Author Topic: www.enet.gr εφημερίδα Ελευθεροτυπία κριτική - σχόλια  (Read 3519 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline maria-mtb

• Βασικός
Προσωπικα, ανθρωπους που αγοραζουν τακτικα αθλητικες εφημεριδες στην εποχη μας τους θεωρω πολυ χαμηλου επιπεδου, οποτε κανενα γκαλοπ δε με παραξενευει.

ναι μεν αλλα. εγω για παραδειγμα αγοραζω φυλλαδα, αν κ τωρα που ανεβηκε η τιμη της την εκοψα. δεν διαβαζω ποτε και και απο καμια φυλλαδα ολοκληρο ρεπορταζ του ΠΑΟΚ η ο,τι εχει σχεση με αρθρα ΠΑΟΚ κτλ. περναω μια γρηγορη ματια. αρκετες φορες διαβαζω, επιγραμματικα κ παλι, τα ρεπορταζ γκει-βαζελου-κουλας γιατι θεωρω οτι των αντιπαλων δεν ειναι κακη ιδεα να τα διαβασεις. ομως δεν παιρνω τη φυλλαδα για την μπαλα-μπασκετ.ουτε κ για τον ΠΑΟΚ.
Την παιρνω για να διαβαζω κυριως στιβο και τα υπολοιπα "ευγενη" αθληματα.
κοινως ειναι οπως το λεει ο λικ. τωρα αν καποιοι παιρνουν τη φυλλαδα,(οποια κ να ναι αυτη) διαβαζουν κ ενστερνιζονται αυτα που λεει για ΠΑΟΚ, κακο του κεφαλιου τους. ποτε δεν μπορεσα να καταλαβω πως αμορφωτοι, αλητες, λαμογια, γλυφτες και ο,τι αλλο χαρακτηριζει τη μεγαλυτερη μεριδα των αθλητικων δημοσιοκαφρων μπορουν κ μπολιαζουν με μπουρδες τα μυαλα του καθενος. και φυσικα αυτο δεν ισχυει μονο για τους οπαδους του ΠΑΟΚ.

apostolos

• Guest

Offline Matador

• Αλλαγή
Οποιος παοκτσής αγοράζει τακτικά "μετροσπορτ" είναι μεγάλο vtougani. Μετά και τα ευτράπελα με το g@"μημενο" κύπελλο της ικτερικής φυλής, έπεσαν πλέον και τα τελευταία προσχήματα. Αγοράζω πλέον μονο σπορ του βορρά καμια φορα όταν κατεβαίνω Ελλάδα και ακούω, όταν ακούω radio καμια φορα, μονο "εχτρασπορτ". Καιρός πλέον να μετακομίσουν και οι Λαγογιάννης-Νικολάου εκεί, να μείνει μονο με τα σκουλήκια ο "γαμωμουστακιας".

Τις αθηναϊκές φυλλάδες τις έχω γραμμένες όλες στους όρχεις μου.
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

makptol

• Guest
σαββατοκυρισκο το μετροπολις είχε πένθος κλασική
μουσική έπαιζε χθες και προχθές από σήμερα ο σκουληκακης
θα ξαναπαιξει και ΠΑΟΚ....