Author Topic: Καλησπέρα από έναν Νιόνιο!  (Read 42836 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline gagas

• Αλλαγή
Απ: Καλησπέρα από έναν Νιόνιο!
« Reply #880 on: March 30, 2010, 20:52:54 »
το "καμια σχεση" που κολλαει ρε φιλε?

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #881 on: March 30, 2010, 21:11:32 »
καμια σχεση,απο πριν ηταν μαζι απο εξω και μπηκαν κανονικα απλα να παρακολουθησουν το παιχνιδι ,αλλα χωρις να μιλανε,καποια στιγμη αρχισαν 5-6 να μιλανε και εγινε καποια κινηση που σταματησε πριν καν πλησιασει κανεις,ενω και στο ημιχρονο εξω τα λεγαμε μεταξυ μας χωρις κανενα προβλημα και καμια παρεξηγηση,και δε κανω τον κινεζο,απλα απαντησα αγωνιστικα στο προηγουμενο ποστ...

Τον Κινέζο δεν τον κάνεις γιατί πολύ απλά στην πόλη που ζεις θα μπορούσες να σουν είτε αλβανός, είτε πακιστάνι, είτε γιουνάνι είτε μπάγκλαντέζι. Κινέζος, αποκλείεται. Εδω μέσα δε θα παραπληροφορείς. Το "να μιλάνε" που αναφέρεις να το επεξηγείς. Πες λοιπόν οτι τα αλβανάκια, αυτά με τα καπελάκια που τα χουν πλακάκια με τις γριές της συνοικίας παπάφη, αυτούς δλδ που εμείς τους κοπανάμε για να ζεσταινόμαστε τον χειμώνα, ή στέλνουμε τους μικρούς μας να τους κοπανάνε για εξάσκηση, ζήτησαν απο τους ΠΑΟΚτσήδες να μην τραγουδάνε και να μην αναφέρουν την λέξη ΠΑΟΚ, ως όρο για να μπούνε στο γήπεδο. Επειδή βέβαια καταλαβαίνεις οτι εμεις απαρνιόμαστε και την μάνα μας, αλλά Π.Α.Ο.Κ. ΘΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΜΕ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΒΛΩΣΕΙ ΚΑΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ , ΦΩΝΑΞΑΜΕ, με αποτέλεσμα κάποιοι να κάνουν ψευτοντού απο 300 μέτρα μακρυά σε 15 άτομα.Ως τώρα έκανες την παλαβή και δεν παρέθετα ποστ σου. Μην με προκαλείς παραπληροφορώντας τους αδερφούς μου. Μαγκιά σου που συμπαθείς (αν συμπαθείς) προσωπικά τοn ΠΑΟΚ.
Στο είπα όμως κ στο ξαναλέω, απο δω κ πέρα το νου σας όταν και αν ποτέ ανεβείτε.Τα μικρογαμίδια που το παιζαν κουραδόμαγκες το Σάββατο, θα πληρώσουν για τα απο μακρυα που έκαναν. Κ ας πάρει η μπάλα όποιον θέλει.  Εμείς δεν μιλάμε, εμεις κοπανάμε. Στον λαό του Π.Α.Ο.Κ., πρόλογο δε θα πουλάνε οι πουθενά.

GAGAS μην ασχολείσαι με τους κούτρας. Άμα ήθελαν φιλίες με τα καπελάκια, ας είχαν τ αρχίδια να κατέβαιναν και στην ν. σμύρνη να δούνε τις γαμωφιλίες τους. Τα πράγματα έγιναν όπως περιγράφονται κ οι κούτρας λένε πίπες.
« Last Edit: March 30, 2010, 21:34:32 by CLUB LARISA »

Offline gagas

• Αλλαγή
« Reply #882 on: March 30, 2010, 21:14:11 »
 :thumbok:

Offline spartiatis

• Αλλαγή
« Reply #883 on: March 30, 2010, 21:38:33 »
Daniel, με ολο το σεβασμο,
το μπες στο γηπεδο σε αφηνω αλλα κατσε κατω και μη μιλας ειναι πολυ πιο προσβλητικο απο αυτο που εγινε στο ποδοσφαιρο το μπειτε με ταυτοτητα κατω απο λαμια. Σαν πανιωνιοι πρεπει να ξεκαθαρησετε με τον εαυτο σας τι θελετε. Πρεπει να ξεκαθαρισετε αν θελετε οπαδους του ΠΑΟΚ στα γηπεδά σας ή όχι. και τα δυο να ξερεις ειναι αποδεκτα. Εμενα προσωπικα δε μου αρεσουν καθολου τα πουστικα μπες και μη μιλας. Με αυτο το τροπο καλυπτεις το κωλαρακι σου σαν πανιωνιος πως ξερεις ναι μεν σε θελω να εισαι στο γηπεδο...αλλα...αυτο κι το αλλο ... αλλα προπαντως ειμαι υπερ να μπειτε κτλ κτλ... ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΤΕ τι ΘΕΛΕΤΕ! Θελετε να ερχεται ο κοσμος του ΠΑΟΚ στο γηπεδο ναι ή ου? Να ξερουμε και μεις τι θα κανουμε.
Αντε γιατι κουρασε αυτο με τις φιλιες. Ξεκαθαριστε τι θελετε για να ξερω και γω πως να σε αντιμετοπιζω  ;)
Αντρικια πραματα και αντρικιες κουβεντες, τουλαχιστον αυτο μπορειτε να το καταφερετε.
---
Πες του Τσακιρη και τον καθε πανιωνιο πως στη 8 μπορει να ξαναμπει, αλλα αν τολμισει και σηκωθει απ το καρεκλακι που θα του δειξουμε να κατσει ή εστω βηξει ή εστω κλασει ή εστω κοιταξει πιο περα απ αυτο που θα του υποδειξουμε θα τον παρει ο διαολος και θα τον σηκωσει. Ξερεις ειμαστε φιλοι, και θελουμε να μπαινετε στη Τουμπα.
« Last Edit: March 30, 2010, 21:44:00 by spartiatis »

Offline corrupt

• Αλλαγή
« Reply #884 on: March 30, 2010, 21:49:57 »
Ανούσια η συζήτηση. ΠΡΟΦΑΝΩΣ και δεν έπαιζε ποτέ ενδεχόμενο φιλίας με τους πανιώνιους, απλά σχέσεις σε επίπεδο συνενόησης και αλληλοεξυπηρέτησης, οπαδικά.

Τώρα το αν τα μέτρα και τα σταθμά της παρουσίας του καθενός στο γήπεδο του άλλου αλλάζουν κατά το δοκούν Ή με κριτήριο ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ των εκάστοτε φιλοξενουμένων (τσαμπουκάς σε 20, νεράκια και χυμούς σε 1000), εμείς δε νομίζω να έχουμε κανένα πρόβλημα στο να αλλάξουμε με τη σειρά μας το τροπάριο με τους νιόνιους...

φιλικά.

ive4

• Guest
« Reply #885 on: March 31, 2010, 22:22:02 »
καθόμαστε και μιλάμε σε ένα άτομο λες και εκπροσωπεί όλο τον λαό του Πανιωνίου.
Σε κάθε λαό υπάρχουν πάντα αυτοί που θα σε βρίσουν, είτε μόνιμα είτε πάνω στην ένταση του παιχνιδιού.

Αν μπορούσαμε να ξεχωρίζουμε την γενική συμπεριφορά των πανιώνιων προς εμάς από τον 1 ή τους 50 κολλημένους που θα την έπεφταν και στη μάνα τους αν την έβλεπαν με άλλο κασκόλ, θα ήταν καλύτερα.

Offline diegito4

• Αλλαγή
« Reply #886 on: April 01, 2010, 04:23:12 »
club larisa,corrupt και λοιποί που απαντάτε χάνετε τον χρόνο σας γιατι φαίνεται πεντακάθαρα οτι το παλικαρακι δεν γνωρίζει,δεν σκαμπαζει οπαδικά ούτε καν απο τους δικούς του,δεν είναι μέσα στα πράγματα.απλός χαιβανόπαδός είναι.
αυτοί που γνωρίζουν ξέρουν τι έγινε και πως..

ένα τελευταίο μόνο σε σενα daniel..
AN λέω ΑΝ μιλάς με τον χοντρό...πέστου οτι έχει 2 φάουλ σε 4 μήνες..στο 3ο θα ακολουθήσει λιποαναρόφηση..

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #887 on: April 01, 2010, 10:56:25 »
Σε κάθε λαό υπάρχουν πάντα αυτοί που θα σε βρίσουν, είτε μόνιμα είτε πάνω στην ένταση του παιχνιδιού.

Αν μπορούσαμε να ξεχωρίζουμε την γενική συμπεριφορά των πανιώνιων προς εμάς από τον 1 ή τους 50 κολλημένους που θα την έπεφταν και στη μάνα τους αν την έβλεπαν με άλλο κασκόλ, θα ήταν καλύτερα.

Εσύ προφανώς απο τον καναπέ σου τον ζεστό, απο την πολυθρόνα της συλλογιστικής σου, ξεχώρισε όποιον θες. Γιατί δεν ήσουν την Κυριακή στην Ν. Σμύρνη, γιατί δεν ήσουν πρόπερσυ στο Ελληνικό, γιατί δεν έχεις γνώση τι έγινε στη Ξάνθη, γιατί εν γένει απέχεις απο τον οπαδικό ΠΑΟΚ της Αθήνας. Απο μακρυά εύκολο είναι να διαχωρίζουμε, αφού το να είσαι ΠΑΟΚ το ξέρουν οι τοίχοι του σπιτιού σου. Άλλωστε οι σταυροί του στόχου που κάποτε κρεμιόνταν κατά κόρον στην πλατεία, σε ενώνουν με τους τίποτα. Πρώτα τα παρωχημένα ιδεολογήματα της πλάκας και μετά και ολίγον τι ΠΑΟΚ. Καλό σου Πάσχα.
Gito, πάω πάσσο, δίκιο έχεις αδερφέ.

Offline lioste

• Αποστολή
  • **
« Reply #888 on: April 01, 2010, 12:36:00 »
Τι ψάχνετε μωρέ να βρείτε τώρα..Λες και θα ξαναέχουμε ποτέ φιλοξενούμενους του νιονιους πουθενά.
Να ψαχτούμε εμείς αλλού ή να σκάσουν αυτοί 20 κάπου δεν παίζει οπότε να χάμε να λέγαμε.

ΚΑΡΕ ΜΑΛΙ ΚΑΙ ΚΩΛΟ ΣΑΝ ΧΩΝΙ
ΑΡχίΔια

ive4

• Guest
« Reply #889 on: April 01, 2010, 14:55:14 »

Εσύ προφανώς απο τον καναπέ σου τον ζεστό, απο την πολυθρόνα της συλλογιστικής σου, ξεχώρισε όποιον θες. Γιατί δεν ήσουν την Κυριακή στην Ν. Σμύρνη, γιατί δεν ήσουν πρόπερσυ στο Ελληνικό, γιατί δεν έχεις γνώση τι έγινε στη Ξάνθη, γιατί εν γένει απέχεις απο τον οπαδικό ΠΑΟΚ της Αθήνας. Απο μακρυά εύκολο είναι να διαχωρίζουμε, αφού το να είσαι ΠΑΟΚ το ξέρουν οι τοίχοι του σπιτιού σου. Άλλωστε οι σταυροί του στόχου που κάποτε κρεμιόνταν κατά κόρον στην πλατεία, σε ενώνουν με τους τίποτα. Πρώτα τα παρωχημένα ιδεολογήματα της πλάκας και μετά και ολίγον τι ΠΑΟΚ. Καλό σου Πάσχα.
Gito, πάω πάσσο, δίκιο έχεις αδερφέ.

Οκ το ΠΑΟΚόμετρο μέτρησε και έβγαλε <<ολίγον>>.
Δεν είμαι εδώ μέσα για να προβάλλομαι ως υπερΠΑΟΚτσής, απλά για να μαθαίνω νέα και να συζητάω με φίλους.

Μπαίνει ένας Πανιώνιος εδώ μέσα που τουλάχιστον από όσα λέει δείχνει ότι μας σέβεται και βγάζει καλή διάθεση. Και τον αρχίσαμε.
Είμαι της άποψης ότι καλό είναι να έχουμε περισσότερους φίλους (εκτός από γαύρους) παρά να κοιτάμε παντού να βρίσκουμε οπαδούς που μας μισούν.
Πιστεύω πως στο 2010 δεν αξίζει να απομονωνόμαστε. Ξέρω πολλούς αθηναίους που άλλαξαν ομάδα επειδή απλά ήρθαν μαζί μας, στην κερκίδα μας και γνώρισαν τον ΠΑΟΚ. Αν τους είχαμε αποτρέψει επειδή απλά ήταν αλλόθρησκοι, δε θα είχαν γνωρίσει ποτέ τον ΠΑΟΚ.
Με το ουγκ διώχνεις τον άλλον.
Σφάχτε τον χοντρό να φάμε χοιρινό θα ήταν η πρέπουσα στάση μου στο τόπικ αυτό. Αλλά δε μου βγήκε.

(<<Ωραία>> έχω περάσει και στη Ν. Σμύρνη και ειδικά στο κλειστό, για να πάρω πόντους στο ΠΑΟΚόμετρο...).

daniel

• Guest
« Reply #890 on: April 01, 2010, 15:08:17 »
σε κανενα παιχνιδι μας φετος δεν πατησε ουτε μισος οπαδος αλλης ομαδας,μπηκανε 15 ατομα πρωτη φορα και δεν τους παιραξε κανενας,φυσικα μετα απο συνεννοηση,ε καποια στιγμη δεν εγινε αυτο που ειχαν συνενοηθει και καποιοι τα πηραν στο κρανιο,εγω δεν ειμαι ουτε δικηγορος του καθε Πανιωνιου ουτε θα πω τι θελετε εσεις να διαβασετε,λεω εδω μεσα αυτο που πιστευω,αν ενοχλει ο λογος μου καλο ειναι να με διαγραψετε,αλλα δεν εχω βρισει ποτε και κανεναν παρολο που εχω δεχθει πολλες βρισιες απο τσαμπα μαγκες του πληκτρολογιου,μεχρι και το δικεφαλε τραιλενομαι δεν με ενοχλει ,αλλα εως εκει

Offline diegito4

• Αλλαγή
« Reply #891 on: April 01, 2010, 15:19:08 »
φίλε περσέα γράφεις για τις εντυπώσεις τώρα.
το κλίμα εδώ συγκεκριμένα για τον daniel ήταν ανέκαθεν θετικό και όπως λες δεν θα τον "αρχίζαμε" αν έλεγε αλήθειες η δεν κρυβόταν σε απανωτές ερωτήσεις μελών σε στυλ στρουθοκαμήλας.ούτε τον κράξαμε γιατί είναι Πανιώνιος.

το να μου πει καποιος "γαμήστε τον γαυρο" και " μπράβο που σκίσατε τα σκουληκια" δεν με ενδιαφέρει να γράφετε στο φόρουμ μας.
αν θές να είσαι αποδεκτός θέλω να σέβεσαι τον χώρο και τα μέλη που σε φιλοξενούν.και σεβασμός σημαίνει αντριλίκι.

Offline alkaholik

• Αποστολή
  • **
    • ÅÈÍÉÊÇ ÕÐÇÑÅÓÉÁ ÐËÇÑÏÖÏÑÉÙÍ - ÅË.ÁÓ. Ç/ÊÁÉ ÔÅÖÑÁ
« Reply #892 on: April 01, 2010, 17:42:17 »
daniel καμια συννενοηση δεν υπηρξε. δεν ειμασταν και πολλοι στο κατω κατω 20 ατομα ειμασταν, τουλαχιστον οι 15 που ξεκινησαμε απο Πανελλήνιο δεν είχαμε ιδέα για συννενόηση ούτε κανείς μας είπε τίποτα. Το ότι μερικούς τους σταμάτησαν μπάτσοι απέξω και αυτοί είπαν ναι κύριε μπάτσε ΠΑΟΚ είμαι αλλα δεν θα φωνάζω δεν εχω διακριτικα, αυτό εξυπακούεται ότι το είπαν για να τους αφήσουν να περάσουν, αν το ακούσε κάνας πανθηρώνιος και το δεσε σκοινι-κορδόνι δεν είναι δικό μας θέμα.
Τι να κάνουμε δεν ξέραμε ότι χρειάζεται ειδική συννενόηση για να πας να φωνάξεις ΠΑΟΚ στο γήπεδο του Πανιωνίου, προφανώς είχαμε λάθος εντύπωση. Που και οι δικοί σας δεν ξέραν τι πρόβλημα είχαν... άλλος έλεγε "αν αφήσουμε εσάς μετα θα πρέπει να αφήσουμε και τους γαύρους" άλλος έλεγε "εσείς είσαστε υπερβολικά εκδηλωτικοί γιατι βγάζετε μπλουζες κ τραγουδάτε (;!)" αλλος ελεγε "εγω αν έρθω πυλαία να δω ΠΑΟΚ-Πανιωνιος θα με δείρετε" (ημαρτον).
Τι να πω, αλλη φορά θα ρθουμε όπως πήγαμε Μαρούσι να δούμε αν και τότε θα την δουν δύσκολοι οι φίλοι σου η αν θα χει πάλι νεράκια. Για να μην πω όπως πήγαμε Κυψέλη οπότε θα μας ζητάτε άδεια να μπείτε στο γήπεδο.
γιατί τη μία λείπαν οι πάνθηρες στην κρήτη(ελληνικό πέρσυ), την άλλη τι να κάνουμε η σουπερλίγκα φταίει (ν σμύρνη μπάλα φέτος), τώρα μπείτε αλλα μή φωνάζετε...ε στο τέλος θα μας πούνε και μαλάκες.

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #893 on: April 01, 2010, 20:23:22 »
εγώ πάντως αυτά τα "μουνοπανα" ποτε δεν τα χώνεψα...αυτοί που συμμάχησαν με τους γαύρους και εμείς με τον μακεδονικό(ομαδα Νεαπολης) στο μπαράζ του βόλου το 83...δεν μπορεί να είναι ποτε φίλη μας....μου φαινόταν περίεργο τόσο καιρό όλοι αυτή η αλλαγή της στάσης τους και έλεγα σε κάποια φάση ,ότι η στάση τους θα άλλαξε από τη στιγμή που ανέλαβε ο τσακίρης....ο τσακίρης μου έχουν πει ότι είναι θαυμαστής των οπαδών του ΠΑΟΚ,όπως όλοι τους άλλωστε στην Ελλάδα και ήταν μαζί μας στο χάιμπουρι με την arsenal...σε κάποια φάση αρχίζει και ο τσακίρης να φέρεται περίεργα...να τη βλέπει αλλιώς ..να του λες δεν πέταξε Παοκτσής πετρα και αυτός να σε χρεώνει και να φτιάχνει και άλλες κινήσεις που δεν δείχνουν σεβασμό στον ΠΑΟΚ και στους οπαδους του...κάπου εκεί άλλαξε η στάση και από τα γατάκια αφου ο τσακιρης ειναι ενας απο αυτους...στα κακάλα μας κιόλας ομως και πολυ σημασια τους δωσαμε...ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΡΕ NIONE....
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline kainsta

• Αποστολή
  • **
« Reply #894 on: April 17, 2010, 20:00:38 »
το μονο ποθ εχω να πω για τους πανθηρες ειναι ενα μεγαλο respect  για το συνθημα που εβγαλαν!!!!δειτε το ολοι ειμαι σιγουρος οτι θα σας κανει εντυπωση

Ο σαλπι(γιδης) πανω απ΄ολα

ive4

• Guest
« Reply #895 on: April 17, 2010, 23:14:09 »
αν και οι περισσότερες ατάκες στο σύνθημα είναι παλιές και εμπνευσμένες από δικά μας συνθήματα, το τελικό σύνθημα είναι πολύ καλό. Μπράβο σε όσους το λένε.

Offline Geo

• Αλλαγή
« Reply #896 on: April 18, 2010, 13:40:00 »
εγώ πάντως αυτά τα "μουνοπανα" ποτε δεν τα χώνεψα...αυτοί που συμμάχησαν με τους γαύρους και εμείς με τον μακεδονικό(ομαδα Νεαπολης) στο μπαράζ του βόλου το 83...δεν μπορεί να είναι ποτε φίλη μας....μου φαινόταν περίεργο τόσο καιρό όλοι αυτή η αλλαγή της στάσης τους και έλεγα σε κάποια φάση ,ότι η στάση τους θα άλλαξε από τη στιγμή που ανέλαβε ο τσακίρης....ο τσακίρης μου έχουν πει ότι είναι θαυμαστής των οπαδών του ΠΑΟΚ,όπως όλοι τους άλλωστε στην Ελλάδα και ήταν μαζί μας στο χάιμπουρι με την arsenal...σε κάποια φάση αρχίζει και ο τσακίρης να φέρεται περίεργα...να τη βλέπει αλλιώς ..να του λες δεν πέταξε Παοκτσής πετρα και αυτός να σε χρεώνει και να φτιάχνει και άλλες κινήσεις που δεν δείχνουν σεβασμό στον ΠΑΟΚ και στους οπαδους του...κάπου εκεί άλλαξε η στάση και από τα γατάκια αφου ο τσακιρης ειναι ενας απο αυτους...στα κακάλα μας κιόλας ομως και πολυ σημασια τους δωσαμε...ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΡΕ NIONE....

και εγώ δεν τους χωνεύω.

Offline spartiatis

• Αλλαγή
« Reply #897 on: August 24, 2010, 22:17:20 »
4 μηνες εχει να ανεβεί για σχόλιο η "καλησπερα απο εναν νιονιο" και κανω τη νεα αρχή σε αυτό το ακρως ενδιαφέρον τόπικ  ;D

Ρε Νιονιοι, δεν ειναι λίγο μαλακία η ομάδα για την οποία κρέμαγατε πανιά πως είναι η ντροπή της προσφυγιάς, λίγους μήνες μετά να σας έρχετε απρόσκλητη για να χέσει στο σπίτι σας και σεις να τραβάτε το καζανάκι?
Λίγο μαλακία δεν είναι?
Για να δω πως θα το αντιμετωπίσετε....
---

υγ. Καλή επιτυχία στο φετινό πρωτάθλημα. Για το μεταξύ μας ματσάκι σας έχω και φρέσκια ταυτότητα (απ τις καινούριες, με λατινικούς χαρακτήρες  :P) και βεβαίως αναγραφή τόπου καταγωγής κατω απο λαμία.

γατακια του κωλου ....

PAOK_VOLOS

• Guest
« Reply #898 on: August 24, 2010, 22:40:29 »
http://www.sport-fm.gr/article/288941

Κατέστρεψαν τη Νέα Σμύρνη!

Στον "αέρα" βρίσκεται και πάλι η αναμέτρηση για τα πλέι οφ του Europa League ανάμεσα στην ΑΕΚ και την Νταντί Γιουνάιτεντ! Δεκάδες εξαγριωμένοι οπαδοί του Πανιωνίου που αντιδρούσαν στο γεγονός ότι παραχωρήθηκε το γήπεδο της Νέας Σμύρνης στην Ένωση, εισήλθαν το βράδυ της Τρίτης στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου και με τα μηχανήματα του κηπουρού (φτυάρια κλπ) έσκαψαν το μεγαλύτερο μέρος του, ενώ έσπασαν πάγκους και καθίσματα!

«Ένα γήπεδο κόσμημα το κατέστρεψαν! Κατανοώ την ενόχλησή τους, αλλά δεν κατανοώ τα όσα έκαναν!», τόνισε ο Πάνος Τσελέντης στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6, εκ μέρους της διοίκησης του Ερασιτέχνη Πανιώνιου.

Αναλυτικά:

«Η κατάληψη στο γήπεδο του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη έπαψε να είναι ειρηνική. Έχει γίνει σοβαρή ζημιά στον αγωνιστικό χώρο! Έχουν σκάψει το μεγαλύτερο μέρος με φτυάρια και ό,τι άλλο βρήκαν για να μη γίνει η αναμέτρηση της ΑΕΚ με την Νταντί! Ένα γήπεδο κόσμημα το κατέστρεψαν! Κατανοώ την ενόχλησή τους, αλλά δεν κατανοώ τα όσα έκαναν. Αντιληφθήκαμε την κατάσταση, αλλά δεν ήταν δυνατόν να παρέμβουμε κόντρα σε 150 άτομα».
------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Εμεις το 2003 :13: :13: :13: :13:

baron

• Guest
« Reply #899 on: August 24, 2010, 23:11:56 »
Respect