Author Topic: Κωστής Ραπτόπουλος, Ζούκα, μετρόπολις  (Read 6452 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
apo persu einai auta.
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline babis36

• Αλλαγή
Εχθες ακουσα για ειλικρινα 30 δευτερα τον ραπτοπουλο μεσα στο αμαξι. Δεν μπορω να πιστεψω οτι ακουει εστω και ενας ανθρωπος απο αυτο το forum αυτον τον γελοιο τυπο. Θα ειναι οχι απλα πεταμενος χρονος αλλα επιπλεον χρονος λοβοτομης και αποβλακωσης. Αποψη μου  και προταση μου στους mods ειναι το συγκεκριμενο topic να σβηστει γιατι δεν υπαρχει κανενας λογος σχολιασμου σκουπιδιων χειροτερων απο της Αννιτας Πανια και του Βασ Βασ Παρασκευας.Και καλα οταν μιλανε για οτι αλλο καλα αλλα να μιλανε για τον ΠΑΟΚ αυτοι!!! οι τυποι απαξιωτικα παραπαει.
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

makptol

• Guest
Αυτον επαψα να τον ακουω εδω και 3 χρονια η απολυτη ξεφτιλα ουτε για πλακα δεν θα μπορουσες να τον ακουσεις...
ΚΑΙ ΞΑΝΑΛΕΩ ΡΑΠΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΑΛΗΤΙΚΗ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΑΝ ΖΟΥΣΑΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ
ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΕΠΙΒΙΩΝΑΝ ΣΑΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΚΑΙ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ....
γιατι εδω πανω εμας μας λενε κομπλεξικους κλπ. εγω ειμαι σιγουρος η εκπομπη και η εφημεριδα
του βλακα θα εξαφανιζοταν απο αυτους που δεν ειναι "κομπλεξικοι".......

fricoulas22

• Guest
Εχθες ακουσα για ειλικρινα 30 δευτερα τον ραπτοπουλο μεσα στο αμαξι. Δεν μπορω να πιστεψω οτι ακουει εστω και ενας ανθρωπος απο αυτο το forum αυτον τον γελοιο τυπο. Θα ειναι οχι απλα πεταμενος χρονος αλλα επιπλεον χρονος λοβοτομης και αποβλακωσης. Αποψη μου  και προταση μου στους mods ειναι το συγκεκριμενο topic να σβηστει γιατι δεν υπαρχει κανενας λογος σχολιασμου σκουπιδιων χειροτερων απο της Αννιτας Πανια και του Βασ Βασ Παρασκευας.Και καλα οταν μιλανε για οτι αλλο καλα αλλα να μιλανε για τον ΠΑΟΚ αυτοι!!! οι τυποι απαξιωτικα παραπαει.

Αδερφε ο καθε ανθρωπος εχει την αποψη του, και προσωπικα πιστευω οτι δεν ειναι θεμα τι ακους και ποιον ακους. Εγω θα ακουσω τους παντες , και ετσι ,θα εχω μια σφαιρικη αποψη και θα κρινω καλυτερα . Παντως , ο συγκεκριμενος ειναι γνωστος προπαγανδιστης ,αν και ξερει μπαλα.Και συνηθως,στρεφεται κατα ολων. Για λογους ακροαματικοτητας και θεαματικοτητας...κλασσικα.

Offline kissmyarrow

• Content Team
  • Αποστολή
βγαινει ενας αρειανος και του λεει του καραφλα οτι τις 3 πρωτες αγωνιστικες θα εχουν 9 βαθμους  :extralaugh:

και βγαινει ενα ΠΑΟΚτσακι και του λεει οτι εμεις τις 3 πρωτες θα εχουμε 10  :prosk:

λοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολ
ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ... ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

Offline lik4

• Αλλαγή
δεν ξερω ποιος παρακολουθησε χθες την εκπομπη του ραπτοπουλου στην τηλεοραση,εγω την ειδα εχει και εναν καλεσμενο που λεγεται τρεγιας.ο συγκεκριμενος ειπε οτι ο ΠΑΟΚ και ο λαος του θα δει κατι καλο μονο απ τους 35 και 40ρηδες οπαδους του ΠΑΟΚ και οχι απτους 17και 20χρονους φλωρουμπες.για την συγκεκριμενη ηλικια δεν θα αναλυσω οτι εχουν φερει την καταστροφη και την απαξιωση στο οπαδικο μας κινημα και στους σφ απτο 1994 μεχρι το 2003.οποιος τον ξερει ας του πει να παρει πισω αυτα που ειπε γιατι οι καιροι ειναι δυσκολοι οπως λεει και θ4

υγ.οποιος εχει βιντεο απο την εκπομπη ας το ανεβασει

trelos sporos

• Guest
δεν ειναι καλεσμενος . ειναι ο παοκτσης ξερολας της εκπομπης. μην ασχολεισαι φιλε με τον ραπ αυτοι τα λενε αυτοι τα ακουνε και οι δικοι μας εχουν σταματησει να ασχολουνται και τους γραφουν στα παπαρια τους.

Offline lik4

• Αλλαγή
δειτε στο δευτερο βιντεο στο 35λεπτο και 40δευτ

http://www.rapto.gr/

CLUB LARISA

• Guest
Aδερφέ, προφανώς μένεις Σαλονίκη κ επηρεάζεσαι απο τον κάθε μαλακοβιόλη πρώην έποικο των πουθενάδων....Γράψτους στ΄αρχίδια σου, κανείς δεν ασχολείται με τον μικρόκοσμο αυτών που κονομάνε εις βάρος του ΠΑΟΚ κ την κοινωνία των κομπλεξαρισμένων ανύπαρκτων. Σε λίγο καιρό ο ΠΑΟΚ θα απλώσει ΞΑΝΑ φτερά κ δεν θα χωράει στα επίπλαστα κ εικονικά μπουρδελο μαγαζιά τους

Offline lik4

• Αλλαγή
το μονο σιγουρο φιλε ειναι οτι δεν επηρεαζομαι απο κανεναν
αλλα τα βλεπουν πιτσιρικαδες 13-14 χρονων και μπορει  καποιους απο αυτους να περναει καθε μαλακια που λεει ο καθενας

CLUB LARISA

• Guest
Να μην τα βλέπουν φίλε. Αυτό έλειπε να αρχίζουμε να σχολιάζουμε κ τον άνθρωπο που μέχρι περσυ απο τον εκ γενετής κομπλεξισμό του που του μετέδωσε ο Εβραίος μπαμπάς του φορούσε περούκες....Τα 14χρονα το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να πάνε στο Ναό κάθε Κυριακή κ να κλείσουν τα γαμημένα τοπικά ράδια κ τηλεοράσεις

Offline lik4

• Αλλαγή
δεν ξερω ποιος παρακολουθησε χθες την εκπομπη του ραπτοπουλου στην τηλεοραση,εγω την ειδα εχει και εναν καλεσμενο που λεγεται τρεγιας.ο συγκεκριμενος ειπε οτι ο ΠΑΟΚ και ο λαος του θα δει κατι καλο μονο απ τους 35 και 40ρηδες οπαδους του ΠΑΟΚ και οχι απτους 17και 20χρονους φλωρουμπες.για την συγκεκριμενη ηλικια δεν θα αναλυσω οτι εχουν φερει την καταστροφη και την απαξιωση στο οπαδικο μας κινημα και στους σφ απτο 1994 μεχρι το 2003.οποιος τον ξερει ας του πει να παρει πισω αυτα που ειπε γιατι οι καιροι ειναι δυσκολοι οπως λεει και θ4

μαλλον δεν καταλαβες τι εγραψα ξαναδιαβασε και πες μου.δεν μιλησα για το φαλακρο κουναβι

δες και αυτο

δειτε στο δευτερο βιντεο στο 35λεπτο και 40δευτ

http://www.rapto.gr/

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
Από την μία κράζεις έναν "πουθενά" για όσα λέει και από την άλλη σχολιάζεις τα λεγόμενα του (στην ουσία του δίνεις αξία) προσθέτοντας και την δικιά σου λαλακία: "για την συγκεκριμενη ηλικια δεν θα αναλυσω οτι εχουν φερει την καταστροφη και την απαξιωση στο οπαδικο μας κινημα και στους σφ απτο 1994 μεχρι το 2003."

Στο τέλος μας δίνεις και το link για να τσιμπήσουμε και να τσιτώσουμε από την μαλακία που είπε ο μαλάκας στον αέρα των ΜΜΕ. Μέσα στον εκνευρισμό σου τους δίνεις το δικαίωμα να κάνουν αυτό που θέλουν. Να μας κάνουν να τους ακούσουμε.

Μην πατάς την μπανανόφλουδα. Σταμάτα να ασχολείσαι με μαλάκες που τα κονομάνε πατώντας στο όνομα του ΠΑΟΚ.
gdaou
"γάβροι=κότες"

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
Καλα είναι δυνατον να παρακολουθείτε αυτό το άτομο.?

Και μην μου πείτε οτι έχει χαβαλέ.

Offline lik4

• Αλλαγή
1ον το θεμα το ανεφερα γιατι ενα μεγαλο ποσοστο των οπαδων μας σε αυτη την ηλικια εχει τις ιδιες αποψεις (εμεις γαμουσαμε και δερναμε την δεκαετια 80 και τετοια και οι πιτσιρικαδες ειναι φλωροι στις σημερινες εποχες και τετοια)
 2ον δεν θα μου λες εσυ με τι να ασχολουμε και με τι οχι[ουτε με ξες προσωπικα,ουτε τις ιδεες μου ουτε την δραση μου εξω για τον ΠΑΟΚ(ουτε εγω βεβαια εσενα)]
3ον δεν εγραψα μαλακια,εκτος αν δεν ξες τα πραγματα απο μεσα και τα φαγοποτια που εχουν πεσει στους σφ αυτα τα χρονια και τους εχουν καταντησει να εχει ο καθε σφ  20-30 ενεργα μελη(και πολλα εβαλα)

Offline PanicTaZ

• Αποστολή
  • **
Απ: Κωστής Ραπτόπουλος, Ζούκα, μετρόπολις
« Reply #95 on: November 09, 2009, 19:31:42 »

xaxaxaxaxa...

ρε δεν πάνε καλά...η "ατιτλια" τους έχει χαζέψει
My Own WoRST ENeMy.....

Offline gagas

• Αλλαγή
« Reply #96 on: November 09, 2009, 19:48:05 »
ΔΩΣΤΕ ΧΑΠΙΑ ΣΤΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #97 on: November 09, 2009, 21:04:48 »
τα σκουλήκια σε απόγνωση...ρίξτους μια ψωλιά και τελείωσε τους...

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #98 on: November 10, 2009, 00:06:00 »
ΜΠΟΥΛΟ ΡΕ. ΓΑΜΩ ΤΙΣ ΜΑΝΕΣ ΣΑΣ ΤΙΣ ΕΒΡΑΙΕΣ. ΔΕ ΦΕΥΓΕΤΕ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΑΠΟ ΚΕΙ ΜΕΣΑ
Στον κοσμο αλλος κανενας

peja_4

• Guest
« Reply #99 on: November 10, 2009, 02:28:59 »
Η Παναγια διπλα στον τρεγια εγινε αντρακλας και πουλησε μαγκια στον Ασλαμα...
Ρε μπασταρδα σκουληκια σε ραντεβου δεν ερχεστε,
στα ματς δεν πηγαινετε, μονο εξω απο την Παπαναστασιου
με τους ζηταδες κολλητους σας απο διπλα ειστε,
αλλιως που υπαρχετε???????????????????????