Author Topic: Κριτική - παράπονα - συμβουλές για το site (PAOK WORLD)  (Read 19785 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Suicidal

• Βασικός
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΟ SITE ? ? ?  :14:
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

CLUB LARISA

• Guest
Για να διαφημίζονται ντρόγκια......Πολυ ντρόγκι

Offline tsaxtsis

• Αλλαγή
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΟ SITE ? ? ?  :14:

Offline Suicidal

• Βασικός
out-of-the-teeth-4

το σάιτ εχει βαρεσει μπιέλα, την απόλυτη παρακμή ! παιδική χαρά, χωρίς αρχή και χωρίς τέλος , να μπαίνεις να λες καμια μαλακια στο live, να κανεις post κάνα τραγουδάκι, άντε και καμια φωτογραφία με κάναν μπάτσο να καίγεται, αλλάξτε το όνομα καλύτερα σε σκέτο world, καλύτερα θα ήταν. Η ομάδα διανύει μια εντελώς αισχρή εποχή, ταβερνιάρηδες μπαίνουν στο Δ.Σ., τραγουδιάρες μπαίνουν στο Δ.Σ., τον Ιανουάριο δεν θα έχουμε να κατεβάσουμε εντεκάδα έτσι όπως πάει το πράμα, ο cure ο παλίκαρος έκατσε και έγραψε ΟΛΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ του ΠΑΟΚ τα τελευταία 3-4 χρονια και τον γράψαμε όλοι στις τεράστιες "αρχιδαρες" μας, ποιος τον γαμάει μωρέ κι αυτόν με τα κείμενα του,  εδω κουραστηκε το καμαρι μας το γίδι στην εθνικη ρε. Οταν μερικοι γραφικοι τους ζωναν τα φιδια για ζαγορακη κτλ. επεφτε μακπτολιαση απο τις λιγες, τωρα που μεχρι και οι τελευταια σιγα σιγα τους μυρισε τι γινετε, ειναι στην απολυτη μουγκα, σε ενα σάιτ που πριν καποια χρόνια ΕΒΓΑΛΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ στον δρομο, και σημερα βλεπεις 10-20 ποστ την ημερα κι αυτα ...... για να μην πω για της 4.10. που εμεινε ανοιχτο το σάιτ.....

Το σάιτ ΠΕΘΑΝΕ παρτε το χαμπαρι, το πεθανε η πολιτικη του τα τελευταια χρονια, το πεθαναν οι ΜΗ ρε μαλακες με τον προεδρο κατι ξερει αυτος αν τον χασουμε χαθηκαμε, το πεθαναν οι ΜΗ ρε μαλακες με τον σαλπιγγιδη το παιδι ειναι δικο μας και φοραει τον δικεφαλο στο στηθος, το πεθαναν ΟΛΟΙ αυτοι οι yes-mister i am not a clerk but a fan (της πουτσας).....

πολλα ειπαμε, πολλα προσπαθησαν μερικοι μηπως και γινουν ποιο ευκολα, πολλα πολλα πολλα. (Και μην ρωτησει κανας φωστηρας ΤΙ; να παει να δει τα αντιστοιχα τοπικ)
αυξήστε τουλάχιστον τον αριθμό ΠM που μπορούμε να δεχόμαστε, έτσι όπως γίναμε κάθε 3 και λίγο πρέπει να αδειάζουμε!

ΚΡΙΜΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ.... κριμα για τόσο χαμενο κόπο....

Offline PAOK_Piraeus

• Αποστολή
  • **
Απ: Κριτική - παράπονα - συμβουλές για τ&
« Reply #644 on: October 20, 2011, 12:31:40 »
Το κοιτας το θεμα πολυ μονοπαντα αδερφε, σεβομαι φυσικα την γνωμη σου αλλα ειναι η μια οψη του νομισματος.

Αρκετα μελη του φορουμ μπαινουν απλα και διαβαζουν, προσωπικα θα σου πω οτι πολλες φορες θελω να ποσταρω και δεν το κανω. Δεν εχω καμμια ορεξη να εξηγω τα ιδια πραγματα στους ιδιους ανθρωπους. Συμφωνουμε οτι διαφωνουμε, ή μιας και μιλαω για μενα, κουραστηκα να αποδεικνυω συνεχως οτι δεν ειμαι ελεφαντας.

Ειμαι μελος του φορουμ απο το 2004. Δεν ξερω αν καποια στιγμη αλλαξε "πολιτικη" το φορουμ, δεν θυμαμαι παντως να ειπε κανεις κατι "επισημο". Εγω θυμαμαι οτι τα ποστ του καθε μελους "πρεπει" να ειναι σεβαστα και οτι με βαση τους κανονες του φορουμ απαγορευεται η ειρωνια, το μπριζωμα, οι χαρακτηρισμοι, το flaming με λιγα λογια. Εαν εσυ τον τελευταιο χρονο (τουλαχιστον) θεωρεις οτι ισχυει αυτο, παω πασο. Εγω, σαν Κωστας, βλεπω ενα συνεχες ξεκατινιασμα, ομαδικα πεσιματα σε ποστ με διαφορετικη γνωμη, φυγη (ή εμμεσος) διωγμος μελων του φορουμ και αυτοφιμωματα. Το εξηγω για να μην παρεξηγουμε. Εννοω μελη που διαλεξαν, ΔΙΑΛΕΞΑΝ επαναλαμβανω, να μην γραφουν. Δεν ξερω για αλλους, σ'αυτην την κατηγορια ανηκω εγω.

Επειδη λοιπον δεν θεωρω τον εαυτο μου ουτε φυτο, ουτε προβατο, ουτε ρετσινοπνιχτη-μπαχαλακια, ουτε καν αγγελοσκυλο ή ζαγοροσκυλο ή αλλη κατηγορια ΠΑΟΚτση, και εχω χιλιοβαρεθει να γραφω τα ιδια και τα ιδια προκειμενου να το αποδεικνυω αυτο, επιλεγω να ποσταρω σε συγκεκριμενα threads. Π.χ. δεν τον γουσταρω τον κοντο αλλα δεν θα καθομαι να ποσταρω καθε μερα στο τοπικ του για καρκινους και ψοφους, καπου κουραζει. Αλλος γουσταρει, ή το βλεπει σαν group therapy, καλα κανει. Δικαιωμα του ειναι αλλωστε.

Κατα κυριο λογο συνδεομαι στο φορουμ απο την δουλεια και εν μερη απο το σπιτι. Προσωπικα δεν εχω καμμια ορεξη περα απο την πιεση στην δουλεια να ανεβαζω πιεση και εδω μεσα μονο και μονο γιατι ο ταδε ή ο δεινα βλεπουν αυτο που γουσταρουν να δουν και οχι αυτο που γραφω. Πλεον μπαινω και διαβαζω και διατηρω την ψυχικη μου ηρεμια, μου φτανουν τα δεινα στον ΠΑΟΚ, δεν χρειαζομαι και του φορουμ. Καποτε το φορουμ ηταν οαση, εμπαινα και γουσταρα ακομα και την κοντρα αποψη ή κανα μπινελικι που επεφτε αραια και που. Πλεον οχι. Δεν γαμεις, μπορει να μεγαλωσα.

Αυτο που ξερω παντως ειναι οτι το προβλημα του φορουμ ειναι πολυπλευρο και οχι οπως το παρουσιαζεις Bill. Ειπαμε ομως, συμφωνουμε οτι διαφωνουμε.  ;)
« Last Edit: October 20, 2011, 12:57:47 by PAOK_Piraeus »
"Κάποια πράγματα στην ζωή δεν εξαγοράζονται με τα χρήματα. Αυτό που ζω στον ΠΑΟΚ δεν έχει τιμή."

Offline Suicidal

• Βασικός
βασικά τα ίδια λέμε πάνω κάτω, κι εγω πολυπλευρα μιλαω.....

για την ''πολιτική'' που εγραψα, τα είδα και απο ποιό μέσα, γι'αυτό !
μαλλιασε η γλωσσα μου, εβγαλαν κάλους τα δαχτυλα μου, πληρωσα της μιχαλους σε τηλεφωνα, ασ'το....

Καποτε το φορουμ ηταν οαση, εμπαινα και γουσταρα ακομα και την κοντρα αποψη ή κανα μπινελικι που επεφτε αραια και που.
;)

Offline petran4

• Αλλαγή
1000 δικια αδερφε  Suicidal δεν εχω να παραθεσω τιποτα. τα ειπες ολα. :thumbok:
ΠΑΟΚ ΘΕΕ ΓΑΜΙΕΤΑΙ Η ΠΑΕ.
ΠΑΟΚ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ
ΠΑΟΚ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥΜΠΑ Ο ΝΑΟΣ
ΝΑΙ ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΦΑΙΝΟΜΑΣΤΕ!!

baron

• Guest
out-of-the-teeth-4

το σάιτ εχει βαρεσει μπιέλα, την απόλυτη παρακμή ! παιδική χαρά, χωρίς αρχή και χωρίς τέλος , να μπαίνεις να λες καμια μαλακια στο live, να κανεις post κάνα τραγουδάκι, άντε και καμια φωτογραφία με κάναν μπάτσο να καίγεται, αλλάξτε το όνομα καλύτερα σε σκέτο world, καλύτερα θα ήταν. Η ομάδα διανύει μια εντελώς αισχρή εποχή, ταβερνιάρηδες μπαίνουν στο Δ.Σ., τραγουδιάρες μπαίνουν στο Δ.Σ., τον Ιανουάριο δεν θα έχουμε να κατεβάσουμε εντεκάδα έτσι όπως πάει το πράμα, ο cure ο παλίκαρος έκατσε και έγραψε ΟΛΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ του ΠΑΟΚ τα τελευταία 3-4 χρονια και τον γράψαμε όλοι στις τεράστιες "αρχιδαρες" μας, ποιος τον γαμάει μωρέ κι αυτόν με τα κείμενα του,  εδω κουραστηκε το καμαρι μας το γίδι στην εθνικη ρε. Οταν μερικοι γραφικοι τους ζωναν τα φιδια για ζαγορακη κτλ. επεφτε μακπτολιαση απο τις λιγες, τωρα που μεχρι και οι τελευταια σιγα σιγα τους μυρισε τι γινετε, ειναι στην απολυτη μουγκα, σε ενα σάιτ που πριν καποια χρόνια ΕΒΓΑΛΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ στον δρομο, και σημερα βλεπεις 10-20 ποστ την ημερα κι αυτα ...... για να μην πω για της 4.10. που εμεινε ανοιχτο το σάιτ.....

Το σάιτ ΠΕΘΑΝΕ παρτε το χαμπαρι, το πεθανε η πολιτικη του τα τελευταια χρονια, το πεθαναν οι ΜΗ ρε μαλακες με τον προεδρο κατι ξερει αυτος αν τον χασουμε χαθηκαμε, το πεθαναν οι ΜΗ ρε μαλακες με τον σαλπιγγιδη το παιδι ειναι δικο μας και φοραει τον δικεφαλο στο στηθος, το πεθαναν ΟΛΟΙ αυτοι οι yes-mister i am not a clerk but a fan (της πουτσας).....

πολλα ειπαμε, πολλα προσπαθησαν μερικοι μηπως και γινουν ποιο ευκολα, πολλα πολλα πολλα. (Και μην ρωτησει κανας φωστηρας ΤΙ; να παει να δει τα αντιστοιχα τοπικ)
αυξήστε τουλάχιστον τον αριθμό ΠM που μπορούμε να δεχόμαστε, έτσι όπως γίναμε κάθε 3 και λίγο πρέπει να αδειάζουμε!

ΚΡΙΜΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ.... κριμα για τόσο χαμενο κόπο....

Ίσως δεν πέθανε το site αλλα πέθανε ο ΠΑΟΚ

για μένα

είμαι back το the 90"s

όχι διαρκειας ΠΑΟΚ

αποχη

e τρώει και το ΠΑΟΚιγούρλντ ολίγον... δεν ασχολούμαι ρε

Offline wivenhoe

• Αποστολή
  • **
Ειναι ολιγον καταντια που γινεται αυτη η συζητηση σ'αυτο το τοπικ αλλα οσο κιαν το παραπονο ειναι κατανοητό:

1. Ο ΠΑΟΚ δεν ειναι σαιτ και ουτε πεθανε κανεις (ζητω το www.paok.de)

2. ο ΠΑΟΚ ειμαστε ολοι μας και καθε μερα γεννιεται ενα Παοκτσακι

3. η διοίκηση Ζαγοράκη εμπεριείχε πάντα την παγίδα του "καλλιο 5 και στο χερι απ' του Γουμενου το ασκερι". Τι να κανει δηλαδή δε βλέπετε οτι όσο και αβγαλτος να ήταν εχει καταλαβει οτι αυτος και ο Κατσαρης παίζουν μονοι τους αρκει να τα βρίσκουν μεταξύ τους?
Αυτο οδηγει τον κοσμο στο συμβιβασμό της χρυσης μετριότητας. Στις εποχές που ζουμε ο κοσμος μεχρι και κερι αναβει....που βλεπει τους Shamrock Shambles Rovers καθε τετάρτη/Πεμπτη αντι πιτσα /μπυρα

4. Η νοσταλγία ειναι κακο πράγμα     :(

Offline lospsi

• Αποστολή
  • **
εχει 2 μερες παω να μπω σε τοπικ και μου βγαζει οτι υπαρχει κακοβουλο λογισμικο και τετοιες μαλακιες,ξερει κανεις τι παιζει??

Προειδοποίηση: Υπάρχει κάποιο πρόβλημα εδώ!
Το www.paokworld.com περιλαμβάνει περιεχόμενο από το archive.sport.gr, έναν ιστότοπο, ο οποίος έχει διαπιστωθεί ότι διανέμει κακόβουλο λογισμικό. Εάν επισκεφθείτε αυτόν τον ιστότοπο, ο υπολογιστής σας ενδέχεται να προσβληθεί από ιό.
Η Google διαπίστωσε ότι εάν συνεχίσετε, ενδέχεται να εγκατασταθεί στον υπολογιστή σας κακόβουλο λογισμικό. Εάν επισκεφθήκατε τον ιστότοπο στο παρελθόν ή εμπιστεύεστε τον ιστότοπο, είναι πιθανό να έχει παραβιαστεί πρόσφατα από εισβολέα. Συνιστάται να μην συνεχίσετε και να προσπαθήσετε ξανά την επόμενη μέρα ή να μεταβείτε σε άλλο ιστότοπο.
Έχουμε ήδη ειδοποιήσει τον κεντρικό υπολογιστή archive.sport.gr ότι έχουμε εντοπίσει κακόβουλο πρόγραμμα στον ιστότοπο. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προβλήματα που βρέθηκαν στον κεντρικό υπολογιστή archive.sport.gr, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα Σελίδα διαγνωστικών της Ασφαλούς περιήγησης της Google.
Ο Π.Α.Ο.Κ δεν ειναι δυο ωρες...πηγαινουμε και τελειωνει...Ο Π.Α.Ο.Κ εχει επιπτωση σε ολη μας τη ζωη!

Offline spinos_4

• Αλλαγή
λογικά το topic θα έχει κάποια φωτογραφία από το site αυτό που γραφεις... και το site θα έχει χτυπηθεί από ιο...
από ότι λέγαμε χτες αυτό πρέπει να το βγάζει σε όσους έχουν chrome.. γιατί σε μας με "μοζιλα" δεν βγάζει κάτι...
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline maria-mtb

• Βασικός
παιδια κ σε μενα το βγαζει αυτο, κοιταχτε το λιγακι γιατι δεν ξερω αν ειναι τοσο απλο. ενας φιλος διατηρουσε ενα μπλογκ στην αρχη του εβγαζε το ιδιο κ στο τελος του το κλεισανε τελειως το μπλογκ. ακριβως ο,τι βγαζει κ εδω.

Offline T.manos4

• Αλλαγή
εχει 2 μερες παω να μπω σε τοπικ και μου βγαζει οτι υπαρχει κακοβουλο λογισμικο και τετοιες μαλακιες,ξερει κανεις τι παιζει??

Προειδοποίηση: Υπάρχει κάποιο πρόβλημα εδώ!
Το www.paokworld.com περιλαμβάνει περιεχόμενο από το archive.sport.gr, έναν ιστότοπο, ο οποίος έχει διαπιστωθεί ότι διανέμει κακόβουλο λογισμικό. Εάν επισκεφθείτε αυτόν τον ιστότοπο, ο υπολογιστής σας ενδέχεται να προσβληθεί από ιό.
Η Google διαπίστωσε ότι εάν συνεχίσετε, ενδέχεται να εγκατασταθεί στον υπολογιστή σας κακόβουλο λογισμικό. Εάν επισκεφθήκατε τον ιστότοπο στο παρελθόν ή εμπιστεύεστε τον ιστότοπο, είναι πιθανό να έχει παραβιαστεί πρόσφατα από εισβολέα. Συνιστάται να μην συνεχίσετε και να προσπαθήσετε ξανά την επόμενη μέρα ή να μεταβείτε σε άλλο ιστότοπο.

Έχουμε ήδη ειδοποιήσει τον κεντρικό υπολογιστή archive.sport.gr ότι έχουμε εντοπίσει κακόβουλο πρόγραμμα στον ιστότοπο. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προβλήματα που βρέθηκαν στον κεντρικό υπολογιστή archive.sport.gr, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα Σελίδα διαγνωστικών της Ασφαλούς περιήγησης της Google.

μια απο τα ιδια απο χθες το βραδυ ??? ??? ???
ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΝ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΣ... ΤΣΑΜΠΑ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΑΣ

Offline scouser4

• Αλλαγή
Ρε μαγκες καντε κατι με αυτο το θεμα..δεν γινεται καθε λιγο και λιγακι να σπαμαρουν ετσι το φορουμ ο καθε πουτανας γιος
μπαινεις κ βλεπεις παντου κινεζικα κ πρεζοχαπα..αμα θελουμε ξερουμε που να τα βρουμε..αιντε

Offline Gewlogos

• Αποστολή
  • **
Με μια μικρή έρευνα βρήκα κάποιες μεθόδους αντιμετώπισης του φαινομένου (sic) για φόρουμ με τύπο ίδιο με το δικό μας..
Εδώ τα έχει..
http://custom.simplemachines.org/mods/index.php?action=search;type=19
Δεν ξέρω αν μπορούν να το κάνουν και τα παιδιά οι Mod ή μόνο ο Δικέφαλος..
Ρίξτε το όμως μια ματιά..

Offline savage republic

• Βασικός
ΠΟΥΛΕΝ γύρνα!

Offline Suicidal

• Βασικός
Το πουλέν μπορεί και να τσιλημπουρδίζει τώρα σε κάνα social network με τίποτα πιπίνια που γνώρισε σε Σλοβενία και Ιταλία,
ποιά update τώρα....  :smiley4:

CLUB LARISA

• Guest
ΒΓΑΛΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ. ΜΗΝ ΜΑΣ ΓΥΡΝΑΤΕ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΛΕΦΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΗΣΤΕΣ ΚΟΛΗΤΟΥΣ ΤΟΥ

Offline Suicidal

• Βασικός
άλλαξε και πλευρό τώρα αδερφέ μου !

υπάρχει λύση πάντως όπως το κάνω κι εγώ τόσα χρονια ! κατευθείαν forum μέσω link ούτε αρχικές ούτε τίποτα, κι αν θέλεις το live, πατάς το μπουτονι μέσα από το forum.

Offline t.b

• Αλλαγή
χρόνια το κάνω αυτό, υπάρχει κανείς λόγος για αρχική?