Author Topic: Καλησπέρα από έναν Νιόνιο!  (Read 43089 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

daniel

• Guest
Απ: Καλησπέρα από έναν Νιόνιο!
« Reply #340 on: May 09, 2008, 14:21:41 »
POLU XARHKAME OLOI GIA TO XTHESINO DIPLO TOU AMAROUSIOU...
twra pleon de prepei na xasoume thn eukairia gia euroleague....
kai hdh o kosmos exei kseshkwthei,estw kai toso arga...
sas vlepw tou xronou polu pio psila apo ton papanastasiako,makari na vrethei anthrwpos na valei xrhma

daniel

• Guest
« Reply #341 on: June 06, 2008, 10:27:42 »
sto romeo  proxthes meta to 3-2 eixe genethlia o gian -gian kai o Makrhs afou eipa ta xronia polla kai ta sigxaritiria...tou eipe ...kai twra gyrna ston paok giannare...
alla to meizon einai na vrethei anthrwpos pou na agapaei ton paok kai na parei thn omada
o gian-gian mou elege pws thimithike ton kosmo sas legontas gia to mats tou ellinikou (3-2)...

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #342 on: September 03, 2008, 01:21:04 »
http://www.sportnet.gr/report.aspx?id=166792
  ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - "Δεν έχω να προσφέρω τίποτα άλλο"
Το θέμα των ημερών στον Πανιώνιο είναι η αποχώρηση του Κώστα Τσακίρη από την καθημερινή ενασχόληση του με τα κοινά της ομάδας. Ο μεγαλομέτοχος των «κυανέρυθρων» μίλησε στον «Sentra fm» και εξήγησε τους λόγους της απογοήτευσης του που τον έφεραν στην απόφαση να αποτραβηχθεί από το προσκήνιο. Ο κ. Τσακίρης είπε για το θέμα του γηπέδου ότι προς στιγμήν παγώνει, δήλωσε ικανοποιημένος από την θητεία του όμως πλέον αφήνει άλλους να κάνουν την δουλειά. Τα σημαντικότερα κομμάτια της συνέντευξης του:

«Θέμα με τους οργανωμένους δεν υπάρχει. Είναι το πιο υγιές κομμάτι. Το πρόβλημα υπάρχει με μια μερίδα ανθρώπων, οι οποίοι βομβαρδίζονται καθημερινώς από τα ΜΜΕ, χωρίς εσείς να απευθύνεστε σε αυτούς, και τους έχετε μάθει να μην μπορούν να πάνε τη επόμενη μέρα στο καφενείο και να αντέχουν το δούλεμα. Δυστυχώς έχουμε μια μεγάλη μερίδα των οπαδών μας, η οποία έχει αποκτήσει νοοτροπία βαζελογαύρων».

«Δεν ξεχνάω ποιος είμαι και ποιος ήμουν πριν κάτσω σε αυτή την καρέκλα την οποία άφησα. Ήμουν ένας φίλαθλος ο οποίος έτυχε να έχει λεφτά. Δυστυχώς μπορεί να είμαι και ο πιο πλούσιος Πανιώνιος φίλαθλος κάτι το οποίο είναι τραγικό για τον Πανιώνιο. Μπήκα για να βοηθήσω διότι η προηγούμενη κατάσταση ήταν απογοητευτική για το κόσμο. Βοήθησα όσο μπορούσα, φτάσαμε σε ένα σημείο που δεν έχω να προσφέρω κάτι παραπάνω».

«Όλες οι ομάδες πουλάνε παίκτες. Το ερώτημα είναι τι παίκτες παίρνεις, και αυτό το έχουμε αποδείξει με τον Τζιμπούρ, έναν παίχτη που όταν τον φέραμε κανείς δεν έδωσε σημασία. Δεν ήρθε κανείς στο αεροδρόμιο, ούτε πανηγύρισε».

«Είμαι ικανοποιημένος από τη θητεία μου, γιατί είναι ένας σύλλογος που χωρίς να βάζεις δικά σου λεφτά, λειτουργεί με το διπλάσιο μπάτζετ από ότι λειτουργούσε πριν. Πόσο καλά θα λειτουργήσει δεν το ξέρω. Γι' αυτό και φεύγω. Θεωρώ ότι κάποιος άλλος θα το κάνει καλύτερα».

«Εγώ δεν έχω πάρει από τον Πανιώνιο ούτε μια δραχμή, Ο λόγος που ανακοινώνουμε τις μεταγραφές είναι να λέμε ότι πήραμε τρία εκατομμύρια ευρώ και να μπορεί όποιος θέλει να τσεκάρει ότι μπήκανε τα λεφτά στο ταμείο. Είναι θέμα διαφάνειας, όπως ο καθένας μπορεί να δει ότι δεν έχει βγει ποτέ μέρισμα».

«Πρέπει να θέλουμε όλοι μαζί γήπεδο, πρέπει να κάνουμε το Πανιώνιο μεγάλο, δεν μπορώ να το κάνω εγώ αυτό. Δεν είναι μόνο τα λεφτά αλλά να κάνουμε κάτι διαφορετικό. Οι καλοί Πανιώνιοι είναι ανώτεροι από οποιοδήποτε άλλο φίλαθλο γι' αυτό και είμαι Πανιώνιος. Το θέμα του γηπέδου δεν σταματάει, παγώνει».

«Μόνο ο Λίνεν μπορεί να απαντήσει αν θα μείνει, σίγουρα υπάρχει το προσωπικό θέμα στη μέση, και υπάρχει ανασφάλεια αλλά είναι επαγγελματίας».

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline Mentalita4

• Αποστολή
  • **
« Reply #343 on: September 03, 2008, 01:27:49 »
Μπραβο στους νιονιους που σηκωσαν πανο για τα παιδια της Marseille

http://img81.imageshack.us/img81/1155/panioniosxanthi0sl4wo2.jpg
Niente incontri....Solo scontri

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
« Reply #344 on: September 03, 2008, 13:09:54 »
pantws psilofanike lamogio kai o tsakiris.6misi ekatomuriakia sti tsepoula tou kai tin ekane me elafra pidimatakia...
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

katafraktoi

• Guest
« Reply #345 on: September 03, 2008, 13:27:03 »
Το "στην τσεπουλα του" δεν προκυπτει απο πουθενα..

εφυγε οπως λεει γιατι του εβρισαν την οικογενεια μπροστα στο παιδι του, και δεν του συμπαρασταθηκε κανενας απο τους παρεβρισκομενους πανιωνιους!

Ας μην λεμε πραγματα που μπορει να μην στεκουν..τους ειχε ανεβασει πολλα επιπεδα, δεν ξερω τι ρολο βαρουσε αλλα ειναι πληγμα για τον Πανιωνιο. Κριμα...

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #346 on: September 04, 2008, 16:28:09 »
«Âüìâá» ìåãáôüíùí Ýóêáóå óôçí Ðëáôåßá… ¼ðùò ðñþôïò ìåôÝäùóå ï ÍovaÓÐÏÑ FM 94,6, ï Ðáíéþíéïò âñßóêåôáé ìéá «áíÜóá» áðü ôçí áðüêôçóç ôïõ ÁëâÜñï Ñåêüìðá. Ïé äéáðñáãìáôåýóåéò ìåôáîý ôùí äýï ðëåõñþí åßíáé óå ðïëý ðñï÷ùñçìÝíï åðßðåäï êáé üëá äåß÷íïõí ðùò ç ïñéóôéêïðïßçóç ôçò ìåôáãñáöÞò åßíáé ðïëý êïíôÜ! Ï Ïõñïõãïõáíüò óïýðåñ-óôáñ èá õðïãñÜøåé ãéá äýï ÷ñüíéá êáé áõôïìÜôùò èá åíóùìáôùèåß ìå ôïõò «êõáíÝñõèñïõò».

http://www.sport-fm.gr/article/145243

:cwm13: :gruebel:
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

peris_fun

• Guest
« Reply #347 on: September 04, 2008, 16:58:59 »
pantws psilofanike lamogio kai o tsakiris.6misi ekatomuriakia sti tsepoula tou kai tin ekane me elafra pidimatakia...

Από που προκύπτει αυτο???

katafraktoi

• Guest
« Reply #348 on: September 04, 2008, 18:28:46 »
Εγω τους βγαζω το καπελο. Η καλυτερη κινηση (απο πλευρας ονοματος) του καλοκαιριου, και μια απο τις 7-8 καλυτερες ολων των εποχων για ελλαδα! (Ριβαλντο - Τζιοβανι - Καρεμπε - Σοουζα - Π.Κονσεισαο - Ζ.Σιλβα - Σ.Κονσεισαο)
Μαζι με το Σερζιο τα καλυτερα ονοματα που ηρθαν σε ομαδες εκτος Γαυροβαζελου!

ΑΝ κλεισει βεβαια....

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
« Reply #349 on: September 04, 2008, 19:24:04 »
peris st isws ekana lathos.apla me fanike polu periergo oti mesa se duo xronia ediwkse tous kaluterous paixtes tou paniwniou.anyway as mas poun kalutera oi paniwnioi tou forum gia poio logo vrisan to tsakiri kai malista polu asxima se kapoia paixnidia.egw mia upothesi ekana kai mallon kakws...
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

katafraktoi

• Guest
« Reply #350 on: September 04, 2008, 20:45:37 »
Απ'οσο ξερω δεν ηταν συνδεσμιτες αυτοι που τον βρισαν αλλα μεγαλυτερης ηλικιας.αν μπει κανας πανθηρας μας λεει τι παιζει!

ive4

• Guest
« Reply #351 on: September 04, 2008, 21:49:04 »

Από που προκύπτει αυτο???

δε ξέρω τα έξοδα και το μπάτζετ του Πανιωνίου τα τελευταία χρόνια, αλλά μόνο φέτος πήρε 2 μύρια από Σπυρόπουλο και 3 από Τσιμπούρ.
Μόλις τα πήρε τα 3, θυμήθηκε ότι κάποιοι οπαδοί τον βρίζουνε...

katafraktoi

• Guest
« Reply #352 on: September 05, 2008, 00:36:46 »
Den exoyn oles oi omades Goumenous!!!!

Το λεω επειδη σε ολους βλεπουμε λαμογια και αρπαχτες!  ;D Βιωμα μας εγινε..........

Offline tolis_pt

• Αλλαγή
« Reply #353 on: September 05, 2008, 00:58:22 »
μια χαρα ειναι ο τσακιρης.ως πανιωνιος οταν ερχεται ο τζιμπουρ,ο σπυροπουλος κλπ και σου λενε θελω μεταγραφη και πιεζουν δεν μπορεις να τους κρατησεις.αλλα σκεφτειτε τι εκανε ο τζιμπουρ-γαυρος και βαζελος πηγαν να τον αρπαξουν αλλα ο τσακιρης ειπε απο την αρχη 3 μεχρι τελος 3.ουτε 2,5 ουτε τιποτα.μεχρι που του εκοβε την μπαλα
αλλα δεν μπορει να κανει κατι στον πανιωνιο και το καταλαβαινει και ο ιδιος οταν κοβεις 1η αγωνιστικη 2000 εισιτηρια.ετσι δεν πας πουθενα.εχει μικρυνει πολυ ο κοσμος του πανιωνιου.οπως και σε ενα τοπικ το ιδιο συμβαινει και με τον οφη.αυτες οι ομαδες (οπως σχεδον ολες) διαρροες  εχουν προς γαυρο ο οποιος 15 χρονια τωρα βιαζει το ελληνικο ποδοσφαιρο και πλεον στις περοχες τους οι πιτσιρικαδες ειναι γαυροι κατα πλειοψηφια.
εχω κατι ξαδερφια στο νεο κοσμο (χανουμια) που μικροι πηγαιναν στο πανιωνιο μπασκετ ποδοσφαιρο για αγωνες μονο.ο θειος μου ελεγε οτι παλια οι περιοχες γυρω απο νεα σμυρμη (καλλιθεα,ν.κοσμο,δαφνη,μπραχαμι) ειχε παρα πολλους πανιωνιους-σχεδον πρωτη δυναμη.μεχρι και γλυφαδα και π.φαληρο ειχε καποιους.πλεον μονο στην νεα σμυρνη υπαρχουν και μονο το δικο τους γηπεδο μπασκετ μπορουν να κανουν εδρα

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #354 on: September 05, 2008, 08:47:42 »
Ο Ρεκομπα θα παιξει απο τον Ιανουαριο?

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline ved

• Αλλαγή
« Reply #355 on: September 05, 2008, 09:54:58 »
οχι κανονικα

ηταν ελευθερος

Offline Bristol87

• Αποστολή
  • **
« Reply #356 on: September 06, 2008, 02:16:01 »
http://www.goalday.gr/article.asp?catid=10535&subid=2&tag=7713&pubid=1328999

Νέο «μπαμ» με Εστογιάνοφ!

Μετά τη «βόμβα» με τον Αλβάρο Ρεκόμπα, ο Πανιώνιος βρίσκεται πολύ κοντά στην ολοκλήρωση μίας ακόμη σπουδαίας μεταγραφής! Οπως μετέδωσε πρώτος ο «Sentra fm» 103,3, πρόκειται για τον Ουρουγουανό, κάτοχο ιταλικού διαβατηρίου, Φαμπιάν Εστογιάνοφ ο οποίος πέρσι αγωνίστηκε στην Πενιαρόλ με τη μορφή δανεισμού από τη Βαλένθια.

Ο παίκτης, που αγωνίζεται ως δεξί χαφ, αλλά και 10άρι, αναμένεται στη χώρα μας μέσα στο Σαββατοκύριακο, προκειμένου να υπογράψει το συμβόλαιο του, διετούς διάρκειας. Ο Εστογιάνοφ, έχει ύψος 1,73, είναι γεννημένος στις 27/9/1982 και πρόκειται για έναν πολύ καλό ποδοσφαιριστή που αναμένεται να βοηθήσει πολύ την ομάδα της Νέας Σμύρνης στην προσπάθειά της για διάκριση στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο 26χρονος Ουρουγουανός ,αγωνίστηκε πέρυσι ως δανεικός στην πατρίδα του με την Πενιαρόλ, αλλά έμεινε ελεύθερος από τη Βαλένθια, στην οποία ανήκε από το 2005, έχοντας υπογράψει πενταετές συμβόλαιο.

Να σημειωθεί ότι ο ταλαντούχος χαφ είναι και διεθνής με την Ουρουγουάη, μετρώντας 31 συμμετοχές και 5 τέρματα. Οσο για την κατάληξη του ονόματος του που παραπέμπει σε Βαλκάνια, η εξήγησή είναι πως ο ποδοσφαιριστής έχει βουλγάρικες ρίζες, καθώς ο παππούς του κατά την διάρκεια των βαλκανικών πολέμων μετανάστευσε από την πατρίδα του, μετακομίζοντας στην Ουρουγουάη.

Επιβεβαίωση από Γαλλή
Την είδηση επιβεβαίωσε και ο πρόεδρος του Πανιωνίου Φάνης Γαλλής κατά τη διάρκεια παρουσίας του σε εκπομπή του συνδρομητικού καναλιού, χωρίς ωστόσο να αποκαλύψει το όνομα της νεάς... «βόμβας» : «Πρόκειται για παίκτη ο οποίος θα έχει θέση στην ενδεκάδα της ομάδας και είναι κάτω των 27 ετών. Δεν είναι του ίδιου βεληνεκούς με τον Ρεκόμπα, αλλά πρόκειται για πολύ καλό ποδοσφαιριστή Είναι ξένος...», δήλωσε χαρακτηριστικά ο «κυανέρυθρος» παράγοντας.

Μάνατζερ του Φαμπιάν Εστογιάνοφ είναι ο Πάκο Κασάλ, στην πελατεία του οποίου ανήκει και ο Αλβάρο Ρεκόμπα και τον οποίο γνωρίζει και ο Λάμπρος Χούτος. Μάλιστα ο Κασάλ έχει φέρει έναν ακόμη Ουρουγουανό παίκτη στη χώρα μας και συγκεκριμένα τον Μάριο Ρεγκέιρο που αγωνίζεται στον Αρη.

Ετσι πριν καλά-καλά κοπάσει ο ενθουσιασμός στις τάξεις του κόσμου του Πανιωνίου από την εξαιρετική μεταγραφή του Ρεκόμπα οι «κυανέρυθροι» οπαδοί... αναστατώθηκαν εκ νέου, ευχάριστα, φυσικά, στο άκουσμα της είδησης για την επικείμενη απόκτηση του Φαμπιάν Εστογιάνοφ.

Το who is who του Εστογιάνοφ
Ονομα: Φαμπιάν, Λάρι Εστογιάνοφ Πότζιο
Ημερομ Γένησσης: 27 Σεπτεμβρίου 1982
Τόπος Γένησσης: Μοντεβίδεο Ουρουγουάη
Υψος: 1,73μ.
Θέση: Δεξιός χαφ, επιτελικός μέσος

Περιόδος/ Ομάδα/Συμμετοχές/Γκολ
2000-01   Φενίξ       16               5 
2002-03 Πενιαρόλ 61            20
2004-05     Φενίξ      36               7
2005-         Βαλένθια 23               5
2005-06     Κάντιθ     29               5
2006-07     Λα Κορούνια  30        4
2007          Βαγιαδολίδ       19       5
2008          Πενιαρόλ           29       8
"ο Π.Α.Ο.Κ. πάνω απ' όλα"

GeorgT

• Guest
« Reply #357 on: September 06, 2008, 09:56:26 »
Αυτος είχε ακουστεί κ για εμάς πριν λίγο καιρό.

Offline NEAPOLITIS

• Αποστολή
  • **
« Reply #358 on: October 18, 2008, 20:39:28 »
βλέπω το νιόνιo με το σκουλήκι και ο ρεκόμπα κάνει παπάδες.
μπράβο στο νιόνιο που τον έφερε
πάλι πουτσα το ερπετό
Ο ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #359 on: October 18, 2008, 22:18:23 »
κι ο εστογιανωφ εκανε παπαδες και παιζει σε θεση που ποναμε.εξτρεμ δεξια και αριστερα αλλα και στον αξονα.δυστυχως αυτον αν και μας τον προτειναν δεν γινοταν να τον φερουμε.
πουστη γουμενε καριολη μπατατουδη...