Author Topic: Κριτική - παράπονα - συμβουλές για το site (PAOK WORLD)  (Read 20056 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline ozric

• Αποστολή
  • **
To kserw oti exete poio sobara problimata na asxolithite, apla to anaferw....

De boroume to smile me to glop  :b348: na to kanoume na baraei ton batso --->  :police:

e?

χαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχααχ

με γονάτισες... ;D ;D ;D
No Gods,No Masters

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
http://www.off-road.gr/PNphpBB2-viewtopic-t-8038.html

tromero...deite to oloi

an einai alithia kai sorry poy to bazw edw

LoGotHeTiS

• Guest

ayto leo re taz..plaka plaka einai amartia na pigainoun toses foto diaspartes kai xamenes apo do kai apo kei.
opos exete dei exoume ksekinisei mia kali douleia me tis photo edo kai kairo.opoios travaei apo kapoio paixnidi as tis kanoume omadika upload edo stin kentriki na tis pairnoun oloi.
exoume to eleytero apo tous @dikefalo-@homo paokus-@billy.

to praktoreio mas einai to PAOKWORLD.

Επειδή βλέπω ότι η photogallery είναι βασισμένη στο Coppermine..Μπορείτε να συνδέσετε η βάση χρηστών του forum με του Coppermine έτσι ώστε όλοι να έχουν πρόσβαση να ανεβάσουν φωτογραφίες -για τις οποίες μπορεί να υπάρχει και προσωρινό moderation- και να δημιουργείτε ξεχωριστή κατηγορία για κάθε αγώνα -όπως topic στο forum- και να υπάρχουν έτσι όμορφα συγκεντρωμένες..

Θα είναι εύκολο για τον καθένα να τις ανεβάσει,θα μπορούν να σχολιάζονται και να βαθμολογούνται και να γίνει μια μεγάλη βάση με φωτογραφίες..

Αυτό είχα ιδέα να το κάνω σαν ξεχωριστό site αλλά γιατί να μην γίνει στο world..
« Last Edit: November 26, 2007, 18:08:43 by logothetis »

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
xmmmm ,  :15:   :book:  Dikefale....

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Ãßíå_ÌÝëïò

• Guest
Σύντομα και περιληπτικά τα ερωτήματα μου :

Για ποιό λόγο στις φωτογραφίες που είναι σε αυτή την ιστοσελίδα υπάρχει σφραγίδα ή το όνομα του paokworld ;; σε τι αποσκοπεί αυτό / σε τι ωφελεί ;;

Αυτές οι φωτογραφίες πρέπει να διαφημίζουν τον Π.Α.Ο.Κ. δεν είναι (μόνο) για μένα ούτε για τους άρρωστους με τον Π.Α.Ο.Κ. .
Εμεις και χωρις αυτές τις φωτογραφίες θα είμαστε πάντα Π.Α.Ο.Κ. .

Πρέπει οι φίλοι , οι <ουδέτεροι> , και οι εχθροί να παίρνουν ανεμπόδιστα τις φωτογραφίες αυτές χωρίς σφραγίδες και γράμματα , και να τις διαδίδουν στο ιντερνετ .
Πρέπει τα Μ.Μ.Ε. να τις κατεβάζουν <σκέτες>και να τις δημοσιεύουν ,
πρέπει και ο σουπερ 3 αν γίνεται να τις κατεβάζει και να τις κάνει ότι θέλει , ας τις κρεμάει στο υπόγειό του στη Σεφέρη να τις βλέπουν τα μέλη του .

Επείδή ΠΟΛΛΟΙ ρωτάνε και ΠΟΛΛΟΙ απαντούν  σε ΠΟΛΛΑ τόπικ και αυτό γίνεται ΠΟΛΛΕς φορές επαναλαμβανόμενα .
Προτείνω λοιπόν , για να μην πώ <οι άλλοι ρε , οι άλλοι, εγώ βαριέμαι> προσφέρομαι να γράψω εγώ

- ένα κείμενο για το ΠΩΣ γράφεται-γίνεται κάποιος μέλος στον Α.Σ. Π.Α.Ο.Κ.

και

- πως θα τον βοηθήσουμε κάποιοι εθελοντές απ το paokworld ή εκτός φόρουμ ώστε να γραφτεί ΕΥΚΟΛΑ & ΓΡΗΓΟΡΑ χωρίς να ταλαιπωρείται .

ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΊ στην αρχική σελίδα , να βοηθήσουμε ΕΜΠΡΑΚΤΑ - ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ στην εγγραφή μελών στον ερασιτέχνη .

( κάτι περίπου σαν αυτό που έγραψα τη περασμένη Τετάρτη :

http://www.paokworld.com/paokworldboard/index.php/topic,2988.90.html   )

Offline Mentalita4

• Αποστολή
  • **
ego pantos goustarw me to logo kai den vlepo ton logo na min uparhei...
alloste tis foto paidia tou forum tis vgazoun....
Niente incontri....Solo scontri

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
εδω και ποσο καιρο οταν παω να διαβασω θεματα στο φορουμ με βγαζει κατι ανατολιτικα ξερω γω και αναγκαζομαι σε καθε σελιδα να παταω ΠΡΟΒΟΛΗ-ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΧΑΡΑΚΤΗΡΩΝ-ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΒΑΖΩ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ISO 8859-7 ΑΠΟ ΔΥΤΙΚΗ ISO 8859 1 ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ

γιατι??μηπως πρεπει να ρυθμισω εγω προεπιλεγμενο κατι στο δικο μου pc?

Offline Keskin!

• Αποστολή
  • **
...goustarw me to logo kai den vlepo ton logo ....

e re ta greeklish kamia fora ti gelio vgazoun...

sto thema mas tora...einai alitheia pos apo tin stigmi pou to internet kai ta opadika sites sto internet ekselixthikan kai kiriarxisan kata ena meros stin epikoinonia metaksi ton opadon kai oxi mono, oi fotografies pou provalei kathe opadiko site eginan anapospasto kommati tous. pleon oi perissoteres fotografies se opoiodipote opadiko site exoun kai to logotipo tou site ή tou sindesmou/omadas/lesxis ton opoio ekprosopoun. polles fores auti i methodos "katoxirosis" ton fotografion ginete kai ekneuristiki, eidika otan to logotipo mostrarei sto kentro tis fotografias. eimai kai ego simfonos pos oi fotografies prepei na taksideuoun kai na anadimosieuontai se opoiodipote site gia tin kaliteri propagandisi tis PAOKtsidikis ideas mas. i ipotithemeni omos katoxirosi ton fotografion den aferei apo kanenan to dikaioma na anadimosieusi tis opoies fotografies. apla tha exoun to logotipo ipodilosis tis proseleusis tous. vlepete ektos apo tin diadosi tis PAOKtsidikis ideas iparxei kai i thelisi diadosis tou opiou sindesmou i site anevazei tis fotografies.

thelei omos prosoxi oson afora tin emfanisi prosopon (toulaxiston) mias kai oi kairoi einai diskoloi kai periergoi, pragma pou pisteuo to exoume katalavei kala oloi. (edo filakisan atomo epidi vrikan to tsantaki tou sto gipedo).

auta
cheers

Ãßíå_ÌÝëïò

• Guest
Είπα να γράψω ένα σύντομο σχόλιο , αλλά δεν μου το συγχωρήσατε ,
άντε θα πώ και τα ευκ-κώλος εννοούμενα .

ΔΕΝ είπα ότι τα παιδιά που βγάζουν φωτογραφίες είναι ασφαλίτες ούτε ότι είναι λιγότερο Π.Α.Ο.Κ.τσήδες από εμένα .
Ούτε λέω πως είναι αργόσχολοι και  <<κατοχυρώνουν>> φωτογραφίες για να ωφεληθούν ή να κερδίσουν κάτι .

Μη λέμε τα αυτονόητα και κουράζουμε .

Είναι Π.Α.Ο.Κ.τσήδες  που όπως και εγώ πολύ καλά κάνουν και φωτογραφίζουν Π.Α.Ο.Κ.τσήδικες στιγμές, τους αγαπάω και τους σέβομαι ,ναι οπωσδήποτε, 
αλλά ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ μία αθλητική εφημερίδα ή ένα δημοσιογραφικό site ή αρκετά άλλα sites οπαδικού ή αθλητικού περιεχομένου ΔΕΝ θα δημοσιεύσει μία φωτό που επάνω της ένα <ξένο> λογότυπο ή σφραγίδα κλπ .

Όχι μόνο πρέπει κατά την άποψή μου οι φωτό να είναι σκέτες αλλά και να υπάρχει η σημείωση ότι Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ από τρίτους επιτρέπεται χωρίς άδεια του Paokworld .
Eξ άλλου τον Π.Α.Ο.Κ.θέλουμε να διαφημίσουμε ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΔΑΞΟΥΜΕ , έτσι λέει στην 1η σελίδα αυτού του site .

Τώρα το άλλο περί κατοχύρωσης  ...πνευματικών δικαιωμάτων είναι αστείο και προσβλητικό ΡΕ να το πεί κάποιος για όσους τοποθετούν φωτογραφίες , Ε δεν είμαστε επαγγελματίες , κάθε Π.Α.Ο.Κ.τσής δημοσιεύει φωτο για να προβάλλει τον Π.Α.Ο.Κ. και όχι τον εαυτό του και το συμφέρον του .

« Last Edit: December 04, 2007, 20:49:40 by Ãßíå_ÌÝëïò »

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
οχι ρε chris πανω που ετοιμαζομουνα να σε στειλω τη νεα λεσχη φιλων ΠΑΟΚ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ γμτ!!

τωρα πρεπει να περιμενω για update τους συνδεσμους κανα 2 χρονακια.φτου γαμτ :D

Ãßíå_ÌÝëïò

• Guest
Σύντομα και περιληπτικά τα ερωτήματα μου :

Για ποιό λόγο στις φωτογραφίες που είναι σε αυτή την ιστοσελίδα υπάρχει σφραγίδα ή το όνομα του paokworld ;; σε τι αποσκοπεί αυτό / σε τι ωφελεί ;;

Αυτές οι φωτογραφίες πρέπει να διαφημίζουν τον Π.Α.Ο.Κ. δεν είναι (μόνο) για μένα ούτε για τους άρρωστους με τον Π.Α.Ο.Κ. .
Εμεις και χωρις αυτές τις φωτογραφίες θα είμαστε πάντα Π.Α.Ο.Κ. .

Πρέπει οι φίλοι , οι <ουδέτεροι> , και οι εχθροί να παίρνουν ανεμπόδιστα τις φωτογραφίες αυτές χωρίς σφραγίδες και γράμματα , και να τις διαδίδουν στο ιντερνετ .
Πρέπει τα Μ.Μ.Ε. να τις κατεβάζουν <σκέτες>και να τις δημοσιεύουν ,
πρέπει και ο σουπερ 3 αν γίνεται να τις κατεβάζει και να τις κάνει ότι θέλει , ας τις κρεμάει στο υπόγειό του στη Σεφέρη να τις βλέπουν τα μέλη του .

Επείδή ΠΟΛΛΟΙ ρωτάνε και ΠΟΛΛΟΙ απαντούν  σε ΠΟΛΛΑ τόπικ και αυτό γίνεται ΠΟΛΛΕς φορές επαναλαμβανόμενα .
Προτείνω λοιπόν , για να μην πώ <οι άλλοι ρε , οι άλλοι, εγώ βαριέμαι> προσφέρομαι να γράψω εγώ

- ένα κείμενο για το ΠΩΣ γράφεται-γίνεται κάποιος μέλος στον Α.Σ. Π.Α.Ο.Κ.

και

- πως θα τον βοηθήσουμε κάποιοι εθελοντές απ το paokworld ή εκτός φόρουμ ώστε να γραφτεί ΕΥΚΟΛΑ & ΓΡΗΓΟΡΑ χωρίς να ταλαιπωρείται .

ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΊ στην αρχική σελίδα , να βοηθήσουμε ΕΜΠΡΑΚΤΑ - ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ στην εγγραφή μελών στον ερασιτέχνη .

( κάτι περίπου σαν αυτό που έγραψα τη περασμένη Τετάρτη :

http://www.paokworld.com/paokworldboard/index.php/topic,2988.90.html   )

Admins υπενθυμίζω / αναμένω απάντηση στα ερωτήματα που σας έθεσα .
Ευχαριστώ.

Dikefalos σου το έστειλα και με email .

Offline Suicidal

• Βασικός
nai bre file ta eidame..... PROX8ES to postares....

mhn anhsyxeis , 8a labeis tis apanthseis sou!
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline Suicidal

• Βασικός
kai den me les ? (apo PRWSOPIKH kai mono periergia kai oxi en onomati tou paokworld)

ayta ta erwthmata ta e8eses kai se ola ta alla site tou PAOK pou bazoun stampes stis fotos tou,
h' mono edw ?
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline Keskin!

• Αποστολή
  • **
Προειδοποίηση: αυτό το θέμα δεν έχει λάβει απαντήσεις για τουλάχιστον 120 ημέρες.
Αν δεν θέλετε σίγουρα να απαντήσετε, παρακαλούμε σκεφτείτε την περίπτωση να ξεκινήσετε ένα νέο θέμα.

auta fenete vlepoun kapioi kai exei gemisei to forum asxeta topics.tespa ego allo thelo na po kai na proteino.
ginete stin arxiki selida na iparxei ena kommati san auto "PAOK stin TV" pou tha anakoinonei tous agones olon ton tmimaton ths omadas mas me oso to dinaton perissoteres leptomereies (imera ora times eisitirion k.t.l.)?

mporei na psilosnomparoume ta alla athlimata (opos kai ego eos enan vathmo) alla prepei siga siga na allaxei auto.esto na peftei to mati tou episkepti PAOKtsi pano stin anakoinosi tou agona kai na skeftete oti tora kapou paizei i PAOKara gamo tin trela mou.... :)

cheers

p.s. kai epidi einai to monadiko post pou vrika pou mporei kapoios na kanei kritiki ή na dosei kapoia idea gia tin kalitereusi tou site.....as mpei mia pio orea epikefalida (kai sta ellinika)....

Ãßíå_ÌÝëïò

• Guest
kai den me les ? (apo PRWSOPIKH kai mono periergia kai oxi en onomati tou paokworld)

ayta ta erwthmata ta e8eses kai se ola ta alla site tou PAOK pou bazoun stampes stis fotos tou,
h' mono edw ?

Κατ αρχήν διευκρινίζω ότι τα ερωτήματα μου απευθύνονται κυρίως στον dikefalos.

Σε άλλα οπαδικά Π.Α.Ο.Κ.τσήδικα sites με φωτογραφικό υλικό δεν συμμετείχα , ώστε να κάνω τις ίδιες προτάσεις-ερωτήσεις .

Εσύ γιατί παίζεις τώρα την κολοκυθιά και με παραπέμπεις στο fcpaok ή στο paokmania ;;

Άποψη σε αυτά που ρώτησα ΔΕΝ έχεις ;; 

Τα ερωτήματα-προτάσεις μου είναι ΑΠΛΑ και απαντώνται σε 2 λεπτά .
Ασ το , ο dikefalos μου ζήτησε ...χρόνο για να μου απαντήσει .

υ.γ. μόνο ως ένα σημείο (δλδ λίγο) μ ενδιαφέρουν τα κείμενα ή τα λόγια παραγόντων ποδοσφαίρου, κομματαρχών, οπαδών, φιλάθλων, πολιτικών, παππάδων , φίλων, συγγενών,  κλπ κλπ. Απ τις πράξεις κρινόμαστε ΟΛΟΙ σε ότι κι αν συμμετέχουμε . 

« Last Edit: December 07, 2007, 17:19:35 by Ãßíå_ÌÝëïò »

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
εδω και ποσο καιρο οταν παω να διαβασω θεματα στο φορουμ με βγαζει κατι ανατολιτικα ξερω γω και αναγκαζομαι σε καθε σελιδα να παταω ΠΡΟΒΟΛΗ-ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΧΑΡΑΚΤΗΡΩΝ-ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΒΑΖΩ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ISO 8859-7 ΑΠΟ ΔΥΤΙΚΗ ISO 8859 1 ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ

γιατι??μηπως πρεπει να ρυθμισω εγω προεπιλεγμενο κατι στο δικο μου pc?

εεε με συγχωρειτε!!αλλα τοσο πολυ που μπαινω paokworld ειναι ενα θεμα για μενα να κανω για καθε σελιδα 3 κινησεις παραπανω...
ξερετε τιποτα?ευχαριστω

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ->ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
« Last Edit: December 07, 2007, 21:22:29 by ÄÁÓÊÁËÏÓ-4 »

LoGotHeTiS

• Guest
Δάσκαλε..

The solution is :
Προφίλ -> Ρυθμίσεις λογαριασμού -> Γλώσσα -> Το δεύτερο Greek -> Aλλαγή προφίλ

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
@Γίνε_Μέλος:

Σύντομα και περιληπτικά οι απαντήσεις στα δύο ερωτήματά σου:

1-
Οι λόγοι για τους οποίους οι φωτογραφίες "φοράνε" το λογότυπο του paokworld.com:
α- υπάρχουν άτομα που μας στέλνουν και μας λένε εμείς τις δίνουμε στο paokworld, στο "σάιτ ΜΑΣ".
β- Το ότι το λογότυπο υπάρχει πάνω στην φωτογραφία βοηθάει στο να διαφημιστεί και η ιστοσελίδα, να μεγαλώσει η κοινότητά μας, να ακούγονται περισότερες ιδέες και προτάσεις σα τις δικές σου, να συζητούμε και να μαθαίνουμε.
γ- η όποια διαφήμιση του ΠΑΟΚ που εμείς θέλουμε να κάνουμε δεν έχει δημοσιογραφικό χαρακτήρα. Δεν θέλουμε να κάνουμε φωτογραφίες που θα μπούνε σε περιοδικά και σε δημοσιογραφικά σάιτς. Ούτε σπρώχνουμε ούτε παρακαλάμε να πάρουμε φωτογραφία τον Βρύζα από τα 3 μέτρα ή τον Ζαγοράκη όταν βγαίνει από το γραφείο. Οι φωτογραφίες μας έχουν να κάνουν με τον ΛΑΟ και την ΚΕΡΚΙΔΑ. Αυτά τα δύο πράγματα είναι που ΠΟΤΕ δε διαφημίστηκαν από τα ΜΜΕ όπως αρμόζει στον ΠΑΟΚ. Δεν βλέπουμε λοιπόν κανένα λόγο γιατί ξαφνικά θα αρχίσουν να τα διαφημίζουν και πώς το λογότυπο της ιστοσελίδας μας θα τους ενοχλήσει. Κάτι ανάλογο ισχύει και για τον κάθε σουπεράκια που θα θέλει να βάλει ΠΑΟΚτσήδικη φωτογραφία στο σπίτι του. Με δυο λόγια δεν μας ενδιαφέρουν καθόλου οι "επαγγελματίες". Σιγά σιγά η ενημέρωση του ΠΑΟΚτσή πρέπει να περάσει στα χέρια του ΠΑΟΚτσή.
4- Για τους μόνους λοιπόν που ενδιαφερόμαστε, τους ΠΑΟΚτσήδες: Η ιστοσελίδα αυτή δεν είναι μαγαζί. Ούτε αγοράζουμε ούτε ποτέ πουλήσαμε τίποτα. Όλα δωρεάν και εθελοντικά γίνονται εδώ. Ολες οι φωτογραφίες είναι για να προβάλλουν τον ΠΑΟΚ, και καταλαβαίνω ότι μια σφραγίδα μπορεί να δείχνει "πνευματικό δικαίωμα" αλλά δεν είναι έτσι. Εάν βρεθούν ΠΑΟΚτσήδες που έχουν πρόβλημα να ανεβάσουν μια φωτογραφία του σάιτ μας και στο δικό τους γιατί έχει το λογότυπο, ή έχουν το κόμπλεξ να βγάλουν το λογότυπο και να βάλουν το δικό τους, αυτό δεν είναι δικό μας θέμα. Εμείς συμπεριφερόμαστε ΙΣΟΤΙΜΑ και ΙΣΑΞΙΑ σε όλους τους ΠΑΟΚτσήδες. Πρόσφατα ο Chris έκανε ΜΑΖΙΚΗ ανανέωση στις ιστοσελίδες και στους συνδέσμους. Δεν έχουμε να κρύψουμε τίποτα. Στη δική μας ιστοσελίδα με την ΙΔΙΑ άνεση θα βάλουμε φωτογραφία με λογότυπο paokworld ή με λογότυπο του τάδε συνδέσμου. Κι αν με αυτό τον τρόπο του κάνουμε και διαφήμιση 1000 φορές καλύτερα. Δεν έχουμε να κρύψουμε τίποτα, το ξαναλέω.

2-
Δεν χρειάζεσαι άδεια από εμάς για να γράψεις ΠΑΟΚτσήδικο κείμενο που να έχει σχέση με τον ΠΑΟΚ, πόσο μάλλον εάν έχει σχέση με τον ΑΣ ΠΑΟΚ μιας και γνωρίζεις καλά τα θέματα. Παλαιότερα υπήρχαν κείμενα στην ιστοσελίδα που τα είχα γράψει εγώ και θα θυμάσαι ότι εκείνη την περίοδο με παρακάλεσες να βγούνε για να μην υπάρχουν πολλές διαφορετικές εξηγήσεις/προσεγγίσεις τότε που το ΜΕΛΒΑ έκανε τα πρώτα βήματά του στο ίντερνετ. Η άποψή σου έγινε σεβαστή. Τώρα μας ζητάς να βάλουμε κάτι συγκεκριμένο στην κεντρική σελίδα. Μήπως μπορείς να μου/μας εξηγήσεις γιατί αυτή η αλλαγή προσέγγισης;
Το κείμενό σου θα διαβαστεί και θα ποσταριστεί στην κεντρική εάν κρίνουμε ότι αξίζει. Εάν μάλιστα είναι και όπως λες ότι θα είναι τότε θα το έχουμε και μόνιμα στην κεντρική. Αυτά τα πράγματα είναι αυτονόητα, δεν χρειάζεται να τα ρωτάς.

3-
Σε παρακαλώ να προσέχεις πώς εκφράζεσαι. Ο Billypoglwssios δε σε ρώτησε κάτι παράλογο, μπορούσες να απαντήσεις κι εσύ απλά αυτό που απάντησες χωρίς κολοκυθιές. Όσο για την μπηχτή προς το πρόσωπό μου, την προσπερνώ.

Ελπίζω να πήρες τις απαντήσεις σου, εάν όχι ευπρόσδεκτες οι ενστάσεις σου.

υγ/ Δάσκαλε σε διόρθωσα το προφίλ τώρα κανονικά δε θα έχεις πρόβλημα.
« Last Edit: December 07, 2007, 18:30:17 by ÄéêÝöáëïò »
Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικός μας θα 'ναι

Ãßíå_ÌÝëïò

• Guest
Η ιστοσελίδα αυτή δεν είναι μαγαζί. Ούτε αγοράζουμε ούτε ποτέ πουλήσαμε τίποτα. Όλα δωρεάν και εθελοντικά γίνονται εδώ.
Συμφωνώ, αυτό είπα και εγώ , με δικά μου λόγια :
<< Τώρα το άλλο περί κατοχύρωσης  ...πνευματικών δικαιωμάτων είναι αστείο και προσβλητικό ΡΕ να το πεί κάποιος για όσους τοποθετούν φωτογραφίες ...>>
Μέσα στους <όσους> είναι βέβαια και το Paokworld , θεωρώ δλδ πρoσβολή να πει κανείς ότι βάζετε <σφραγίδα> για να κερδίσετε κάτι .
Dikefalos το θέμα αυτό είναι δευτερεύον και τριτεύον , οι φωτογραφίες και οι σφραγίδες να μας μάραναν τώρα στον Π.Α.Ο.Κ., εξαναγκάστηκα να αναφερθώ σ αυτό γιατί ΔΥΣΤΥΧΩΣ όσοι μίλησαν , στάθηκαν στις ... φωτογραφίες ...
Είπαμε τις απόψεις μας , τελείωσε .

Πάμε στο σημαντικό ερώτημα μου , να τοποθετηθεί ένα άρθρο για την εγγραφή + συνεννόηση/βοήθεια για την εγγραφή στον ερασιτέχνη Π.Α.Ο.Κ. .
Την απάντηση που με έδωσες σήμερα , θα μπορούσες να μου τη δώσεις ΣΕ 20 SECONDS -και όχι μετά από 3 μέρες- με p.m. λέγοντας απλά < εντάξει ρε Γίνε_Μέλος, γράψε και αν το εγκρίνουμε, θα τοποθετηθεί>.

Απ τη στιγμή που όλοι λέμε ότι < πρέπει να συμμετέχουμε στα κοινά του Π.Α.Ο.Κ. μέσω του ερασιτέχνη> πρέπει να κάνουμε κάτι έμπρακτα προς αυτή τη κατεύθυνση, παράδειγμα η ενημέρωση των Π.Α.Ο.Κ.τσήδων στη κεντρική σελίδα .
Ετσι εξηγείται φίλε το υ.γ. που έγραψα ότι λέμε σωστά λόγια αλλά στη πράξη -χωρίς λόγο- ορισμένες φορές βραχυκυκλώνουμε
(υ.γ. μόνο ως ένα σημείο (δλδ λίγο) μ ενδιαφέρουν τα κείμενα ή τα λόγια παραγόντων ποδοσφαίρου, κομματαρχών, οπαδών, φιλάθλων, πολιτικών, παππάδων , φίλων, συγγενών,  κλπ κλπ. Απ τις πράξεις κρινόμαστε ΟΛΟΙ σε ότι κι αν συμμετέχουμε) .

Όταν λοιπόν εγώ βλέπω ότι 3 μέρες δεν παίρνω απάντηση αναρωτιέμαι <καλά ρε τι σκέφτεται 3 μέρες ο dikefalos , αν χρειάζεται ένα τέτοιο κείμενο ή όχι στην 1η σελίδα ;;>

Εγώ δεν είμαι administrator για να τοποθετώ το ένα ή το άλλο κείμενό μου στη κεντρική σελίδα, είμαι μουσαφίρης εδώ μέσα και έχω μάθει να σέβομαι όσους με φιλοξενούν .
Αυτονόητο είναι να πηδήξω τη κοπέλα μου το βράδυ , ή να παραγγείλω συγκεκριμένη μπύρα που μ αρέσει, αλλά εδώ ως φιλοξενούμενος πρέπει να ρωτήσω .

Παλαιότερα υπήρχαν κείμενα στην ιστοσελίδα που τα είχα γράψει εγώ και θα θυμάσαι ότι εκείνη την περίοδο με παρακάλεσες να βγούνε για να μην υπάρχουν πολλές διαφορετικές εξηγήσεις/προσεγγίσεις τότε που το ΜΕΛΒΑ έκανε τα πρώτα βήματά του στο ίντερνετ. Η άποψή σου έγινε σεβαστή. Τώρα μας ζητάς να βάλουμε κάτι συγκεκριμένο στην κεντρική σελίδα. Μήπως μπορείς να μου/μας εξηγήσεις γιατί αυτή η αλλαγή προσέγγισης;
Καμμία αλλαγή προσέγγισης , αντίθετα είναι η ίδια προσέγγιση :
Tότε και τώρα και πάντα είμαι της άποψης να υπάρχει ΜΙΑ & ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ενημέρωση :
Όχι πολλά κείμενα και άρθρα , είτε μαζί είτε σκόρπια , όχι αποσπασματική ενημέρωση , ή ενημέρωση σε δόσεις , που αρκετές φορές φέρνουν σύγχυση :

ΕΝΑ κείμενο , ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ . ΜΙΑ και ΕΞΩ . ΝΑ ΕΞΗΓΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ , ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΚΕΝΑ .
Σε μόνιμη εμφανή θέση (κεντρική σελίδα)
Να μην συνεχιστεί δλδ αυτό που γίνεται (είχα γράψει <<Επείδή ΠΟΛΛΟΙ ρωτάνε και ΠΟΛΛΟΙ απαντούν  σε ΠΟΛΛΑ τόπικ και αυτό γίνεται ΠΟΛΛΕς φορές επαναλαμβανόμενα>>) .

3-
Σε παρακαλώ να προσέχεις πώς εκφράζεσαι. Ο Billypoglwssios δε σε ρώτησε κάτι παράλογο, μπορούσες να απαντήσεις κι εσύ απλά αυτό που απάντησες χωρίς κολοκυθιές. Όσο για την μπηχτή προς το πρόσωπό μου, την προσπερνώ.

Ελπίζω να πήρες τις απαντήσεις σου, εάν όχι ευπρόσδεκτες οι ενστάσεις σου.

Δεν προσέβαλλα τον Βillypoglwsio, μιά χαρά διάλογο κάναμε . με ρώτησε - του απάντησα .
το σχόλιο-ερώτηση του θυμίζει τη κολοκυθιά (γιατί σε εμάς και όχι στο τάδε site κλπ) .
Δεν καταλαβαίνω ... το θεωρείς αυτό ... προσβλητικό ;;  Eγώ δεν το θεωρώ .
Είμαι κύριος εδώ μέσα . Όποιος έχει αντίρρηση ας απαντήσει .

Μπορεί σαν άντρες να πουμε καμμιά κουβέντα παραπάνω αλλά πάντα κόσμια και όχι προσβλητικά , με επιχειρήματα και όχι με αφορισμούς .

Τι εννοείς <μπηχτή> ;; Αν εννοείς το
Τα ερωτήματα-προτάσεις μου είναι ΑΠΛΑ και απαντώνται σε 2 λεπτά .
Ασ το , ο dikefalos μου ζήτησε ...χρόνο για να μου απαντήσει .

εξηγώ ότι ΔΕΝ χρειάζεται ... χρόνος για να γράψεις <εντάξει ρε, γράψε ένα κείμενο και ίσως το τοποθετήσουμε> .

Σ ευχαριστώ για τις απαντήσεις .
Ο σεβασμός και η εκτίμηση και προς τους 2 σας είναι δεδομένος .

υ.γ. όπως αναφέρεις, έχεις αμφιβολίες αν θα τα καταφέρω να γράψω ένα τέτοιο κείμενο που ούτε έστω και κακογραμμένο δεν υπάρχει στην 1η σελίδα ( πλήρης ενημέρωση + βοήθεια/υπογραφές για εγγραφή επί τόπου στη πόρτα του Α.Σ.) .
Ας το γράψει το κείμενο για τον ερασιτέχνη κατευθείαν αυτός που θα διόρθωνε - ήλεγχε το δικό μου . 

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
Μακάρι να κάτσει να γράψει ένας άνθρωπος ένα σωστό κείμενο για τον ΑΣ ΠΑΟΚ και για το πώς μπορείς να γίνεις μέλος.
Μακάρι να είναι αυτό που οραματίζεσαι, δηλαδή ένα κείμενο που να συγκεντρώνει τα πάντα, από το Α μέχρι το Ω. Αυτό θέλουμε πολλοί εδώ μέσα.
Κάτσε γράψε, καλό θα κάνεις σε όλους. Ο έλεγχος δε θα γίνει για να σε φιμώσουμε. Ποτέ δεν έγινε κάτι τέτοιο εδώ μπαίνουν κείμενα στην αρχική με ακριβώς αντίθετες απόψεις. Μην πιάνεσαι από λέξεις.

Και κάτι ακόμα: Εδώ μέσα φιλοξενούμενοι δεν υπάρχουν. Είσαι μέλος με τη θέλησή σου. Είσαι κομμάτι της ιστοσελίδας και της όποιας ποιότητας (δεν) έχει. Αλίμονο εάν πιστεύουν μερικοί ότι σας έχουμε σα φιλοξενούμενους στο σπίτι μας... Ουσιαστικά είναι ακριβώς το αντίθετο. Είστε στο σπίτι ΣΑΣ, κι εμείς (οι mod) είμαστε οι υπηρέτες. Από τον μπάτλερ μέχρι και την καμαριέρα (μη γελάς, τέτοιο δεν κάνουμε). Εκτελούμε διαταγές της κοινότητας.
Απλά επειδή το σπίτι είναι ΟΛΩΝ των μελών προσπαθούμε να έχει ΚΑΙ ουισκάκι το σπίτι, αλλά ΚΑΙ ρετσινούλα... γενικά, να λειτουργεί...
Η κάθε θετική πρωτοβουλία μέλους είναι ανάσα και ξεκούραση για εμάς. Μη ρωτάς τα αυτονόητα.
Πάντα με εκτίμηση.

Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικός μας θα 'ναι