καλησπέρα και απο μένα
καταρχήν ωραίο site και έχει και το χαβαλέ του
γούσταρα και χάρηκα με την 3άρα στον αρούλη και πιο πολύ γούσταρα την γεμάτη τούμπα
έχω διαβάσει σε αυτό το τόπικ ότι λέμε πολύ το "βούλγαροι" κτλ αλλά παιδιά δεν παίζει αυτό.ναι έχει ακουστεί αλλά ποτέ μα ποτέ μην βάλετε τον πανιώνιο και το κόσμο του σαν τους οπαδούς των 3 σιχαμένων σωματείων του κατεστημένου
κάθε πανιώνιος γουστάρει τον πάοκ...είτε λίγο είτε πολύ λόγω και ψυχοσύνθεσης και "γαλατικού" χωριού των αθηνών που βρίσκει σε εσάς το τρόπο να γαμήσει επιτέλους κάποια στιγμή την σαπίλα τους
δεν θέλει κανείς να γίνουμε αδέρφια ή δεν ξέρω τι άλλο...αλλά φιλικά σωματεία το χρωστάτε και το χρωστάμε μεταξύ μας...δεν έχουν γίνει και λίγα
όσο για το μπέο που διάβασα...κάνετε ένα τεράστιο λάθος ...δεν είναι ο πανιώνιος , ο μπέος και αυτό το αποδείξαμε με τον εξής απίστευτο τρόπο
όταν μας πήρε ο χοντρός η ομάδα έκανε μετά απο 28 χρόνια πορεία ευρώπης...αλλά κανείς δεν πήγαινε γήπεδο ...κάναμε αποχή σε εποχή "δόξας" αγωνιστικής!!!όχι στα δύσκολα και στα περίεργα...στις χαρές τραβηχτήκαμε!
τώρα που ένας πάνθηρας δικός μας έχει την ομάδα νομίζω ότι η τάξη και η πανιωνιοφροσύνη έχει αποκατασταθεί
ΠΑΟΚτσήδες με χαρά γράφω στο site σας ...
καταρχήν το πανό που είχε βγει μην το βλέπετε μόνο σαν καλή πράξη...αλλά ακούστε και αυτό...δείτε το και σαν σεβασμό απέναντι στο λαό του
ΠΑΟΚεμείς έχουμε την κουλτούρα σας και την νοοτροπία σας, μέσα στην αθήνα όμως,σας σεβόμαστε σαν οπαδούς αλλά μεταξύ μας είμαστε και αντίπαλοι
τα παιδιά απο πανελλήνιο(όσοι έχουν έρθει μαζί μας,γιατί έχουν έρθει,ξέρουν) τι παστα είναι οι πάνθηρες και πόσο αντρίκια μπορούν να σε φερθούν...σαν βορειοελλαδίτες!!!!!! έχουμε μπέσα γιατί και η ομάδα μας είναι τέτοια
εμείς κρατάμε σε γειτονιές όχι με αριανούς και δεν ξέρω τι...αλλά με club βαζέλων-γαύρων-αεκούλας
δεν είναι εύκολα για εμάς αλλά το γαλατικό χωρίο αντέχει και θα αντέχει άλλα 118 χρόνια!
καλή επιτυχία στο ζαγοράκη και στον
ΠΑΟΚ αλλά με τέτοια στήριξη απο το κόσμο είναι σαν να κλέβει εκκλησία ο ζαγόρ....

κρατάτε γερά και ΠΑΟΚζήδικα
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΜΥΡΝΗΣ
Π.Γ.Σ.Σ. 1890
ΠΑΝΘΗΡΕΣ 1983
ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΟΥΡΑΝΟ ΑΣΕ ΜΕ ΝΑ ΠΑΡΑΜΙΛΩ!
tsakalaki
Καλώς όρισες φίλε Πάνθηρα στο φόρουμ μας, μόνο την λέξη ΠΑΟΚ θα σε παρακαλούσα με κεφαλαία.
Ευχαριστώ