθελε να ανέβω στο αεροπλάνο για καθυστέρηση πληρωμών, αλλά τελικά πληρώθηκα και έπαιξαν πολύ καλά. Όλα αυτά όμως καλύπτονται από το πόσο τρομερά έζησα στον ΠΑΟΚ, δεν έχω αρνητικές εμπειρίες και αναμνήσεις» τόνισε ο Λέβιγκστον που έστειλε και το μήνυμα του. «Έχω τόση μεγάλη αγάπη στον ΠΑΟΚ, στον Μπάνε ΜΟΥ, στον κόσμο που με αγάπησε τόσο πολύ σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα. Συγχαρητήρια για τα 90 χρόνια, άλλα 10 για τον αιώνα και συνεχίζουμε...».

* Ανοιχτή η 4Α. Πάμε αδέρφια: love is in the air..
* Να κάνουΜε την Νέα Τούμπα δήλωσε ο κατσαρής στην ομιλία του για τους Δεδέογλου. Κανας άλλος πεινάει?
* Υπάρχει προφορική απόφαση/δέσμευση, δήλωσε ο Δημοκράτης, για τους ορισμούς διαιτητών. Ή πολύ Δημοκράτης είναι ή μιλάει για ομερτά.
* 30, λένε, ότι γενίκανε οι Ενώσεις. Ο καιρός γαρ εγγύς.. όπως κι ο Μάης...
* Στα Τρίκαλα στα δυο στενά έριξε η μοίρα τον ΓΧ. Θυμήσου ΚυρΚυρ τί έλεγες για τον καλύτερο ανερχόμενο έλληνα προπονητή...
« Last Edit: September 08, 2016, 02:22:16 by @stron@ut »
πέτρινα χρόνια σ'ολάκερο το γαβριστάν
ΦΟΡΤΣΑ ΠΑΟΚΑΡΑ

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #52 on: February 22, 2017, 08:45:33 »

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
« Reply #53 on: February 22, 2017, 10:47:42 »
σωραιος!!

Φανταζομαι να ανεβει και youtube απο κανα αλανι..

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #54 on: February 22, 2017, 11:17:08 »
εκπομπαρα θα ειναι. ... λογικα και εδω θα το εχουν
http://www.novasports.gr/afieromata/