Author Topic: Καλησπέρα από έναν Νιόνιο!  (Read 43824 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

northeagle_4

• Guest
Απ: Καλησπέρα από έναν Νιόνιο!
« Reply #760 on: December 22, 2009, 20:55:57 »
Daniel ειλικρινα δλδ ταλαιπωρουντε και αντιμετωπιζονται ετσι αδερφια σας που απλα η ταυτοτητα τους γραφει κατι εκτος αθηνων και κανετε τα στραβα ματια ? στα αρχιδια σας δηλαδη για τους δικους σας εκτος αθηνων ή με ταυτοτητα εκτος αθηνων?
δεν το καταλαβαινω.
 οσο για τα φετινα και περσυνα (μπασκετ)αστεια συμβαντα εκτος γηπεδου επειδη θελω να ειμαι δικαιος τα πραγματα για μενα δεν ειναι ουτε μαυρα ουτε ασπρα,ειναι γκρι.Προσωπικα δεν μ αρεσει το γκρι προτιμω τα ασπρα ή τα μαυρα,καθαρα και ωραια.

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #761 on: December 22, 2009, 20:59:00 »
Τι δουλεία έχουν οι πανιώνιοι στην τούμπα ρε παιδιά, γιατί τα συζητάτε,πέρσι ο τσακίρης είπε σε συνέντευξή του ότι στην τούμπα κυκλοφορεί ελεύθερα με το κασκόλ, μετά τα γεγονότα του πρώτου γύρου εγώ προτείνω να μην έρθει ούτε μεταμφιεσμένος, το ίδιο και οι πανιώνιοι. Αυτοί δεν βγάζουν ανακοινώσεις μετά από κάθε μάτς με τον ΠΑΟΚ στα οποία πως τυχαίνει και συνέχεια ευνοούνται?? Ας κάνει ο τσακίρης βόλτες με το κασκόλ στην παπαναστασίου με αυτούς που τα βρήκε για τα εισιτήρια.
« Last Edit: December 22, 2009, 21:16:22 by tasoylis30 »
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline alexisv

• Αλλαγή
« Reply #762 on: December 23, 2009, 10:26:30 »
ÔæÜìðá óõæçôÜìå! ÁðëÜ êïõâÝíôá íá ãßíåôå áð üôé êáôÜëáâá….
Äåí Ýäùóáí, ÄÅÍ èá ðÜñïõí êáé ôÝëïò!
¼óï ãéá ôçí áíôéìåôþðéóç ôïõò áðÝíáíôé óôá áäÝñöéá ìáò ðïõ âñÝèçêáí öÝôïò óôçí Í. Óìýñíç, èá õðïóôïýí ôéò óõíÝðåéåò, ôüóï óôï öåôéíü áãþíá ôçò Ôïýìðáò üóï êáé óôçí åðüìåíç êÜèïäï ìáò óôçí ðëáôåßá. Ôá ÷á÷á÷á êáé ÷ïõ÷ïõ÷ïõ ìåôáîý ìáò ôåëåßùóáí. Ï ÐáïêôóÞò ïöåßëåé íá Ý÷åé êáé ó áõôÞ ôçí Ýäñá ôçí ßäéá íïïôñïðßá ðïõ Ý÷åé óå üëá ôá åêôüò Ýäñáò ðáé÷íßäéá….éóïðåäþíïõìå üðïéïí óôáèåß áðÝíáíôé ìáò!

ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

Offline aderfia_zeite

• Αποστολή
  • **
« Reply #763 on: December 23, 2009, 14:54:50 »
τι τρελενεστε με το πανιωνιο ρε hooligania? δεν θα ερθουν και τελιωσε. τι κανετε σεναρια? σοβαρευτειτε λιγο.....
EMEIS MAZI GIA MIA ZWH...

DimNaoussa

• Guest
« Reply #764 on: December 23, 2009, 16:06:14 »
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

έλα μέρες που είναι.....................
« Last Edit: December 23, 2009, 20:54:35 by tsakalaki »

Offline spartiatis

• Αλλαγή
« Reply #765 on: December 23, 2009, 18:14:38 »
ÔæÜìðá óõæçôÜìå! ÁðëÜ êïõâÝíôá íá ãßíåôå áð üôé êáôÜëáâá….
Äåí Ýäùóáí, ÄÅÍ èá ðÜñïõí êáé ôÝëïò!
¼óï ãéá ôçí áíôéìåôþðéóç ôïõò áðÝíáíôé óôá áäÝñöéá ìáò ðïõ âñÝèçêáí öÝôïò óôçí Í. Óìýñíç, èá õðïóôïýí ôéò óõíÝðåéåò, ôüóï óôï öåôéíü áãþíá ôçò Ôïýìðáò üóï êáé óôçí åðüìåíç êÜèïäï ìáò óôçí ðëáôåßá. Ôá ÷á÷á÷á êáé ÷ïõ÷ïõ÷ïõ ìåôáîý ìáò ôåëåßùóáí. Ï ÐáïêôóÞò ïöåßëåé íá Ý÷åé êáé ó áõôÞ ôçí Ýäñá ôçí ßäéá íïïôñïðßá ðïõ Ý÷åé óå üëá ôá åêôüò Ýäñáò ðáé÷íßäéá….éóïðåäþíïõìå üðïéïí óôáèåß áðÝíáíôé ìáò!

áøïãïò  :thumbok:

daniel

• Guest
« Reply #766 on: January 05, 2010, 22:03:13 »
αυτο που πιστευω ειναι πως θα γινει ενα πολυ καλο παιχνιδι απο ομαδες που παιζουν επιθετικα,φυσικα και θλω νικη της ομαδας μου,αλλα επειδη δεν ειμαι γαυρος θελω να δω καλη μπαλα απο την ομαδα μου

Offline spartiatis

• Αλλαγή
« Reply #767 on: January 05, 2010, 22:14:47 »
εγω απο τη μεριά μου ευχομαι να κερδίσουμε και να γίνει ενα παρα πολυ κακο παιχνίδι, να γινει δηλαδή αν όχι βιασμός, τουλάχιστον κακοποίηση του αθλήματος του ποδοσφαιρου.
Αρκεί να κερδίσω  ;D
---
Daniel, μη περιμένεις θεαμα, αντερ ειναι το παιχνίδι, 1-0 το πολύ 2-0. 

Offline kofalalos4

• Αποστολή
  • **
« Reply #768 on: January 05, 2010, 22:34:10 »
Εμένα πάλι δε με πιάνει ύπνος τα τελευταία βράδια και μ' έχει φάει η αγωνία μήπως δώσει το κοράκι κανά ανάποδο σφύριγμα σε βάρος σας, όπως πέρυσι, και αποδειχτεί τελικά περίτρανα ότι είχατε δίκιο που κράζατε και ξεφωνίζατε από πέρυσι το ...αδηφάγο ποδοσφαιρικό κατεστημένο του ΠΑΟΚ.
Πού στον π... φτάσαμε για πάρτη σου ΠΑΟΚ...

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #769 on: January 05, 2010, 22:36:17 »
Α μην ανησυχείς....

Εδώ ολόκληρο πεντακάθαρο γκόλ μας ακύρωσαν στον Α' γύρο και πάλι έβγαλαν ανακοίνωση για τον ....... χαλκιά τα καμάρια της προσφυγιάς
« Last Edit: January 05, 2010, 22:56:22 by Capricorn »
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

zagorakis

• Guest
« Reply #770 on: January 05, 2010, 22:36:32 »
Εγώ πάλι λέω ότι αν κάνει καμιά μαλακία το κοράκι την επόμενη μέρα να με περιμένει στο φαρμακείο της γυναίκας του. Δαλούκα το νου σου  ;)

Offline kofalalos4

• Αποστολή
  • **
« Reply #771 on: January 05, 2010, 22:53:42 »
Ε ναι ρε Capri, τότε ο νιόνιος έβλεπε στο πρόσωπό του ΠΑΟΚ την αδικία και τη διαπλοκή, επειδή για μια-δυο αγωνιστικές έκοβε βόλτες (ατυχώς βέβαια) στους κόλπους της ομάδας ο γκαγκάτσης, δίνοντας την ευκαιρία στο νιόνιο να ξεσπάθώσει και να κατακεραυνώσει τον ΠΑΟΚ, τον βιαστή δηλαδή της αθλητικής ιδέας και του ευ αγωνίζεσθαι... Νιόνιοι να τα θυμάστε αυτά, όπως και την άθλια συμπεριφορά σας με τα εισιτήρια. Επειδή όλο το κωλοπαιχνίδι είναι στημένο επικοινωνιακά και διαλέξατε να το παίξετε σε βάρος μας και πέρυσι, αλλά και φέτος στον πρώτο γύρο, θυμηθείτε αύριο και τον πρώτο γύρο πριν κλαυτείτε, τότε που βγήκαμε και κερατάδες και γδαρμένοι...
Πού στον π... φτάσαμε για πάρτη σου ΠΑΟΚ...

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #772 on: January 05, 2010, 22:57:57 »
O "ΠΡΟΕΔΡΟΣ - ΟΠΑΔΟΣ (τρώτε καλό παπά......)" θα ναι στην 8?
« Last Edit: January 05, 2010, 23:06:13 by CLUB LARISA »

Offline spartiatis

• Αλλαγή
« Reply #773 on: January 06, 2010, 00:49:58 »
αν η ταυτότητά του Κλαμπ αναφέρει ως τόπο καταγωγής απο Λαμία και πανω (αντε συμπεριλαβμάνουμε και τη Λαμία μεσα), σαφώς και δικαιούται να μπει στο γήπεδο.

κουφάλες, αυτό που τραβήξαμε στο παρκάκι και εξω απο το εκδοτήριο με τις ταυτότητες στο πρωτο γυρο ήταν μεγάλη σας ντροπή!

daniel

• Guest
« Reply #774 on: January 07, 2010, 12:08:09 »
το θεμα με τις ταυτοτητες το εχουν ακομα και δικοι μας εκτος αθηνας φιλαθλοι σε τετοια ματς,τωρα αφου εσεις βλεπετε φαντασματα αλλο αυτο,το εχω ξαναπει πως σε ματς με το ποκ εχουν προβλημα ακομα και δικοι μας απο πειραια η φιλαδελφεια η γκυζι,ζωγραφου κλπ,δεν λεω πως ειναι σωστο αυτο,αλλα οχι και να τα βαζουμε ολα εναντιων ολων...οσο για χθες ,καλως η κακως ειδατε τη φαση του 89',εμεις ειμασταν χαλια ,μεχρι το 60,μετα τα αλλα ειναι περιττα...

Offline alexisv

• Αλλαγή
« Reply #775 on: January 07, 2010, 12:15:25 »
Η φάση του 89 δεν είναι εσκεμμένη, αν το κατάλαβες αυτό βέβαια, άρα δεν είναι πέναλτι!
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

Offline toy

• Αλλαγή
« Reply #776 on: January 07, 2010, 12:18:47 »
Να χέρεστε και το τζαβέλα το επόμενο μπακ του ολυμπιακού.
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #777 on: January 07, 2010, 12:21:22 »
Πες μου ότι θες πέναλτυ σε αυτήν την φάση και αισθάνεσαι αδικημένος..

Αυτό μόνο τέλος

daniel

• Guest
« Reply #778 on: January 07, 2010, 12:28:57 »
πες μου εσυ οτι δε θα το ηθελες σε φαση ιδια υπερ σου και να χανεις 1-0 στο 89'' και ας παιζεις χαλια,οπως ειπα οτι ειμασταν χαλια εμεις...δωσε εσυ την απαντηση στον εαυτο σου,ξαναλεω δεν παιξαμε καθολου καλα και αυτο με εκνευριζει πιο πολυ απο ολα,αλλο το ενα και αλλο το αλλο

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #779 on: January 07, 2010, 12:35:56 »
φυσικά και δεν θελα κάτι που δεν υπάρχει.

Φίλε ΠΑΟΚ είμαι,όχι γάυρος