καταρχήν νομίζω γνωρίζεις οτι με κάποιους συνδέσμους του ΠΑΟΚ έχουμε όχι απλά καλή σχέση αλλα κάτι παραπάνω.και γενικά με τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ τουλάχιστον με συνδεσμίτες
τώρα αν θες να σου λύσω την απορία απο που προέκυψε άκου....
καταρχήν πολλά χρόνια τώρα εμείς λέμε οτι το κατεστημένο που διαλύει την ομάδα μας (βλέπε σπανέα και β' εθνική,μαραγκός και 6 παίκτες κτλ,δεν ξέρω αν τα γνωρίζεις,αφίσεις-διαφημίσεις αεκ) δεν γίνεται να σταματήσει αν δεν υπάρχει δυνατός ΠΑΟΚ
στην ελλάδα που δυστηχώς 6-7 ομάδες έχουν κόσμο δικό τους μόνο ο Παοκ εκτός εμάς (που είμαστε στην Αθήνα) μπορεί να σπάσει το κατεστημένο
άρα καταλαβαίνεις πως σε βλέπουμε
την αγνή παρουσία του κόσμου του πάοκ και όχι τους κασναφέρης κτλ την γουστάρουμε....τέλος
αυτό οπαδικά που μας έφερε όμως ποιο κοντά είναι δυστηχώς πάλι το πανό που βγάλαμε (κανένα άλλο πανό εκείνη τη μέρα) όταν τα παλικάρια σας πεθάνανε στα τέμπη ....ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΑΥΡΑΕΤΟΙ
απο εκεί και μετά έχουμε βοήθεια απο εσάς όταν ερχόμαστε τούμπα (γιατί ο πούστης ο μπέος δεν παίρνει εισητήρια κτλ)
όσο για το πως κρίνω τη διοίκησης σας αν εννοείς δεν μπορώ να πάρω θέση...δεν την ξέρω...ειληκρινά
άμα δεν κάνει σε εσάς εμένα δεν μου πέφτει λόγος...σωστά;
βέβαια στα μεταξύ μας θέλω να κερδίζω....λογικό
τέλος πάντων δεν θέλω να λέω και πολλά
απλα μην λέτε γενικά για αθήνα γιατί εμείς δεν είμαστε κατεστημένο...οι 3 σιχαμένοι είναι
εμέις παλεύμουμε οπαδικά τουλάχιστον εναντίον τους..

όσο για τον μπέο κανείς ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ δεν τον γουστάρει
το κακό με το πρωτάθλημά μας ξέρετε ποιο είναι;
ο ακράτητος,ατρόμητος,ιωνικός, προο κτλ
ομάδες χωρίς δικό τους κόσμο που υπάρχουν και οι 3 σιχαμένοι του κατεστημένου κάνουν χαλαρά τα ΄γηπεδά τους έδρες και πέρνουν εύκολους βαθμούς.....αν πάει ο βάζελος στη δράμα το ίδιο χαλαρό απόγεμα θα περάσεις;
δεν νομίζω!
αλλα τους συντηρούν.....εκεί κολάει και η δήλωση του βαρδινογιάννη στον πρώτη απο τους 2 υποβιβασμούς του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ
"εννοείτε μας συμφέρει να μην είναι δυνατός ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ γιατί είναι ανταγωνιστική ομάδα στην Αθήνα"
"σαν ομάδα μας συμφέρει να έχουμε πολλές απο Αθήνα να μην κάνουμε πολλά ταξίδια σε δύσκολες και φανατισμένες έδρες"
ΔΕΝ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ΑΥΤΟ;
ο τροχανάς όταν πέσαμε στην βήτα έβγαλε διαφήμιση στα νότια προάστια (νέα σμύρνη,μπραχάμι καλλιθέα κτλ) περιοχές πανιωνίτικες και έλεγε..."και τώρα φίλαθλε ενόσουν με την δυνατή προσφυγική ομάδα μας την άεκ"
αυτό τι λέει;
ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ....ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΚΟΝΤΡΑ ΕΧΟΥΜΕ 180 ΛΕΠΤΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ...ΜΕΤΑ Ο "ΕΧΘΡΟΣ" ΕΙΝΑΙ ΤΑ 3 ΣΙΧΑΜΕΝΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ...ΤΑ ΠΛΟΥΣΙΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ αεκάκις,θρύνος,λαγοί