Author Topic: Κριτική - παράπονα - συμβουλές για το site (PAOK WORLD)  (Read 19946 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline ved

• Αλλαγή
μια παρατηρηση ακομα για σημερα...

εχω την αισθηση οτι αρθρα απο το σαιτ της 4 δεν μπαινουν στην κεντρικη,,,

ξεχνιουντε και περναει ο καιρος και δεν μπαινει τπτ...

π.χ. μου εχει δημιουργηθει η αισθηση οτι αυτοι που επιιλεγουν τα λινκς στην κεντρικη μονιμως

ελεγχουν και παραπεμπουν σε αλλα σαιτ συνδεσμων και μη αλλα στης 4 δεν πρεπει να πατανε.

ελπιζω να μην γινοντε διακρισεις ειδικοτερα μαλιστα αν καποιοι εχουν στραβωσει για χ λογους με τον συνδεσμο.

απλα μια παρατηρηση κανω για να μην  περναν ετσι καποια πραγματα.

αληθεια ποιοι κανουν αυτη τη δουλεια ?

το ποιοι κάνουν αυτή τη δουλειά ξεχωρίζουν απο το ανοιχτό πράσινο χρώμα στα ονόματα τους.
Κάθε μέλος έχει  κάποιες σελίδες που ανεβάζει και συνήθως τις επιλέγει αυτός, αγγαρεία δεν κάνει κανένας πάντως.
Ούτε φυσικά και διακρίσεις, περισσότερα δεν μπορώ να σου πω καθώς δεν έχω εγω αυτή τη σελίδα, πάντως μη σου περνάει ούτε κατα διανοια οτι γίνονται διακρίσεις μεταξύ συνδέσμων. Επίσης κάποιοι ελεγχουν τις σελίδες τους π.χ 4 - 5 φορές την ημέρα και κάποιος άλλος ίσως μια η και δεκα ανάλογα με τον χρόνο που διαθέτει.
« Last Edit: June 21, 2008, 11:24:00 by tsakalaki »

GeorgT

• Guest
Με κάλυψε πλήρες ο τσακ, αλλα ρε φιλε vedder τη μας εχεις για δικτάτορες που θέλουμε να περάσουμε με το ζορι την γνώμη μας. Ολα τα παιδια αφιερώνουν αρκετό χρόνο ώστε η αρχική να ειναι συνεχώς ενημερωμένη κ ειναι αρκετά δύσκολο να κρατήσεις  ισορροπίες σε ενα τέτοιο site σαν το paokworld με τοσο κόσμο κ τόσες απόψεις!!!

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
1-
εχω την αισθηση οτι αρθρα απο το σαιτ της 4 δεν μπαινουν στην κεντρικη,,,
Λάθος αίσθηση έχεις. Πάρα πολλά links προς τα άρθρα μπαίνουν στην κεντρική σελίδα.
Άρθρα ολόκληρα δεν μπαίνουν καμιάς σελίδας

2-
π.χ. μου εχει δημιουργηθει η αισθηση οτι αυτοι που επιιλεγουν τα λινκς στην κεντρικη μονιμως ελεγχουν και παραπεμπουν σε αλλα σαιτ συνδεσμων και μη αλλα στης 4 δεν πρεπει να πατανε.
Λάθος αίσθηση σε δημιουργήθηκε. Η αλήθεια είναι ότι το σάιτ της 4 ανανεώνεται πολύ λιγότερο από άλλα σάιτ συνδέσμων με αποτέλεσμα πολλές φορές να μην υπάρχουν ανανεώσεις τους. Αυτό δεν σημαίνει ότι υπάρχει μια άλφα ή βήτα προτίμηση. Εάν υπήρχε απλά δε θα τα βάζαμε καθόλου, ή θα βάζαμε μόνο αυτά. Αντίθετα, προσπαθούμε να καλύψουμε όλο το "φάσμα" .

3-
απλα μια παρατηρηση κανω για να μην  περναν ετσι καποια πραγματα.
Καλά κάνεις και παρατηρείς κάτι, αλλά δεν υπάρχει θέμα σε αυτήν την περίπτωση.

4-
αληθεια ποιοι κανουν αυτη τη δουλεια ?
Όπως είπε και ο tsakalaki τη δουλειά την κάνει η News Team, τα μέλη της οποίας ξεχωρίζουν από το ανοικτό πράσινο χρώμα τους ή/και το πράσινο αστέρι στο προφίλ τους.
Εάν πιστεύεις ότι υπάρχει κάποιο link που πρέπει να ανέβει και για τον άλφα ή βήτα λόγο έχει καθυστερήσει, μπορείς να ενημερώσεις κάποιον από την News Team με πμ και να είσαι σίγουρος ότι θα ανέβει...
Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικός μας θα 'ναι

g4marin

• Guest
ΝΑ ΑΓΙΑΣΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΑΔΕΛΦΕ!!!!!!!!!!!!!

goudas4

• Guest
Tis ananewseis tou site tis G4 mexri prosfata tis eixe o Dimarko alla logw tis apousias tou gia kapoio kairo tis pira egw...
Den kserw ti isxye pio prin alla pleon tha ananewnontai kanonika ta nea tis Thyras 4 kai se kamia periptwsi den yparxei provlima apenanti ston sindesmo,
toulaxiston apo tin pleura mou...
Allwste fetos i Thyra 4 apedeikse se olous oti mporei na ksanaginei o sindesmos pou tha apotelesei mprostari twn kinisewn twn S.F. PAOK... ;)

MetroStar

• Guest
Σωστός Goudas.

Offline ved

• Αλλαγή
ωραιος γουδας,,,σου εχω πληρη εμπιστοσυνη.

μονη διαφωνια οτι το σαιτ της 4 ειναι το σαιτ συνδεσμου (οι ουλτρας δεν ειναι καν συνδεσμος για μενα)που ανανεωνεται πιο συχνα απο καθε αλλο πλεον,

καθε μια βδομαδα περιπου

δευτερο το κορδελιο 10-15 μερες κλπ

π.χ. της νεαπολης ( καλη χρυση φυσικα) ανανεωνεται μια φορα το εξαμηνο.

το κακο με το σαιτ της 4 ειναι οτι σαν λινκ ειναι παντα το ιδιο

βαζουν κατι πανω πανω και οταν βαζουν κατι νεο αυτο παει παρακατω, και το λινκ παραμενει ιδιο,

και αν οι αλλαγες ειναι συχνες χανεσαι και θελει συνεχη παρακολουθηση.

GeorgT

• Guest
Περισσότεροι συνδεδεμένοι:     185 - Σήμερα στις 19:06:40
Συνδεδεμένοι σήμερα:    185

καλα φτάσαμε σήμερα το ρεκόρ?? ?? ??

Offline Mentalita4

• Αποστολή
  • **
se kapia fasi uphrxan 80-90 episkeptes
alla fen prosexsa akrivos ton arithmo
Niente incontri....Solo scontri

northeagle_4

• Guest
εγω μεχρι να δω στην κεντρικη "ΑΝΤΙΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ" θα γκρινιαζω  ;D
  πλακα κανω ,μπραβο Δικεαλε και ολοι οσοι βοηθησατε.Πολυ πιο οργανωμενο το σιτε ετσι αν και με ασπρο φοντο.
 Σπειρατε !!!

Offline savage republic

• Βασικός
Στους συνδέσμους του εξωτερικού, βάλτε και το Βερολίνο! :tsigaro:

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
Γεια στα χερια σας!!!!! Επιτελους μαυρο φοντο!

Να αναφερω οτι ενας απο τους λογους που αγαπησα το μαυρο σαν ΠΑΟΚσηδικο χρωμα ειναι ο ακολουθοs
Οταν ημουνα πιτσιρικας συζηταγα με εναν γαυρο και ενα χανουμι που καναμε πολυ παρεα και μοθ ειπανε οτι  "βλεπεις την εξεδρα του γαυρου και κυριαρχει το κοκκινο, βλεπεις την εξεδρα της αεκ και κυριαρχει το κιτρινο. Βλεπεις και τους ΠΑΟΚσηδες και ειναι μια μαυριλα. Ενα μαυρο πραμα να κουνιεται πανω κατω. Μια μαυρη οντοτητα που την φοβασαι και συναμα την σεβεσαι.

Γι αυτο χαιρομαι που βλεπω επιλογη το μαυρο χρωμα. Συγχαρητηρια στα παιδια.
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline KATISI4

• Αλλαγή
λοιπον εχω το εξης προβλημα.Ενω ειμαι μεσα στο φορουμ μερικες φορες οταν παω να αλλαξω σελιδα μου εμφανιζει το παρακατω μυνημα
σφαλμα ευρεσης διευθυνσης.μου το εβγαζε και παλιοτερα,προχτες ομως εκανα φορματ στον υπολογιστη.τι μπορει να συμβαινει?

Offline KATISI4

• Αλλαγή
συγκεκριμενα μου βγαζει το εξης

Σφάλμα ορίου χρόνου

Λήξη προθεσμίας ενέργειας κατά την προσπάθεια σύνδεσης σε www.paokworld.com.

Ο περιηγητής δεν συνδέθηκε με την ιστοσελίδα λόγω υπέρβασης του χρονικού ορίου. Πιθανόν να υπάρχουν προβλήματα κίνησης στο δίκτυο. Περιμένετε λίγο και προσπαθείστε ξανά..

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
για το παραπάνω δεν ευθύνεται το PAOKWORLD αλλά η σύνδεσή σου...

Offline KATISI4

• Αλλαγή
ευχαριστω που απαντησες δικεφαλε..
και επειδη ολοι γνωριζουν εδω μεσα οτι μονο παιδι της microsoft δεν ειμαι τι ακριβως πρεπει να κανω για να διορθωσω το προβλημα?
εννοειτε οτι δεν εριξα το φταιξιμο στο paokworld απλα δεν ηξερα που να τοποθετηθω...

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
εκτός από το να αλλάξεις εταιρία που σε συνδέει στο ιντερνετ ή το paokworld να αλλάξει server δεν νομίζω να υπάρχει τρίτη λύση...

Offline KATISI4

• Αλλαγή
μαλλον θα αλλαξω συνδεση.σε ευχαριστω και παλι για τον χρονο σου...

Offline chuck

• Αποστολή
  • **
H multimedia gallery εχει καιρο να ανανεωθει.
Νομιζω απο το ματς με τον ηρακλη.

Παιζει τπτ?
Απλά ρωταω, οχι οτι τρεχει κατι.

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
Σκεφτομουν εδω και καιρο ενα μικρο βιβλιαρακι, σαν παιδικο βιβλιο, με εικονες και τα λοιπα να μοιραστει σε πολλα παιδακια(προσηλυτισμος αλλα και ενισχυση της ηδη υπαρχουσας ΠΑΟΚτσηδικης τους πεποιθησης).Παρολα αυτα μου ρθε και κατι αλλο.
Απλη προταση. Ετσι μου ρθε, φορουμ ειναι ,την παραθετω (ελεγα να το γραψω κατω απο κανενα αρθρο αλλα το βαζω εδω)

Επειδη
-Τα αρθρα των παιδιων εδω μεσα ειναι πραγματικα διαμαντια ανεκτιμητης ΠΑΟΚτσηδικης αξιας
-Η εφημεριδα ΠΑΟΚτσης μας λειπει απιστευτα πολυ, ποσο μαλλον τωρα που μας ξεκινουν πολεμο
-Υπαρχουν παρα πολλοι που δεν εχουν προσβαση στο ιντερνετ
-Υπαρχουν ακομα πιο πολλοι που δεν ειναι οπαδοι, δεν ασχολουνται με θεματα κερκιδας κτλ, αλλα θελουν να διαβασουν κατι πιο ποιοτικο
-Οι δημοσιογραφοι ...ας μη εκφραστω καλυτερα τι κανουν.
-Υπαρχουν αρκετοι δυστυχως που ¨ταιζονται με σπορια¨ και ¨μετρανε τα σπορ¨, η ακουν¨ελευθερο ραδιοφωνο¨...
-Υπαρχει και μια αυξηση μετοχικου κεφαλαιου-αιμοδοτης του ΠΑΟΚ και ο κοσμος πρεπει να πωρωθει
-Υπαρχουν πολλα μικρα παιδια που ειναι πωρωμενα και πρεπει να ενισχυθει το φρονημα τους
-Σαν υλικο εκτος απο κατι τομους και υλικο του διαδικτυου ΔΕΝ υπαρχει και πολυ ΠΑΟΚτσηδικο στοιχειο σε βιβλια και περιοδικα...και πολλοι αλλοι λογοι...

Γιατι να μην προσπαθησουμε να προαγουμε αυτο το υπεροχο υλικο που υπαρχει στην ιστοσελιδα αυτη?
Μη βαρατε..γνωριζω το ποσο δυσκολη ειναι μια εκδοτικη προσπαθεια..δε χρειαζεται να φτασουμε απαραιτητα σ αυτο..ας κατσουμε να συζητησουμε...και να επιλεξουμε καποια απο τα κειμενα, τα αφιερωματα και ν τα εκτυπωσουμε φτιαχνοντας ενα book για να μοιραστει στο λαο του ΠΑΟΚ..ενα και μοναδικο, μηνιαιο, προχειρο θελετε, επαγγελματικη δουλεια θελετε, αυτα τα κανονιζουμε..μπορει να υπαρχξει συνεργασια και με αλλα σαιτ αλλα και με την παε..ολα θα γινουν αρκει να ΤΟ ΣΥ ΖΗ ΤΗ ΣΟΥ ΜΕ.

Αυτο και μονο μου αρκει.
Στην τελικη μη μου πειτε οτι δ εμπορειτε να βγαλετε απο 100 φωτοτυπιες ο καθενας οπου και αν ειναι...κλαιν λεφτα
(Αν θελετε mods βαλτε το σε ενα νεο τοπικ.)
« Last Edit: December 02, 2008, 17:54:21 by ÄÁÓÊÁËÏÓ-4 »