"Έχω υπέροχες αναμνήσεις από τον ΠΑΟΚ..."
Ο Κλιφ Λέβινγκστον ανοίγει την καρδιά του στο Sport24.gr και μιλάει για τον αγαπημένο του ΠΑΟΚ. Πως σχολιάζει το ότι ανέλαβε την προεδρία της ομάδας ο Μπάνε Πρέλεβιτς, πως έχει συνδυαστεί η καλύτερη του στιγμή στον "Δικέφαλο" με τον κόσμο της ομάδας και τι λέει γι' αυτόν. Ακόμη αναφέρεται και στο ταξίδι του στην Ελλάδα το οποίο τελικά αναβλήθηκε (VIDEOS)
Το όνομα του έχει μείνει ανεξίτηλα χαραγμένο στην μνήμη των φίλων του ΠΑΟΚ. Πρόκειται άλλωστε για έναν από τους μεγαλύτερους παίκτες που έχουν αγωνιστεί ποτέ στην Ελλάδα και τον "Δικέφαλο". Για τον Κλιφ Λέβινγκστον ο λόγος, του οποίου το εντυπωσιακό παιχνίδι δεν μπορεί ακόμη να ξεχαστεί, ούτε φυσικά τα απίστευτα καρφώματα που έκανε (όπως αυτό στα... μούτρα του Μουρεσάν το οποίο μπορείτε να δείτε παρακάτω).
Ο... αξέχαστος Αμερικανός τελικά δεν θα έρθει στις 8 Δεκεμβρίου μαζί με τον Κένεθ Μπάρλοου στην Θεσσαλονίκη μιας και αναβλήθηκε το ταξίδι καθώς είχε προγραμματιστεί. Οι δύο πρώην παίκτες του ΠΑΟΚ ήταν προγραμματισμένο να έρθουν στην Ελλάδα με τον Ντομινίκ Γουίλκινς (για λογαριασμού του Παναθηναϊκού αυτός φυσικά), όμως, επειδή ο τελευταίος δεν μπορούσε αυτή την χρονική περίοδο να κάνει αυτό το ταξίδι στην χώρα, όλοι τους αναμένονται στην χώρα μας τους επόμενους μήνες.
Ο Λέβινγκστον μίλησε τόσο γι' αυτό στο Sport24.gr εκφράζοντας την λύπη του γι' αυτή την εξέλιξη, όσο για άλλα ζητήματα που αφορούν τον Μπάνε Πρέλεβιτς και τον κόσμο της ομάδας.
"Θα περιμένω κι άλλους λίγους μήνες για να έρθω"
"Είναι πολύ λυπηρό το ότι το ταξίδι αναβλήθηκε. Περίμενα με ανυπομονησία να δω τους οπαδούς του ΠΑΟΚ που με επεφημούσαν όταν έπαιζα, αλλά και τους φίλους της ομάδας που έχω στον προσωπικό μου λογαριασμό στο facebook.
Αλλά ξέρω πως έχουν περάσει 17 χρόνια, μπορώ να περιμένω και άλλους λίγους μήνες", είπε αρχικά ο Λέβινγκστον για το γεγονός πως τελικά δεν θα έρθει στην Θεσσαλονίκη και όταν κλήθηκε να σχολιάσει το αν γνωρίζει πως ο Μπάνε Πρέλεβιτς είναι πλέον πρόεδρος του ΠΑΟΚ και πως το σχολιάζει αυτό ο ίδιος, απάντησε:
"Ο Πρέλεβιτς μπορεί οδηγήσει τον ΠΑΟΚ στην κορυφή"
"Ο Κεν Μπάρλοου μου το είπε μετά την επιστροφή του από καλοκαιρινό καμπ στο οποίο βρέθηκε εκεί (σ.σ. Θεσσαλονίκη). Νομίζω πως είναι υπέροχο για έναν πρώτη παίκτη να επανέρχεται σε μια ομάδα που έχει παίξει και έχει αφιερώσει την καριέρα του και να ασχοληθεί μαζί της με οποιοδήποτε τρόπο.
Ειδικότερα από την θέση του προέδρου γιατί αυτός (σ.σ. Πρέλεβιτς) γνωρίζει και τους δύο πλευρές του συλλόγου και μόνο καλύτερο μπορεί να κάνει τον ΠΑΟΚ και να τον οδηγήσει ξανά στην κορυφή".
Δείτε το αξέχαστο κάρφωμα του Λέβινγκστον στα... μούτρα του πανύψηλου (2.31) Μουρεσάν
http://www.dailymotion.com/video/xms4kq_clif-levingston_sport?start=1#from=embed (Embedding disabled, limit reached)
"Νούμερο ένα στην καρδιά μου ο ΠΑΟΚ!"
Για το αν έχει μιλήσει με τον Πρέλεβιτς τα τελευταία χρόνια, τόνισε πως "δεν έχω μιλήσει με τον Μπάνε εδώ και χρόνια και ανυπομονώ να γίνει αυτό. Έχουμε τόσα πολλά να πούμε", ενώ όσον αφορά την αγάπη που κόσμου του ΠΑΟΚ για το πρόσωπό του και το ότι δεν το έχουν ξεχάσει, είπε:
"Νιώθω εξαιρετική τιμή γι΄αυτό. Έπαιξα γι' αυτούς μόνο μια σεζόν και εκείνοι ακόμη με θυμούνται. Είμαι πολύ χαρούμενος για το ότι δεν με έχουν ξεχάσει. Εγώ από την πλευρά μου δεν έχω ξεχάσει τις υπέροχες αναμνήσεις που έχω από την Ελλάδα, την Θεσσαλονίκη και πάνω από όλα τον ΠΑΟΚ". Όσο για το μήνυμα που θέλει να στείλει στον κόσμο της ομάδας; "Κάντε προσπάθεια για το καλύτερο και ο ΠΑΟΚ θα είναι κορυφαία ομάδα στην Ελλάδα, νούμερο ένα στην καρδιά μου!".
http://www.dailymotion.com/video/xms4ve_karfoma_sport?start=1#from=embed (Embedding disabled, limit reached)
"Αξέχαστη η υποδοχή..."
Ο ίδιος ερωτηθείς για το αν έχει δει κάποιο αγώνα της ομάδας ή γενικώς για το αν έχει παρακολουθήσει την πορεία της, έδειξε γνώστης για τα όσα κατάφερε η ομάδα την σεζόν που προηγήθηκε: "Δεν έχω δει παιχνίδια του, αλλά έχω ακούσει πως τα πήγε αρκετά καλά την περασμένη χρονιά", είπε ο Λέβινγκστον που φαίνεται να του έχει μείνει αξέχαστη η υποδοχή των φίλων της ομάδας όταν ήρθε στην Θεσσαλονίκη, χαρακτηρίζοντας την ως την καλύτερη του στιγμή στο διάστημα που βρισκόταν στον ΠΑΟΚ.
"Η καλύτερη στιγμή μου ήταν όταν πρώτη φορά προσγειώθηκα και είδα όλους τους οπαδούς στο αεροδρόμιο, αλλά και τους φιλάθλους της ομάδας κατά την διάρκεια της πρώτης μου προπόνησης". Όσο για την χειρότερη;
"Η χειρότερη μου ήταν το πως χάσαμε από την Μπενετόν στο final 4 του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος", είπε ο άλλοτε παίκτης των Σικάγο Μπουλς, ο οποίος να σημειωθεί πως θέλησε να στείλει τις ευχές του για τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του ΠΑΟΚ.

http://olapaok.gr/basket/exw_yperoxes_anamnhseis_apo_ton_paok.1524567.html