Δυστυχώς συμβαίνει κάτι πολύ άσχημο. Αντί να ασχολούμαστε με τον ΠΑΟΚ ή στην καλύτερη περίπτωση με το ΠΑΟΚ-ΑΠΟΛΛΩΝ ασχολούμαστε με τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ. @ΤΟΥ λες ότι έχεις ανοιχτό μέτωπο με τη διοίκηση. Δεν ήθελα να ζητήσω δελτίο οπαδικών φρονημάτων, απλά να σε δείξω ότι μια ομάδα δεν είναι η διοίκησή της, ομάδα είναι ο κόσμος και η ιστορία της. Δηλαδή εσύ πιστεύεις ότι τον ΠΑΟΚ τον αντιπροσώπευε ο Βουλινός, ο Μπατατούδης, ή τώρα ο Γούμενος; Αν είναι έτσι θα μπορούσε ο καθένας να την αποκαλέσει με χιλια δυο κοσμητικά. Όχι αδερφέ. Και στα λέει ένας που δεν είναι Καλαμαριώτης. Η ομάδα λέγεται ΑΠΟΛΛΩΝ, είναι μια ΠΑΕ ΑΓΙΑ σε σχέση με όσα έχουμε δει στο ελληνικό ποδόσφαιρο τα τελευταία χρόνια, και δε βλέπω το λόγο γιατί να τη βρίσω. Ναι το ματς θέλει προσοχή, είναι και αυτοί πληγωμένοι βαθμολογικά και μάλιστα είναι στον πάτο, άρα δεν έχουν και τίποτε να χάσουν και θα το παλέψουν στα ίσα.
Όσο για αυτά που έγραψες για τον Παπά φίλε μου, νομίζω ότι η έκρηξη του Κώστα ήταν δίκαιη. Το γεγονός ότι η ομάδα είναι από την πόλη σου δεν την δεσμεύει ούτε να σε πουλάει παίκτες κοψοχρονιά ούτε να σε δίνει παιχνίδια. Αυτό ούτε και ο ίδιος ο ΠΑΟΚ νομίζω ότι θα το γούσταρε. Το σύστημα είναι σύστημα αδερφέ και λέγεται καπιταλισμός. Του θάουζεντ αντ φάιβ. Όποιος πληρώνει αγοράζει. Βάλε τον εαυτό σου στη θέση του προέδρου του Απόλλωνα. Και είχες από τη μια τον Γούμενο με τα φραγκοδρίφραγκά του και τους δανεισμούς του, και από την άλλη τον Κόκκαλη να σε στάζει δις με τα οποία θα μπορουσες να "τρέξεις" την ομάδα για ένα χρόνο. Μαλάκας είσαι να πουλήσεις ΠΑΟΚ; Για ποιο λόγο;
*Για τον παίκτη Χριστοφορίδη της Ασσυρίσκα ενδιαφέρονται Απόλλων και ΑΕΚ. Ψάξε να δεις τι έγινε το καλοκαίρι με αυτόν τον παίκτη, για να δεις ότι το μεταγραφικό παιχνίδι δεν είναι μια υπόθεση στημένη στην πλάτη μας.