Author Topic: Καλησπέρα από έναν Νιόνιο!  (Read 43033 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Απ: Καλησπέρα από έναν Νιόνιο!
« Reply #600 on: March 02, 2009, 00:12:41 »
Πολλα πραγματα που προηγηθηκαν μου την εδωσαν στα νευρα. Ακομα πιο πολλα σημερα.Ας πουμε το θρασσος καποιων να μιλανε ΣΗΜΕΡΑ για τη διαιτησια. Γραφτηκαν πολλα ειτε υπερ ειτε κατα της φιλιας με τους Πανιωνιους. Για την διοικηση τσακιρη κλπ.  Για διαφορα σκηνικα του παρελθοντος. Νομιζω οτι η αληθεια ειναι καπου στη μεση.  Ουτε αγγελοι ουτε διαβολοι ειναι οι πανιωνιοι.Οπως και μεις αλλωστε.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
« Reply #601 on: March 02, 2009, 00:18:07 »
Αληθευει οτι κατα την συλληψη των δικων μας οπαδων και κατα την πορεια που τους πηγαινανε στα περιπολικα ΚΑΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ πετουσανε ο,τι βρισκανε προς τους μπατσους?

PAOKCURE για 50-100 μαλακες που το παιζουνε νιονιομαχοι και ντεμεκ πρωτευουσιανοι δεν πρεπει να βαζουμε στο ιδιο τσουβαλι ολους τους οπαδους του Πανιωνιου. Ελεος, νεα σμυρνη έμενα οταν δουλευα Αθηνα και εβγαινα και επινα τον καφε μου στην πλατεια χωρις να προκαλω απλα με κασκολ ΠΑΟΚ. Γνωρισα τοσο κοσμο και κανενας δεν με προκαλεσε ή να βρισει τον ΠΑΟΚ.

Δεν λεω τι γινοταν οποταν επαιζε ο ΠΑΟΚ εκει. Ειναι η μοναδικη φορα που εχω δει στην ζωη μου (εκτος απο τοτε που ημουνα Σκωτια και ειδα οπαδους Αμπερντιν και Σελτικ) οπαδους να τρωνε μαζι με τα διακριτικα των ομαδων τους.

Τωρα αν πας στην πλατεια και πεις Γαμιεται ο νιονιος ε τοτε εχεις προβλημα. Οπως επισης αμα ειναι καμμενος εγκεφαλος ο αλλος ακομα και οπαδος του Αιολικου να εισαι θα σου την πεσει.
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline Suicidal

• Βασικός
« Reply #602 on: March 02, 2009, 07:17:59 »
Μα για τους οπαδούς τους λέω ρε παιδιά κι όχι για τη διοίκηση. Δεν κάνανε κατάληψη στη συνέντευξη τύπου για να διαμαρτυρηθούν και καλά; Για ποιο πράγμα να διαμαρτυρηθούν ρε πούστη μου σήμερα; Που δεν φάγανε 4;
Αυτό με τρέλανε

μήπως τα είχανε με τους δικούς τους χάλιες ? εγώ πάντως έτσι νομίζω !
Αφού κατά διαόλου πάνε, ξεκλειδώθηκε και για τα καλά τώρα το playoff για αυτούς....

ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
« Reply #603 on: March 02, 2009, 11:16:40 »
μερικες φορες απο αλλου το περιμενεις κ απο αλλου σου ρχετε, στο 1-0 συκωθηκαν απο τα επισιμα καμια 5-6 ατομα ανω των 40 κ μας εκαναν χειρονομιες μεταξυ των οποιων κ ενας 60αρης μπορει κ παραπανω που ηταν κ ο ποιο προκλητικος, ευτυχως που δεν ξεφυγε η κατασταση για μας χωριζε μια δυμοιρια, στο 1-2 ηταν ολοι κρυμενοι ομως κατω απο τα καθισματα χωθηκαν  ;D  ;D

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #604 on: March 02, 2009, 16:56:58 »
Μα για τους οπαδούς τους λέω ρε παιδιά κι όχι για τη διοίκηση. Δεν κάνανε κατάληψη στη συνέντευξη τύπου για να διαμαρτυρηθούν και καλά; Για ποιο πράγμα να διαμαρτυρηθούν ρε πούστη μου σήμερα; Που δεν φάγανε 4;
Αυτό με τρέλανε

μήπως τα είχανε με τους δικούς τους χάλιες ? εγώ πάντως έτσι νομίζω !
Αφού κατά διαόλου πάνε, ξεκλειδώθηκε και για τα καλά τώρα το playoff για αυτούς....

ετσι ακριβως απ'οτι καταλαβα κι εγω απο τα ρεπορταζ.για την ακριβεια ακουσα στο ραδιο οτι ενω η διοικηση του τσακιρη τους ελεγε για σφαγη της διαιτησιας,αυτοι λεγανε ποια διαιτησια...

τωρα χθες στο γκολ τους,εβριζε ολο το γηπεδο.οπως κι εμεις βριζαμε.αυτα ειναι μεσα στο παιχνιδι λεω γω.για καποιον μπορει να ειναι αλλιως.
παντως πολλα πραγματα χθες ηταν θετικα απο την μερια τους οπως η εισοδος ολων τελικα των οπαδων μας και τα καθιερωμενα
τα τελευταια χρονια,νερα στο τελος του αγωνα(οπως και στην τουμπα εγινε στον πρωτο γυρο κατι αναλογο απο τον συνδεσμο του κορδελιου).

τελος θα πρεπει να εχουμε στο μυαλο μας οτι η ν.σμυρνη ειναι ενα απο τα λιγα γηπεδα που μπορουμε να παμε εκδρομη....φετος κοψαμε και την λαρισα ενω μαλλον ουτε τριπολη θα παρουμε εισητηρια...ετσι το λεω...
« Last Edit: March 02, 2009, 17:15:14 by gianniwths4 »

Offline spartiatis

• Αλλαγή
« Reply #605 on: March 02, 2009, 17:08:22 »
ακουστε πως μας λενε κάποιοι... στο τελος καπου στο 2.00 μεχρι το 2.06

σιγουρα προκειται για μεμονομενα περιστατικα και γι αυτο η υπομονη μου εξαντλειται ως εκει και όχι παραπερα...
αλλα μεμονομενα μεμονομενα μεμονομενα μαζευονται πολλα στο στομαχι μου και θα ριξω καμια βαρια κουβεντα... βρειτε μια σοβαρη απαντηση στον Φαλμεραϊερ που τη ψαχνετε 200 χρονια τωρα και δε τη βρισκετε και μετα ξαναμιλήστε για βουλγαρους...αντε στο διαλο...

ive4

• Guest
« Reply #606 on: March 03, 2009, 08:31:54 »
μερικες φορες απο αλλου το περιμενεις κ απο αλλου σου ρχετε, στο 1-0 συκωθηκαν απο τα επισιμα καμια 5-6 ατομα ανω των 40 κ μας εκαναν χειρονομιες μεταξυ των οποιων κ ενας 60αρης μπορει κ παραπανω που ηταν κ ο ποιο προκλητικος, ευτυχως που δεν ξεφυγε η κατασταση για μας χωριζε μια δυμοιρια, στο 1-2 ηταν ολοι κρυμενοι ομως κατω απο τα καθισματα χωθηκαν  ;D  ;D

σιγά τον λόγο για να ασχοληθούμε! Από αυτά θα τους χαρακτηρίσουμε φίλους ή εχθρούς ; Σιγά δε τρέχει τίποτα.
Κι εγώ κατάλαβα ότι το ντού στα αποδυτήρια δεν έχει να κάνει με τον ΠΑΟΚ, αλλά με τα δικά τους εσωτερικά θέματα. Άλλωστε από τη στιγμή που  η διοίκησή τους στήριξε τον Χούτο και όχι τον προπονητή, έγιναν μπουρδέτο.

daniel

• Guest
« Reply #607 on: March 03, 2009, 14:08:35 »
ειλικρινα δε με ενδιαφερει το τι λεγεται απο ορισμενους,οσοι ομως ηταν πριον απο το ματς στη γωνια του γηπεδου ,εβλεπαν καποιους απο εμας να κανουν οτι δηποτε για να βοηθησουνε οσους δεν ειχαν εισητηριο,ολα τα αλλα τα αφηνω στην κριση ολων
μακαρι να χρειαστει να τα ξαναπουμε συντομα ,στο κυπελλο ,μπραβο για το διπλο και απο εδω(το ειπα και σε αλλο τοπικ)

ive4

• Guest
« Reply #608 on: March 03, 2009, 23:25:10 »
Αυτός ο Μάκης Διόγος λύσσαξε στο ραδιόρωνο όταν μπήκε το δεύτερο γκολ του ΠΑΟΚ. Λίγη αντικειμενικότητα δε βλάπτει.

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #609 on: March 04, 2009, 00:57:59 »
πράγματι. εκτός από το επιθετικό φάουλ του μούσλι στο 2ο γκόλ ανακάλυψε πέναλτυ στον ρεκόμπα και 90-10 υπέρ του ΠΑΟΚ διαιτησία...

έλεος ρε dιογο..
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

ive4

• Guest
« Reply #610 on: March 04, 2009, 11:38:06 »
κατά τα άλλα το παίζει φιλοΠΑΟΚτσής αλλά όταν καίγεται χάνει τα λογικά του!

daniel

• Guest
« Reply #611 on: March 04, 2009, 11:43:47 »
δικαιολογω απολυτα τον μακαρο ,απλα θυμαμαι στο ματς του πρωτου γυρου μολις αφυγα απο τουμπα,μπηκα στο αυτοκινητο και εβαλα ραδιοφωνο,το τι ελεγε ο τυπος που εκανε ρεπορταζ αγωνα  δε περιγραφεται,τοσο οπαδο δημοσιογραφο δεν εχω ακουσει,ουτε ο μινος δε ελεγε τετοια παραμυθια...
ειπαμε καποιοι ειναι και οπαδοι ,τι να κανουμε?
ο Διογος ειναι οτι ειναι ο Μινος ,ο καθε ενας με την αρρωστια του...

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #612 on: March 04, 2009, 11:48:39 »
άμα είναι οπαδός τότε να μην παριστάνει τον αμερόληπτο και καλά δημοσιογράφο.
και μου πείς πάλι για τον μίνο γιατί κανείς δεν τον παίρνει στα σοβαρά..
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

ive4

• Guest
« Reply #613 on: March 04, 2009, 12:45:41 »
ε ναι αλλά ο Μίνος δε το παίζει αντικειμενικός. Αντίθετα ο Διόγος μας πρήζει για το πόσο φιλοΠΑΟΚτσής είναι. Τεσπα

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #614 on: March 04, 2009, 15:29:51 »
αυτά τα φιλοΠΑΟΚτσης είναι όταν ο ΠΑΟΚ είναι από κάτω τους και ακίνδυνος....τα φιλοΠΑΟΚτσης μπορείς να τα δεις σήμερα κάνοντας μια βόλτα στα φόρουμ των άλλων ομάδων...θα δεις ότι όλοι τους είναι με το gay...βλέπεις σηκώσαμε κεφάλι...και τους χαλάμε την πιάτσα....είχαν βολευτεί με έναν ΠΑΟΚ που έπαιζε για να παίζει και ήταν όλοι φίλοι μας...από ξαδέρφια γίναμε η κακια πεθερά τους...δεν αργεί η ώρα που θα γίνουμε και ο κακός πατριός τους που θα είναι αγκαλιά με τη μάνα τους...εκεί να δείτε χολή...Ο ΠΑΟΚ ΕΓΙΝΕ ΞΑΝΑ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΕΝΟΧΛΕΙ...
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

daniel

• Guest
« Reply #615 on: March 05, 2009, 13:18:07 »
εχθες οταν γυρναγαμε απο τριπολη,πικραμενοι,πηραμε μεγαλη χαρα απο τις σερρες αλλα και ειχαμε μια αναμονη για δευτερη χαρα απο εσας,αλλα τα κορακια ακομα μια φορα δε σας αφησαν,αν νομιζετε οτι θελουμε να βλεπουμε το ποκ να νικαει οποιονδηποτε αλλο ειστε πολυ βαθια νυχτομενοι
οσο για μινο ,εγω τον σεβομαι και το εχω δειξει εμπρακτα

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #616 on: March 05, 2009, 15:08:09 »
daniel οι εποχες αλλαξαν χθες το βραδυ. Ξαναρθανε τα χρονια που η ομαδα του κρατους εχανε πριν μπει στα Τεμπη και μεις κυκλοφορουσαμε με πορτοκαλι μπουφαν και κατσαβιδι στο παντελονι. Αν θελουν πολεμο και τραμποθκισμους διαλεξαν λαθος αντιπαλο
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline LOndrezos

• Αποστολή
  • **
« Reply #617 on: March 05, 2009, 15:35:18 »

όχι παράθεση του προηγούμενου πόστ

Βαλε και το γεγονος οτι ειναι δυσκολοι καιροι κυριως για τη Βορεια Ελλαδα....Φοβαμε τα χειροτερα αν και με τουσ Νεοσμυρνιωτες προσωπικα εχω να πω οτι αν εξαιρεσεις μια ομαδα 30-40 ατομων που μας αποκαλουν βλαχους και βουλγαρους οι υπολοιποι ειναι ΟΚ. Ειχα μεινει για ενα μηνα στη Βαρνης και γνωριζω αρκετα ατομα απο την Πλατεια.
« Last Edit: March 05, 2009, 15:58:54 by Capricorn »

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
« Reply #618 on: March 23, 2009, 14:56:54 »
παραπονα απο τη διαιτησια ειχατε στη νεα σμυρνη που σας κερδισαμε πεντακαθαρα.μιλαγατε για υποτιθεμενα φαουλ του μουσλιμοβιτς στον παιχτη σας στο δευτερο γκολ του μπακαγιοκο.
για τη χτεσινη πεντακαθαρη αλλοιωση αποτελεσματος με καραμπινατο γκολ οφσαιντ γιατι ολα ηταν τοσο χαλαρα και ηρεμα...???
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

DimNaoussa

• Guest
« Reply #619 on: March 23, 2009, 15:18:27 »
γιατι αραγε? ? ?  ???  ???  ???