δεν υπαρχει κανενα προβλημα με κανεναν
αν οποιοσδηποτε θελει να πει κατι να το πει ονομαστικα, κοιτα να δεις δασκαλε μου χεις σπασει τον πουτσο, επιτιθεσαι κανεις ρανεις εκει και εκει και εκει.. Συγκεκριμενα. Υπαρχουν τα πμ, υπαρχει το λαιβ, υπαρχει δημοκρατια εδω μεσα και κανονες.
Τι γραμμη θα ορισουν οι μοντ? Θα μου πει η θα σου πει τι να γραφεις? Γραψε τη μαλακια σου , γραφω και γω τη δικη μου και ο κοσμος που διαβαζει μας κρινει, σε συνδυασμο και με την παρουσια μας στα πεταλα παντα.
να δω πως σκοπευουν να διδαξουν ΠΑΟΚ, οι εκπροσωποι των λιγων καθαρων και τιμιων ΠΑΟΚτσηδων, που κρατανε το σαιτ, βριζοντας οσους διαφωνουν, μη απαντωντας σε οτι δε βολευει, και κουτσομπολευοντας τους υπολοιπους στο λαιβ.
Ωραια το ξεκινησες παντως. Χαιρομαι.
ναι φιλε δασκαλε, μακαρι να ταν ετσι το σαιτ και να διδασκε ΠΑΟΚ. επειδη ομως κατι τετοιο ειναι πολυ πιο δυσκολο μεσα απο ενα φορουμ απο οτι απο μια εφημεριδα η ενα ραδιο, αυτη η προσπαθεια μεχρι στιγμης εχει παει κατα διαολου. οχι ΠΑΟΚ δε διδασκεται, αλλα καποιοι εχουν ιδιοποιηθει τα ΠΑΟΚτσηδικα ιδανικα κ με τη συμπεριφορα τους ειτε διωχνουν κοσμο απο το σαιτ, ειτε 'αναγκαζουν' αλλα μελη να γινονται ολο κ πιο ακραια για να μη μεινουν πισω στο ΠΑΟΚτσηδηλικι.
η συμπεριφορα που αναφερομαι ειναι ενα κραξιμο ολων οσων διαφωνουν, με τσουβαλιασμα αποψεων, ΠΑΟΚομετρο με βαση θεματα οπως του κοντου και μια συνολικη απαξιωση του κοσμου του ΠΑΟΚ εκτος απο τους λιγους που συμφωνουν σε ολα. λες και στη δεκαετια του 80 ολος ο λαος ηταν οπως τον θελουμε σημερα.
αντι λοιπον να καταλαβουν οτι ο λαος μια τεραστιας ομαδας δε μπορει να συμφωνει στο πως βλεπει τον ΠΑΟΚ, Κ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ ΕΤΣΙ, και να προσπαθουν ΝΑ ΔΙΔΑΞΟΥΝ ΠΑΟΚ, το μονο που κανουν ειναι να επαινουν ο ενας τον αλλον και να κραζουν και να κουτσομπολευουν τους υπολοιπους.
πολλα απο τα παδια λενε οτι το φορουμ εχει γινει λιγοτερο οπαδικο το τελευταιο καιρο, κ οτι εχουμε γεμισει μελη τυπου μανια. δε το βλεπω.
αυτο που βλεπω ειναι μεταλλαξη πολλων μελων, προς το ακρο, λογω συναγωνισμου, μπορει κ ασυναισθητου μεταξυ τους.
προσωπικα ζωντας μεταξυ λονδινου κ αθηνας δε με καλυπτει κανενα αλλο σαιτ, αυτο ειναι πιο κοντα σε μενα. αλλα το τελευταιο καιρο η κατασταση που περιγραφω με εχει ξενερωσει, αλλα το σαιτ δε κοβεται.
αυτη ειναι η αποψη μου...