Η ιστοσελίδα αυτή δεν είναι μαγαζί. Ούτε αγοράζουμε ούτε ποτέ πουλήσαμε τίποτα. Όλα δωρεάν και εθελοντικά γίνονται εδώ.
Συμφωνώ, αυτό είπα και εγώ , με δικά μου λόγια :
<< Τώρα το άλλο περί κατοχύρωσης ...πνευματικών δικαιωμάτων είναι αστείο και προσβλητικό ΡΕ να το πεί κάποιος για όσους τοποθετούν φωτογραφίες ...>>
Μέσα στους <όσους> είναι βέβαια και το Paokworld , θεωρώ δλδ πρoσβολή να πει κανείς ότι βάζετε <σφραγίδα> για να κερδίσετε κάτι .
Dikefalos το θέμα αυτό είναι δευτερεύον και τριτεύον , οι φωτογραφίες και οι σφραγίδες να μας μάραναν τώρα στον Π.Α.Ο.Κ., εξαναγκάστηκα να αναφερθώ σ αυτό γιατί ΔΥΣΤΥΧΩΣ όσοι μίλησαν , στάθηκαν στις ... φωτογραφίες ...
Είπαμε τις απόψεις μας , τελείωσε .
Πάμε στο σημαντικό ερώτημα μου , να τοποθετηθεί ένα άρθρο για την εγγραφή + συνεννόηση/βοήθεια για την εγγραφή στον ερασιτέχνη Π.Α.Ο.Κ. .
Την απάντηση που με έδωσες σήμερα , θα μπορούσες να μου τη δώσεις ΣΕ 20 SECONDS -και όχι μετά από 3 μέρες- με p.m. λέγοντας απλά < εντάξει ρε Γίνε_Μέλος, γράψε και αν το εγκρίνουμε, θα τοποθετηθεί>.
Απ τη στιγμή που όλοι λέμε ότι < πρέπει να συμμετέχουμε στα κοινά του Π.Α.Ο.Κ. μέσω του ερασιτέχνη> πρέπει να κάνουμε κάτι έμπρακτα προς αυτή τη κατεύθυνση, παράδειγμα η ενημέρωση των Π.Α.Ο.Κ.τσήδων στη κεντρική σελίδα .
Ετσι εξηγείται φίλε το υ.γ. που έγραψα ότι λέμε σωστά λόγια αλλά στη πράξη -χωρίς λόγο- ορισμένες φορές βραχυκυκλώνουμε
(υ.γ. μόνο ως ένα σημείο (δλδ λίγο) μ ενδιαφέρουν τα κείμενα ή τα λόγια παραγόντων ποδοσφαίρου, κομματαρχών, οπαδών, φιλάθλων, πολιτικών, παππάδων , φίλων, συγγενών, κλπ κλπ. Απ τις πράξεις κρινόμαστε ΟΛΟΙ σε ότι κι αν συμμετέχουμε) .
Όταν λοιπόν εγώ βλέπω ότι 3 μέρες δεν παίρνω απάντηση αναρωτιέμαι <καλά ρε τι σκέφτεται 3 μέρες ο dikefalos , αν χρειάζεται ένα τέτοιο κείμενο ή όχι στην 1η σελίδα ;;>
Εγώ δεν είμαι administrator για να τοποθετώ το ένα ή το άλλο κείμενό μου στη κεντρική σελίδα, είμαι μουσαφίρης εδώ μέσα και έχω μάθει να σέβομαι όσους με φιλοξενούν .
Αυτονόητο είναι να πηδήξω τη κοπέλα μου το βράδυ , ή να παραγγείλω συγκεκριμένη μπύρα που μ αρέσει, αλλά εδώ ως φιλοξενούμενος πρέπει να ρωτήσω .
Παλαιότερα υπήρχαν κείμενα στην ιστοσελίδα που τα είχα γράψει εγώ και θα θυμάσαι ότι εκείνη την περίοδο με παρακάλεσες να βγούνε για να μην υπάρχουν πολλές διαφορετικές εξηγήσεις/προσεγγίσεις τότε που το ΜΕΛΒΑ έκανε τα πρώτα βήματά του στο ίντερνετ. Η άποψή σου έγινε σεβαστή. Τώρα μας ζητάς να βάλουμε κάτι συγκεκριμένο στην κεντρική σελίδα. Μήπως μπορείς να μου/μας εξηγήσεις γιατί αυτή η αλλαγή προσέγγισης;
Καμμία αλλαγή προσέγγισης , αντίθετα είναι η ίδια προσέγγιση :
Tότε και τώρα και πάντα είμαι της άποψης να υπάρχει ΜΙΑ & ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ενημέρωση :
Όχι πολλά κείμενα και άρθρα , είτε μαζί είτε σκόρπια , όχι αποσπασματική ενημέρωση , ή ενημέρωση σε δόσεις , που αρκετές φορές φέρνουν σύγχυση :
ΕΝΑ κείμενο , ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ . ΜΙΑ και ΕΞΩ . ΝΑ ΕΞΗΓΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ , ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΚΕΝΑ .
Σε μόνιμη εμφανή θέση (κεντρική σελίδα)
Να μην συνεχιστεί δλδ αυτό που γίνεται (είχα γράψει <<Επείδή ΠΟΛΛΟΙ ρωτάνε και ΠΟΛΛΟΙ απαντούν σε ΠΟΛΛΑ τόπικ και αυτό γίνεται ΠΟΛΛΕς φορές επαναλαμβανόμενα>>) .
3-
Σε παρακαλώ να προσέχεις πώς εκφράζεσαι. Ο Billypoglwssios δε σε ρώτησε κάτι παράλογο, μπορούσες να απαντήσεις κι εσύ απλά αυτό που απάντησες χωρίς κολοκυθιές. Όσο για την μπηχτή προς το πρόσωπό μου, την προσπερνώ.
Ελπίζω να πήρες τις απαντήσεις σου, εάν όχι ευπρόσδεκτες οι ενστάσεις σου.
Δεν προσέβαλλα τον Βillypoglwsio, μιά χαρά διάλογο κάναμε . με ρώτησε - του απάντησα .
το σχόλιο-ερώτηση του θυμίζει τη κολοκυθιά (γιατί σε εμάς και όχι στο τάδε site κλπ) .
Δεν καταλαβαίνω ... το θεωρείς αυτό ... προσβλητικό ;; Eγώ δεν το θεωρώ .
Είμαι κύριος εδώ μέσα . Όποιος έχει αντίρρηση ας απαντήσει .
Μπορεί σαν άντρες να πουμε καμμιά κουβέντα παραπάνω αλλά πάντα κόσμια και όχι προσβλητικά , με επιχειρήματα και όχι με αφορισμούς .
Τι εννοείς <μπηχτή> ;; Αν εννοείς το
Τα ερωτήματα-προτάσεις μου είναι ΑΠΛΑ και απαντώνται σε 2 λεπτά .
Ασ το , ο dikefalos μου ζήτησε ...χρόνο για να μου απαντήσει .
εξηγώ ότι ΔΕΝ χρειάζεται ... χρόνος για να γράψεις <εντάξει ρε, γράψε ένα κείμενο και ίσως το τοποθετήσουμε> .
Σ ευχαριστώ για τις απαντήσεις .
Ο σεβασμός και η εκτίμηση και προς τους 2 σας είναι δεδομένος .
υ.γ. όπως αναφέρεις, έχεις αμφιβολίες αν θα τα καταφέρω να γράψω ένα τέτοιο κείμενο που ούτε έστω και κακογραμμένο δεν υπάρχει στην 1η σελίδα ( πλήρης ενημέρωση + βοήθεια/υπογραφές για εγγραφή επί τόπου στη πόρτα του Α.Σ.) .
Ας το γράψει το κείμενο για τον ερασιτέχνη κατευθείαν αυτός που θα διόρθωνε - ήλεγχε το δικό μου .