Author Topic: Κριτική - παράπονα - συμβουλές για το site (PAOK WORLD)  (Read 19865 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Suicidal

• Βασικός
Καλο θα ηταν να εισαι πιο συγκεκριμενος με προσωπα και καταστασεις
κάτσε να στήσουμε πρώτα κάνα καρτέρι στο Live! μπας και τσιμπίσουμε τίποτα....

οι εκπροσωποι των λιγων καθαρων και τιμιων ΠΑΟΚτσηδων
πςςςςςςςςςς, κάργα .... τι να λέμε τώρα ....
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline Suicidal

• Βασικός
κ γιατι μονο για αυτούς, δηλαδή τους τρεντο-ΠΑΟΚτσηδες μπορούμε να τους κράζουμε ελεύθερα?? Ολοι το ιδιο είμαστε κ αν στο μέλλον δώσει κάποιος δικαίωμα (π.χ βαρεθεί ο τρεντακιας) τοτε θα φαει το κράξιμο του!

οχι ΔΕΝ είμαστε όλοι το ίδιο αδερφέ (και δεν αναφέρομαι σε σένα) .... και το ξέρεις πολύ καλά ....
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline disorder

• Αποστολή
  • **
    • 4-10-1999 ÁÄÅÑÖÉÁ ÆÅÉÔÅ
Γιατί ρε φίλε πολλές φορές  κάποια άτομα τραβάνε λούκια με φυλακές,δικαστήρια
και αντί να έχουν αν όχι την συμπαράσταση και αλληλεγγύη,τουλάχιστον την σιωπή
των ατόμων που υποστηρίζουν την ίδια ομάδα με αυτούς ακούν,διαβάζουν ότι πρέπει
να μπουν φυλακή,δεν έχουν θέση στον ΠΑΟΚ και άλλες μαλακίες!
Σε οπαδικό φόρουμ αυτά για μένα πρέπει να κόβονται μαχαίρι.
ΟΜΑΔΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ, ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑΣ ΚΑΜΑΡΙ

Offline cure

• Αλλαγή
Τα συζητήσαμε και στο meeting αλλά αφού άνοιξε η κουβέντα θα πω ανοιχτά τη γνώμη μου. Για μένα το site είναι μία πολύ καλή παρέα και προσωπικά με γεμίζει. Αυτό που εγώ έχω ανάγκη είναι να μιλάω και να ακούω για ΠΑΟΚ. Λόγω των υποχρεώσεων και των ελάχιστων ελεύθερων ωρών μου δυστυχώς δεν μου μένει χρόνος να βρεθώ όπως παλιά με φιλαράκια και να κάνω αυτές τις συζητήσεις με κανένα μπυρόνι. Έτσι το κάνω εδώ μέσα.
Για να κάνω όμως εγώ το χόμπι μου ή το γούστο μου, κάποιοι φίλοι δουλεύουν, ξοδεύουν ώρες ατελείωτες και μπαίνω εγώ όποτε γουστάρω να πω τη μαλακία μου ή να βρω εύκολα αυτό που ψάχνω κτλ. Θα ήταν τρελό από μέρους μου να απαιτήσω περισσότερα από το site μας.

Είχε πει ο lik4 μία μεγάλη κουβέντα "ο ηλεκτρονικός ΠΑΟΚτσής" και αν το συνδυάσω με τις απαιτήσεις του vedder τότε καταλήγω πως κάποιοι φίλοι έχουν περισσότερες απαιτήσεις από αυτό το site απ' όσες εγώ. Για μένα καταρχήν η έστω αναφορά στον ΠΑΟΚτσή δεν υπάρχει για το εικονικό μας καφενείο. Μακάρι οι σύνδεσμοι του ΠΑΟΚ να κάνουν κάποτε έναν ηλεκτρονικό ΠΑΟΚτσή που ό,τι γράφεται εκεί μέσα θα περνάει από φίλτρο και θα είναι πραγματικά "ευαγγέλιο" για το λαό. Το πώς το βλέπω όμως εγώ δεν σημαίνει ότι θα βγάλω την ουρά μου απ' έξω αν θελήσετε όλοι οι υπόλοιποι να πάρει μια πιο σοβαρή πορεία. Εγώ στη διάθεσή σας να βοηθήσω όπως μπορώ.

Εμένα πάντως με καλύπτει όπως είναι. Γουστάρω γιατί ανταλλάσσω απόψεις για ΠΑΟΚ με άτομα που σκέφτονται με το δικό τους μυαλό και βλέπουν τα πράγματα από τη δική τους οπτική γωνία κι όχι με προβατάκια που έχουν τσομπάνηδες να τους οδηγούν. Αν αλλάξει αυτό κι εδώ μέσα και γίνει όπως αλλού, τότε θα αποσυρθώ και θα γίνω ένας ακόμη ακροατής ραδιοφώνου. Πιο ξεκούραστα πράγματα και χωρίς πολλές σκοτούρες στο μυαλό.
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline cosmopaok

• Αποστολή
  • **
Για να είμαστε δίκαιοι , είναι ΥΠΕΡΒΟΛΗ να λέμε ότι το σαιτ ειναι σε παρακμή, ίσα ίσα εγώ το βλέπω πολύ ποιο ώριμο από ότι όταν πρώτο άρχισε (για μενα Paokwolrd=forum)
φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντας

▒▓█▀▄▀▄▀Π▄▀▄Α▀▄▀Ο▄▀Κ▄▀▄▀▄▒

Offline dave

• Αλλαγή
Καλο θα ηταν να εισαι πιο συγκεκριμενος με προσωπα και καταστασεις

ελα ρε HOMO τι πιο συγκεκριμενος, δεν υπαρχει λογος, μιλαω για μια κατασταση που ειναι γνωστη. αποφασιστε εσεις που θελετε να παει το φορουμ.

α, κ καντε κ το λαιβ πριβε, να μην ενοχλουμε, να εκφραζονται πιο ελευθερα

Offline cosmopaok

• Αποστολή
  • **
dave ποια είναι δηλαδή η κατάσταση εδώ μέσα, όπως ξέρεις ένα φόρουμ το κάνουν τα ΜΕΛΗ του οχι οι αντμινσ
φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντας

▒▓█▀▄▀▄▀Π▄▀▄Α▀▄▀Ο▄▀Κ▄▀▄▀▄▒

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
δεν υπαρχει κανενα προβλημα με κανεναν
αν οποιοσδηποτε θελει να πει κατι να το πει ονομαστικα, κοιτα να δεις δασκαλε μου χεις σπασει τον πουτσο, επιτιθεσαι κανεις ρανεις εκει και εκει και εκει.. Συγκεκριμενα. Υπαρχουν τα πμ, υπαρχει το λαιβ, υπαρχει δημοκρατια εδω μεσα και κανονες.

Τι γραμμη θα ορισουν οι μοντ? Θα μου πει η θα σου πει τι να γραφεις? Γραψε τη μαλακια σου , γραφω και γω τη δικη μου και ο κοσμος που διαβαζει μας κρινει, σε συνδυασμο και με την παρουσια μας στα πεταλα παντα.

να δω πως σκοπευουν να διδαξουν ΠΑΟΚ, οι εκπροσωποι των λιγων καθαρων και τιμιων ΠΑΟΚτσηδων, που κρατανε το σαιτ, βριζοντας οσους διαφωνουν, μη απαντωντας σε οτι δε βολευει, και κουτσομπολευοντας τους υπολοιπους στο λαιβ.

Ωραια το ξεκινησες παντως. Χαιρομαι.

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
το λαιβ ειναι οτι καλυτερο στο φορουμ, δεν χρειαζεται να γινει ουτε πριβε ουτε τπτ αμα θελει καποιος πριβε εχει αλλα 2 καναλια να παει, προσωπικα η παρεα του λαιβ με κραταει στο φορουμε αν δεν υπυρχε αυτο δεν θα ασχολιομουνα προπολου..

Offline toy

• Αλλαγή
Ουσιαστικά το PAOKWORLD είναι ένα βήμα ΠΑΟΚτσήδικης ελεύθερης έκφρασης.
Ας γίνει αυτό πρώτα κατανοητό

Από εκεί και πέρα ας γίνουν συγκεκριμένες προτάσεις
Δίνω ένα παράδειγμα: ανανέωση ή αναδιοργάνωση της articleteam
Να γίνει ας πούμε ένα θεματάκι κάπου που να μαθαίνουμε οπαδικά νέα από όλο τον κόσμο
Ας το δούμε έτσι για να βγει άκρη

Επίσεις το PAOKWORLD πολάκις έχει συμπαραστεθεί σε κόσμο που χε θέματα με συλήψεις κλπ και μάλιστα έχοντας ενεργό ρόλο.
Αν κάποιος έχει διαφορετική άποψη για τα επεισόδια  μπορεί να διαφωνούμε άλλα θα πει την άποψη του

Οσο για το Live επίσεις είναι ένας χώρος περισσότερου χαβαλέ όπου νομίζω ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει

Καταλάβεται όλοι ότι κανείς δεν χαληναγωγεί κανέναν εδω μέσα για το τι θα πει και τι θα σεφτεί

Το φόρουμ κόντα στα άλλα κατάφερε να σας ενώσει και να σας γνωρίσει όλους εδώ μέσα οπότε την λέξη παρακμή χρησιμοποιήστε την με λίγο φειδώ.

ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

Offline dave

• Αλλαγή
δεν υπαρχει κανενα προβλημα με κανεναν
αν οποιοσδηποτε θελει να πει κατι να το πει ονομαστικα, κοιτα να δεις δασκαλε μου χεις σπασει τον πουτσο, επιτιθεσαι κανεις ρανεις εκει και εκει και εκει.. Συγκεκριμενα. Υπαρχουν τα πμ, υπαρχει το λαιβ, υπαρχει δημοκρατια εδω μεσα και κανονες.

Τι γραμμη θα ορισουν οι μοντ? Θα μου πει η θα σου πει τι να γραφεις? Γραψε τη μαλακια σου , γραφω και γω τη δικη μου και ο κοσμος που διαβαζει μας κρινει, σε συνδυασμο και με την παρουσια μας στα πεταλα παντα.

να δω πως σκοπευουν να διδαξουν ΠΑΟΚ, οι εκπροσωποι των λιγων καθαρων και τιμιων ΠΑΟΚτσηδων, που κρατανε το σαιτ, βριζοντας οσους διαφωνουν, μη απαντωντας σε οτι δε βολευει, και κουτσομπολευοντας τους υπολοιπους στο λαιβ.

Ωραια το ξεκινησες παντως. Χαιρομαι.

ναι φιλε δασκαλε, μακαρι να ταν ετσι το σαιτ και να διδασκε ΠΑΟΚ. επειδη ομως κατι τετοιο ειναι πολυ πιο δυσκολο μεσα απο ενα φορουμ απο οτι απο μια εφημεριδα η ενα ραδιο, αυτη η προσπαθεια μεχρι στιγμης εχει παει κατα διαολου. οχι ΠΑΟΚ δε διδασκεται, αλλα καποιοι εχουν ιδιοποιηθει τα ΠΑΟΚτσηδικα ιδανικα κ με τη συμπεριφορα τους ειτε διωχνουν κοσμο απο το σαιτ, ειτε 'αναγκαζουν' αλλα μελη να γινονται ολο κ πιο ακραια για να μη μεινουν πισω στο ΠΑΟΚτσηδηλικι.
η συμπεριφορα που αναφερομαι ειναι ενα κραξιμο ολων οσων διαφωνουν, με τσουβαλιασμα αποψεων, ΠΑΟΚομετρο με βαση θεματα οπως του κοντου και μια συνολικη απαξιωση του κοσμου του ΠΑΟΚ εκτος απο τους λιγους που συμφωνουν σε ολα. λες και στη δεκαετια του 80 ολος ο λαος ηταν οπως τον θελουμε σημερα.
αντι λοιπον να καταλαβουν οτι ο λαος μια τεραστιας ομαδας δε μπορει να συμφωνει στο πως βλεπει τον ΠΑΟΚ, Κ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ ΕΤΣΙ, και να προσπαθουν ΝΑ ΔΙΔΑΞΟΥΝ ΠΑΟΚ, το μονο που κανουν ειναι να επαινουν ο ενας τον αλλον και να κραζουν και να κουτσομπολευουν τους υπολοιπους.
πολλα απο τα παδια λενε οτι το φορουμ εχει γινει λιγοτερο οπαδικο το τελευταιο καιρο, κ οτι εχουμε γεμισει μελη τυπου μανια. δε το βλεπω.
αυτο που βλεπω ειναι μεταλλαξη πολλων μελων, προς το ακρο, λογω συναγωνισμου, μπορει κ ασυναισθητου μεταξυ τους.
προσωπικα ζωντας μεταξυ λονδινου κ αθηνας δε με καλυπτει κανενα αλλο σαιτ, αυτο ειναι πιο κοντα σε μενα. αλλα το τελευταιο καιρο η κατασταση που περιγραφω με εχει ξενερωσει, αλλα το σαιτ δε κοβεται.
αυτη ειναι η αποψη μου...

Offline cure

• Αλλαγή
Δυστυχώς όπως νιώθει ο dave νιώθουν και πολλοί άλλοι, αλλά ρε παιδιά κακώς σας χαλάνε αυτά. Αυτό ήταν πάντα το PAOKWORLD και γενικά ο λαός του ΠΑΟΚ. Αν κάποιος νιώθει ότι υπάρχει γραμμή του site είναι λάθος. Αυτό που υπάρχει είναι επικρατούσες απόψεις. Οπαδικές κατά βάση. Αν νιώθει ξένος προς τη πλειοψηφία δεν τρέχει τίποτα. Η πλειοψηφία απλά ήταν πάντα εδώ μέσα στα οπαδικά άκρα κι όχι στα φίλαθλα. Αλλά υπάρχει ελευθερία έκφρασης κάθε άποψης. Π.χ. εμένα με άφησαν να υπερασπιστώ στη πρώτη σελίδα τον γκαγκάτση ρε παιδιά και ακόμη με κράζουν.  ;D  Αλλά το ανέβασαν.

Τελευταία όντως το σκοινί τραβιέται στα άκρα, αλλά αυτό είναι απόλυτα φυσιολογικό. Άλλαξαν πολλά πράγματα στην ομάδα. Π.χ. δε νομίζω ότι θα ανέβαινε με τίποτα στον κόσμο πρώτη σελίδα κανένα "καλωσόρισες δημητράκη". Θα έπρεπε όμως να κατανοούν όλοι τους λόγους για τους οποίους γίνεται αυτό.

Ο ΠΑΟΚ είναι σε διαδικασία οπαδικής εξέλιξης και όταν οι επίδοξοι οπαδοί της τσέπης τους εύχονται δημόσια από ίντερνετ και ραδιόφωνο να σαπίσει συνοπαδός τους στη φυλακή, τότε η άλλη πλευρά θα τραβήξει κι αυτή το σκοινί. Και δεν αναφέρομαι σε πόλεμο ιστοσελίδων όπως θα σκεφτεί ο Χ πονηρός, αλλά σε οπαδικές τάσεις. Άσχετο αν αυτή η βρωμιά βρήκε διέξοδο σε ένα site. Απλά έγινε γιατί δεν τολμούσαν να την εκστομίσουν από αλλού οι εμπνευστές της.

Θεμιτό για κάποιον να θέλει να είναι κάπου στη μέση του σκοινιού. Ας μη χαλιέται όμως με τους υπόλοιπους που τραβάνε τις άκρες. Συγκεκριμένα αν ο οπαδός του ΠΑΟΚ δεν τραβούσε το σκοινί σε αυτή τη διελκυστίνδα, τότε η μέση θα ήταν στο μέσο επίπεδο των ακροατών ραδιοφώνου.

Αμέσως θα πει κάποιος για τα ΠΑΟΚόμετρα αλλά θα κάνει λάθος. Από τη μία άκρη του σκοινιού βρίσκονται οπαδοί κι απ' την άλλη η σάρα και η μάρα, που θέλει να τρυπήσει το οπαδικό κίνημα. Κάποιος που δεν δέχεται ότι συμβαίνει αυτό, χαλιέται που ο συνοπαδός του τραβάει στα άκρα τη δουλειά. Δεν γίνεται όμως αλλιώς. Το PAOKWORLD ακολουθώντας τη γενική αυτή τάση οπαδικής εξέλιξης είναι απόλυτα θεμιτό να προσαρμόζεται στους νέους καιρούς, αφού αποτελείται από οπαδούς του ΠΑΟΚ, που με τη σειρά τους βρίσκονται κάπου στο σκοινί και τραβάνε προς τη μεριά που θεωρούν σωστή για το καλό του ΠΑΟΚ.

Παρόλες τις κόντρες είναι απαραίτητη αυτή η διαδικασία, αφού ο ΠΑΟΚ είναι ζωντανός οργανισμός και το site το ίδιο. Αν κάποιος είναι κάπου στη μέση μη νιώθει παράταιρος. Μυαλό έχει και μπορεί να κρίνει προς ποια μεριά θα πάει και κυρίως "χέρια" για να τραβήξει κι αυτός προς τα εκεί που θεωρεί σωστό.
« Last Edit: August 06, 2010, 14:47:16 by PAOKCURE »

Offline dave

• Αλλαγή
μα κιουρ δε παραπονιεται κανεις επειδη ειναι στη μεση. οι αποψεις, και ιδιως αυτες που εννοεις δε με ενοχλουν, αλοιμονο, γιαυτο ειμαι εδω και οχι σε αλλο σαιτ.
το προβλημα ειναι οτι πολλοι βλεπουν γιεςμεν, ζαγοροσκυλα, σαρα και μαρα που λες εσυ, εκει που δεν υπαρχει. δε νομιζω οτι υπαρχουν πολλοι τετοιοι σαυτο το σαιτ.
πολυ απλα οτιδηποτε ειναι διαφορετικο απο την 'ορθοδοξη' οπαδικη αποψη, αντιμετωπιζεται με καχυποψια και αρνητικη διαθεση. και το θεμα ειναι οτι αυτη η αποψη πλαθεται και δημιουργειται εδω μεσα ως αποτελεσμα του διαγωνισμου στο ΠΑΟΚτσηδηληκι. κ βλεπεις παιδια ξαφνικα να ξεφευγουν εντελως κ με μανια εναντιον μελων που επισημαινουν πραγματα που δε τους βολευουν.
για το ποιος προκαλει πρωτος, μη το ψαχνεις, δε θα βγαλουμε ακρη.

Offline cure

• Αλλαγή
ΟΚ αλλά αυτό συμβαίνει πάντα με τον ΠΑΟΚτσή σε όλα τα θέματα. Υπερβολικές αντιδράσεις, διάθεση μονίμως στα κόκκινα και άρπαγμα με τη μία. Αμπαλαέα κι αλεό

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Μαγκες βλεπω 1042 μελη και αναθεμα αν γραφουν στο φορουμ οι 100... δεν περνετε καμια σβηστρα γιατι σαν πολλοι αλλοθρησκοι μαζευτηκανε!

Offline Javatone4

• Αποστολή
  • **
Εγώ πάντως δε γουστάρω που μπαίνω στο σάιτ και βλέπω πρώτη μούρη πρόβατα και ειρωνεία.
Καλός και χρήσιμος ο αυτοσαρκασμός,αλλά ας έμενε λίγο πιο "εσωτερικά"το κείμενο,όχι να είναι η βιτρίνα του σάιτ.
4-10-1999 ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ

Offline lospsi

• Αποστολή
  • **
Μαγκες βλεπω 1042 μελη και αναθεμα αν γραφουν στο φορουμ οι 100... δεν περνετε καμια σβηστρα γιατι σαν πολλοι αλλοθρησκοι μαζευτηκανε!

σχετικα με αυτο που λεει ο μπιβ,υπαρχουνε μελη που ειναι στο φορουμ γραμμενα εδω και κατι χρονια που δεν εχουνε ποσταρει ποτε αυτους γιατι τους κρατατε και δεν τους διαγραφετε??
καποτε ειχατε σαν κριτηριο αν θυμαμαι καλα,δεν γνωριζω αν υπαρχει ακομα,την συνδεση του λογαριασμου και αν δεν ειχε συνδεθει για καποιο χρονικο διαστημα διαγραφοτανε ο λογαριασμος του χρηστη προτιμοτερο δε θα ητανε σαν κριτηριο να ητανε το ποσταρισμα??
ας μεινουνε μονο τα ενεργα μελη μεσα στο φορουμ στην τελικη κι ας ειναι και λιγα..
το "ενταξει ο αλλος μπορει να μη γουσταρει να γραφει παρα μονο να διαβαζει" σαν ψιλομαλακια μου ακουγετε,αν θελει να διαβαζει ας παει να παρει ενα βιβλιο ή ας μπαινει στις ειδησεογραφικες σελιδες του ΠΑΟΚ το ολα,το 24,το μανια...

Ο Π.Α.Ο.Κ δεν ειναι δυο ωρες...πηγαινουμε και τελειωνει...Ο Π.Α.Ο.Κ εχει επιπτωση σε ολη μας τη ζωη!

Offline petrov

• Αλλαγή
Kι όμως lospsi έχω γνωρίσει 1-2 τέτοια άτομα και ήταν και ξηγημένα

Offline lospsi

• Αποστολή
  • **
ας γραψουν να τους γνωρισουμε κι εμεις!!!
τετοιους ψαχνουμε!!!
Ο Π.Α.Ο.Κ δεν ειναι δυο ωρες...πηγαινουμε και τελειωνει...Ο Π.Α.Ο.Κ εχει επιπτωση σε ολη μας τη ζωη!

DimNaoussa

• Guest
μοντς καλα ειναι στο τοπικ:''ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ(ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ)-26/08 Τουρκία με Φενερμπαχτσε'' να διαγραφονται ποστ που το περιεχομενο τους δεν ειναι ανακοινωσεις και πληροφοριες εκδρομων..