Author Topic: Καλησπέρα από έναν Νιόνιο!  (Read 43093 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline nickzark

• Αποστολή
  • **
Απ: Καλησπέρα από έναν Νιόνιο!
« Reply #700 on: September 24, 2009, 15:48:32 »
Oποιος απο τους Αθηναιους ανεβαινει πανω πρπει για να μπει στην Τουμπα να εχει διαβατηριο .Αλλιος τον μπουλο.Αντε απο  δω.Μην πατησει κανενας

Offline xaotikos

• Αποστολή
  • **
« Reply #701 on: September 24, 2009, 15:53:24 »
παιδια χωρις να ειμαι παρων να δω τι εγινε να πω οτι και στους πανθηρες υπαρχουν αξιολογα ατομα***,,οτι υπαρχουν και μαλακες παντου συμβαινει και οτι η παε τους εχει τετοια συμπεριφορα δεν με εκπλησει.

***=> http://www.paok-kordelio.gr/index2.html πατηστε στα παλιοτερα θεματα και δειτε το αρθρο για τους πανθηρες νεας σμυρνης την πλακετα που ειχαν στειλει στο κορδελιο τα πανω που ειχαν σηκωσει την παρουσια τους στα τεμπη και την ευχαριστηρια ανακοινωση του κορδελιου.

Πριν λίγες μέρες οι γνωστοί σε όλους φίλοι του Πανιωνίου Πάνθηρες και πιο συγκεκριμένα το PANTHERS CLUB NEAS SMYRNIS έστειλαν στο σύνδεσμο μας μια πλακέτα για τα 6 αδικοχαμένα αδέρφια μας που χάθηκαν στις 04-10-99. Η πλακέτα έγραφε "ΟΙ ΨΥΧΕΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΣΤΙΣ ΕΞΕΔΡΕΣ ΤΩΝ ΟΥΡΑΝΩΝ & ΣΤΙΣ ΜΝΗΜΕΣ ΜΑΣ" Δεν είναι η πρώτη φορά που οι Πάνθηρες κάνουν κάτι ανάλογο αφού και κατα το παρελθόν έχουν δείξει με διάφορους τρόπους την ευαισθησία τους σε αυτό το τραγικό γεγονός και μας έδειξαν οτι εκτός απο οπαδοί είναι και πάνω απο όλα ΑΝΘΡΩΠΟΙ. Στη Τούμπα είχαν αναρτήσει πανό που έγραφε "ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΑΥΡΑΕΤΟΙ "ΠΑΝΘΗΡΕΣ" " Το 2006 στο ετήσιο μνημόσυνο που γίνεται στα Τέμπη είχαν τοποθετήσει πανό, δίπλα στο μεγάλο πανό του Κορδελιού που "ταξίδευε" εκείνη τη μαύρη νύχτα μαζί με τα 6 αδικοχαμένα αδέρφια μας, που έγραφε "ΑΘΑΝΑΤΟΙ 4-10-99 KOYKAKI PANTHERS". Οι Πάνθηρες μέχρι σήμερα μας δείχνουν οτι συμπάσχουν μαζί μας και το αποδεικνίουν όποτε τους δωθεί η ευκαιρία και είναι οι μόνοι που μας το δείχνουν και με πράξεις, ενώ κάποιοι άλλοι έχουν ξεχάσει το γεγονός τελείως ή μένουν απλά σε ένα φαξ που στέλνουν στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ κάθε χρόνο στις 4 Οκτωβρίου. Με τον Πανιώνιο πάντως μας δένουν και οι ίδιες ρίζες αφού και αυτή η ομάδα είναι προσφυγική που προέρχεται απο την Μικρά Ασία και τις χαμένες πατρίδες, όπως και ο ΠΑΟΚ μας. Ο σύνδεσμος μας όπως και όλος ο λαός του ΠΑΟΚ σας λέει ένα μεγάλο ευχαριστώ αλλά και αυτό ίσως να μην είναι αρκετό για όλα αυτα που κάνετε Πάνθηρες. Ο σύνδεσμος Ελευθερίου-Κορδελιού θα είναι δίπλα σας σε ότι χρειαστείτε.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΑΝΘΗΡΕΣ

βεβαια αυτο δεν σημαινει οτι ειμαστε φιλοι η αδερφια αλλα οχι και να τα τσουβαλιαζουμε ολα.
Συμφωνώ, οπαδικό πνεύμα....ΟΚ και ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ!!!

Αλλά στην τούμπα όσο έχουν πρόεδρο τον πατατάκια δεν πρέπει να ξαναμπούν.
Να περιμένουν απέξω με το εισητήριο στο χέρι (εμείς θα συμπάσχουμε βέβαια αλλά θα τραγουδάμε παράλληλα "Πανιώνιε πουσταρά αιώνιε") ενώ θα έχουμε αφήσει και 15 άτομα να βλέπουν το ματσάκι χαλαρά).

.&-

Offline spartiatis

• Αλλαγή
« Reply #702 on: September 24, 2009, 15:55:30 »
καλά εκανε και ποσταρε το παραπανω ο βεντερ. Δε πρεπει να τα τσουβαλιάζουμε ολα.
παντως, οταν κανουμε αναφορά σε νιονιους, πανιωνιος κτλ δεν εννοούμε αυτομάτως τους πανθηρες. Αλλο πραμα οι Πανθηρες αλλο όλα τα υπόλοιπα. Νομίζω πως και μεταξύ τους κρατούν αυτή τη διαφορετικότητα.
---

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #703 on: September 24, 2009, 16:02:02 »
Αξιολογα ατομα εχει παντου. Υπηρχαν οντως πανθηρες χθες που προσπαθησαν να βοηθησουν, καποιοι φερανε και μερικα εισητηρια. Η γενικη συμπεριφορα ομως του πανιωνιου ηταν ακρως εχθρικη.
Οσο κρατανε τον καριολη τον πατατακια για προεδρο η κατασταση δεν θα αλλαξει.
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline maria-mtb

• Βασικός
« Reply #704 on: September 24, 2009, 16:05:38 »
μαζι σου skyclad4...αλλα οχι εδω κ τοσα χρονια να κρυβονται ολοι πισω απο τους προεδρους τους κ να το παιζουν αμοιροι ευθυνων...γιατι εχει παρατραβηξει αυτη η καραμελα με τους προεδρους.
αλλα τι καθομαστε κ συζηταμε...τα γατακια αυτο κανουν απο τη φυση τους, κρυβονται κ τρεχουν...
ΝΙΑΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!
ΒΡΕ ΟΥΣΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤ!

Θα μου κανεις λιγο νιαου να σε ακουσω και να γελασω? ε, φανταστικε πανθηρα?
« Last Edit: September 24, 2009, 16:15:57 by maria-mtb »

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #705 on: September 24, 2009, 22:02:47 »
μπα,δε με διωχνουνε,αντιθετα ειναι καλο να μπαινω που και ποθυ να γελαω με οσα διαβαζω....

....η μηπως ολοι οι δικοι σας ειναι καλα παιδια???
παντου υπαρχουν και μαλακες

Απλά περιμένω από την ώρα που πόσταρε την τήρηση των κανόνων του φόρουμ. Ή μήπως επειδή είναι αλλόθρησκος του επιτρέπουμε να πετάει ειρωνεία και να λέει μαλάκες ΠΑΟΚτσήδες τα μέλη του φόρουμ; ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΡΕ ΓΑΤΑΚΙ.

Offline bane

• Αλλαγή
« Reply #706 on: September 25, 2009, 08:48:29 »
πες μου τωρα φιλε του πανιωνιου διαβαζοντας τις 2 ανακοινωσεις των παε αν καλυφθηκες απο της δικης σου ομαδος η απο της δικης μου. αλλα θελω να εισαι ειλικρινης . διαβασε προσεκτικα ομως τι λεει ο ενας και τι ο αλλος. θα ηθελα την απαντηση σου
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

guest4

• Guest
« Reply #707 on: September 25, 2009, 13:43:30 »
το κορυφαιο το ακουσα απο ενα γατακι μετα φευγοντας μονη μου. ελεγε στο αλλο γατακι "αλλα γελασα πολυ με το γκολακι τους ρε φιλε..."

βεβαια και γελασες, ολη η ελλαδα γελασε! γατακια ε γατακια.

Μαρία, πάνω σ' αυτό θέλω να κάνω κάποια σχόλια.

Όλη η Ελλάδα μπορεί να γέλασε με την απόφαση του Ταμπάκη ΑΛΛΑ:

Κανείς μα κανείς αλλόθρησκος δεν συμπάσχει με την αδικία που νιώθουμε.
Ποτέ μα ποτέ δεν γινόταν αυτό.
Όλοι οι μη ΠΑΟΚτσηδες νιώσανε απέραντη ικανοποίηση για τους -2 βαθμούς.
Δυστυχώς αυτό είναι χαρακτηριστικό της ανθρώπινης φύσης.
Μόνο που σ' αυτή τη χώρα αυτό το χαρακτηριστικό είναι σήμα κατατεθέν του Ελληνα.
Είναι το απόλυτο χαρακτηριστικό του που ΤΟΝ ταυτοποιεί: Η ΜΝΙΣΗΚΑΚΙΑ.

Χαρακτηριστικά σχόλια δημοσιογράφων από την ΕΡΑ:

" Αδικήθηκε κατάφωρα ο ΠΑΟΚ ΑΛΛΑ επρεπε να φαει κοκκινη ο Γκαρσία"

Δλδ σχόλια του τύπου:

" Εγω δεν είμαι ρατσιστής αλλά αυτος είναι μαύρος..."

ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΗ
ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ.
ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΕΟ ΜΠΡΟΣΤΑ.

Offline maria-mtb

• Βασικός
« Reply #708 on: September 25, 2009, 14:06:30 »
συμφωνουμε guest. αλλωστε δεν το εγραψα για να πω τι ακουσα απο καποιον αλλοθρησκο, αυτο δε νοιαζει κανεναν μας πιστευω. αλλα μου εκανε  εντυπωση που αντι να λενε π.χ. δεν παιξαμε, ημασταν συν ενας δεν κερδισαμε, σταθηκαν εκει. και ηξερα οτι ΗΞΕΡΑΝ οτι το γκολ ηταν καθαρο γιατι απο κει που καθονταν το ειδαν, αντιθετα εγω επρεπε να παω στο σπιτι μου το βραδυ για να το δω.
τεσπα, εχεις απολυτο δικαιο. αλλα για αυτο κ αυτοι θα μεινουν μια ζωη εκει που ειναι. γιατι θα γελαν με τα γκολ του ΠΑΟΚ που ακυρωνονται, αλλα θα κλαινε με τα γκολ οφσαιντ του γαυρου που μετρανε. και τελικα ποτε δεν θα κοιταν την αληθεια κ το δικο τους σπιτι. that's life.
και οχι τιποτα αλλο κυριακη η μαλλον σαββατο κοντη γιορτη. ;)

stelukos

• Guest
« Reply #709 on: September 25, 2009, 19:14:49 »
το κορυφαιο το ακουσα απο ενα γατακι μετα φευγοντας μονη μου. ελεγε στο αλλο γατακι "αλλα γελασα πολυ με το γκολακι τους ρε φιλε..."

βεβαια και γελασες, ολη η ελλαδα γελασε! γατακια ε γατακια.

Μαρία, πάνω σ' αυτό θέλω να κάνω κάποια σχόλια.

Όλη η Ελλάδα μπορεί να γέλασε με την απόφαση του Ταμπάκη ΑΛΛΑ:

Κανείς μα κανείς αλλόθρησκος δεν συμπάσχει με την αδικία που νιώθουμε.
Ποτέ μα ποτέ δεν γινόταν αυτό.

Όλοι οι μη ΠΑΟΚτσηδες νιώσανε απέραντη ικανοποίηση για τους -2 βαθμούς.
Δυστυχώς αυτό είναι χαρακτηριστικό της ανθρώπινης φύσης.
Μόνο που σ' αυτή τη χώρα αυτό το χαρακτηριστικό είναι σήμα κατατεθέν του Ελληνα.
Είναι το απόλυτο χαρακτηριστικό του που ΤΟΝ ταυτοποιεί: Η ΜΝΙΣΗΚΑΚΙΑ.

Χαρακτηριστικά σχόλια δημοσιογράφων από την ΕΡΑ:

" Αδικήθηκε κατάφωρα ο ΠΑΟΚ ΑΛΛΑ επρεπε να φαει κοκκινη ο Γκαρσία"

Δλδ σχόλια του τύπου:

" Εγω δεν είμαι ρατσιστής αλλά αυτος είναι μαύρος..."

ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΗ
ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ.
ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΕΟ ΜΠΡΟΣΤΑ.

MetroStar

• Guest
« Reply #710 on: September 25, 2009, 19:59:34 »
Καλά ξηγιούνται οι πάνθηρες...

GeorgT

• Guest
« Reply #711 on: September 30, 2009, 09:28:30 »
Καληνυχτα από έναν Νιόνιο:

Τη στήριξη 500 φιλάθλων του θα έχει ο Ατρόμητος στην εκτός έδρας αναμέτρηση της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος κόντρα στον Πανιώνιο, την ερχόμενη Δευτέρα (16:45).

Η ΠΑΕ με ανακοίνωσή της στην επίσημη ιστοσελίδα της ενημέρωσε ότι εξασφάλισε το συγκεκριμένο αριθμό εισιτηρίων που αντιστοιχούν στη θύρα 8 του γηπέδου της Νέας Σμύρνης.

http://www.sport24.gr/html/ent/461/ent.318461.asp

Offline CRUSADER

• Αποστολή
  • **
« Reply #712 on: September 30, 2009, 10:11:56 »
θεωρώ λάθος το να αντιμετωπίζουμε τη στάση του τσακίρη με τη στάση των πανιώνιων ως μία... εγώ δεν έχω παράπονο από τους πανιώνιους παρά το γεγονός ότι δεν ήμουν στο παιχνίδι... έχω πει και παλιότερα ότι αδέρφια μου θεωρώ μόνο όσους αισθάνονται ΠΑΟΚ, ούτε φιλίες επικροτώ, ούτε λοιπές μαλακίες... απλά είναι καλό να αναγνωρίζεις ορισμένα πράγματα... φυσικά και θα σε βρίσουν, φυσικά και θα σκυλιάσουν να σε νικήσουν και έτσι πρέπει... για όσους λένε ότι οι πάνθηρες κρύφτηκαν πίσω από την απόφαση του τσακίρη να μην δώσει εισιτήρια και δεν αντέδρασαν να μας πουν τον τρόπο με τον οποίο αντέδρασε ο λαός του ΠΑΟΚ όταν πέρσι η διοίκηση της ΠΑΕ αποφάσισε να μην δώσει εισιτήρια στους βάζελους...

ive4

• Guest
« Reply #713 on: September 30, 2009, 10:45:10 »
Μη μπερδέυουμε την στάση της ΠΑΕ από την στάση των οπαδών του ΠΓΣΣ. Άλλο το ένα, άλλο το άλλο.
Ο Τσακίρης απέδειξε το μεγάλο κόμπλεξ του με τον ΠΑΟΚ, όσο κι αν στα λόγια το παίζει φιλοΠΑΟΚτσής.

Diego-4

• Guest
« Reply #714 on: September 30, 2009, 11:32:05 »
Πολύ συναισθηματικοί έχουμε γίνει τώρα τελευταία !

ΠΑΣ ΜΗ ΠΑΟΚ ΒΑΡΒΑΡΟΣ !

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #715 on: September 30, 2009, 14:34:13 »
Georget, καληνυχτα ΚΑΙ απο τον νιονιο καλυτερα..
Ας σκεφτουμε λιγο το ενδεχομενο να μη μας δινει ΚΑΜΙΑ ΟΜΑΔΑ εισιτηρια σε λιγο καιρο..μα ΚΑΜΙΑ ΛΕΜΕ
τριπολες, κομοτηνες, ξανθες, νιονιος και το κοντερ μετραει ακομα..
ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ, ΒΑΛΤΕ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΣΑΣ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΟΥΝΤΙΚΟΥΣ ΣΑΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ

Offline PAOK_Piraeus

• Αποστολή
  • **
« Reply #716 on: September 30, 2009, 15:48:47 »
Εγω τους καταλαβαινω..

Ποναει πολυ να παιζεις 16 εκτος εδρας αντι για 15  ;)

"Κάποια πράγματα στην ζωή δεν εξαγοράζονται με τα χρήματα. Αυτό που ζω στον ΠΑΟΚ δεν έχει τιμή."

Offline eagle

• Αποστολή
  • **
« Reply #717 on: September 30, 2009, 18:59:47 »
Georget, καληνυχτα ΚΑΙ απο τον νιονιο καλυτερα..
Ας σκεφτουμε λιγο το ενδεχομενο να μη μας δινει ΚΑΜΙΑ ΟΜΑΔΑ εισιτηρια σε λιγο καιρο..μα ΚΑΜΙΑ ΛΕΜΕ
τριπολες, κομοτηνες, ξανθες, νιονιος και το κοντερ μετραει ακομα..
ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ, ΒΑΛΤΕ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΣΑΣ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΟΥΝΤΙΚΟΥΣ ΣΑΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ

Ελα ρε αδερφέ εντάξει, και με τους γάμησε τα νόμους που είναι οντως χουντικοί , που με το έτσι θέλω σου απαγορεύει να πας στο γήπεδο μπορείς να κάνεις τη μαγκιά σου.

Και μαγκιά ηταν αυτό που έκαναν οι ΠΑΟΚτσήδες στο περσινό Λάρισα-ΠΑΟΚ στα play offs. Δεν φαντάζεστε ποσο το χάρηκα.

Ηταν κατι που μου άρεσε, που το σκεφτόμουν, που ήθελα να συμβεί και να συμμετάσχω αν και είμαι μακρια. Ετσι απλά χωρίς να έχουμε ειστηρία επίσημα, πήγαμε κύριοι, χωρις διακριτικά μεν αλλα με εξυπνάδα και τσαγανό. Φωνάζαν τα αδέρφια για τη ΠΑΟΚάρα 90 λεπτά σε ενα πέταλο και γειά σας.

Εμείς μαζί για μια ζωή αετέ αετέ δικέφαλε...

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #718 on: September 30, 2009, 19:51:45 »
Εγω δεν ειπα τι θα κανει ο ΠΑΟΚτσης ;)
Εγω αυτα  τα αρχιδια κραζω  ;D
Και μενα ειναι ονειρο μου σαν το περσινο μεσα στο αλκαζαρ στην κανονικη διαρκεια ομως, το 0-0, η οπως τα λες εσυ στα πλεη οφ.
Να σκασει η αρμαδα μας, ενα 2χιλιαρο ετοιμο για ολα, απο το πουθενα και να γινει χαμος, καταληψη και τρελα, αλλα οι εποχες δυσκολεψαν

reset4

• Guest
« Reply #719 on: October 05, 2009, 00:22:38 »
http://toumpalibre.blogspot.com/2009/10/blog-post_05.html

Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο άσσος του Πανιωνίου αποκάλυψε ότι ήταν πολύ κοντά σε συμφωνία με την ομάδα μας, καθώς επίσης και ότι είχε πρόταση από τον βάζελο.