Χθες στο TV100 ειχε ενα ρεπορταζ ο Βενης αποτα γυρισματα των βετερανων για το θανατο του Λοραντ. Δεν το ειδα απο την αρχη, μιλουσε ενας βετερανος που δεν τον ηξερα ενω ηδη ειχε και μακιγιαζ. Επειδη ειχε φαλακρα σκεφτηκα οτι μαλλον αυτος θα επειζε το ρολο του Παντελακη. Λιγο αργοτερα εδινε στον Βενη συνεντευξη ο Κωστικος, επισης με μακιγιαζ και ρετρο στολη. Τοτε προσεξα οτι στο βαθος, στο φοντο πισω απο τον Κωστικο ηταν ενας εντελως ξυρισμενος που εμοιαζε πολυ με τον Ραπτοπουλο. Παντως δεν ειμαι βεβαιος.Ηταν μεγαλη αποσταση. Αν ξερει κανεις τον Βενη ας τον ρωτησει γιατι αυτος θα ξερει καλυτερα μιας που ηταν και στο γυρισμα
ΥΓ: Ο Κωστικος ειπε πως αισθανοταν τυψεις διοτι στον πρωτο ημιχρονο ειχε χασει πεναλτυ. Οταν εμαθε λοιπον οτο ο Λοραντ επαθε εμφραγμα νομισε πως ηταν αυτος υπευθυνος, εξαιτιας του χαμενου πεναλτυ. Τελικα του ειπαν οτι το εμφραγμα το επαθε απο χαρα απο το γκολ του Βασιλακου στο δευτερο.
Είδα στην TV100 το ρεπορτάζ από την Τούμπα. Πράγματι τον Παντελάκη υποδείεται ο Ραπτόπουλος. Σαν θεατρική παράσταση έμοιαζε το όλο θέμα. Βάλανε περούκα στον Κούδα για να δείχνει πιό νέος, έβαψαν τα μαλλιά των Κωστίκου, Γιγή (ιατρός του ΠΑΟΚ την ημέρα που έφυγε ο λόραντ). Παρών ήταν ο Χαλβατσούλης ο καρδιοχειρούργος που ήταν στο γήπεδο και κατέβηκε στον αγωνιστικό χώρο για να δώσει τις πρώτες βοήθειες και άλλοι πολλοί.
Παραγωγός του DVD είναι ο Τάκης Κόμνος που είναι παλαίμαχος του Ηρακλή και παλιός προσωπικός μου φίλος (από Heavy Metal καταστάσεις).
Του μίλησα, του μετέφερα τις αντιδράσεις μας και μου είπε ότι τελικά κόπηκαν τα επίμαχα πλάνα, δεν θα συμμετέχει ο Ραπτόπουλος και ότι ήταν λάθος η πρωτοβουλία που πήραν κάποιοι από τους παλαίμαχους να τον προτείνουν.
Από την στιγμή που ήθελαν να αναπαραστίσουν την σκηνή με πρόσωπα που έφυγαν από κοντά μας, καλύτερα θα ήταν να επέλεγαν κάποιον κομπάρσο.
Τις επόμενες ημέρες θα βρεθούμε από κοντά, οπότε είναι μια καλή ευκαιρία να μου πείτε πράγματα που θα θέλατε να υπάρχουν μέσα στο DVD ή κάποιες άλλες ιδέες σας. Ως γνωστόν το θέμα που διαπραγματεύεται το DVD είναι η ιστορία και τα επιτεύγματα της ποδοσφαιρικής ομάδας του σωματείου μας.
ΥΓ. Έχω την χειρότερη άποψη για πάρα πολλούς παλαιμάχους ποδοσφαιριστές μας, αλλά υπάρχουν και κάποιοι άλλοι που τους σέβομαι απερίοριστα αφού ποτέ δεν έχουν δώσει διακίωμα. Οι τελευταίοι αξίζουν την βοήθεια μας και την υποστήριξη στην προσπάθεια τους.