Author Topic: Κριτική - παράπονα - συμβουλές για το site (PAOK WORLD)  (Read 19878 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline serreos_4

• Αποστολή
  • **
Δάσκαλε στην ιδέα και μονο τρομάζωωωωωω.... :)
P.A.O.K

bouros

• Guest
+100000000000000000000000000

JamaicaN

• Guest
Σκεφτομουν εδω και καιρο ενα μικρο βιβλιαρακι, σαν παιδικο βιβλιο, με εικονες και τα λοιπα να μοιραστει σε πολλα παιδακια(προσηλυτισμος αλλα και ενισχυση της ηδη υπαρχουσας ΠΑΟΚτσηδικης τους πεποιθησης).Παρολα αυτα μου ρθε και κατι αλλο.
Απλη προταση. Ετσι μου ρθε, φορουμ ειναι ,την παραθετω (ελεγα να το γραψω κατω απο κανενα αρθρο αλλα το βαζω εδω)

Επειδη
-Τα αρθρα των παιδιων εδω μεσα ειναι πραγματικα διαμαντια ανεκτιμητης ΠΑΟΚτσηδικης αξιας
-Η εφημεριδα ΠΑΟΚτσης μας λειπει απιστευτα πολυ, ποσο μαλλον τωρα που μας ξεκινουν πολεμο
-Υπαρχουν παρα πολλοι που δεν εχουν προσβαση στο ιντερνετ
-Υπαρχουν ακομα πιο πολλοι που δεν ειναι οπαδοι, δεν ασχολουνται με θεματα κερκιδας κτλ, αλλα θελουν να διαβασουν κατι πιο ποιοτικο
-Οι δημοσιογραφοι ...ας μη εκφραστω καλυτερα τι κανουν.
-Υπαρχουν αρκετοι δυστυχως που ¨ταιζονται με σπορια¨ και ¨μετρανε τα σπορ¨, η ακουν¨ελευθερο ραδιοφωνο¨...
-Υπαρχει και μια αυξηση μετοχικου κεφαλαιου-αιμοδοτης του ΠΑΟΚ και ο κοσμος πρεπει να πωρωθει
-Υπαρχουν πολλα μικρα παιδια που ειναι πωρωμενα και πρεπει να ενισχυθει το φρονημα τους
-Σαν υλικο εκτος απο κατι τομους και υλικο του διαδικτυου ΔΕΝ υπαρχει και πολυ ΠΑΟΚτσηδικο στοιχειο σε βιβλια και περιοδικα...και πολλοι αλλοι λογοι...

Γιατι να μην προσπαθησουμε να προαγουμε αυτο το υπεροχο υλικο που υπαρχει στην ιστοσελιδα αυτη?
Μη βαρατε..γνωριζω το ποσο δυσκολη ειναι μια εκδοτικη προσπαθεια..δε χρειαζεται να φτασουμε απαραιτητα σ αυτο..ας κατσουμε να συζητησουμε...και να επιλεξουμε καποια απο τα κειμενα, τα αφιερωματα και ν τα εκτυπωσουμε φτιαχνοντας ενα book για να μοιραστει στο λαο του ΠΑΟΚ..ενα και μοναδικο, μηνιαιο, προχειρο θελετε, επαγγελματικη δουλεια θελετε, αυτα τα κανονιζουμε..μπορει να υπαρχξει συνεργασια και με αλλα σαιτ αλλα και με την παε..ολα θα γινουν αρκει να ΤΟ ΣΥ ΖΗ ΤΗ ΣΟΥ ΜΕ.

Αυτο και μονο μου αρκει.
Στην τελικη μη μου πειτε οτι δ εμπορειτε να βγαλετε απο 100 φωτοτυπιες ο καθενας οπου και αν ειναι...κλαιν λεφτα
(Αν θελετε mods βαλτε το σε ενα νεο τοπικ.)

Πςς..τι ειπε ο Δασκαλος? καλοοοο

Βασικα για αλλο λογο βρεθηκα σαυτο το τοπικ..
Δικεφαλε δε ξερω τι εχεις κανει ή απλα βελτιωθηκε ο σαφαρι  ;D αλλα σε μενα το σιτε πεταει...
Οταν δινω το link  ανοιγει ολοκληρο σε 3-4''...Με χει εντυπωσιασει και ηθελα να στο πω...

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικός μας θα 'ναι

Offline savage republic

• Βασικός
Τώρα που αλλάζει η χρονιά, ας αλλάξει και η multimedia team λίγο το βιντεάκι από την κεντρική σελίδα. Ας μπει κάτι αισιόδοξο, κάτι γιορταστικό, μέρες που είναι.

GeorgT

• Guest
θα αλλάξει σύντομα (όποιος εχει κάποιο καλό ας μου το στείλει με πμ να μπει)

GeorgT

• Guest
Άλλαξε αλλα σύντομα θα μπει ενα πιο γιορτινό οπως ζητήθηκε!! ;D

Offline agraf

• Αλλαγή
Ρε παιδιά, γιατί δεν εμφανίζεται το φόρουμ στην σελίδα μου? Ανοίγει η ιστοσελίδα αλλά όχι το φόρουμ!

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
σε κανέναν δεν εμφανίζεται.
διάβασε την ανακοίνωση εδώ http://www.paokworld.com/paokworldboard/index.php/topic,10000.msg242457.html#msg242457
Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικός μας θα 'ναι

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
Εγω πάντως για περίπου 24 ώρες ήταν αδύνατον να μπώ είτε στο φόρουμ είτε στην αρχική.

Μου έβγαζε ένα Account Suspended

fatal_invasion

• Guest
γιατί σβήστηκαν καμια 44 pm που είχα στα εισερχόμενα;

Offline Suicidal

• Βασικός
44 ?

εμένα με σβήστηκαν μην πω πόσα...... δεν θα με πιστέψετε....
και είχε και ΤΡΟΜΕΡΑ συμαντικά πμ γαμωωωωωωωω  :cwm23:

έχω πάντος την εντύπωση ότι σβίστικαν όλα μεχρι και της 31.12.2008

πωωωωωωω ρε πούστη τα πμ, δεν το πιστέυω.... ααααααργκκκκκκ
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline panoramix1926

• Αποστολή
  • **
Ρε παλιοκουφάλες δύο μέτρα και δύο σταθμά ? Εμένα δεν χωράνε πάνω από 20 . Παλιοκλίκα :P
Ο ΠΑΟΚ ΥΠΗΡΞΕ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΕ ΣΤΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΚΟΚΑΛΗ

Offline Suicidal

• Βασικός
....η ανταμοιβή των κόπων μας ρε......  ;D
σε αριθμό πμ πληρωνόμαστε απο τον δικέφαλο..... :P
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

fatal_invasion

• Guest
έχω πάντος την εντύπωση ότι σβίστικαν όλα μεχρι και της 31.12.2008
παίζει

LoGotHeTiS

• Guest
Και εγώ ξενέρωσα με τα pm αλλά μετά θυμήθηκα ότι όλα υπάρχουν στο mail μου από την ειδοποίηση.Εκτός αν την είχες απενεργοποιήσει billy

DimNaoussa

• Guest
καντε τα ολα οπως πριν παιδια...

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
Σβήστηκαν πμ μετά τις 12/1 αυτό είναι τσεκαρισμένο. Οσοι είχατε ενεργοποιημένο το e mail  θα μπορέσετε να τα δείτε.
Δυστυχώς χάθηκαν και είναι η δεύτερη φορά σε εμένα.
ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ

fatal_invasion

• Guest
καντε τα ολα οπως πριν παιδια...
+1

Offline tsag

• Αλλαγή
μολότωφ στους mods τώραααααα!!!!  :icon23: :-X
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ