Author Topic: ΠΑΟΚ και οι ένδοξοι βετεράνοι - παλαιμαχοι του...  (Read 23953 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

fatal_invasion

• Guest
Υπάρχουν και πολλοί που ακούνε τον καράφλα και τον παίρνουν στα σόβαρα,δυστυχώς.

CLUB LARISA

• Guest
ναι κ ποιος θα μπει μεσα αν εμεις δε το αγορασουμε??
Καλή ερώτηση.....

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
δεν ξέρω αν ακούγατε το μεσημέρι τον λεοντιάδη με τον μπούζο στον έξτρα σπόρ, αλλά έχω την εντύπωση ότι το ράδιο χαλάει τους ανθρώπους. Κραύγαζε ο λεοντιάδης και έλεγε τι με νιάζει αν βγεί δεύτερη η ομάδα, ήταν τυχερή και εγώ θέλω να βλέπω την ομάδα να παίζει μπάλα και αναρωτιέμαι πως γίνεται ένας πρώην ποδοσφαιριστής να λέει τέτοια πράγματα. Καλό το θέαμα όλοι το θέλουν αλλά νομίζω οι ομάδες μεγαλώνουν αγωνιστικά με τις νίκες και όχι με τα μεντελίκια και τα τσαλίμια στο γήπεδο. Την ψώνισα και το έκλεισα να πούμε.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline Zeitgeist

• Αποστολή
  • **
Έμαθα ότι, κατάλαβαν τη γκάφα που έκαναν και δεν θα μπει ο  :tikitaka: στο dvd

Offline diegito4

• Αλλαγή
το επίσημο site των ένδοξων βετεράνων μας

www.paokhistory.gr

makptol

• Guest

ουφφφ  ευτυχως .......μεγαλη μαλακια θα ηταν.....

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
δεν ξέρω αν ακούγατε το μεσημέρι τον λεοντιάδη με τον μπούζο στον έξτρα σπόρ, αλλά έχω την εντύπωση ότι το ράδιο χαλάει τους ανθρώπους. Κραύγαζε ο λεοντιάδης και έλεγε τι με νιάζει αν βγεί δεύτερη η ομάδα, ήταν τυχερή και εγώ θέλω να βλέπω την ομάδα να παίζει μπάλα και αναρωτιέμαι πως γίνεται ένας πρώην ποδοσφαιριστής να λέει τέτοια πράγματα. Καλό το θέαμα όλοι το θέλουν αλλά νομίζω οι ομάδες μεγαλώνουν αγωνιστικά με τις νίκες και όχι με τα μεντελίκια και τα τσαλίμια στο γήπεδο. Την ψώνισα και το έκλεισα να πούμε.
Ακουω Λεοντιαδη αλλα αυτο το κομματι σημερα δεν το ακουσα. Ορισμενες φορες πεφτει σε αντιφασεις. Το μεγαλο λαθος ομως κατα τη γνωμη μου ειναι οτι πηρε καθημερινη εκπομπη, ωριαια, μερικες φορες μαλιστα και διωρη. Η φθορα απο το μικροφωνο ειναι αναποφευκτη λοιπον.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline ved

• Αλλαγή
τον εδωσε μεροκαματο ο γκαρσια .

μονο σε μας τα βλεπεις αυτα.

Offline corrupt

• Αλλαγή
το επίσημο site των ένδοξων βετεράνων μας

www.paokhistory.gr

Αυτή τη μαλακία που θυμίζει αμιδρά δικέφαλο πότε θα την αλλάξουν για έμβλημα;

Offline Matador

• Αλλαγή

Ευτυχως γιατι μονο αηδια θα προκαλουσε. Οταν το ειδα πρωτη φορα, ενταξει το ηξερα κανουν πολλες μλκιες, λεω ρε παιδι μου τοσο μλκες μα τοσο μλκες!
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline tool4a

• Αλλαγή
Πάμε για ένα ομαδικό  :emetos:

http://www.rapto.gr/node/737

Την σκηνοθεσία του dvd την έχει αναλάβει ο σάκης γιαννίκης που είναι στην tv 100.Φανταστείται δηλαδή επίπεδο του δοκιμαντέρ της tv 100.
Σαν τους περίπατους του ατσαλάκωτου παρέα με τον οραίλογλου θα είναι που δείχνουν τα μεγάλα έργα της πόλης.
Επίσης συμμετέχουν και όλοι οι δημοσιοκάφροι που έχουν το ρεπορταζ του ΠΑΟΚ οπως ο κολκας,ο καραμητρούσης κλπ.

Πάμε Ξανά  :emetos:
Lifestyle σε χάπια έχετε? Γιατί γεννήθηκα μίζερος και κακόμοιρος

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
Χθες στο TV100 ειχε ενα ρεπορταζ ο Βενης αποτα γυρισματα των βετερανων για το θανατο του Λοραντ. Δεν το ειδα απο την αρχη, μιλουσε ενας βετερανος που δεν τον ηξερα ενω ηδη ειχε και μακιγιαζ. Επειδη ειχε φαλακρα σκεφτηκα οτι μαλλον αυτος θα επειζε το ρολο του Παντελακη. Λιγο αργοτερα εδινε στον Βενη συνεντευξη ο Κωστικος, επισης με μακιγιαζ και ρετρο στολη. Τοτε προσεξα οτι στο βαθος, στο φοντο πισω απο τον Κωστικο ηταν ενας εντελως ξυρισμενος που εμοιαζε πολυ με τον Ραπτοπουλο. Παντως δεν ειμαι βεβαιος.Ηταν μεγαλη αποσταση.  Αν ξερει κανεις τον Βενη ας τον ρωτησει γιατι αυτος θα ξερει καλυτερα μιας που ηταν και στο γυρισμα

ΥΓ: Ο Κωστικος ειπε πως αισθανοταν  τυψεις διοτι στον πρωτο ημιχρονο ειχε χασει πεναλτυ. Οταν εμαθε λοιπον οτο ο Λοραντ επαθε εμφραγμα νομισε πως ηταν αυτος υπευθυνος, εξαιτιας του χαμενου πεναλτυ. Τελικα του ειπαν οτι το εμφραγμα το επαθε απο χαρα απο το γκολ του Βασιλακου στο δευτερο.

Είδα στην TV100 το ρεπορτάζ από την Τούμπα. Πράγματι τον Παντελάκη υποδείεται ο Ραπτόπουλος. Σαν θεατρική παράσταση έμοιαζε το όλο θέμα. Βάλανε περούκα στον Κούδα για να δείχνει πιό νέος, έβαψαν τα μαλλιά των Κωστίκου, Γιγή (ιατρός του ΠΑΟΚ την ημέρα που έφυγε ο λόραντ). Παρών ήταν ο Χαλβατσούλης ο καρδιοχειρούργος που ήταν στο γήπεδο και κατέβηκε στον αγωνιστικό χώρο για να δώσει τις πρώτες βοήθειες και άλλοι πολλοί.

Παραγωγός του DVD είναι ο Τάκης Κόμνος που είναι παλαίμαχος του Ηρακλή και παλιός προσωπικός μου φίλος (από Heavy Metal καταστάσεις).
Του μίλησα, του μετέφερα τις αντιδράσεις μας και μου είπε ότι τελικά κόπηκαν τα επίμαχα πλάνα, δεν θα συμμετέχει ο Ραπτόπουλος και ότι ήταν λάθος η πρωτοβουλία που πήραν κάποιοι από τους παλαίμαχους να τον προτείνουν.

Από την στιγμή που ήθελαν να αναπαραστίσουν την σκηνή με πρόσωπα που έφυγαν από κοντά μας, καλύτερα θα ήταν να επέλεγαν κάποιον κομπάρσο.

Τις επόμενες ημέρες θα βρεθούμε από κοντά, οπότε είναι μια καλή ευκαιρία να μου πείτε πράγματα που θα θέλατε να υπάρχουν μέσα στο DVD ή κάποιες άλλες ιδέες σας. Ως γνωστόν το θέμα που διαπραγματεύεται το DVD είναι η ιστορία και τα επιτεύγματα της ποδοσφαιρικής ομάδας του σωματείου μας.

ΥΓ. Έχω την χειρότερη άποψη για πάρα πολλούς παλαιμάχους ποδοσφαιριστές μας, αλλά υπάρχουν και κάποιοι άλλοι που τους σέβομαι απερίοριστα αφού ποτέ δεν έχουν δώσει διακίωμα. Οι τελευταίοι αξίζουν την βοήθεια μας και την υποστήριξη στην προσπάθεια τους.
gdaou
"γάβροι=κότες"

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Η δικη μου προταση ειναι να ειναι ΚΑΙ στα Γερμανικα για τα μικρα ΠΑΟΚτσακια της Γερμανιας.
Επισης -δεν ξερω πως-θα μου αρεσε με καποιον τροπο να μπει μεσα το εκπληκτικο βιντεο του σικατιναβρα απο το youtube που καθε φορα που το βλεπω μου σηκωνεται η τριχα καγγελο.
Τελος δεν ξερω παλι πως, αλλα καπως θα πρεπει να κολλησει μεσα ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΑΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΗΠΕΔΑ, Ο ΜΑΚΗΣ Ο ΜΑΝΑΒΗΣ. Τα οσα απιστευτα καναμε ως λαος του ΠΑΟΚ (και μετα αρχισαν να μας αντιγραφουν) ειχαν τη σφραγιδα του

Και μια που μιλαμε για το dvd:
Μου ειπαν πως στον εξτρα ειπαν πως θα κοστιζει 27 ευρω, θα ειναι τριπλο και στοχος ειναι τα 300.000 κομματια. Τα εσοδα θα πανε στο Προπονητικο κεντρο.μαλον τα εσοδα τα παραχωρει ο Συνδεσμος Βετερανων.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
καλη τιμη και αν πανε οντως εκει τα λεφτα τοτε respect.
μενει να επιβεβαιωθουν αυτα.
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

zagorakis

• Guest
ÔóïõñÝëáò: «ÔåëåéùìÝíç õðüèåóç ç ÂáëåñÝíãêá»

Ï âåôåñÜíïò ðïäïóöáéñéóôÞò ôïõ ÐÁÏÊ, Áðüóôïëïò ÔóïõñÝëáò ìßëçóå óÞìåñá óôï «Áèëçôéêü Metropolis» ãéá ôï ðáé÷íßäé ìå ôçí ÂáëåñÝíãêá. Ï ê. ÔóïõñÝëáò ôüíéóå: «Áí ï ÐÁÏÊ åßíáé óïâáñüò êáé äåí áøçößóåé ôï ðáé÷íßäé äåí èá Ý÷åé äõóêïëßåò. Ìå âÜóç ôçí åéêüíá ôùí ïìÜäùí óôï ðñþôï ìáôò äåí èá Ý÷åé ðñüâëçìá. Ç Ôïýìðá èá åßíáé ãåìÜôç ïðüôå èá åßíáé äéáäéêáóôéêïý ÷áñáêôÞñá. Ç ÂáëåñÝíãêá Ý÷åé… ôåëåéþóåé ãéá ôïí ÐÁÏÊ. Èá åßíáé Ýíá êáëü ôåóô ãéá ôçí åðüìåíç öÜóç. Èá ìðïñÝóåé ï ê. ÓÜíôïò íá äïêéìÜóåé êÜðïéá ðñÜãìáôá ãéá ôá åðüìåíá ðáé÷íßäéá. Áñêåß íá åßíáé ï ÐÁÏÊ óïâáñüò êáé íá óôáèåß óôï ýøïò ôïõ. ¸ôóé üðùò åßäá ôçí ïìÜäá áõôÞ ôçí ðñþôç öïñÜ, äå íïìßæù üôé ìðïñåß íá óôáèåß åìðüäéï». Ãéá ôçí ðáñïõóßá ôïõ êüóìïõ ï ê. ÔóïõñÝëáò åßðå: «ÐñïóðÜèçóá êé åãþ íá âñù êÜðïéá åéóéôÞñéá áëëÜ åßíáé áäýíáôï. Åöüóïí õðÜñ÷ïõí ïé ðñïûðïèÝóåéò êáé ç áíÜëïãç ðïñåßá êáé äéïéêçôéêÞ óôáèåñüôçôá, ï ÐÁÏÊ ìðïñåß íá ãåìßæåé ãÞðåäá 40.000 èÝóåùí. Èá ÷ñåéáóôåß ìåãáëýôåñï ãÞðåäï. Åßíáé ç ìåãáëýôåñç äýíáìç óôçí Âüñåéá ÅëëÜäá. Èá áíáãêáóôåß ï ÐÁÏÊ íá áíåâÜóåé ôï ìðÜôæåô êáé ãé´ áõôü èá ÷ñåéáóôåß Ýíá ìåãáëýôåñï ãÞðåäï. Åßíáé êáé åìðïñéêü ôï èÝìá. Ðéóôåýù üôé Þäç ðñÝðåé íá óêÝöôïíôáé ðñïò áõôÞí ôçí êáôåýèõíóç». Ãéá ôçí åíßó÷õóç ôïõ äéêåöÜëïõ ôï êáëïêáßñé åßðå: «ÅðåéäÞ ôçí ïìÜäá ôïõ ÐÁÏÊ ôçí äéïéêïýí ðáéäéÜ ðïõ îÝñïõí áðü ðïäüóöáéñï, èåùñþ üôé ïé ëýóåéò áõôþí ôùí ðáéêôþí åßíáé ðñüóêáéñåò. Óå Ýíá – äýï ÷ñüíéá èá Ýñèïõí áêüìç êáëýôåñïé ðïäïóöáéñéóôÝò. Ðñïò ôï ðáñþí áõôÝò åßíáé ïé ïéêïíïìéêÝò äõíáôüôçôåò. Åßíáé óçìáíôéêü üôé êñáôÞóáìå ôïí êïñìü êáé õðÜñ÷åé âÜèïò óôïí ðÜãêï. ËÝìå åìåßò âÝâáéá üôé åßíáé êáëïß áëëÜ ðñÝðåé íá ôï äåßîïõí óôï ãÞðåäï». Ãéá ôïí Âáóßëç Êïõôóéáíéêïýëç ï Áðüóôïëïò ÔóïõñÝëáò åßðå: «ÅðåéäÞ Ý÷ù ðñïóùðéêÞ ó÷Ýóç ìå ôï Íßêï Êáñáãåùñãßïõ ãíùñßæù üôé ï Êïõôóéáíéêïýëçò åßíáé êáëüò ðáßêôçò áëëÜ äåí åßíáé Ýôïéìïò ãéá íá «óçêþóåé» üëï ôïí ÐÁÏÊ. ÐñÝðåé íá åßíáé ðñïóãåéùìÝíïò êáé íá Ý÷åé êáëÞ äéÜèåóç. Íá óõíçèßóåé ôá áðïäõôÞñéá, ôï ãÞðåäï, ôçí öáíÝëá. ÁõôÜ óõíèÝôïõí äõóêïëßåò. ÐñÝðåé íá ìðåé óôáèåñÜ êáé äåí ðñÝðåé íá «êáåß». Íá Ý÷åé õðïìïíÞ. Áí ìðåé ôï ðáéäß êáé äåí åßíáé êáëÜ õðÜñ÷åé ðéèáíüôçôá íá «êáåß». ÈÝëåé ÷ñüíï ëïéðüí êáé ìßá ðåñßïäï ÷Üñéôïò. ÐñÝðåé íá ìðåé ìå ðñïóï÷Þ óôçí ïìÜäá. Ãéá ðáñÜäåéãìá åãþ Ýìðáéíá áëëáãÞ ôïõ Êïýäá. ÓéãÜ óéãÜ Þñèå ç öèïñÜ. ÌåôñÜåé áñíçôéêÜ áõôü. ÐñÝðåé íá åßíáé ôï ðáéäß óïâáñü êáé ðñïóãåéùìÝíï. Äåí ðñÝðåé íá áðåëðßæåôáé. Ìðïñåß íá ìåßíåé Ýîù áðü ôçí ïìÜäá. Ïöåßëåé íá ðñïóðáèÞóåé êáé íá êáôáëÜâåé ôé óçìáßíåé ÐÁÏÊ. ÂÜæïíôáò Ýíáí ðáßêôç êáôåõèåßáí âáóéêü åßíáé óá íá áìöéóâçôåßò ôïõò õðüëïéðïõò. Ï ÌðÜãåâéôò ãéá ðáñÜäåéãìá îÝñåé ðÜíôïôå áí äéáôçñåß áõôÝò ôéò éóïññïðßåò. ¼ëïé ïé ðñïðïíçôÝò ÷ñçóéìïðïéïýí ôïõò êáëýôåñïõò. Äåí õðÜñ÷åé êáíåßò ðïõ íá èÝëåé íá «öÜåé» êÜðïéïí. Ãéá ðïßïí ëüãï; Åìåßò äåí ìðïñïýìå íá Ý÷ïõìå ëüãï óôéò áðïöÜóåéò ôïõ ðñïðïíçôÞ. Áõôüò ãíùñßæåé ôé óõìâáßíåé. ÕðÜñ÷åé Ýíá áñíçôéêü êëßìá ãéá ôïí ºâéôò. Ï ºâéôò üìùò êáé ç ïìÜäá äéêáßùóáí ôïí ÓÜíôïò. Óôïí åðáíáëçðôéêü ç ÂáëåñÝíãêá èá áíïé÷ôåß. Áõôü ôïí âïëåýåé ôïí ÐÁÏÊ. ÁíáãêáóôéêÜ èá âãïýíå ìðñïóôÜ. Íïìßæù üôé áõôü ôáéñéÜæåé óôïí ÐÁÏÊ».

http://www.metrosport.gr/archives/27001

zagorakis

• Guest
Μαλιούφας: «Ο κόσμος αναγνωρίζει την προσπάθεια»

Ο Κώστας Μαλιούφας μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» για τον ΠΑΟΚ και όχι μόνο. Ο βετεράνος άσος του Δικεφάλου τόνισε μεταξύ άλλων: «Ήταν ένα μέτριο παιχνίδι με τον Εργοτέλη, αλλά σε ατομικό επίπεδο ήταν πολλά τα ενθαρρυντικά στοιχεία, όπως οι Βιτόλο και Βιερίνια, αλλά και ο Βερόν που είχαμε καιρό να τον δούμε. Ο Φιλομένο επίσης ελίσσεται σαν «μαμούνι» στην περιοχή και είναι επικίνδυνος. Μου άρεσε ακόμη που είδαμε τον Αποστολόπουλο και θέλουμε να δούμε κι άλλες τέτοιες παρουσίες. Να δίνουμε ευκαιρίες στα νέα παιδιά, τα οποία πρέπει να κάνουν περισσότερη προσπάθεια και να δείξουν ότι αξίζουν. Ο Βιερίνια είναι σημαντικός για τον ΠΑΟΚ, καθώς τον βοηθάει η ταχύτητα που έχει. Με την προπόνηση, πιστεύω ότι μαζί με τον Κουτσιανικούλη θα είναι όπλα για τον φετινό ΠΑΟΚ». Για την αναμέτρηση με την Χέρενφεν δήλωσε: «Παρά τα προβλήματα, υπάρχουν παίκτες να τους αντικαταστήσουν και δεν υπάρχουν βασικοί και αναπληρωματικοί. Όποιος παίκτης παίξει σε αυτά τα παιχνίδια (σ.σ με τη Χέρενφεν) ο στόχος του είναι να τα δώσει όλα και να δικαιώσει τον προπονητή του. Πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ έχει 2 παίκτες σε κάθε θέση. Ο ΠΑΟΚ στο πρώτο 20λεπτο ήταν πολύ καλός με τη Βαλερένγκα. Έβγαλε φάσεις, είχε καλή κυκλοφορία, με Φωτάκη και Αναστασάκο. Ο Αναστασάκος δείχνει να μην έχει αυτοπεποίθηση, αφού δεν είχε τα τελειώματα με τη Βαλερένγκα. Πιστεύω στην πορεία να το ξεπεράσει. Αν παίξεις την μία Κυριακή καλά δεν πρέπει να ενθουσιαστείς, αν παίξεις άσχημα δεν πρέπει να απογοητευτείς. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Ο κόσμος αναγνωρίζει την προσπάθεια, θα έρθει και η ήττα και η νίκη. Αν ο κόσμος δει ότι προσπαθείς, τότε αυτό το επιβραβεύει». Για το Σάντος και τις μεταγραφές τόνισε: «Ο κάθε προπονητής έχει την φιλοσοφία του, έτσι και ο Σάντος έχει αυτό το στυλ και δεν αλλάζει. Από τη στιγμή που υπάρχει αυτή η σταθερότητα, υπάρχουν βήματα προς τα μπροστά. Όλα τα παιδιά και ο Κουτσιανικούλης έχει πρωτάθλημα 2 χρόνων στα πόδια του και με εθνικές ομάδες. Αλλά και οι υπόλοιποι είναι έμπειροι παίκτες. Δεν είναι ο φαντεζί ΠΑΟΚ, αλλά έχει σταθερότητα.Ο κόσμος διψάει για να διεκδικήσει έναν τίτλο. Ο ΠΑΟΚ είναι καταδικασμένος να πρωταγωνιστεί». Τέλος για την δική του δουλειά σαν προπονητής στην ομάδα κάτω των 18, στα τμήματα υποδομών ανέφερε: «Ταλέντα υπάρχουν, αλλά ο κάθε πατέρας νομίζει ότι έχει τον διάδοχο του Μέσι ή του Μαραντόνα. Τα παιδιά πρέπει να έχουν υπομονή και όρεξη για δουλειά για να πετύχουν. Αν τα έχουν αυτά κάποια στιγμή θα δικαιωθούν».

http://www.metrosport.gr/archives/27541

Offline grmakis4

• Αποστολή
  • **
Σημερα 18-8-2009 ο ραδιοφωνικος σταθμος μετροπολις εδωσε λογο στον αρη καρασαβιδη ...........ο παλαιμαχος ποδοσφαιριστης εβγαλε πολυ χολη κατα της διοικησης Ζαγορακη κατα του Σαντος και κατα της ομαδας.........ολα αυτα 2 μερες πριν το κρισιμο ευρωπαικο παιχνιδι της ομαδας μας.........

αν καποιο παλικαρι τον πετυχει στη Ολλανδια  (ο καρασαβιδης μενει μονιμα Γερμανια ) ας  του ριξει ενα φτυσιμο  απο μενα γιατι τετοιος αχαριστος  ανθρωπος μονο για φτυσιμο  ειναι......

αργοτερα σε ενα αλλο ραδιοφωνο ενα παλικαρι   εξηγησε τους λογους που εναντιωθηκε εναντια στη ομαδα ο καρασαβιδης  (ηταν ο manager στην υποθεση Πατσαγιαν του αρμενη  που σχεδον ειχε κλεισει στον ΠΑΟΚ αλλα την τελευταια στιγμη ζητησε ο παιχτης και ο manager διπλα λεφτα  και οπως ειναι λογικο ο κος Ζαγορακης τους εστειλε στον διαολο)
ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ...................ΚΑΙ ΦΕΡΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ.............

makptol

• Guest
a ετσι εξηγουνται ολα αν τα επαιρνε ο μανατζερ θα ελεγε υμνους τωρα για τον ΠΑΟΚ και την ομαδα......ντροπη του.....
μπραβο και στο μετροσκουληκοπολης το ποιο αντιπαοκτσηδικο ραδιοφωνο......

zagorakis

• Guest
Κερμανίδης: «Θέλει προσοχή το παιχνίδι»

Ο Παναγιώτης Κερμανίδης μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» για την αυριανή αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Χέρενφεν. Ο βετεράνος άσος του Δικεφάλου τόνισε μεταξύ άλλων: «Κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο, όλα θέλουν προσοχή. Πιστεύω ότι τώρα η ομάδα θα προσέξει περισσότερο από ότι στο παιχνίδι με την Βαλερένγκα. Ο αντίπαλος είναι πιο δύσκολος και όλα είναι πιθανά, όλα είναι μέσα στο παιχνίδι». Για την χρησιμοποίηση του Σαβίνι στο δεξί άκρο της άμυνας τόνισε: «Τον Σαβίνι δεν τον είδαμε και πολύ, αλλά ο Σάντος γνωρίζει καλύτερα τον παίκτη, σίγουρα θα έχει μιλήσει μαζί του και θα γνωρίζει ότι έχει παίξει σε αυτή την θέση». Για τον κόσμο του Δικεφάλου δήλωσε: «Σίγουρα θα είναι κοντά στην ομάδα. Θα είναι ο 12ος παίκτης, αλλά οι παίκτες είναι αυτοί που παίζουν. Ο αντίπαλος θέλει προσοχή και εύχομαι να πιάσουμε μια καλή απόδοση και να εξασφαλίσουμε την πρόκριση. Η ομάδα έχει απουσίες, αλλά με τις μεταγραφές ενισχύθηκε πολύ. Σε κάθε θέση έχει 2 παίκτες και πιστεύω θα μπορέσει να περάσει στον επόμενο γύρο».

http://www.metrosport.gr/archives/27813

zagorakis

• Guest
Öïýñôïõëá: «Íá ôï ðéóôÝøïõí êáé èá ðåñÜóïõí»

Ï ÌðëÜíôåí Öïýñôïõëá ìßëçóå óÞìåñá óôï «Áèëçôéêü Metropolis» ãéá ôï ÷èåóéíü åõñùðáúêü ðáé÷íßäé ôïõ ÐÁÏÊ ìå ôçí ×Ýñåíöåí. Ðéï áíáëõôéêÜ åßðå: «Ìå ìßá áíýðáñêôç ×Ýñåíöåí Ýðáéîå ÷èåò ï ÐÁÏÊ. Åêåß Ýíáò êáëüò ÐÁÏÊ ìðïñåß íá ôïõò êåñäßóåé. Ìå ôÝôïéï êüóìï êáé ôÝôïéá áôìüóöáéñá äåí ìðïñþ íá êáôáëÜâù ãéáôß åìöÜíéóå áõôÞí ôçí åéêüíá. Äåí åßäáìå ôßðïôá. ¸óôù êáé ðÝíôå ëåðôÜ ðïäüóöáéñï íá âëÝðáìå. Ç ×Ýñåíöåí äåí Ý÷åé êÜôé éäéáßôåñï. Óêåöôåßôå üôé êáëýôåñïò ðáßêôçò ôïõò åßíáé ï Ðïðüö. Åßìáé êáõóôéêüò ìåôÜ áðü ÷ñüíéá ãéáôß ðéóôåýù üôé ï ÐÁÏÊ áí ðáßîåé ëßãï êáëü ðïäüóöáéñï ìðïñåß íá ôá êáôáöÝñåé. Ï ðñïðïíçôÞò öõóéêÜ åßíáé áõôüò ðïõ îÝñåé ðïßïò ðñÝðåé íá ðáßæåé. Ç ïìÜäá üìùò äåß÷íåé âáñéÜ. Åõôõ÷þò äåí õðÜñ÷åé áðÝíáíôé ìáò Ýíáò óïâáñüò áíôßðáëïò. Äåí åßíáé ôßðïôá óðïõäáßï ç ×Ýñåíöåí. Åßíáé ìßá ïìÜäá ìÝôñéá. Åêåßíï üìùò ðïõ ìå ðñïâëçìáôßæåé åßíáé üôé êáé ï ÐÁÏÊ äåí Ý÷åé êÜíåé ìßá åìöÜíéóç áíôÜîéá ôùí ðñïóäïêéþí ôïõ». Ãéá ôïí åðáíáëçðôéêü êáé ôï äýóêïëï ðñüãñáììá ðïõ õðÜñ÷åé, ï âåôåñÜíïò ôåñìáôïöýëáêáò åßðå: «Óôçí Áããëßá ðáßæïõí óõíå÷üìåíá ðáé÷íßäéá. Áí êÜíåéò ðåñéóóüôåñá ðáé÷íßäéá åßíáé ðéï ÷áëáñÝò ïé ðñïðïíÞóåéò. ÐñïóùðéêÜ ðñïôéìþ ôá ðïëëÜ ðáé÷íßäéá. Ìðáßíåéò óå ðéï êáëü ñõèìü. Åßíáé óáí ôïõò çèïðïéïýò. Êáëýôåñá íá äßíïõí ðáñÜóôáóç êÜèå ìÝñá êáé ü÷é êÜèå åâäïìÜäá. Ãéá ôïí åðáíáëçðôéêü ìå ôçí ×Ýñåíöåí ìðïñþ íá ðù üôé ÷åéñüôåñï ðáé÷íßäé äåí ìðïñåß íá êÜíåé ï ÐÁÏÊ. Åß÷å êÜðïéåò áíáëáìðÝò. ¼ìùò Ý÷ïõìå äõíáôüôçôåò êáé åßíáé êñßìá íá ìçí ðáßæåé êáëü ðïäüóöáéñï ç ïìÜäá». Ãéá ôçí åíÝñãåéá ôïõ ÊïíóåúóÜï ðïõ åêíåõñßóôçêå óôçí äéÜñêåéá ôçò áíôéêáôÜóôáóçò ôïõ ôüíéóå: «Áõôü äåß÷íåé åêíåõñéóìü. Ìå ðïßá êñéôÞñéá Ý÷åé öïñÝóåé ôï ðåñéâñá÷éüíéï. Åß÷å äåßîåé êáé ðÝñõóé ôÝôïéá äåßãìáôá. Ìðïñåß íá êÜíåé ìßá áðñüâëåðôç åíÝñãåéá ðïõ íá êïóôßóåé. Äåí åßíáé óïâáñÜ ðñÜãìáôá áõôÜ. ÄçëáäÞ Ýðáéîå êáëÜ ï ÊïíóåúóÜï; Êáé ðïëý Ýðáéîå… Ï Ìïõóëßìïâéôò ôïõëÜ÷éóôïí ðñïóðÜèçóå. Ï ÊïíóåúóÜï äåí Ýäåéîå ôßðïôá óôï ãÞðåäï êáé ðñï÷ùñÜ óå ìßá åíÝñãåéá ðïõ äåí ôïí ôéìÜåé êáèüëïõ. ÐñÝðåé íá åðéâëçèåß ðñüóôéìï». Ï ê. Öïýñôïõëá êëåßíïíôáò åßðå: «ÐñÝðåé íá ôï ðéóôÝøïõí ïé ðáßêôåò êáé èá ðåñÜóïõí».

http://www.metrosport.gr/archives/27934