Γιατί ρε φιλαράκι λίγα αποτελεσματα σου χει κόψει η καλαμαριά στο παρελθόν ή λίγα ματσάκια έχουν παρεί εδω μέσα οι τρείς ή μήπως ξέχασες ότι φέτος για τη σφαγή με οσφπ και παο εδω μέσα δε βγάλανε τσιμουδιά???
Για ψάξου λίγο και θα δείς ...
ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΡΕ @ΤΟΥ ΤΙ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟ ΒΑΖΕΛΟ;;; ΤΙΠΟΤΕ ΕΤΣΙ; ΜΟΚΟ; ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΙΠΑΝΕ; ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ. ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΑΥΤΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΣΥΝΟΙΚΙΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πριν από κάθε ματς πρέπει να βρίζουμε τον προσεχή αντίπαλο αδιακρίτως. Εσύ ρε TOY δε γουσταρες δηλαδή τη φετινή Καλαμαριά; Που ανέβηκε με ταλέντα μικρής ηλικίας και βγήκε για να παίξει μπάλα (άσχετα αν παίρνει αποτελέσματα ή όχι) και έχεις άλλη μια ομάδα από τη Θεσσαλονίκη στην Α; Ή προτιμάμε τον Ακράτητο και να βρίζουμε κάθε αγωνιστική την Αθήνα που εχει 25 ομάδες; Δεν έχεις φιλαράκια από την Καλαμαριά που πηγαίνεις μαζί τους για καφέ;
ΗΡΕΜΙΑ ΡΕΕΕΕΕΕ ΚΑΙ ΠΑΟΚ ΟΛΕ. Μόνο αυτά χρειάζονται
Με τη διοίκηση μου έχω ανοιχτή πληγή και νυχθημερών παρακαλώ να φύγει γιατί μου στερεί την περιφάνια μου και πολλά άλλα που εδώ και καιρό συζητάμε,η συγκεκριμένη πολιτική όμως της καλαμαριάς έχει χρόνια προηγούμενα για θυμηθήτε παίκτες που δεν ήρθαν ποτέ στον ΠΑΟΚ και φύγανε συστημένοι στον οσφπ,για μάθε γιατί ποτέ φέτος δεν επιτράπηκε η συζήτηση με τον παπα και φεύγει καρφί για το βαζελάκι.
Μια ομάδα όπως την περιγράφεις πιο πάνω ασφαλώς θα την ήθελα στην πόλη μου αλλά τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται,οσο για καφέ πάω και με φιλαράκια μου απο χαριλάου τι παει να πει αυτό?
δεν οξύνω τα πνεύματα και συμφωνώ με το ΠΑΟΚ ΟΛΕ απόλυτα ,αλλά και λίγη προσοχή δε βλάπτει για το συγκεκριμένο ματσάκι