Το κοιτας το θεμα πολυ μονοπαντα αδερφε, σεβομαι φυσικα την γνωμη σου αλλα ειναι η μια οψη του νομισματος.
Αρκετα μελη του φορουμ μπαινουν απλα και διαβαζουν, προσωπικα θα σου πω οτι πολλες φορες θελω να ποσταρω και δεν το κανω. Δεν εχω καμμια ορεξη να εξηγω τα ιδια πραγματα στους ιδιους ανθρωπους. Συμφωνουμε οτι διαφωνουμε, ή μιας και μιλαω για μενα, κουραστηκα να αποδεικνυω συνεχως οτι δεν ειμαι ελεφαντας.
Ειμαι μελος του φορουμ απο το 2004. Δεν ξερω αν καποια στιγμη αλλαξε "πολιτικη" το φορουμ, δεν θυμαμαι παντως να ειπε κανεις κατι "επισημο". Εγω θυμαμαι οτι τα ποστ του καθε μελους "πρεπει" να ειναι σεβαστα και οτι με βαση τους κανονες του φορουμ απαγορευεται η ειρωνια, το μπριζωμα, οι χαρακτηρισμοι, το flaming με λιγα λογια. Εαν εσυ τον τελευταιο χρονο (τουλαχιστον) θεωρεις οτι ισχυει αυτο, παω πασο. Εγω, σαν Κωστας, βλεπω ενα συνεχες ξεκατινιασμα, ομαδικα πεσιματα σε ποστ με διαφορετικη γνωμη, φυγη (ή εμμεσος) διωγμος μελων του φορουμ και αυτοφιμωματα. Το εξηγω για να μην παρεξηγουμε. Εννοω μελη που διαλεξαν, ΔΙΑΛΕΞΑΝ επαναλαμβανω, να μην γραφουν. Δεν ξερω για αλλους, σ'αυτην την κατηγορια ανηκω εγω.
Επειδη λοιπον δεν θεωρω τον εαυτο μου ουτε φυτο, ουτε προβατο, ουτε ρετσινοπνιχτη-μπαχαλακια, ουτε καν αγγελοσκυλο ή ζαγοροσκυλο ή αλλη κατηγορια ΠΑΟΚτση, και εχω χιλιοβαρεθει να γραφω τα ιδια και τα ιδια προκειμενου να το αποδεικνυω αυτο, επιλεγω να ποσταρω σε συγκεκριμενα threads. Π.χ. δεν τον γουσταρω τον κοντο αλλα δεν θα καθομαι να ποσταρω καθε μερα στο τοπικ του για καρκινους και ψοφους, καπου κουραζει. Αλλος γουσταρει, ή το βλεπει σαν group therapy, καλα κανει. Δικαιωμα του ειναι αλλωστε.
Κατα κυριο λογο συνδεομαι στο φορουμ απο την δουλεια και εν μερη απο το σπιτι. Προσωπικα δεν εχω καμμια ορεξη περα απο την πιεση στην δουλεια να ανεβαζω πιεση και εδω μεσα μονο και μονο γιατι ο ταδε ή ο δεινα βλεπουν αυτο που γουσταρουν να δουν και οχι αυτο που γραφω. Πλεον μπαινω και διαβαζω και διατηρω την ψυχικη μου ηρεμια, μου φτανουν τα δεινα στον ΠΑΟΚ, δεν χρειαζομαι και του φορουμ. Καποτε το φορουμ ηταν οαση, εμπαινα και γουσταρα ακομα και την κοντρα αποψη ή κανα μπινελικι που επεφτε αραια και που. Πλεον οχι. Δεν γαμεις, μπορει να μεγαλωσα.
Αυτο που ξερω παντως ειναι οτι το προβλημα του φορουμ ειναι πολυπλευρο και οχι οπως το παρουσιαζεις Bill. Ειπαμε ομως, συμφωνουμε οτι διαφωνουμε.