Author Topic: Καλησπέρα από έναν Νιόνιο!  (Read 43086 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

northeagle_4

• Guest
Απ: Καλησπέρα από έναν Νιόνιο!
« Reply #460 on: November 07, 2008, 20:05:20 »
το παλικαρι δεν προκαλεσε κανεναν και ειναι εδω μεσα οπως πρεπει,σεβαστειτε το και μην προσπαθειτε να μπριζωνεται συνεχεια.
 Τα του ματς στο ματς και τα του φορουμ του φορουμ.Το οτι θα βριζει και η μια και η αλλη πλευρα δεν λεει κατι,αυτονοητα πραγματα αν παρεξηγειθει κανεις με την οποια ατμοσφαιρα μεσα δικο του προβλημα.

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
« Reply #461 on: November 07, 2008, 20:06:59 »
+1

Offline ved

• Αλλαγή
« Reply #462 on: November 07, 2008, 20:11:01 »
+2

apostolos

• Guest
« Reply #463 on: November 07, 2008, 20:19:35 »
Θα συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες, ο Daniel είναι στον αφρό και δεν έχει δώσει δικαίωμα ποτέ, και είναι τιμή μας να φιλοξενούμε σοβαρούς αλλόθρησκους εδώ, αν κάποιοι θέλετε να τον διώξετε ντε και καλά με χαζομαγκιές δίκιο από τους περισσότερους από μας εδώ να ξέρετε δεν θα βρείτε ο κόσμος να χαλάσει...
Το πότε ο φιλοξενούμενος προκαλεί και πότε όχι το ξέρουμε όλοι πολύ καλά....

GeorgT

• Guest
« Reply #464 on: November 07, 2008, 20:20:24 »
μιας κ λέτε για +, το μεγάλο συν του είναι που ασχέτως αλλόθρησκος έχει αντέξει τόσο καιρό εδώ μέσα, χωρίς να μαλώσει! Ο μόνος αλλόθρησκος! Μπράβου του απο μενα. Εγω δεν θα άντεχα να συζητήσω σε αλλόθρησκο-φόρουμ χωρίς να πλακωθώ!

εντιτ: με πρόλαβε ο αποστολ!

bouros

• Guest
« Reply #465 on: November 07, 2008, 20:22:35 »
και ενα + απο μενα γιατι εχετε απολυτο δικιο.

Offline Lennon_

• Αποστολή
  • **
« Reply #466 on: November 07, 2008, 21:37:37 »
το ότι θα βρίσουν οι μεν τους δε δεν σημαίνει ότι βρίζω εγώ τον daniel

με την ίδια λογική οι "ψευτοπαοκτσιδες" που πηδάν ή όχι το κάγκελο k κάνουν επεισόδια κάνοντας κακό στον ΠΑΟΚ k λέμε ότι ΈΛΑ MORE ΔΕ ΜΠΟΡΟΎΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΟΎΝ ΑΥΤΟΎΣ ΤΟΥΣ 200 ΤΟΥΣ ΞΈΡΟΥΜΕ τότε
αυτοι οι 200 δεν ειναι 200 αλλά 19000 φέτος.
Εμένα λοιπόν δε με εκφράζουν όσοι βρίσουν αύριο ή όσοι συστηματικά από την αρχή της χρονιάς μπουκάρουν στις Σέρρες, στο Καυταντζόγλειο, μπουκάλι στο κόρνερ με πιο ματς κολλησα τώρα κ πάει λέγοντας.
Χαίρομαι που επικρατεί τέτοιο κλιμά εδώ μέσα και δε γίναμε ακόμα μπάχαλο κ ελπίζω να μη γίνουμε ποτέ.
Αύριο εύχομαι νίκη του ΠΑΟΚ κ καλό ταξίδι στους οπαδούς του Πανιωνίου.

Αυτά όλα τα είπα παίρνοντας αφορμή από την καταπληκτική τοποθέτηση του
το παλικαρι δεν προκαλεσε κανεναν και ειναι εδω μεσα οπως πρεπει,σεβαστειτε το και μην προσπαθειτε να μπριζωνεται συνεχεια.
 Τα του ματς στο ματς και τα του φορουμ του φορουμ.Το οτι θα βριζει και η μια και η αλλη πλευρα δεν λεει κατι,αυτονοητα πραγματα αν παρεξηγειθει κανεις με την οποια ατμοσφαιρα μεσα δικο του προβλημα.
ΛΑΕ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΞΥΠΝΑ

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #467 on: November 07, 2008, 21:51:06 »
εγω αυριο θα πινω μπυρες με το ντανιελ
οποιος γουσταρει πμ

...θεσσαλονικη εννοω...
« Last Edit: November 07, 2008, 22:00:26 by ÄÁÓÊÁËÏÓ-4 »

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #468 on: November 07, 2008, 21:54:59 »
που θα ειστε ρε? εγω θα το δω ν. σμυρνη με κατι δικους μου νιονιους
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline KATISI4

• Αλλαγή
« Reply #469 on: November 07, 2008, 22:05:47 »
εγω αυτο που θελω να πω οτι 90 λεπτα που θα παιζω ειμαι αντιπαλος με οποιον κ αν παιζω.ειτε λεγετε πανιωνιος ειτε λεγετε κωλοπεριστερωνας.μεσα στο γυπεδο δεν παιζουν για μενα φιλιες.το μονο που με νοιαζει ειναι να παρω τους 3 βαθμους.το απεξω δεν με απασχολει οπως δεν απασχολει κ κανεναν απο ολους σας με ποιους κανουμε παρεα κ με ποιους πινουμε ρετσινες.
και μιλαω για την παρτυ μου.ουτε βγηκε κανεις να βρισει τον ντανιελ ουτε τιποτα.
το να φωναζω για την ομαδα μου και να μαχομαι γι αυτην με οποιο κοστος δεν με κανει κομπλεξικη.και αν εχετε αυτην την γνωμη οκ τοτε για σας ειμαι κοπλεξαρα.
γι αυτο μην τρελενεστε...κ εγω μπορει να γνωριστω με τον ντανιελ και τον καθε ντανιελ κ να πιουμε τα εντερα μας.αλλα μεσα στο γηπεδο υπαρχει μονο ο ΠΑΟΚ κ κανεις αλλος
αν το καταλαβαινετε καλως..μπορω να παρω το τριποντακι αυριο?εχει καλως...

Offline tsag

• Αλλαγή
« Reply #470 on: November 07, 2008, 22:16:53 »
Με την λογική του ΠΑΟΚ εναντίον όλων δεν θα έπρεπε να ακούγονται συνθήματα υπέρ της Παρτιζάν ή να υπάρχει αυτή η φιλία μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων! Και μη μου πείτε ότι το ένα δεν έχει σχέση με το άλλο επειδή ο πανιώνιος είναι ελληνική ομάδα, άρα άμεσος αντίπαλος, ενώ η παρτιζάν δεν είναι, γιατί θα μπορούσες κάλλιστα να παίζεις ευρωπαϊκό ματς εναντίον της Παρτιζάν! Τότε τι θα κάνανε όσοι υποστηρίζουν το ΠΑΟΚ εναντίον όλων? Θα βρίζανε και τους παρτιζάνους?

Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι ότι όταν ο άλλος είναι σωστός στις απόψεις του και δεν σε προκαλεί πρέπει να με την σειρά σου να τον σέβεσαι.

Σίγουρα υπάρχουν πανιώνιοι που θα μας βρίζουν την κυριακή όπως θα υπάρχουν και δικοί μας που θα βρίζουν τους πανιώνιους. Αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ για μια μερίδα ανθρώπων. Το θέμα είναι τι στάση κρατάει ο λαός στην πλειοψηφία του...
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

MetroStar

• Guest
« Reply #471 on: November 07, 2008, 22:25:43 »
μιας κ λέτε για +, το μεγάλο συν του είναι που ασχέτως αλλόθρησκος έχει αντέξει τόσο καιρό εδώ μέσα, χωρίς να μαλώσει! Ο μόνος αλλόθρησκος! Μπράβου του απο μενα. Εγω δεν θα άντεχα να συζητήσω σε αλλόθρησκο-φόρουμ χωρίς να πλακωθώ!

Η μαγκιά δεν είναι να είσαι αλλόθρησκος και να μη μαλώσεις. Η μαγκιά είναι να είσαι ΠΑΟΚτσής και να καταφέρεις να μη μαλώσεις.

daniel

• Guest
« Reply #472 on: November 07, 2008, 22:26:56 »
φιλε tsag  αυτο ειπα ακριβως,και δικοι μας θα βρισουνε και δικοι σας,δε παμε εκκλησια ,γηπεδο παμε
ολα τα αλλα τα αφηνω,απλα οσι με θυμουνται απο παλια δεν εχς φερθει ασχημα οσο καιρο φιλοξενουμαι εδω μεσα

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #473 on: November 07, 2008, 22:47:22 »
ρε μαγκες πολυ το συζηταμε...οποιος δεν σεβεται αυτα που σεβονται αλλοι μπορει να μην ποσταρει στο τοπικ η μπορει και να ποσταρει.δημοκρατια
εχουμε και δεν επιβαλλει κανεις τπτ στον αλλο.ο ντανιελ δεν προκαλεσε ποτε και αυτο πριν πατησουμε το κουμπι αποστολη
πρεπει να το σκεφτομαστε αρκετα

θελω να νικησει ο ΠΑΟΚ και να εχουν μια καλη εκδρομη οι πανθηρες
υ.γ γιατι ξεχωριζετε μερικοι την παρτιζαν με την χ ελληνικη ομαδα εγω δεν το πολυπιανω.το παν και αλλοι...αυριο μεθαυριο
μπορει να τους βρουμε αντιπαλους.τι θα λετε τοτε;
τελος επειδη γραφτηκε στο τοπικ της παρτιζαν για μενα τεσσερα γραμματα υπαρχουν σε καθε μου συνθημα...προκαλω κανεναν;

Offline KATISI4

• Αλλαγή
« Reply #474 on: November 07, 2008, 22:53:11 »
κανεις δεν ειπε ντανιελ οτι εχεις φερθει σκαρτα εδω μεσα.ισα ισα θα ηταν αχαριστια και ψεμα να το πουμε.ουτε εχεις δωσει δικαιωμα...μην μπερδευεσε...και ουτε προσπαθουμε να σε διωξουμε απο δω μεσα οπως αναφερθηκε πιο πανω.πως βγηκε αυτο το συμπερασμα δεν το καταλαβαινω εκτος αν δεν καταλαβαινουμε τι γραφουμε και τι διαβαζουμε.
και ουτε μπορουμε να εχουμε ολοι την ιδια αποψη αλλιως δεν θα ειχε και ουσια.
και το ξαναεξηγω για τελευταια φορα γιατι πλεον εγινε πολυ κουραστικο το ολο θεμα
φιλε ντανιελ μπορει εξω απο το γηπεδο να πιουμε 10 μπουκαλια ρετσινα και να βγαλουμε και τα εσωψυχα μας μαζι.μεσα στο γηπεδο ομως  θα φωναξω και θα κλαψω αν χρειαστει μονο για την ομαδα μου και κανεναν αλλον. αν αυτο ειναι κατανοητο καλως.
και προς θεου επειδη εχει περασει ενα μυνηματακι αβασιμο εδω μεσα ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ Κ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΣΕ ΔΙΩΞΕΙ.προσεξτε τι λετε μερικοι..μην παρεξηγιομαστε αδικα...
« Last Edit: November 07, 2008, 23:00:35 by KATISI4 »

Offline LOUTSA4

• Αποστολή
  • **
« Reply #475 on: November 08, 2008, 07:59:42 »
ΠΑΟΚ εμπρος και προλογο μην τρως..μουσλι κατι χρωστας καρφωσετους τους..ΤΕΛΟΣ.. ....ΠΑΟΚ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΟΛΩΝ....
ΠΑΟΚ ΕΜΠΡΟΣ.ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΠΑΟΚ.

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #476 on: November 09, 2008, 00:45:36 »
Συγχαρητήρια στον Πανιώνιο για την θετική αντιμετώπιση του ποδοσφαίρου. Έχετε έναν προπονητή που σέβεται το ποδόσφαιρο και προσπαθεί να μεταφέρει αυτήν του τη νοοτροπία στην ομάδα. Κρατήστε τον! Κι ας φύγουν και οι καλύτεροι παίκτες σας. Είναι πολύ πιο σημαντικός από Χούτο ή/και Ρεκόμπα.
Πολύ καλός ο Κρέσιτς, αλλά φάνηκε η απουσία του Κουμορτζί. Μπάζατε στους κόφτες και βγάλαμε πρώτη φορά τόσες κάθετες πάσες σε ένα ματς. Αποκάλυψη ο Κοντοές. Παίζει καιρό σε σας; Πόσο χρονών είναι;

ΥΓ: Λυπάμαι για τους παίκτες μας που έπεφταν σήμερα, ξέρετε ότι δεν είμαστε έτσι.
ΥΓ2: Χάρηκα την εικόνα του Τσακίρη στην κερκίδα σας. Τελικά, φεύγει και από μεγαλομέτοχος, εκτός από τη διοίκηση;

rounos

• Guest
« Reply #477 on: November 09, 2008, 01:16:19 »
Καλος ο Λινεν,αλλα πολυ εμπαθεια....Ακομα και περσι μ'εμας,παλι κατι για διαιτησιες ειπε σε καποια φαση...Ελα ρε Λινεν,"το πεναλντι ηταν εκτος περιοχης",αλλου αυτα,ξερεις εσυ.....

Offline maria-mtb

• Βασικός
« Reply #478 on: November 09, 2008, 01:35:38 »
sumfwnw rounos 100% mazi sou! ton paw polu alla ka8e fora me ton PAOK exei provlhma...giati k. linen de milhsate etsi thn perasmenh agwnistikh...?
k kati allo dhlwsate oti hsastan polu kaluteroi apo ton PAOK...mallon vriskosastan se allo ghpedo tote! eleos!

http://www.galanissportsdata.com/football/national/season2008_09/aetblgame.asp?game=66

[/b]

koitaxte ta statistika ths omados sas prin milhsete...sout entos 6-1,kefalies 4-0,klepsimata 20-12, corners 9-3...
twra pws th vgazete thn omada sas kaluterh enas 8eos kserei...

ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ ΜΑΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!
« Last Edit: November 09, 2008, 09:12:37 by GENTLESOS »

Argonath4

• Guest
« Reply #479 on: November 09, 2008, 02:30:03 »
ΥΓ2: Χάρηκα την εικόνα του Τσακίρη στην κερκίδα σας. Τελικά, φεύγει και από μεγαλομέτοχος, εκτός από τη διοίκηση;

+1

Πρόσεξες και το ντυσιματακι... φόρμα, φούτερ της ομάδας και κουκούλα  ;)
Καλά μιλάμε για μεγάλο αλάνι ο τύπος, τον γουστάρω