Author Topic: Καλησπέρα από έναν Νιόνιο!  (Read 43002 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Diego-4

• Guest
Απ: Καλησπέρα από έναν Νιόνιο!
« Reply #680 on: September 24, 2009, 11:09:18 »
Μην εκφράζεστε έτσι ... Θα διώξετε τον Daniel απο το φόρουμ με την συμπεριφορά σας.

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
« Reply #681 on: September 24, 2009, 11:13:19 »
ποτε μου δεν τους θεωρησα φιλους  ΠΟΤΕ, καποια πραγματα δεν ξεχνιουνται οπως κ οτι μας φωναζαν βουλγαρους πριν 4 5 χρονια, χωρια που εβριζαν τον ΠΑΟΚ συνειχεια, φλωροι ειναι που επειδη θελουν να ανεβαινουν τουμπα 70-80 ατομα κ ναναι ατσαλακωτοι στο παιζουν φιλοι τπτ παραπανω, χθες δεν φανηκαν να ξερετε πουθενα οι φιλοι μας ενω ημασταν 100 ατομα εξω..αναρωτιεμαι αν γινοταν το ιδιο στην τουμπα κ μεις αυτο θα καναμε ?..ειστε απλα ελαχιστοι μπροστα στον ΠΑΟΚ που με σφαγες καταφερατε να παρετε το χ κ αναψατε πυρσους για την επιτυχια, θα σας ξαναθυμηθουμε στον δευτερο γυρο πατατακια..

Offline maria-mtb

• Βασικός
« Reply #682 on: September 24, 2009, 11:20:59 »
το κορυφαιο το ακουσα απο ενα γατακι μετα φευγοντας μονη μου. ελεγε στο αλλο γατακι "αλλα γελασα πολυ με το γκολακι τους ρε φιλε..."

βεβαια και γελασες, ολη η ελλαδα γελασε! γατακια ε γατακια.

daniel

• Guest
« Reply #683 on: September 24, 2009, 12:00:38 »
μπα,δε με διωχνουνε,αντιθετα ειναι καλο να μπαινω που και ποθυ να γελαω με οσα διαβαζω....
εγω παντως ποτε δεν ειπα για φιλους οπαδους και λοιπα,αν εγω εχω καποιους φιλους η γνωστους απο εδω ειναι αλλο καπελο,σαφως και εχω φιλους απο καθε ομαδα,και φυσικα θα ανεβω στο δευτερο γυρο οπως κανω καθε χρονο με το αυτοκινητο μου και ειμαι παντα ανετα
παντως αν το γενικευετε ειναι μεγα λαθος....η μηπως ολοι οι δικοι σας ειναι καλα παιδια???
παντου υπαρχουν και μαλακες

Offline Suicidal

• Βασικός
« Reply #684 on: September 24, 2009, 12:10:21 »
πρόσεξε......

έχεις δεν έχεις φιλους ή γνωστούς εδώ μέσα,
αυτα τα
να μπαινω που και που να γελαω με οσα διαβαζω....
θα τα ΚΟΨΕΙΣ εδώ και τώρα..!!
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
« Reply #685 on: September 24, 2009, 12:22:51 »
πραγματι χτες η ολη η ιστορια ηταν τραγελαφικη.πηραν αποφαση να μην αφηνουν να μπαινουν ατομα που η ταυτοτητα τους ηταν απο λαμια και πανω...ειδα στα εκδοτηρια ατομα απο αλεξανδρουπολη και κερκυρα που τους διωχνανε!προσοχη ομως αυτα συνεβαινανε εξω απο το γηπεδο.
οσον αφορα μεσα στο γηπεδο παιδια εγω ειδα αλλα πραγματα.μπηκαμε στη θυρα 1 και ειδα 2 ατομα που χτες οργανωναν κερκιδα να μας λενε μη κανετε καμια μαλακια γιατι οι πανιωνιοι μας ξηγουνται καλα.εμενα προσωπικα καποια στιγμη ηρθαν 2 πανιωνιοι και μου λεγανε ΠΑΟΚΑΡΑ.δυο βλαχομαγκακια πιτσιρικια ειδαν 2 πανο των πανιωνιων εκει στη θυρα μας και σκεφτηκανε να πανε να τα παρουν οι παπαρες.ευτυχως βρεθηκε καποιος δικος μας και τους τα ψαλε και το βουλωσανε.και οσον αφορα το μπινελικι παιδια τελος ουτε εκεινοι ασχοληθηκανε μαζι μας ουτε και μεις ιδιαιτερα.αντε να υπηρξε ανταλαγη υβριστικων συνθηματων μονο για λιγο.τπτ αλλο ο καθενας φωναζε για την ομαδα του.οσον αφορα μεσα στο γηπεδο δεν υπηρξε κανενα προβλημα.
αλλα πραγματι τα οσα συνεβησαν πριν το ματς στα εκδοτηρια ηταν φασιστικα!
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline lioste

• Αποστολή
  • **
« Reply #686 on: September 24, 2009, 12:49:36 »
Οπάδικα δείξαμε την ανωτερότητα μας γιατί ενώ στην κερκίδα μας υπήρχαν πανιά του νιονιου δεν πειράχτηκε κανένα καλώς ή κακώς.
Τώρα από του νιονιους δεν μπορώ να τους κατηγορήσω επείδη μας έβριζαν.
Για την φιλία...απλά δεν ασχολούμαστε μαζί τους..δατς ολ
« Last Edit: September 24, 2009, 12:54:55 by lioste »
ΑΡχίΔια

daniel

• Guest
« Reply #687 on: September 24, 2009, 12:56:43 »
εγω δε ξερω παντως αλλο γηπεδο να εχει γινει αυτο που εγινε χθες,δε ξερω τι εγινε στα εκδοτηρια,αλλα μεσα στο γηπεδο ηταν ανοικτες οι πορτες μεταξυ θυρας 1 και 2 και δν εγινε το παραμικρο,σε καθε ματς γινεται αυτο με τις ταυτοτητες,μεχρι και δικοι μας που μενουν εκτος αθηνας δυσκολευονται να παρουν εισητηριο σε ματς με ομαδες που δν εχουν παρει επισημα εισητηρια,ειτε ειναι απο το ΚΙΑΤΟ ειτε απο βορεια Ελλαδα
σημασια τεραστια εχει πως οσοι απο εσας ητανε μεσα,δν ειχαν το παραμικρο προβλημα

Offline bane

• Αλλαγή
« Reply #688 on: September 24, 2009, 13:31:09 »
δεν θα μπορουσατε να παρεμβειτε στην διοικηση σας ωστε να τους αφησει? δεν θελετε εσοδα? πιστευεις οτι αν αντιμετωπιζατε προβλημα αναλογο στην τουμπα θα μενατε απο εξω? δεν θα μιλησω για φιλιες απλα σε ενα βαθμο θεωρω σωστο να μην εχεις προβλημα με τον κοσμο του ΠΑΟΚ .δεν σε πειραζει μην τον πειραζεις .
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

GeorgT

• Guest
« Reply #689 on: September 24, 2009, 13:41:14 »
τις οποιες συμπάθειες ειχαν οι νιονοι, τις χάσανε! Δε μπορει να υπαρχει διαφορετική θεση δοικησης κ οπαδών σε συνδυασμό να μην αντιδρα ο κόσμος, να τα δέχεται ολα κ να τα ριχνει στην διοίκηση μετα! ΑΑΑ κ φιλε Τσακιρη με τη μουρη που την πάτησε τρενο, ΦΕΤΟΣ δεν μιλας για διατησιες κλπ?? ?? Μοκο Στροκο??

Offline PAOK_Piraeus

• Αποστολή
  • **
« Reply #690 on: September 24, 2009, 13:44:29 »
DVD δεν εχει φετος?
"Κάποια πράγματα στην ζωή δεν εξαγοράζονται με τα χρήματα. Αυτό που ζω στον ΠΑΟΚ δεν έχει τιμή."

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #691 on: September 24, 2009, 13:54:06 »
εγω δε ξερω παντως αλλο γηπεδο να εχει γινει αυτο που εγινε χθες,δε ξερω τι εγινε στα εκδοτηρια,αλλα μεσα στο γηπεδο ηταν ανοικτες οι πορτες μεταξυ θυρας 1 και 2 και δν εγινε το παραμικρο,σε καθε ματς γινεται αυτο με τις ταυτοτητες,μεχρι και δικοι μας που μενουν εκτος αθηνας δυσκολευονται να παρουν εισητηριο σε ματς με ομαδες που δν εχουν παρει επισημα εισητηρια,ειτε ειναι απο το ΚΙΑΤΟ ειτε απο βορεια Ελλαδα
σημασια τεραστια εχει πως οσοι απο εσας ητανε μεσα,δν ειχαν το παραμικρο προβλημα

Διοικήστε απο έναν αστείο άνθρωπο που μάλλον σας εκπροσωπεί. Φιλάκια 1)στους Αλβανούς σεκιουριτάδες σας ,καλύτερους φίλους των ΕΚΑΜΙΤΩΝ, που προφανώς εκτός έδρας πανπουστωνιακού , βλέπουν μόνο με τα κυάλια και 2) στο πουτανάκι στα εκδοτήρια που κατα την επίσημη ΠΑΕ ΠΑΝΠΟΥΣΤΩΝΙΟΣ τη βρίσαμε, τη χτυπήσαμε, τη σακατέψαμε, την παρτάραμε στα gangbang.
Με την πάρτη μας δεν μπορείς να γελάς, είσαι μεγέθους πλατείας κ δεν ξέρεις τί κ πόσους κουβαλάμε.
ΥΓ Αλήθεια τους βλάχους της Τριπολιτσάς έτσι τους εξηγηθήκατε την προηγούμενη αγωνιστική?

ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΜΕΣΑ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΙΩΝΕΣ.....ΕΙΣΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΕΤΕ ΤΕΤΟΙΑ ΒΑΡΙΑ ΟΝΟΜΑΣΙΑ

Offline maria-mtb

• Βασικός
« Reply #692 on: September 24, 2009, 13:58:10 »
αντε πες τα, γιατι αναβουν τα λαμπακια μας. εχουμε τα προβληματα μας εχουμε κ τον καθε @@@ να μας πρηζει με τις φιλολογιες του.

Offline KATISI4

• Αλλαγή
« Reply #693 on: September 24, 2009, 14:28:45 »
μπα,δε με διωχνουνε,αντιθετα ειναι καλο να μπαινω που και ποθυ να γελαω με οσα διαβαζω....
εγω παντως ποτε δεν ειπα για φιλους οπαδους και λοιπα,αν εγω εχω καποιους φιλους η γνωστους απο εδω ειναι αλλο καπελο,σαφως και εχω φιλους απο καθε ομαδα,και φυσικα θα ανεβω στο δευτερο γυρο οπως κανω καθε χρονο με το αυτοκινητο μου και ειμαι παντα ανετα
παντως αν το γενικευετε ειναι μεγα λαθος....η μηπως ολοι οι δικοι σας ειναι καλα παιδια???
παντου υπαρχουν και μαλακες

παρε και το διαβατηριο σου μαζι γιατι εδω μπαινεις βουλγαρια.....και αν η ταυτοτητα σου γραφει Αθηνα μην περιμενεις να μπεις...

Offline scouser4

• Αλλαγή
« Reply #694 on: September 24, 2009, 14:47:22 »
 :thumbok:

DimNaoussa

• Guest
« Reply #695 on: September 24, 2009, 14:50:36 »
 :nianiania:

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #696 on: September 24, 2009, 15:08:00 »
δωστε 500 εισιτηρια στους νιονιους με 30 ευρω το ενα και αφηστε τους εξω απο την τουμπα να παραμιλανε .-

Ετσι. Θα βαλουμε 10 νταμαρια εξω απο την 7 και θα ζητανε βουλγαρικο διαβατηριο για να μπουνε μεσα οι νιονιοι  :thumbok:
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #697 on: September 24, 2009, 15:15:12 »
Τα χουμε πεί 100 φορές με τους νιόνιους και οι πιό περπατημένοι τα χουνε ζήσει άπειρες φορές από κοντά. Τα χθεσινά μόνο έκπληξη δεν προκαλούν.......

Υ.Γ: ντάνιελ να δεις εμείς το γέλιο ρίχνουμε με την ανύπαρκτη "υπόσταση" σου...
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline spartiatis

• Αλλαγή
« Reply #698 on: September 24, 2009, 15:27:05 »
εγω παντως στο πιο σκληρο διαπληκτισμο που ημουν παρον (το σκηνικό με την αιματοχυσία της υπαλληλου στα εκδοτήρια ημουν απων) ήταν το γιουχαρισμα δικών μας -δηλαδη ανθρώπων ξενικής προέλευσης- στους χωροφυλακες (ορος δεκαετιας 70 αλλα δυστυχως ακομα δοκιμος) για την απρεπή και προσβλητική συμπεριφορά τους επειδή ζητούσαν ταυτότητα απο μια οικογενεια νιονιων (πατερας-γυναίκα και στην αγκαλιά παιδάκι 4 χρονών με τη πιπιλα στο στομα).
ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ!!!!

Ντανιελ, ευχομαι σε κανένα άλλο γηπεδο να μη συμβαίνουν αυτά που ειπα παραπάνω και να αποτελείτε εκεί στη πλατεία την εξαίρεση.

----

Offline ved

• Αλλαγή
« Reply #699 on: September 24, 2009, 15:43:53 »
παιδια χωρις να ειμαι παρων να δω τι εγινε να πω οτι και στους πανθηρες υπαρχουν αξιολογα ατομα***,,οτι υπαρχουν και μαλακες παντου συμβαινει και οτι η παε τους εχει τετοια συμπεριφορα δεν με εκπλησει.

***=> http://www.paok-kordelio.gr/index2.html πατηστε στα παλιοτερα θεματα και δειτε το αρθρο για τους πανθηρες νεας σμυρνης την πλακετα που ειχαν στειλει στο κορδελιο τα πανω που ειχαν σηκωσει την παρουσια τους στα τεμπη και την ευχαριστηρια ανακοινωση του κορδελιου.

Πριν λίγες μέρες οι γνωστοί σε όλους φίλοι του Πανιωνίου Πάνθηρες και πιο συγκεκριμένα το PANTHERS CLUB NEAS SMYRNIS έστειλαν στο σύνδεσμο μας μια πλακέτα για τα 6 αδικοχαμένα αδέρφια μας που χάθηκαν στις 04-10-99. Η πλακέτα έγραφε "ΟΙ ΨΥΧΕΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΣΤΙΣ ΕΞΕΔΡΕΣ ΤΩΝ ΟΥΡΑΝΩΝ & ΣΤΙΣ ΜΝΗΜΕΣ ΜΑΣ" Δεν είναι η πρώτη φορά που οι Πάνθηρες κάνουν κάτι ανάλογο αφού και κατα το παρελθόν έχουν δείξει με διάφορους τρόπους την ευαισθησία τους σε αυτό το τραγικό γεγονός και μας έδειξαν οτι εκτός απο οπαδοί είναι και πάνω απο όλα ΑΝΘΡΩΠΟΙ. Στη Τούμπα είχαν αναρτήσει πανό που έγραφε "ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΑΥΡΑΕΤΟΙ "ΠΑΝΘΗΡΕΣ" " Το 2006 στο ετήσιο μνημόσυνο που γίνεται στα Τέμπη είχαν τοποθετήσει πανό, δίπλα στο μεγάλο πανό του Κορδελιού που "ταξίδευε" εκείνη τη μαύρη νύχτα μαζί με τα 6 αδικοχαμένα αδέρφια μας, που έγραφε "ΑΘΑΝΑΤΟΙ 4-10-99 KOYKAKI PANTHERS". Οι Πάνθηρες μέχρι σήμερα μας δείχνουν οτι συμπάσχουν μαζί μας και το αποδεικνίουν όποτε τους δωθεί η ευκαιρία και είναι οι μόνοι που μας το δείχνουν και με πράξεις, ενώ κάποιοι άλλοι έχουν ξεχάσει το γεγονός τελείως ή μένουν απλά σε ένα φαξ που στέλνουν στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ κάθε χρόνο στις 4 Οκτωβρίου. Με τον Πανιώνιο πάντως μας δένουν και οι ίδιες ρίζες αφού και αυτή η ομάδα είναι προσφυγική που προέρχεται απο την Μικρά Ασία και τις χαμένες πατρίδες, όπως και ο ΠΑΟΚ μας. Ο σύνδεσμος μας όπως και όλος ο λαός του ΠΑΟΚ σας λέει ένα μεγάλο ευχαριστώ αλλά και αυτό ίσως να μην είναι αρκετό για όλα αυτα που κάνετε Πάνθηρες. Ο σύνδεσμος Ελευθερίου-Κορδελιού θα είναι δίπλα σας σε ότι χρειαστείτε.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΑΝΘΗΡΕΣ

βεβαια αυτο δεν σημαινει οτι ειμαστε φιλοι η αδερφια αλλα οχι και να τα τσουβαλιαζουμε ολα.